Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O to zgapywacze wstrętne :lol:

Ja już żyję zawodami, to już za tydzień. Tylko mam jeden problem, bo się wykruszyło i w naszej klasie biegamy tylko my :lol: Aż zastanawiam się nad przeniesieniem do wyższej klasy, bo co to za zawody bez konkurencji :lol:

Posted

[quote name='WATACHA']A nie możesz startować w dwóch klasach?Przynajmniej w jednej masz zapewnione pierwsze miejsce, a nóż widelec może i w drugiej będzie ;)[/QUOTE]
No co Ty :lol: Widziałaś kiedyś np. klub piłkarski z ekstraklasy żeby jednocześnie grał w drugiej lidze? Przynależność do klasy jest "wiążąca" i uwarunkowana. Nie można sobie ot tak przeskakiwać ;)

Z fotami będzie kiepsko, bo czarny biegający pies w hali to nie jest to co aparaty lubią najbardziej.

Posted

chyba troche szkoda no nie mozna by zalapac sie i na pudlo i na konkurencje hihihi

ale ja caly czas czekam na odpowiedz czy masz fotoreportera????? czy beda zdjecia???

jesli juz nie z samego startu to choc przed i po tyz chetnie widziane
i bedziemy trzymac kciuki

Posted

[quote name='Fides79']ejjj proszę nie szukać wymówek :eviltong:[/QUOTE]
To nie ja, to fotografowie :lol: Fotoreporterem u nas jestem ja i zawsze mamy mało zdjęć. Ale "po" będą jak najbardziej. Z racji, ze jedzie z nami Damian, to pewnie i film będzie :)

Posted

Trzymam kciuki!

Dajcie mi szybką instrukcję obsługi kota bo przed momentem weszłam w posiadanie takowego i kompletnie nie wiem co z tym fantem zrobić.... :roll: Psia karma na już może być czy lepiej ser biały albo mięcho? Jutro nie ma wyjścia i ze mną do pracy idzie - już widzę wypowiedzenie :shake:, ale dopiero po południu mam wizytę przed oddaniem w znajome ręce...

Posted

[quote name='*Monia*']Trzymam kciuki!

Dajcie mi szybką instrukcję obsługi kota bo przed momentem weszłam w posiadanie takowego i kompletnie nie wiem co z tym fantem zrobić.... :roll: Psia karma na już może być czy lepiej ser biały albo mięcho? Jutro nie ma wyjścia i ze mną do pracy idzie - już widzę wypowiedzenie :shake:, ale dopiero po południu mam wizytę przed oddaniem w znajome ręce...[/QUOTE]
Nie znam się na kotach :lol: Psia karma od bidy może być, ale kurak chyba lepszy.

Posted

Ok, nie będę mu mieszać w żołądku i zostaniemy przy psim żarełku, a szynki czy kiełbasy to i ja raczej nie jadam bo nie lubię ;). Ciekawe ile rano będę miała małych kupek :cool3:. Już się kot najadł, plecy mi wymasował a teraz ja idę spać. Karmy mam na jutro rano, a później nowy kumpel mu działkę kociego papu odpali :lol:

Posted

No za tydzień :)

A co do kciuków, to nie kazałam Wam trzymać i by mi się adopcja Yoko posypała :lol: Chociaż śmiech tu nie na miejscu, bo ludzie mieli wypadek jak po kotkę jechali. Widać ja muszę mówić i chwalić się zawczasu :p Ale już ma dom. Odzwierzęcam się na wyjazd ;)

A wczoraj byłam po szczeniaczki, zawoziłam do dt, jakby ktoś chciał obejrzeć jakie ładne pieski są na brzydkich fotach :lol: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214477-psy-DO-ADOPCJI-potrzeba-KARMY-ponad-20kg-dziennie%21-prawie-ZERO-pomocy...?p=18131743&viewfull=1#post18131743"]http://www.dogomania.pl/threads/214477-psy-DO-ADOPCJI-potrzeba-KARMY-ponad-20kg-dziennie!-prawie-ZERO-pomocy...?p=18131743&viewfull=1#post18131743[/URL]

Posted

[quote name='WATACHA']Zerduszko zobacz ktoś Cię ubiegł w pomyśle ;)
[URL]http://www.wiocha.pl/167177,Wszy[/URL][/QUOTE]

WATACHA... wiocha.pl?... co Ty za strony oglądasz? :megagrin:

[quote name='zerduszko']Z fotami będzie kiepsko, bo czarny biegający pies w hali to nie jest to co aparaty lubią najbardziej.[/QUOTE]

to jej załóż jakie białe wdzianko :grins: albo rózowe

Posted

[quote name='jambi']WATACHA... wiocha.pl?... co Ty za strony oglądasz? :megagrin:

A tak czasem sobie oglądam na poprawę humoru ;).Czasami można "boki zrywać" :)

[/QUOTE]

Zerduszko jak tam przygotowane jesteście ?Wszystko dopracowane :)?

Posted

Ale nam się trafiło :D Mieliśmy możliwość potrenowania na hali i suczysko śmiga, nic się nie boi :loveu: To Lizka gotowa, a ja tak średnio :eviltong: Ufarbowana na różowo :diabloti: Lizka ;)
Chciałabym druga taką, albo pięć nawet :D

Koty szaleją, zaraz będę miała kolejną kotkę, a raczej kocicę starą, uszczęśliwiona przez rodzinę. Jakaś plaga :shake:

Zajrzyjcie do szczeniorków, plissss [url]http://www.dogomania.pl/threads/219014-Trzy-malutkie-sunie-Je%C5%BCynka-Bor%C3%B3wka-i-Mikrusia-GLIWICE-Szara-Przysta%C5%84[/url]