Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']Zerce melduj się no! jakiś niepokój mnie ogarnął :splat: ile to jeszcze Ci zostało?[/QUOTE]
2-3 tygodnie. Nie panikuj ;) Jak bede jechala do szpitala, to sie zamelduje z komory żebyście zawalu nie dostały :P

A my dziś w 3 rozdarte psy ;) Dlaczemu foty z komory są tak beznadziejne? :(

Co robia grzeczne psy podczas kolacji? Bolt nie wie, ale naśladuje ;)

[URL=http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/Czipsi129.jpg.html][IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Czipsi129.jpg[/IMG][/URL]

Cos dluga ta kolacja ;)

[URL=http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/Czipsi130.jpg.html][IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Czipsi130.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='zerduszko']2-3 tygodnie. Nie panikuj ;) Jak bede jechala do szpitala, to sie zamelduje z komory żebyście zawalu nie dostały :P

[/QUOTE]

noo to obyś nie zapomniała - jak Margi napisała, że to już za tydzień to ja zaczynam mieć skurcze :roflt:

a Bolta znowu oczerniasz bo wcale nie wygląda jakby nie kumał co robi :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a Bolta znowu oczerniasz bo wcale nie wygląda jakby nie kumał co robi :lol:[/QUOTE]
Serio, jak one sepia to siedzi z nimi, ale jak widać na drugim foto, to on poszedł spać. Głowę podniósł tylko dlatego, ze siegnełam po aparat i myslal, ze wstaje ;) Jakby nie suki, to on by w ogóle nie sępił!
[quote name='wilczy zew']Maja jakąs kreskę aby jej nie przekroczyc? :-) [/QUOTE]
A nie widzisz linii? Lizka tylko dlugas jest i jej się przy uwaleniu się przekroczyło ;)

Wezcie na relaks z tym rodzeniem ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Serio, jak one sepia to siedzi z nimi, ale jak widać na drugim foto, to on poszedł spać. Głowę podniósł tylko dlatego, ze siegnełam po aparat i myslal, ze wstaje ;) Jakby nie suki, to on by w ogóle nie sępił!

A [/QUOTE]

ooo w mordeczke to ja jakoś odwrotnie zrozumiałam pierwotne przesłanie - bez sensu zupełnie :lol: :splat:

Posted

Bolcik ma jeszcze czas żeby się nauczyć żebrania, Shina dopiero niedawno zaczęła bo Hexa tak robi to znaczy że tak trzeba ;)

Rodzenie trochę trwa więc zerduszko zapewne zdąży wszystkich poinformować :cool3:. Na porodówce trzeba się czymś między skurczami zajmować :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo w mordeczke to ja jakoś odwrotnie zrozumiałam pierwotne przesłanie - bez sensu zupełnie :lol: :splat:[/QUOTE]
A bo pewnie myślałaś, ze u mnie na kolacji jakaś musztra, a nie sępienie jest :lol:
[quote name='*Monia*']Rodzenie trochę trwa więc zerduszko zapewne zdąży wszystkich poinformować :cool3:. Na porodówce trzeba się czymś między skurczami zajmować :lol:[/QUOTE]
Pol godziny do szpitala drogi mam, także czasu dosc bedzie ;)

Posted

[quote name='zerduszko']A bo pewnie myślałaś, ze u mnie na kolacji jakaś musztra, a nie sępienie jest :lol:

Pol godziny do szpitala drogi mam, także czasu dosc bedzie ;)[/QUOTE]

Pół godziny?Uuuuu to żeby w samochodzie się nie ten, tego :eviltong:

Posted

Dziewczynki to różnie bywa bo ja rodziłam od pierwszych bóli do ostatnich 2,5 godz.Przy czym te pierwsze bóle to były z tych spokojniejszych.
Tego też Zerduszkowej życzę.:lol:

Posted

Monika taką panike rozsiała ze masakra a przecież zerce wczoraj pisało tylko na innych wątkach i było wiadomo, że dalej w dwupaku jest... ale jakoś nie chciało mi się tej paniki uspokoić :evil_lol: wolałam oglądać jak zbiera żniwo i coraz więcej osób się przyłącza do zbiorowej paniki;)

Posted

[quote name='ania0112']Monika taką panike rozsiała ze masakra a przecież zerce wczoraj pisało tylko na innych wątkach i było wiadomo, że dalej w dwupaku jest... ale jakoś nie chciało mi się tej paniki uspokoić :evil_lol: wolałam oglądać jak zbiera żniwo i coraz więcej osób się przyłącza do zbiorowej paniki;)[/QUOTE]

:mad: :mad:

Posted

[quote name='Margi']Dziewczynki to różnie bywa bo ja rodziłam od pierwszych bóli do ostatnich 2,5 godz.Przy czym te pierwsze bóle to były z tych spokojniejszych.
Tego też Zerduszkowej życzę.:lol:[/QUOTE]

Moja mama w szpitalu 16 h była już ze skurczami... a nie zorientowała sie ze rodzi bo myslała ze tak ją plecy bolą...

[quote name='malawaszka']łomatkoboska aaaale wielka panikaaa - ja i Sandra :lol:[/QUOTE]

Bo mnie łatwo pociągnąc za sobą :lol:

Posted

Bolto po jakimś tygodniu od kastracji przestał molestować dziewuchy :multi:

Nagrałam dla Was filmiki coby pokazać moja lux torpedę sportową, ale bokiem są :placz: Maci jakiś pomysł, no i dlaczemu?