Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaa moja mama ma taką kanapę - w kolorze grafitowym z takiej grubej dzianiny prążkowanej - rewelacja - nic brudu nie widac :) i bardzo wygodna tyle ze zagłówki ma jeszcze bo ta ze zdjecia ma za niskie i głowa do tyłu będzie leciała :)

Posted

[quote name='lilo']aaa moja mama ma taką kanapę - w kolorze grafitowym z takiej grubej dzianiny prążkowanej - rewelacja - nic brudu nie widac :) i bardzo wygodna tyle ze zagłówki ma jeszcze bo ta ze zdjecia ma za niskie i głowa do tyłu będzie leciała :)[/QUOTE]
Pokaż fotę! Konkrety koleżanko, bo dla mnie dzianina to może być wszystko i nic :lol: A jak psie pazury? ;>

Posted

[quote name='zerduszko']No pewnie, że mój... wałkoń. Normalny malarz by się nie sprzeciwiał powtórnemu malowaniu, kasa kasa ;)[/QUOTE]

Nooo własnie mnie olsniło a przedtem się dziwiłam włąśnie, ze się stawia :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']
Fajna! Z ekoskóry też nie chcę, ze skóry nigdy w życiu. A jakiś konkretny materiał? Przez net? Ja bym chyba wolała obejrzeć.... i żeby pokrowiec jaki miała w komplecie :lol:[/QUOTE]

to jest sofa Wajnert - w sklepach z tymi meblami pewnie można obejrzeć, ale zamawiałabym w necie bo taniej - kiedyś widziałam 500 zł taniej niż w normalnym sklepie :mdleje: tylko to jest taka sofa co można różne przerożne warianty zamówić i od tego zalezy cena - ja bym chyba taki goluśki musiała mieć :D

Posted

Znaczy nie macałaś materiału? Licho wygląda :lol: Ładna, owszem :] Ale ładną to już miałam :D

Oczywiście jak się zdenerwowałam, to jest w domu jak w raju :lol: Jadzia chodzi za mną, daje się głaskać... nawet uszy dała sobie wyczyścić :-o <dwa dni temu przy przecieraniu oczu mnie poznaczyła tu i ówdzie, udo mnie do tej pory boli>. Liz na dzwonek zareagowała jednym szczeknięciem i się z miejsca nie ruszyła, bo! pancia myje podłogę :cool3: a co pieski robią wówczas: leża na kanapie i nie schodzą z niej pod żadnym pozorem. Kto jeszcze ma takeigo psa? :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']Znaczy nie macałaś materiału? Licho wygląda :lol: Ładna, owszem :] Ale ładną to już miałam :D
[/QUOTE]

ojj bredzisz bejbe :evil_lol: że licho wygląda - macałam, siedziałam, ba! nawet imprezowałam na niej :errrr: ale nie namawiam oczywista do niczego - ja uwielbiam ten model :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']ojj bredzisz bejbe :evil_lol: że licho wygląda - macałam, siedziałam, ba! nawet imprezowałam na niej :errrr: ale nie namawiam oczywista do niczego - ja uwielbiam ten model :loveu:[/QUOTE]
A wiesz co to materiał? Czy w tym domu jest banda demolatorów? Szukam tego po necie i ni huhu ;)

[quote name='Saththa']Ja miałam :([/QUOTE]
Domyślam się, że psa? :(

Posted

[quote name='zerduszko']
Domyślam się, że psa? :([/QUOTE]

Ano... takiego o:

[QUOTE]pancia myje podłogę :cool3: a co pieski robią wówczas: leża na kanapie i nie schodzą z niej pod żadnym pozorem. Kto jeszcze ma takeigo psa? :eviltong:[/QUOTE]

Posted

[quote name='zerduszko']A wiesz co to materiał? Czy w tym domu jest banda demolatorów? Szukam tego po necie i ni huhu ;)
[/QUOTE]

nie wiem jak się nazywa - oni bandy demolantów nie mają, ale te kanapy można zamówić w różnych obiciach więc wnioskuję, że i mocne materiały mają - przejdź się do Wajnerta i zapytaj w sklepie - na pewno jest w Rybcu gdzieś

Posted

[quote name='malawaszka']nie wiem jak się nazywa - oni bandy demolantów nie mają, ale te kanapy można zamówić w różnych obiciach więc wnioskuję, że i mocne materiały mają - przejdź się do Wajnerta i zapytaj w sklepie - na pewno jest w Rybcu gdzieś[/QUOTE]
No, ale kiedy mi nie chodzi o samą kanapę, tylko żeby mi ktoś polecił sprawdzone przy zwierzakach obicie/materiał. Ładnych i solidnych jest na pęczki, ale coś co będzie wyglądało dobrze również po 2 latach przy moich sierściuchach, to rzadkość :/
A Wajnerta nie ma u nas, ani w okolicy :/

Posted

[quote name='zerduszko']Pokaż fotę! Konkrety koleżanko, bo dla mnie dzianina to może być wszystko i nic :lol: A jak psie pazury? ;>[/QUOTE]

a skądżesz ja Ci fotę wezmę , nigdy nie fotografowałam u mojej mamy kanapy :) a psie pazury nie mają wstępu :) Lucjan wytresowany a lilek nigdy nie był u mojej mamy :)

Posted

[quote name='*Monia*']Ja mogę polecić narzutę, najlepiej kilka na zmianę :grins:[/QUOTE]
Ta, na koty to nie działa :eviltong: Poza tym, ja szukałam wszędzie ładnych narzut na rogówkę - ni ma :shake:
[quote name='*Monia*']Też mam psa który tyłka nie ruszy jak każę leżeć i nie przeszkadzać :cool3:[/QUOTE]
Ale ja mojemu nie kazałam :razz:
[quote name='lilo']a skądżesz ja Ci fotę wezmę , nigdy nie fotografowałam u mojej mamy kanapy :) a psie pazury nie mają wstępu :) Lucjan wytresowany a lilek nigdy nie był u mojej mamy :)[/QUOTE]
Jak nie przetestowane przez zwierzaki, to się nie liczy :D

Posted

[quote name='zerduszko']Ta, na koty to nie działa :eviltong: Poza tym, ja szukałam wszędzie ładnych narzut na rogówkę - ni ma :shake:[/QUOTE]
Trzeba sobie uszyć :eviltong:. Kotów nie mam, a jak miałam to zasuwał tylko po obrusach, firankach i roletach, kanapy były zbyt mało atrakcyjne :lol:

[quote name='zerduszko']Ale ja mojemu nie kazałam :razz: [/QUOTE]
Moje jest do mnie przytwierdzone na stałe i muszę nakazać żeby mnie opuściło choć na moment, nawet w wannie sprawdza co chwilę czy żyję więc sprzątanie bez niej by się nie mogło odbywać :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']zerduszko masz w domu jeszcze jakieś kilka dogów albo innych tygrysów o których nie wiemy?????[/QUOTE]
Mam trola jednego :evil_lol:

Przyjedź sobie do mnie, to ocenisz wygląd mojej kanapy :eviltong: Tylko do weekendu, bo ją piorę :roll: