Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Nigdy tak nie reagowała na nic nowego, tyle tymczasow, remonty, rozni obcy ludzie i i jej to zwisało zasadniczo. To dobry kot był.[/QUOTE]
Był :diabloti:
Ale wtedy Ty nie pachniałaś inaczej ;)

Posted

u nas koty na szczęście w dziecięcym łóżeczku najwyżej sypiają, nie leją, z resztą na żadne łóżko jeszcze nikt (oprócz leny:evil_lol:) nie nalał. współczuję jeśli musisz prać materac(choć może był w folii?), ostatnio, 2 dni temu też musiałam prać ale na szczęście nie po kocim moczu, który cuchnie jak cholera, tylko po dziecięcym(znowu:roll:).
w każdym razie materac nadal schnie przywiązany na pionowo do kaloryfera a dzieciak śpi na kołdrach i kocach. jak mi się znowu rozbierze i zsiura do łóżka to już nie wiem na czym będzie spać.
mam nadzieję, że u was to był jednorazowy wybryk, bo pewnie już niełatwo ci robić rzeczy typu pranie ręczne, tym bardziej materaca. ciekawe jak zwierzyniec zareaguje na nową istotkę. mnie zawsze to stresowało...
kiedy masz termin rozpakowania?

Posted

[quote name='wilczy zew']Tylko teraz,to dziecko-Twoje oczko w głowie :smile:[/QUOTE]
Ze co?
[quote name='*Monia*']Był :diabloti:
Ale wtedy Ty nie pachniałaś inaczej ;-)[/QUOTE]
Jak pachniałam, to tez się nowe rzeczy pojawiały. Masa nowych rzeczy nam się pojawia ostatnio i ona to olewa.
[quote name='agaga21'] współczuję jeśli musisz prać materac(choć może był w folii?), [/QUOTE]
Nie ryzykuje i jest w folii. Na szczęście. Wszędzie radzą dać folie jeśli kot leje w łóżko, bo koty nie lubią jak im się łapki moczą i lubią lać w mocno wsiąkliwe podłoża typu materac. No to moja odwrotnie? ;)
Termin niby na 8 marca, ale liczę na ciut wcześniej. Strasznie wymęczona jestem. A zwierzyniec, no obadamy. Bardziej się boje alergii :shake:

Posted

No to masz dziwnego kota co nie lubi dzidziowego materaca :eviltong:
O kotach i dzieciach niewiele słyszałam, ale jak z jedną lekarką o zwierzakach rozmawiałam to mówiła że jej kot przez rok łóżeczko omijał szerokim łukiem i dopiero po tak długim czasie postanowił sprawdzić co to tam w środku leży

Trzymaj się dzielnie, szybko zleci :calus:

Posted

słuchaj, materac wielki nie jest, ponaklejaj na folię taśmę dwustronną. jak jej się zaczną kleić łapki, gdy tam wlezie, to już pewnie tam nie wróci:diabloti:
też się bałam alergii ale na pocieszenie, ponoć bardziej na alergię narażone są dzieci, których mama w ciąży nie przebywała ze zwierzętami.

Posted

[quote name='agaga21'][B]słuchaj, materac wielki nie jest, ponaklejaj na folię taśmę dwustronną. jak jej się zaczną kleić łapki, gdy tam wlezie, to już pewnie tam nie wróc[/B]i:diabloti:
też się bałam alergii ale na pocieszenie, ponoć bardziej na alergię narażone są dzieci, których mama w ciąży nie przebywała ze zwierzętami.[/QUOTE]
Dzięki za podsunięcie pomysłu :loveu:. Szkoda że tak późno, ale spróbuję na suce złodziejce która ma delikatne łapki i jak się do blatu przyklei to może łapska przestanie na niego pchać :cool3:. Przy okazji depilacja :evil_lol:

Posted

[quote name='*Monia*']Dzięki za podsunięcie pomysłu :loveu:. Szkoda że tak późno, ale spróbuję na suce złodziejce która ma delikatne łapki i jak się do blatu przyklei to może łapska przestanie na niego pchać :cool3:. Przy okazji depilacja :evil_lol:[/QUOTE]Kiedyś mmiałam ochotę wypróbować ten sposób, gdy moje kociska po stołach i blatach łaziły, czego nie mogłam zaazaakceptować. ich szczęście przestały, a przynajmniej zmniejszyły o jakieś 90% częstotliwość. myślę, że sposób nie jest bardzo brutalny a pewnie skuteczny(depilacja taśmą chyba się jednak nie uda ;) )

Posted

[quote name='malawaszka']o rany mówisz, że oduczy to łażenia po szafkach w kuchni???? bo ja niedługo zamorduję te moje koty za to![/QUOTE]
Nie wiem ale chyba gdzieś to kiedyś wyczytałam. Sama jestem ciekawa czy to zadziała, ale stawiam na to, że tak. Moje koteczki zmądrzały i sporadycznie po blatach chodzą:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Nie chce ktoś kota? :diabloti: Sandra, może Tobie Garaż zaginął? :eviltong:

Chciałam Boltoslawowoi zrobić jedno z miliona zdjęć kolami do góry, ale coś mi zasłoniło :lol:

[URL="http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/jaaaaaaaaaaa/Komora116.jpg.html"][IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/jaaaaaaaaaaa/Komora116.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='zerduszko']Nie chce ktoś kota? :diabloti: Sandra, może Tobie Garaż zaginął? :eviltong:

[/QUOTE]

Toż przeciez pisałam ze się martwiłam bo inny kot był w garażu i sie wystraszyłam :lol; ale juz jest ;)

[url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/jaaaaaaaaaaa/Komora116.jpg[/url] no co Ci powiem to Ci powiem ale świetna fotka :)

Posted

[quote name='Margi']
Jadźkę chcesz oddać?[/QUOTE]
Oddac, zjesc... cokolwiek. Zabije ja w przeciwnym razie :angryy: Ogłupiała kocina.

[quote name='ania0112']hihi :) a kiedy ciachasz bolcia? nie miało być to teraz jakoś?[/QUOTE]
Mialo być, ale jak wracam z pracy, to leżę i zdycham. Musze jeszcze popracować do końca miesiaca, więc najwcześniej luty :shake:
Poza tym Bolt jeszcze trenuje, wiec nie moze byc zabiegowany.

Posted

[quote name='ania0112']a jak to Bolt ćwiczy? w weekendy? dajesz rade z nim ćwiczyć?[/QUOTE]
Zależy co, na spacerze zawsze coś z nim dłubie, trochę w domu żeby nie zwariował i mi chałupy nie zażarł. A biega z nim kolega z klubu.
[quote name='malawaszka']o ja cie.... no rośnie jak na drożdżach :loveu: nie mogę się doczekać fot![/QUOTE]
Fot czego?