lilo Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 aaa moja mama ma taką kanapę - w kolorze grafitowym z takiej grubej dzianiny prążkowanej - rewelacja - nic brudu nie widac :) i bardzo wygodna tyle ze zagłówki ma jeszcze bo ta ze zdjecia ma za niskie i głowa do tyłu będzie leciała :) Quote
zerduszko Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='lilo']aaa moja mama ma taką kanapę - w kolorze grafitowym z takiej grubej dzianiny prążkowanej - rewelacja - nic brudu nie widac :) i bardzo wygodna tyle ze zagłówki ma jeszcze bo ta ze zdjecia ma za niskie i głowa do tyłu będzie leciała :)[/QUOTE] Pokaż fotę! Konkrety koleżanko, bo dla mnie dzianina to może być wszystko i nic :lol: A jak psie pazury? ;> Quote
Saththa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='zerduszko']No pewnie, że mój... wałkoń. Normalny malarz by się nie sprzeciwiał powtórnemu malowaniu, kasa kasa ;)[/QUOTE] Nooo własnie mnie olsniło a przedtem się dziwiłam włąśnie, ze się stawia :lol: Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='zerduszko'] Fajna! Z ekoskóry też nie chcę, ze skóry nigdy w życiu. A jakiś konkretny materiał? Przez net? Ja bym chyba wolała obejrzeć.... i żeby pokrowiec jaki miała w komplecie :lol:[/QUOTE] to jest sofa Wajnert - w sklepach z tymi meblami pewnie można obejrzeć, ale zamawiałabym w necie bo taniej - kiedyś widziałam 500 zł taniej niż w normalnym sklepie :mdleje: tylko to jest taka sofa co można różne przerożne warianty zamówić i od tego zalezy cena - ja bym chyba taki goluśki musiała mieć :D Quote
zerduszko Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Znaczy nie macałaś materiału? Licho wygląda :lol: Ładna, owszem :] Ale ładną to już miałam :D Oczywiście jak się zdenerwowałam, to jest w domu jak w raju :lol: Jadzia chodzi za mną, daje się głaskać... nawet uszy dała sobie wyczyścić :-o <dwa dni temu przy przecieraniu oczu mnie poznaczyła tu i ówdzie, udo mnie do tej pory boli>. Liz na dzwonek zareagowała jednym szczeknięciem i się z miejsca nie ruszyła, bo! pancia myje podłogę :cool3: a co pieski robią wówczas: leża na kanapie i nie schodzą z niej pod żadnym pozorem. Kto jeszcze ma takeigo psa? :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='zerduszko']Znaczy nie macałaś materiału? Licho wygląda :lol: Ładna, owszem :] Ale ładną to już miałam :D [/QUOTE] ojj bredzisz bejbe :evil_lol: że licho wygląda - macałam, siedziałam, ba! nawet imprezowałam na niej :errrr: ale nie namawiam oczywista do niczego - ja uwielbiam ten model :loveu: Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='malawaszka']ojj bredzisz bejbe :evil_lol: że licho wygląda - macałam, siedziałam, ba! nawet imprezowałam na niej :errrr: ale nie namawiam oczywista do niczego - ja uwielbiam ten model :loveu:[/QUOTE] A wiesz co to materiał? Czy w tym domu jest banda demolatorów? Szukam tego po necie i ni huhu ;) [quote name='Saththa']Ja miałam :([/QUOTE] Domyślam się, że psa? :( Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='zerduszko'] Domyślam się, że psa? :([/QUOTE] Ano... takiego o: [QUOTE]pancia myje podłogę :cool3: a co pieski robią wówczas: leża na kanapie i nie schodzą z niej pod żadnym pozorem. Kto jeszcze ma takeigo psa? :eviltong:[/QUOTE] Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Teraz masz troszkę innego, na rozweselenie ;) Niestety nic nie trwa wiecznie :( Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Na dobicie przy sprzataniu chyba :lol: Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Saththa']Na dobicie przy sprzataniu chyba :lol:[/QUOTE] Nie zazdroszczę ;) Ja mam małą kluseczkę, a i tak piaskownica. Co dopiero przy olbrzymie :P Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='zerduszko']Nie zazdroszczę ;) Ja mam małą kluseczkę, a i tak piaskownica. Co dopiero przy olbrzymie :P[/QUOTE] plaża kurcze plaża :) Quote
malawaszka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='zerduszko']A wiesz co to materiał? Czy w tym domu jest banda demolatorów? Szukam tego po necie i ni huhu ;) [/QUOTE] nie wiem jak się nazywa - oni bandy demolantów nie mają, ale te kanapy można zamówić w różnych obiciach więc wnioskuję, że i mocne materiały mają - przejdź się do Wajnerta i zapytaj w sklepie - na pewno jest w Rybcu gdzieś Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='malawaszka']nie wiem jak się nazywa - oni bandy demolantów nie mają, ale te kanapy można zamówić w różnych obiciach więc wnioskuję, że i mocne materiały mają - przejdź się do Wajnerta i zapytaj w sklepie - na pewno jest w Rybcu gdzieś[/QUOTE] No, ale kiedy mi nie chodzi o samą kanapę, tylko żeby mi ktoś polecił sprawdzone przy zwierzakach obicie/materiał. Ładnych i solidnych jest na pęczki, ale coś co będzie wyglądało dobrze również po 2 latach przy moich sierściuchach, to rzadkość :/ A Wajnerta nie ma u nas, ani w okolicy :/ Quote
*Monia* Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ja mogę polecić narzutę, najlepiej kilka na zmianę :grins: Też mam psa który tyłka nie ruszy jak każę leżeć i nie przeszkadzać :cool3: Quote
lilo Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='zerduszko']Pokaż fotę! Konkrety koleżanko, bo dla mnie dzianina to może być wszystko i nic :lol: A jak psie pazury? ;>[/QUOTE] a skądżesz ja Ci fotę wezmę , nigdy nie fotografowałam u mojej mamy kanapy :) a psie pazury nie mają wstępu :) Lucjan wytresowany a lilek nigdy nie był u mojej mamy :) Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='*Monia*']Ja mogę polecić narzutę, najlepiej kilka na zmianę :grins:[/QUOTE] Ta, na koty to nie działa :eviltong: Poza tym, ja szukałam wszędzie ładnych narzut na rogówkę - ni ma :shake: [quote name='*Monia*']Też mam psa który tyłka nie ruszy jak każę leżeć i nie przeszkadzać :cool3:[/QUOTE] Ale ja mojemu nie kazałam :razz: [quote name='lilo']a skądżesz ja Ci fotę wezmę , nigdy nie fotografowałam u mojej mamy kanapy :) a psie pazury nie mają wstępu :) Lucjan wytresowany a lilek nigdy nie był u mojej mamy :)[/QUOTE] Jak nie przetestowane przez zwierzaki, to się nie liczy :D Quote
*Monia* Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='zerduszko']Ta, na koty to nie działa :eviltong: Poza tym, ja szukałam wszędzie ładnych narzut na rogówkę - ni ma :shake:[/QUOTE] Trzeba sobie uszyć :eviltong:. Kotów nie mam, a jak miałam to zasuwał tylko po obrusach, firankach i roletach, kanapy były zbyt mało atrakcyjne :lol: [quote name='zerduszko']Ale ja mojemu nie kazałam :razz: [/QUOTE] Moje jest do mnie przytwierdzone na stałe i muszę nakazać żeby mnie opuściło choć na moment, nawet w wannie sprawdza co chwilę czy żyję więc sprzątanie bez niej by się nie mogło odbywać :evil_lol: Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Uszyć pokrowiec kapowy na rogówkę? Świetnie by to wyglądało :lol: Quote
*Monia* Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 My coś tam mieliśmy kiedyś położone na rogówce, ale już nie pamiętam jak to było wykombinowane... Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Wykombinowane tez miałam, ale to nie zdało egzaminu :shake: To by musiał być metali taki, co najmniej 3 mmm :mad: Quote
malawaszka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 zerduszko masz w domu jeszcze jakieś kilka dogów albo innych tygrysów o których nie wiemy????? Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='malawaszka']zerduszko masz w domu jeszcze jakieś kilka dogów albo innych tygrysów o których nie wiemy?????[/QUOTE] Mam trola jednego :evil_lol: Przyjedź sobie do mnie, to ocenisz wygląd mojej kanapy :eviltong: Tylko do weekendu, bo ją piorę :roll: Quote
Recommended Posts