zerduszko Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='malawaszka']Zerce melduj się no! jakiś niepokój mnie ogarnął :splat: ile to jeszcze Ci zostało?[/QUOTE] 2-3 tygodnie. Nie panikuj ;) Jak bede jechala do szpitala, to sie zamelduje z komory żebyście zawalu nie dostały :P A my dziś w 3 rozdarte psy ;) Dlaczemu foty z komory są tak beznadziejne? :( Co robia grzeczne psy podczas kolacji? Bolt nie wie, ale naśladuje ;) [URL=http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/Czipsi129.jpg.html][IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Czipsi129.jpg[/IMG][/URL] Cos dluga ta kolacja ;) [URL=http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/Czipsi130.jpg.html][IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Czipsi130.jpg[/IMG][/URL] Quote
malawaszka Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='zerduszko']2-3 tygodnie. Nie panikuj ;) Jak bede jechala do szpitala, to sie zamelduje z komory żebyście zawalu nie dostały :P [/QUOTE] noo to obyś nie zapomniała - jak Margi napisała, że to już za tydzień to ja zaczynam mieć skurcze :roflt: a Bolta znowu oczerniasz bo wcale nie wygląda jakby nie kumał co robi :lol: Quote
Saththa Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 nie no Margi napisała [I]conajmniej[/I] mnie się wydaje ;) Quote
wilczy zew Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Maja jakąs kreskę aby jej nie przekroczyc? :-) To pamietaj sie sie zameldowac przy wyjeździe :-) Quote
zerduszko Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='malawaszka']a Bolta znowu oczerniasz bo wcale nie wygląda jakby nie kumał co robi :lol:[/QUOTE] Serio, jak one sepia to siedzi z nimi, ale jak widać na drugim foto, to on poszedł spać. Głowę podniósł tylko dlatego, ze siegnełam po aparat i myslal, ze wstaje ;) Jakby nie suki, to on by w ogóle nie sępił! [quote name='wilczy zew']Maja jakąs kreskę aby jej nie przekroczyc? :-) [/QUOTE] A nie widzisz linii? Lizka tylko dlugas jest i jej się przy uwaleniu się przekroczyło ;) Wezcie na relaks z tym rodzeniem ;) Quote
malawaszka Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='zerduszko']Serio, jak one sepia to siedzi z nimi, ale jak widać na drugim foto, to on poszedł spać. Głowę podniósł tylko dlatego, ze siegnełam po aparat i myslal, ze wstaje ;) Jakby nie suki, to on by w ogóle nie sępił! A [/QUOTE] ooo w mordeczke to ja jakoś odwrotnie zrozumiałam pierwotne przesłanie - bez sensu zupełnie :lol: :splat: Quote
*Monia* Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Bolcik ma jeszcze czas żeby się nauczyć żebrania, Shina dopiero niedawno zaczęła bo Hexa tak robi to znaczy że tak trzeba ;) Rodzenie trochę trwa więc zerduszko zapewne zdąży wszystkich poinformować :cool3:. Na porodówce trzeba się czymś między skurczami zajmować :lol: Quote
zerduszko Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='malawaszka']ooo w mordeczke to ja jakoś odwrotnie zrozumiałam pierwotne przesłanie - bez sensu zupełnie :lol: :splat:[/QUOTE] A bo pewnie myślałaś, ze u mnie na kolacji jakaś musztra, a nie sępienie jest :lol: [quote name='*Monia*']Rodzenie trochę trwa więc zerduszko zapewne zdąży wszystkich poinformować :cool3:. Na porodówce trzeba się czymś między skurczami zajmować :lol:[/QUOTE] Pol godziny do szpitala drogi mam, także czasu dosc bedzie ;) Quote
malawaszka Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='zerduszko']A bo pewnie myślałaś, ze u mnie na kolacji jakaś musztra, a nie sępienie jest :lol: [/QUOTE] no na to wygląda :lol: Quote
WATACHA Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='zerduszko']A bo pewnie myślałaś, ze u mnie na kolacji jakaś musztra, a nie sępienie jest :lol: Pol godziny do szpitala drogi mam, także czasu dosc bedzie ;)[/QUOTE] Pół godziny?Uuuuu to żeby w samochodzie się nie ten, tego :eviltong: Quote
Saththa Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='WATACHA']Pół godziny?Uuuuu to żeby w samochodzie się nie ten, tego :eviltong:[/QUOTE] Przy pierwszym to raczej tak szybko nie pojdzie ... Quote
Margi Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Dziewczynki to różnie bywa bo ja rodziłam od pierwszych bóli do ostatnich 2,5 godz.Przy czym te pierwsze bóle to były z tych spokojniejszych. Tego też Zerduszkowej życzę.:lol: Quote
ania0112 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Monika taką panike rozsiała ze masakra a przecież zerce wczoraj pisało tylko na innych wątkach i było wiadomo, że dalej w dwupaku jest... ale jakoś nie chciało mi się tej paniki uspokoić :evil_lol: wolałam oglądać jak zbiera żniwo i coraz więcej osób się przyłącza do zbiorowej paniki;) Quote
malawaszka Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 łomatkoboska aaaale wielka panikaaa - ja i Sandra :lol: Quote
zerduszko Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Mi się to strasznie podoba, wszyscy wkoło sa nakręceni bardziej ode mnie :lol: I ciągle mnie wszyscy pytaj czy już albo chociaz kiedy :lol: Quote
wilczy zew Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='ania0112']Monika taką panike rozsiała ze masakra a przecież zerce wczoraj pisało tylko na innych wątkach i było wiadomo, że dalej w dwupaku jest... ale jakoś nie chciało mi się tej paniki uspokoić :evil_lol: wolałam oglądać jak zbiera żniwo i coraz więcej osób się przyłącza do zbiorowej paniki;)[/QUOTE] :mad: :mad: Quote
Saththa Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Margi']Dziewczynki to różnie bywa bo ja rodziłam od pierwszych bóli do ostatnich 2,5 godz.Przy czym te pierwsze bóle to były z tych spokojniejszych. Tego też Zerduszkowej życzę.:lol:[/QUOTE] Moja mama w szpitalu 16 h była już ze skurczami... a nie zorientowała sie ze rodzi bo myslała ze tak ją plecy bolą... [quote name='malawaszka']łomatkoboska aaaale wielka panikaaa - ja i Sandra :lol:[/QUOTE] Bo mnie łatwo pociągnąc za sobą :lol: Quote
zerduszko Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Bolto po jakimś tygodniu od kastracji przestał molestować dziewuchy :multi: Nagrałam dla Was filmiki coby pokazać moja lux torpedę sportową, ale bokiem są :placz: Maci jakiś pomysł, no i dlaczemu? Quote
zerduszko Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 A jak jest dobrze? Pionowo czy poziomo? Poprzednie pionowo i tak jestem przyzwyczajona?. Quote
malawaszka Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 no to jak teraz trzymasz pionowo i jest film bokiem to musisz trzymać poziomo :lol: w moim trzeba poziomo Quote
zerduszko Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 A nie wiem właśnie jak teraz trzymam, nie zwracam na to uwagi i zawsze filmy były ok. Moze są jakieś ustawienia? Quote
Recommended Posts