Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dejcie spokój to nie wiem gdzie bym musiała jechać do fryzjera - chyba duparyża :errrr: bo tutaj nikt sobie jeszcze nie poradził z cięciem moich włosów które w zależności od pogody mają różne własne wizje na mój wygląd :D

Posted

czasem sie uda fryzjerom i trafia w faze moich wlosow wtedy rzeczywiscie nic nie musze robic ale jednak najczesciej s jakie sa a ja juz .... byle mnie bylo wygodnie
i wcale nie podwazam umiejetnosci fryzjerskich ale wlasnie mysle ze jednak to w wielkiej czesci od samopoczucia , od stanu organizmu , od pogody , od wiesgo zalezy , co i jak moje wlosy robia i jak chca wygladac, fakt ze jak sa dobrze sciete to latwiej daje se rade ale do dzis mnie sie moze ze trzy razy trafilo ze ylam zachwycona moim wygladem [ znaczy wlosami] , mam tu na mysli ze wlosy po myciu ukladaly sie tak jak po fryzjerze a nie jak one same chcialy
i nie wiem jakie wtedy warunki spelnialam ze tak bylo buuuu
wiec nie powtorze z premedytacja

Posted

Moje kudły są stałe, stale się wywijają w nie te stronę co trzeba :lol: aż że są ciężkie to lubią się przyklejać do głowy ;) Suszarka robi to co widać na zdjęciu, muszę je choć raz przeciągnąć na szczotce czy prostownicą. Teraz i tak mam luz, bo ich jest połowa mniej... kiedyś to miałam problem wysuszyć je całkiem. Taki gąszcz drutowatych kudłów to przekleństwo :shake: Fakt, odpowiednie cięcie uławtia układanie, ale nigdy go w moim przypadku nie zastąpi.

Posted

a ja se mysle ze zawsze mamy nie to co chcemy , te co maja malo i slabe chcialyby miec gaszcz , te z gaszczem zazdroszcza tym co maja latwiejsze do ukladania , a te z lokami chca proste w przeciwienstwie do tych z prostymi hihihi juz nie mowie o kolorach!!!!

mamy jakie mamy i wiele sie nie da zrobic jak dobra mine do danej fryzury

ja we wtorek mam termin u fryzjerki hhihi

Posted

[quote name='malawaszka']nie bluźnij :lol: na pewno nie wolałabyś mieć czterech włosów na krzyż jak ja :D[/QUOTE]A wolałabyś być anorektycznie chuda czy gruba? Najlepiej zawsze bliżej środka ;)

Posted

[quote name='Tekla64']a ja se mysle ze zawsze mamy nie to co chcemy , te co maja malo i slabe chcialyby miec gaszcz , te z gaszczem zazdroszcza tym co maja latwiejsze do ukladania , a te z lokami chca proste w przeciwienstwie do tych z prostymi hihihi juz nie mowie o kolorach!!!!

mamy jakie mamy i wiele sie nie da zrobic jak dobra mine do danej fryzury
[/QUOTE]

hahha znów prawde piszesz :lol:

[quote name='zerduszko']A wolałabyś być anorektycznie chuda czy gruba? Najlepiej zawsze bliżej środka ;)[/QUOTE]

zależy którego środka :D

Posted

[quote name='zerduszko']Środek jest tylko jeden :P Im bliżej tym lepiej ;)[/QUOTE]

haa a wiecie, że u człowieka środek podłużny i poprzeczny przebiega w jednym miejscu?

I bardzo prosze mnie nie podpuszczac do tego typu tentegowania w głowie bo jeszcze wczesnie jest 12 nie ma... :)

Posted

[quote name='Saththa']
I bardzo prosze mnie nie podpuszczac do tego typu tentegowania w głowie bo jeszcze wczesnie jest 12 nie ma... :)[/QUOTE]

sama zaczęłaś :errrr: zatem GDZIE ten środek????? :D

Posted

Na stan naszych włosów tak jak pisała Tekla ma wpływ nasze zdrowie,przyjmowane leki.

Co do rodzaju włosa,to właśnie rodzaj cięcia zależy od tego jaki mamy rodzaj włosa. W renomowanym salonie nie obetną nas tak jak chcemy jeśli w tej fryzurze będziemy źle wyglądać.

Pracowałam trochę u fryzjera.

Posted

[quote name='zerduszko']Musisz je moją droga odpowiednio przyciąć, to się plątać nie będą.[/QUOTE]
Jak mąż lubi takie długie...trzeba się poświęcać
Albo w razie co jakbym była niegrzeczna to , żeby miał mnie za co wytargać

Posted

[quote name='WATACHA']Jak mąż lubi takie długie...trzeba się poświęcać
Albo w razie co jakbym była niegrzeczna to , żeby miał mnie za co wytargać[/QUOTE]

aaaa jak w tym dowcipie... "warrrkocz" :roflt: