Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']A czy ja napisałam,[B] że to jej się chce pić?[/B] I w ogóle te Twoje teorie... jakbyś nie pamiętała, to ona jest po badaniach i nerki są ok ;)[/QUOTE]

ale ja pytałam[B] o jej[/B] objawy odwodnienia

Posted

[quote name='malawaszka']czekaj czekaj[/QUOTE]
???

[quote name='wilczy zew']ale ja pytałam[B] o jej[/B] objawy odwodnienia[/QUOTE]
Nie, pytałaś jakie są objawy odwodnienia, nic o niej, ani słówka :eviltong:

Zresztą ja już pisałam, że Sadie czuje się wyśmienicie i nie ma żadnych objawów, a tylko wyniki są niepokojące.

Posted

kotom - na kokcydia podawaliście???? zapomniałam nazwy tego badziewia i musiałam się mego Guru kociego czyli Angeli zapytać :D podaje się baycox - ja kiedyś z kocimi tymczasami miałam tak i po baycoxie im przeszło

Posted

[quote name='malawaszka']kotom - na kokcydia podawaliście???? zapomniałam nazwy tego badziewia i musiałam się mego Guru kociego czyli Angeli zapytać :D podaje się baycox - ja kiedyś z kocimi tymczasami miałam tak i po baycoxie im przeszło[/QUOTE]
Nie.... ja im zrobiłam badanie kału po prostu, test na giardię też :roll: Ale oczywiście ten co poszedł do innego dt ma normalne kupy, nie miał też świerzba :mad:
Ale jakby co, to będzie mój kolejny ruch :placz:

Posted

Dwa razy, dwa. No ale wiadomo. Tylko ja mam teorię, że one miały długo robaki i teraz mają tak rozregulowane trawienie, więc wolałam sprawdzić zanim zacznę je truć... no i wiem, że gliścidła miały na pewno, więc zaczynam od tego.

Posted

[quote name='zerduszko']Mam zdjęcia na aparacie, sprzed tygodnia... jak się ogarnę wrzucę na ich wąteczek :) Leniem zarastam :P Moje psy miały jedna sesyjkę foto w tym roku, druga była z tmyczasee :shake:[/QUOTE]
bardzo nieładnie...bardzo!

Posted

Zapraszam na bazar na moje kociska [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/237165-Ubrania-dla-kobiet-stoper-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-do-domu-na-kociaki-do-23-12-2012"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237165-Ubrania-dla-kobiet-stoper-dla-psów-i-kotów-do-domu-na-kociaki-do-23-12-2012[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki i wzajemnie ;) wszystkim którym odpisałam i nie odpisałam na esy :) Choć ja nie wierząca, ale dobrych życzeń nigdy za wiele :multi: Głównie mi zależy na życzeniach zdrowia :eviltong: bo mam uszkodzone więzadło w kolanie i nasza kariera agilitowa wisi na włosku :evil_lol:

Melduję, że Liz jest idealnym psem świątecznym :loveu: Woziłam składniki i produkty w tą i nazad, zostawiając ją w aucie, a nawet z grubą i nic nie tknięta, Klucha upilnowała :diabloti: Asysta w kuchni pełna, obyło się bez aktów kradzieży :) A teraz się przygotowujemy do strzelania, w tym roku testujemy to [URL]http://www.ezoo.pl/pl/p/KALMVET-60-TABLETEK/2208[/URL]

Posted

Lizka się obawia jak usłyszy blisko, ale w Sylwestra jest ok jak z nią nie wychodzę wieczorem. Sadie odlatuje już z rana, chodzi w koło, ziaje, ślini się i nie chce wychodzić. Sadie kiedyś tez nie reagowała aż tak źle, może Lizkę odp. postępowanie uchroni przed lekiem?

Posted

Zerduszko, a kupiłaś wysyłkowo czy u weta?
Ja juz chyba wyczerpałam wszystkie sposoby, a Misia w tym roku juz teraz zaczyna się dekować w łazience..:shake: