wilczy zew Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='zerduszko']A czy ja napisałam,[B] że to jej się chce pić?[/B] I w ogóle te Twoje teorie... jakbyś nie pamiętała, to ona jest po badaniach i nerki są ok ;)[/QUOTE] ale ja pytałam[B] o jej[/B] objawy odwodnienia Quote
zerduszko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='malawaszka']czekaj czekaj[/QUOTE] ??? [quote name='wilczy zew']ale ja pytałam[B] o jej[/B] objawy odwodnienia[/QUOTE] Nie, pytałaś jakie są objawy odwodnienia, nic o niej, ani słówka :eviltong: Zresztą ja już pisałam, że Sadie czuje się wyśmienicie i nie ma żadnych objawów, a tylko wyniki są niepokojące. Quote
malawaszka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 kotom - na kokcydia podawaliście???? zapomniałam nazwy tego badziewia i musiałam się mego Guru kociego czyli Angeli zapytać :D podaje się baycox - ja kiedyś z kocimi tymczasami miałam tak i po baycoxie im przeszło Quote
zerduszko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='malawaszka']kotom - na kokcydia podawaliście???? zapomniałam nazwy tego badziewia i musiałam się mego Guru kociego czyli Angeli zapytać :D podaje się baycox - ja kiedyś z kocimi tymczasami miałam tak i po baycoxie im przeszło[/QUOTE] Nie.... ja im zrobiłam badanie kału po prostu, test na giardię też :roll: Ale oczywiście ten co poszedł do innego dt ma normalne kupy, nie miał też świerzba :mad: Ale jakby co, to będzie mój kolejny ruch :placz: Quote
malawaszka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 no podobno te testy nie zawsze są takie całkowicie pewne Quote
zerduszko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Dwa razy, dwa. No ale wiadomo. Tylko ja mam teorię, że one miały długo robaki i teraz mają tak rozregulowane trawienie, więc wolałam sprawdzić zanim zacznę je truć... no i wiem, że gliścidła miały na pewno, więc zaczynam od tego. Quote
malawaszka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 obrzydliwość z tymi robalami.... Batumi tasiemca miała... :shock: Quote
zerduszko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 No, a jak się bierze takie smrody to jak banku pewne, ze są zarobaczone :shake: Quote
zerduszko Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Mam zdjęcia na aparacie, sprzed tygodnia... jak się ogarnę wrzucę na ich wąteczek :) Leniem zarastam :P Moje psy miały jedna sesyjkę foto w tym roku, druga była z tmyczasee :shake: Quote
agaga21 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='zerduszko']Mam zdjęcia na aparacie, sprzed tygodnia... jak się ogarnę wrzucę na ich wąteczek :) Leniem zarastam :P Moje psy miały jedna sesyjkę foto w tym roku, druga była z tmyczasee :shake:[/QUOTE] bardzo nieładnie...bardzo! Quote
zerduszko Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Dałam trzy foty na watek maluchów... małymi kroczkami się poprawię :lol: Quote
zerduszko Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Zapraszam na bazar na moje kociska [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/237165-Ubrania-dla-kobiet-stoper-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-do-domu-na-kociaki-do-23-12-2012"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237165-Ubrania-dla-kobiet-stoper-dla-psów-i-kotów-do-domu-na-kociaki-do-23-12-2012[/URL] Quote
annika Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Spokojnych, leniwych Świąt dla Ciebie, twoich najbliższych, Lizki i wszystkich twoich czterołapych!!!:santagri: Quote
zerduszko Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Dzięki i wzajemnie ;) wszystkim którym odpisałam i nie odpisałam na esy :) Choć ja nie wierząca, ale dobrych życzeń nigdy za wiele :multi: Głównie mi zależy na życzeniach zdrowia :eviltong: bo mam uszkodzone więzadło w kolanie i nasza kariera agilitowa wisi na włosku :evil_lol: Melduję, że Liz jest idealnym psem świątecznym :loveu: Woziłam składniki i produkty w tą i nazad, zostawiając ją w aucie, a nawet z grubą i nic nie tknięta, Klucha upilnowała :diabloti: Asysta w kuchni pełna, obyło się bez aktów kradzieży :) A teraz się przygotowujemy do strzelania, w tym roku testujemy to [URL]http://www.ezoo.pl/pl/p/KALMVET-60-TABLETEK/2208[/URL] Quote
wilczy zew Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 jestem ciekawa jak sprawdzą się te prochy Quote
zerduszko Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Też jestem ciekawa bo to wielka niewiadoma, więc dostają obie ;) Quote
zerduszko Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Lizka się obawia jak usłyszy blisko, ale w Sylwestra jest ok jak z nią nie wychodzę wieczorem. Sadie odlatuje już z rana, chodzi w koło, ziaje, ślini się i nie chce wychodzić. Sadie kiedyś tez nie reagowała aż tak źle, może Lizkę odp. postępowanie uchroni przed lekiem? Quote
Jasza Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Zerduszko, a kupiłaś wysyłkowo czy u weta? Ja juz chyba wyczerpałam wszystkie sposoby, a Misia w tym roku juz teraz zaczyna się dekować w łazience..:shake: Quote
malawaszka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 to jest masakra... jak już muszę strzelać to czemu nie tylko w sylwestra... debile już zaczęli, u mnie Pepa się bała bardzo, teraz Punia się boi, ale nie tak tragicznie Quote
Saththa Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 u mnie tez juz zaczeli... Jak dorwe to ubije normalnie :( Quote
Recommended Posts