malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no dejcie spokój to nie wiem gdzie bym musiała jechać do fryzjera - chyba duparyża :errrr: bo tutaj nikt sobie jeszcze nie poradził z cięciem moich włosów które w zależności od pogody mają różne własne wizje na mój wygląd :D Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 czasem sie uda fryzjerom i trafia w faze moich wlosow wtedy rzeczywiscie nic nie musze robic ale jednak najczesciej s jakie sa a ja juz .... byle mnie bylo wygodnie i wcale nie podwazam umiejetnosci fryzjerskich ale wlasnie mysle ze jednak to w wielkiej czesci od samopoczucia , od stanu organizmu , od pogody , od wiesgo zalezy , co i jak moje wlosy robia i jak chca wygladac, fakt ze jak sa dobrze sciete to latwiej daje se rade ale do dzis mnie sie moze ze trzy razy trafilo ze ylam zachwycona moim wygladem [ znaczy wlosami] , mam tu na mysli ze wlosy po myciu ukladaly sie tak jak po fryzjerze a nie jak one same chcialy i nie wiem jakie wtedy warunki spelnialam ze tak bylo buuuu wiec nie powtorze z premedytacja Quote
zerduszko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Moje kudły są stałe, stale się wywijają w nie te stronę co trzeba :lol: aż że są ciężkie to lubią się przyklejać do głowy ;) Suszarka robi to co widać na zdjęciu, muszę je choć raz przeciągnąć na szczotce czy prostownicą. Teraz i tak mam luz, bo ich jest połowa mniej... kiedyś to miałam problem wysuszyć je całkiem. Taki gąszcz drutowatych kudłów to przekleństwo :shake: Fakt, odpowiednie cięcie uławtia układanie, ale nigdy go w moim przypadku nie zastąpi. Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='zerduszko']Taki gąszcz drutowatych kudłów to przekleństwo :shake: [/QUOTE] nie bluźnij :lol: na pewno nie wolałabyś mieć czterech włosów na krzyż jak ja :D Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 a ja se mysle ze zawsze mamy nie to co chcemy , te co maja malo i slabe chcialyby miec gaszcz , te z gaszczem zazdroszcza tym co maja latwiejsze do ukladania , a te z lokami chca proste w przeciwienstwie do tych z prostymi hihihi juz nie mowie o kolorach!!!! mamy jakie mamy i wiele sie nie da zrobic jak dobra mine do danej fryzury ja we wtorek mam termin u fryzjerki hhihi Quote
zerduszko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='malawaszka']nie bluźnij :lol: na pewno nie wolałabyś mieć czterech włosów na krzyż jak ja :D[/QUOTE]A wolałabyś być anorektycznie chuda czy gruba? Najlepiej zawsze bliżej środka ;) Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Tekla64']a ja se mysle ze zawsze mamy nie to co chcemy , te co maja malo i slabe chcialyby miec gaszcz , te z gaszczem zazdroszcza tym co maja latwiejsze do ukladania , a te z lokami chca proste w przeciwienstwie do tych z prostymi hihihi juz nie mowie o kolorach!!!! mamy jakie mamy i wiele sie nie da zrobic jak dobra mine do danej fryzury [/QUOTE] hahha znów prawde piszesz :lol: [quote name='zerduszko']A wolałabyś być anorektycznie chuda czy gruba? Najlepiej zawsze bliżej środka ;)[/QUOTE] zależy którego środka :D Quote
zerduszko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='malawaszka']zależy którego środka :D[/QUOTE] Środek jest tylko jeden :P Im bliżej tym lepiej ;) Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='zerduszko']Środek jest tylko jeden :P Im bliżej tym lepiej ;)[/QUOTE] haa a wiecie, że u człowieka środek podłużny i poprzeczny przebiega w jednym miejscu? I bardzo prosze mnie nie podpuszczac do tego typu tentegowania w głowie bo jeszcze wczesnie jest 12 nie ma... :) Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Saththa'] I bardzo prosze mnie nie podpuszczac do tego typu tentegowania w głowie bo jeszcze wczesnie jest 12 nie ma... :)[/QUOTE] sama zaczęłaś :errrr: zatem GDZIE ten środek????? :D Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='malawaszka']sama zaczęłaś :errrr: zatem GDZIE ten środek????? :D[/QUOTE] nooo jak to gdzie? srodek ejst zawsze w środku inaczej nie byłby srodkiem :lol: Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 kurde braunowskie teorie sie nam tu szykluja lacznie z tajemnica!!!! no gdaj a najlepiej narysuj tyn srodek Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [CENTER] A oto i środek: [IMG]http://pu.i.wp.pl/k,MjEwMzQ3NjUsNTA2OTE3,f,sdfdsfdsa.bmp[/IMG][/CENTER] Quote
wilczy zew Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Na stan naszych włosów tak jak pisała Tekla ma wpływ nasze zdrowie,przyjmowane leki. Co do rodzaju włosa,to właśnie rodzaj cięcia zależy od tego jaki mamy rodzaj włosa. W renomowanym salonie nie obetną nas tak jak chcemy jeśli w tej fryzurze będziemy źle wyglądać. Pracowałam trochę u fryzjera. Quote
zerduszko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='wilczy zew']Pracowałam trochę u fryzjera.[/QUOTE] Nie musiałaś mówić, nietrudno się domyślić. Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 WZ pokazuj tu natychmiast swoją fote!!!! chcę zobaczyć doskonałe cięcie! :modla: Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ale bardzo prosze o fote z rana ino po umyciu i nie ukaldaniu bo ulozyc mozna wsio a dyc nie o to chodzi Quote
wilczy zew Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nie zobaczysz bo biorę leki od których wypadają mi włosy a one same nie ukladają się dobrze. Przyjedź do fryzjera w Piotrkowie. Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 serdeczne dzieki malo oplacalne z moimi wlosami hihihi Quote
zerduszko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='wilczy zew']Nie zobaczysz bo biorę leki od których wypadają mi włosy a one same nie ukladają się dobrze. Przyjedź do fryzjera w Piotrkowie.[/QUOTE] Ach zawsze coś :D Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ja mam kudły prawie do pasa, ciężkie i dużo.Najgorzej jak się poplączą, masakra. Quote
zerduszko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='WATACHA']Ja mam kudły prawie do pasa, ciężkie i dużo.Najgorzej jak się poplączą, masakra.[/QUOTE] Musisz je moją droga odpowiednio przyciąć, to się plątać nie będą. Quote
wilczy zew Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 może powinnaś zmienić szampon albo stosować balsam wystarczy popatrzeć(na żywo,zdjęcie tego nie oddaje)na fryzurę i widać czy są dobrze obcięte,włosy obcina się do konkretnej fryzury Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='zerduszko']Musisz je moją droga odpowiednio przyciąć, to się plątać nie będą.[/QUOTE] Jak mąż lubi takie długie...trzeba się poświęcać Albo w razie co jakbym była niegrzeczna to , żeby miał mnie za co wytargać Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='WATACHA']Jak mąż lubi takie długie...trzeba się poświęcać Albo w razie co jakbym była niegrzeczna to , żeby miał mnie za co wytargać[/QUOTE] aaaa jak w tym dowcipie... "warrrkocz" :roflt: Quote
Recommended Posts