Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alex78']Moja telefoniczna rozmowczyni jest bardzo zainteresowana fibi. Czytała wątek. Niepokoi ją bronienie miski. pyta czy Fibi nadal tak robi.
Jamor, jak mozesz to odpisz.[/QUOTE]
A może po prostu Panią przekierować do Jamora na telefon. To naprawdę wygląda obiecująco nie można zmarnować takiej szansy.

Posted

nie pamietam czy ja kiedykolwiek pisałem ze fibi pilnuje michy, jesli cos takiego było to moze dawno, bo nie pamietam nic takiego. fibi potrafi mieszkac w kojcu z innymi psami. czesto wstawiałem do niej bobera,fibi bardzo dobrze integruje sie z innymi psami. przypuszczam ze jaminiczka zdominuje fibi, bo fibi jest bardzo uległa . u mnie jedynie na wybiegu próbuje sie przepychac z Tolą ale bez przemocy. fibi moze mieszkac z dzieci w przedszkolu, najwyzej je zalize. czasami zabieram ją na bieganie, mozna puscic ja luzem, pilnuje sie. jest słuchana . zreszta trzeba przyjechac, wziasc na smycz i isc na godzine, dwie na spacer.

Posted

Dzięki za odpowiedź :)
Dzis dostałam maila, że ta pani rozmawia z domownikami. odwiedziłaby fibi, ale pod koniec m-ca, bo na razie nie ma wolnych weekendow, aby do niej jechac.

Posted

Zazwyczaj - ale nie zawsze ;)
Czasem różnie życie się układa.
A jak się skalkuluje, że to tylko 2 weekendy czekania, to też już brzmi lepiej :)
Choć rzeczywiście - zakochany domek to i nawet w środku nocy potrafi do psiaka pojechać, zwłaszcza, że między Mińskiem a hotelem chyba nie jest wcale taki kawał drogi?

Posted

Jeżeli to dobry dom, to warto poczekać ... jeżeli Pani nie chce nic na łapu capu, to może dobrze o niej świadczy ... Fibi przecież jest bezpieczna ... chociaż macie rację, jak zaiskrzy między człowiekiem i psem to leci od razu ... poczekamy, zobaczymy :roll:

Posted

[quote name='Alex78']Pani zainteresowana Fibi miała porozmawiac z domownikami i odwiedzić sunię pod koniec m-ca. Wydaje mi sie, że juz o tym pisałam :)[/QUOTE]
o ile jej ktoś nie uprzedzi:) taka fajna sunia, dobry , odpowiedzialny dom na pewno jest tuż tuż........

Posted

[quote name='Alex78']Pani zainteresowana Fibi miała porozmawiac z domownikami i odwiedzić sunię pod koniec m-ca. Wydaje mi sie, że juz o tym pisałam :)[/QUOTE]
Tak, pisałaś :) Ale często jest tak, że osoby zainteresowane dzwonią i rozmawiają wielokrotnie przed adopcją z osobami, które znają psa. Miałam nadzieję, że Pani chociaż się odezwała, że na przykład domownicy się zgadzają, że na 100% będzie w sobotę 26... cokolwiek.

Posted

[quote name='Piromanka']Cześć FIBI! Co u Ciebie? Jest dla Ciebie domek?[/QUOTE]
czekamy, zainteresowana Pani ma byc pod koniec czerwca u Fibi ... i wszystko zawisło ...

Posted

Ze strony lecznicy, to tylko ja piszę na forum, a ostatno mniej czasu miałąm.
Kampania wyborcza... :) Taką mam swoją główną pracę, ze właśnie to mi czas zabierało. (lecznica jest dodatkowa)

Napisałam maila'a do tej pani zainteresowanej Fibi 2 dni temu. Nie mam odpowiedzi. Jak do końca dnia nie odpisze, to zadzwonię.

Miałam bodajze 3 telefony w sprawie Fibi. Powiedziałam jednemu panu, żeby dzwonił w pierwszych dniach lipca, bo suczka jest zarezerwowana dla pewnej pani, która ma ją odwiedzić pod koniec czerwca.
Pozostalych 2-óch rozmówców spławiłam.
Dajcie spokój. Rozmowa w stylu "amstaff-gadżet"