*Monia* Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='zerduszko']Nigdy tak nie reagowała na nic nowego, tyle tymczasow, remonty, rozni obcy ludzie i i jej to zwisało zasadniczo. To dobry kot był.[/QUOTE] Był :diabloti: Ale wtedy Ty nie pachniałaś inaczej ;) Quote
agaga21 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 u nas koty na szczęście w dziecięcym łóżeczku najwyżej sypiają, nie leją, z resztą na żadne łóżko jeszcze nikt (oprócz leny:evil_lol:) nie nalał. współczuję jeśli musisz prać materac(choć może był w folii?), ostatnio, 2 dni temu też musiałam prać ale na szczęście nie po kocim moczu, który cuchnie jak cholera, tylko po dziecięcym(znowu:roll:). w każdym razie materac nadal schnie przywiązany na pionowo do kaloryfera a dzieciak śpi na kołdrach i kocach. jak mi się znowu rozbierze i zsiura do łóżka to już nie wiem na czym będzie spać. mam nadzieję, że u was to był jednorazowy wybryk, bo pewnie już niełatwo ci robić rzeczy typu pranie ręczne, tym bardziej materaca. ciekawe jak zwierzyniec zareaguje na nową istotkę. mnie zawsze to stresowało... kiedy masz termin rozpakowania? Quote
zerduszko Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='wilczy zew']Tylko teraz,to dziecko-Twoje oczko w głowie :smile:[/QUOTE] Ze co? [quote name='*Monia*']Był :diabloti: Ale wtedy Ty nie pachniałaś inaczej ;-)[/QUOTE] Jak pachniałam, to tez się nowe rzeczy pojawiały. Masa nowych rzeczy nam się pojawia ostatnio i ona to olewa. [quote name='agaga21'] współczuję jeśli musisz prać materac(choć może był w folii?), [/QUOTE] Nie ryzykuje i jest w folii. Na szczęście. Wszędzie radzą dać folie jeśli kot leje w łóżko, bo koty nie lubią jak im się łapki moczą i lubią lać w mocno wsiąkliwe podłoża typu materac. No to moja odwrotnie? ;) Termin niby na 8 marca, ale liczę na ciut wcześniej. Strasznie wymęczona jestem. A zwierzyniec, no obadamy. Bardziej się boje alergii :shake: Quote
*Monia* Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 No to masz dziwnego kota co nie lubi dzidziowego materaca :eviltong: O kotach i dzieciach niewiele słyszałam, ale jak z jedną lekarką o zwierzakach rozmawiałam to mówiła że jej kot przez rok łóżeczko omijał szerokim łukiem i dopiero po tak długim czasie postanowił sprawdzić co to tam w środku leży Trzymaj się dzielnie, szybko zleci :calus: Quote
zerduszko Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Kufa, znów się zlała. Zrobie jej kuku :D Quote
agaga21 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 słuchaj, materac wielki nie jest, ponaklejaj na folię taśmę dwustronną. jak jej się zaczną kleić łapki, gdy tam wlezie, to już pewnie tam nie wróci:diabloti: też się bałam alergii ale na pocieszenie, ponoć bardziej na alergię narażone są dzieci, których mama w ciąży nie przebywała ze zwierzętami. Quote
*Monia* Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='agaga21'][B]słuchaj, materac wielki nie jest, ponaklejaj na folię taśmę dwustronną. jak jej się zaczną kleić łapki, gdy tam wlezie, to już pewnie tam nie wróc[/B]i:diabloti: też się bałam alergii ale na pocieszenie, ponoć bardziej na alergię narażone są dzieci, których mama w ciąży nie przebywała ze zwierzętami.[/QUOTE] Dzięki za podsunięcie pomysłu :loveu:. Szkoda że tak późno, ale spróbuję na suce złodziejce która ma delikatne łapki i jak się do blatu przyklei to może łapska przestanie na niego pchać :cool3:. Przy okazji depilacja :evil_lol: Quote
agaga21 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='*Monia*']Dzięki za podsunięcie pomysłu :loveu:. Szkoda że tak późno, ale spróbuję na suce złodziejce która ma delikatne łapki i jak się do blatu przyklei to może łapska przestanie na niego pchać :cool3:. Przy okazji depilacja :evil_lol:[/QUOTE]Kiedyś mmiałam ochotę wypróbować ten sposób, gdy moje kociska po stołach i blatach łaziły, czego nie mogłam zaazaakceptować. ich szczęście przestały, a przynajmniej zmniejszyły o jakieś 90% częstotliwość. myślę, że sposób nie jest bardzo brutalny a pewnie skuteczny(depilacja taśmą chyba się jednak nie uda ;) ) Quote
malawaszka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 o rany mówisz, że oduczy to łażenia po szafkach w kuchni???? bo ja niedługo zamorduję te moje koty za to! Quote
agaga21 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='malawaszka']o rany mówisz, że oduczy to łażenia po szafkach w kuchni???? bo ja niedługo zamorduję te moje koty za to![/QUOTE] Nie wiem ale chyba gdzieś to kiedyś wyczytałam. Sama jestem ciekawa czy to zadziała, ale stawiam na to, że tak. Moje koteczki zmądrzały i sporadycznie po blatach chodzą:loveu: Quote
malawaszka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 no tylko, że ja myślę, że to będzie działało owszem, ale tylko wtedy jak te taśmy będą na blatach... a jak znikną - hulaj dusza piekła nie ma - koty są NIEREFORMOWALNE:placz: Quote
zerduszko Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Nie chce ktoś kota? :diabloti: Sandra, może Tobie Garaż zaginął? :eviltong: Chciałam Boltoslawowoi zrobić jedno z miliona zdjęć kolami do góry, ale coś mi zasłoniło :lol: [URL="http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/jaaaaaaaaaaa/Komora116.jpg.html"][IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/jaaaaaaaaaaa/Komora116.jpg[/IMG][/URL] Quote
Margi Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Słodki ten pościelowy Boltosław.:loveu: Jadźkę chcesz oddać? Quote
ania0112 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 hihi :) a kiedy ciachasz bolcia? nie miało być to teraz jakoś? Quote
Saththa Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='zerduszko']Nie chce ktoś kota? :diabloti: Sandra, może Tobie Garaż zaginął? :eviltong: [/QUOTE] Toż przeciez pisałam ze się martwiłam bo inny kot był w garażu i sie wystraszyłam :lol; ale juz jest ;) [url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/jaaaaaaaaaaa/Komora116.jpg[/url] no co Ci powiem to Ci powiem ale świetna fotka :) Quote
zerduszko Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Margi'] Jadźkę chcesz oddać?[/QUOTE] Oddac, zjesc... cokolwiek. Zabije ja w przeciwnym razie :angryy: Ogłupiała kocina. [quote name='ania0112']hihi :) a kiedy ciachasz bolcia? nie miało być to teraz jakoś?[/QUOTE] Mialo być, ale jak wracam z pracy, to leżę i zdycham. Musze jeszcze popracować do końca miesiaca, więc najwcześniej luty :shake: Poza tym Bolt jeszcze trenuje, wiec nie moze byc zabiegowany. Quote
malawaszka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 aaaa to małe zerduszko widać na zdjęciu????? :loveu: Quote
zerduszko Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='malawaszka']aaaa to małe zerduszko widać na zdjęciu????? :loveu:[/QUOTE] Ano :] Pierwsza sweet focia? :lol: Tylko nie takie małe, bo już prawie 3 kg wazy :icon_roc: Quote
*Monia* Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='zerduszko']Ano :] Pierwsza sweet focia? :lol: Tylko nie takie małe, bo już prawie 3 kg wazy :icon_roc:[/QUOTE] świetne ujęcie :loveu: Gigant :-o Quote
ania0112 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 a jak to Bolt ćwiczy? w weekendy? dajesz rade z nim ćwiczyć? Quote
malawaszka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 o ja cie.... no rośnie jak na drożdżach :loveu: nie mogę się doczekać fot! Quote
zerduszko Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='ania0112']a jak to Bolt ćwiczy? w weekendy? dajesz rade z nim ćwiczyć?[/QUOTE] Zależy co, na spacerze zawsze coś z nim dłubie, trochę w domu żeby nie zwariował i mi chałupy nie zażarł. A biega z nim kolega z klubu. [quote name='malawaszka']o ja cie.... no rośnie jak na drożdżach :loveu: nie mogę się doczekać fot![/QUOTE] Fot czego? Quote
malawaszka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='zerduszko'] Fot czego?[/QUOTE] dzidziora :D Quote
Recommended Posts