Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może Gabryś był Gabrysią :cool3:
Słodkie to wszystko :). Pamiętam jak Mentor opiekował się małym Leosiem.Najbardziej utkwiło mi w pamięci kiedy to kładł się z nim i powoli po kolei całego go wylizywał:evil_lol:

Posted

[quote name='WATACHA']Może Gabryś był Gabrysią :cool3:
Słodkie to wszystko :). Pamiętam jak Mentor opiekował się małym Leosiem.Najbardziej utkwiło mi w pamięci kiedy to kładł się z nim i powoli po kolei całego go wylizywał:evil_lol:[/QUOTE]
ooo fuujj hahaha musiałaś potem Leosia wykręcać???? :D

Posted

[quote name='malawaszka']ooo fuujj hahaha musiałaś potem Leosia wykręcać???? :D[/QUOTE]

Nie, może mu potem śliny "zbrakło" i robił na sucho ;)

Posted

fuj fuj... smiej sie śmiej, ale ja kiedyś kota wyrzymałam po tym jak Aron okazywał mu swoje uczucia... no może nie dosłownie wyrzymałam, ale z ręka na sercu kocie podniesione do góry ociekało psią śliną...

Posted

no wlasnie wychowany przez psy i bardziej psi jak koci
mialam kiedys takiego co aportowal i gryzl na rozkaz zwlaszcza ludkow co ich nie lubil hihihi poza wsiem co im jeszcze po kciemu psocil

ale z psami bawil sie rewelacyjnie i najczesciej on je robil w konia a nie na odwrot

• 3 weeks later...
Posted

Z racji ostatnich wydążeń, to i ja się pożalę. Dziś napadł moja Liz olbrzym, bardzo młody. Bardzo chciał ją mieć :diabloti: Właził jej z pyskiem pod ogon. Jako dobra pancia, na której pies może polegać, powinnam butem potraktować ten pysk. Ale dupa ze mnie. Na szczęście pies jest póki co ok do ludzi, złapałam go za kolczatkę i raz dwa wytłumaczyłam, ze tak małych psinek nie należy traktować :diabloti: I o dziwo pies stał grzecznie, a kilka sekund wcześniej Pani go nie mogła utrzymać na smyczy.... po czym go spuściła z takowej. Why, krwa? Pani się psu schowała i zostawiła mnei z jej napalonym samcem i moją małą bojąca się suczką. I mnie trafiało. Usadziłam Liz, psa próbowałam odesłać do Pani i poszedł. A potem, rozmawiając z innym właścicielem psa z problemami, usłyszałam, że nasze kundle mają właścicieli histeryków. Bo odeszliśmy na bok nie chcąc konfrontacji. To następnym razem nie będę taka histeryczna i zareaguję odpowiednio :loveu:

Posted

[B]Stapro[/B] z Zabrza:
[img]https://lh5.googleusercontent.com/-bzzIdknrPU8/Te50K8abMrI/AAAAAAAAChA/8Vd9i0zrLmc/s620/P6040349.jpg[/img]
[url]https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Stapro7255[/url]

Ten "olbrzym" to nie przypadkiem czarny podlotek sznupa?
Babeczka miała kiedy Faziego - miniaturę pieprz i sól.

Posted

[quote name='Agucha']Ten "olbrzym" to nie przypadkiem czarny podlotek sznupa?
Babeczka miała kiedy Faziego - miniaturę pieprz i sól.[/QUOTE]
Si, sznup olbrzym. A co? Jak ich widzę, to mnie trafia :p

Posted

[quote name='zerduszko']Si, sznup olbrzym. A co? Jak ich widzę, to mnie trafia :p[/QUOTE]
Nazywa sie tak jakoś śmiesznie z greckiego i bardzo długie imię :lol:
Śmiać mi się chce jak babeczka za nim woła... wieczorem jak z nim idzie to garłacz z niego straszny...

No, ale też i piękny :)

• 2 weeks later...
Posted

Agucha, a tak z ciekawości jak się nazywa? :grins:

pytam, bo uwielbiam psie imiona ;) kiedys na szkoleniu poznałam boksera o imieniu Gerwazy, zawsze jak Pan go próbował przywołać wywoływało to u mnie ataki śmiechu :lol:

Posted

Zapamiętałam sobie ostatni, bo ciągle ich spotykam... ale zapomniałam :lol: Nie znoszę tego psa, jest bardziej upierdliwy niż stado labradorów! I jeszcze te głupie komentarze :/

Ostatnio inny kloleś mnie powalił komentarzem "Patrz idzie śnaidanie"do swojego szczeniaka onka.... Tylko ni wiem czy ja, czy Liz :lol:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aaaaale mniejsza o to. Wątróbka ugotowana, a żołądki też.... pakujemy się, bo jutro wyruszamy i w sobote mamy debiucik w openach :D Trzymać kciuki :D

Posted

Każda padlina śmierdzi tak samo, wiec dla mnie to jedno co się gotuje i co jej daje. Dobrze, że mi przypomniałaś o chusteczkach do paluchów :lol:

Fot nie będzie, bo to na hali miejscowość Syców. Ty sie szykuj lepiej na wystawę w Katowicach.

Posted

[quote name='jambi']Agucha, a tak z ciekawości jak się nazywa? :grins:

pytam, bo uwielbiam psie imiona ;) kiedys na szkoleniu poznałam boksera o imieniu Gerwazy, zawsze jak Pan go próbował przywołać wywoływało to u mnie ataki śmiechu :lol:[/QUOTE]
Nie pamiętam. Takiego imienia jak żyję nie słyszałam. nie dośc, że długaśne to jeszcze jakieś obcojęzyczne :lol:

[quote name='zerduszko']
Aaaaale mniejsza o to. Wątróbka ugotowana, a żołądki też.... pakujemy się, bo jutro wyruszamy i w sobote mamy debiucik w openach :D Trzymać kciuki :D[/QUOTE]
Zaciskamy zatem :)

Posted

Ani mi się nie chce gadać, bo w sobotę rano dostałam tel. że mój ostatni tymczas wylatuje z DS jak wiecie... i się posypałam strasznie :(

[quote name='WATACHA']ja nie będę trzymać bo Was nie lubię :eviltong:[/QUOTE]
A za co?

Posted

[quote name='zerduszko']Ani mi się nie chce gadać, bo w sobotę rano dostałam tel. że mój ostatni tymczas wylatuje z DS jak wiecie... i się posypałam strasznie :(

A za co?[/QUOTE]
ja oczywiście żartowałam, bo jest całkiem odwrotnie :)