zerduszko Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 No już chyba niestety nie rośnie... a chciałabym go więcej, mojego najjjj chłopczyka :loveu: Quote
Margi Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Wszystkiego najlepszego.Spełnienia marzeń. :tort::BIG: Quote
WATACHA Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Wszystkiego najlepszego, zdrówka i pociechy z pociech :) Quote
malawaszka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Nooo zwłaszcza pociechy z pociech :loveu: 100 lat!!!! Quote
zerduszko Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Dzięki :p Watacha powiem Ci, że masz miszcza :roflt: Quote
AnkaG Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 No to się przyłączam - sto lat i pociechy z pociech :) Quote
Fides79 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 wszystkiego dobrego, dużo radości, zdrowia i wielu wspaniałych sukcesów na torze z piesami :Rose::bday: a tak swoją drogą, to Bolcik tego 'uciszacza' nie zdejmował? mój by 5 sek nie wytrzymał :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Dziękować :) Bolcik to jest złote dziecko, jak mama każe tak robi ;) Chociaż ostatnio tak na 99,9%, bo wiadomo dorasta. Ale jak na nastolatka to jest anioł nie pies! 5 miesiacy wczoraj minęło jak jest z nami, leci! Quote
Saththa Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='zerduszko']Dziękować :) Bolcik to jest złote dziecko, jak mama każe tak robi ;) Chociaż ostatnio tak na 99,9%, bo wiadomo dorasta. Ale jak na nastolatka to jest anioł nie pies! 5 miesiacy wczoraj minęło jak jest z nami, leci![/QUOTE] Ooooooooooooooooooo kurde to mi teżżżżżżżżżżżż wczoraj :lol: z Fixolinem :lol: Quote
weszka Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Świetnie Bolcik śmiga! Wymiatacz to prawda! A przez zawiązany ryje nie bulgocze do wnętrza że tak powiem? Czy taki święty że nie dość że tego jednym sprawnym ruchem nie zdejmie to jeszcze faktycznie nie szczeka ;)? Quote
Margi Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Zerduszko,byłaś z psiakami w niedzielę na zawodach? Quote
zerduszko Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Nie, nie byłam. Za dużo tych zawodów było ostatnio :shake: Bolcik dziś nadgryzł szufladę z mojej nowej komody :placz: on chyba nigdy z klatki nie wyjdzie :angryy: Wziął sobie ją odsunął i memłał bok. Przeraza mnie ta jego ynteligencja, żadna z suk nigdy nie naumiała sie nawet przesuwać drzwi od szaf, a ten pewnie niedługo będzie szafki otwierał :shake: Quote
Margi Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Nudziło się chłopakowi.To na pewno jednorazowy wybryk. Quote
zerduszko Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 No nie jednorazowy, bo przez ostatnie pół roku zniszczył: - 2 zamki w poduszkach - 2 zamki w nowiutkich posłaniach - 2 wtyczki - 2 kremy do stóp (chociaż tu obstawiam Liz też) - 2 rogi od ławy - 1 szufladę Obawiam się, ze zeżre gnojek drugą :lol: Margi, a Ty byłaś? Pamiętam, że pisałaś, że nie będziesz, bo jedziesz gdzieś? Quote
Saththa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 gorzej jak zacznie lodówkę otwierac :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 No ja nic nie chcę mówić na kogo on się zapatrzył :placz: Po ostatnich jego wybrykach ma areszt w sypialni, gdzie stoi tylko ta nowa komoda kurfa :angryy: i stare rupiecie. Także póki nie rozpirzy drzwi, lodówka bezpieczna ;) Nie wiem jak on odsunął tą szufladę, tam nawet gałki nie ma. I nie że4by tam żarcie było, jakieś ręczniki stareeeeeee. Na szczęście Bolt bardzo nie lubi smaku lakieru do włosów :D Quote
WATACHA Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 No patrzcie jaki łobuziak ;).Ja na szczęście nie miałam tego problemu z Leosiem.Raz w życiu przyłapaliśmy go z nogą od krzesła w pysku.Ogólnie to wolał gazetki.No, ale znowu mi długo sikał w domu więc się troszkę wyrównuje. Quote
malawaszka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 o jaki paskud mały, a przecież zęby dawno wymienione:mad: masakra jakby mi ktoś nową komodę nadgryzł którą wciąż spłacam :lol: Quote
zerduszko Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Bolt też długo sikał w domu :P Właśnie chyba mu za mało nowych butelek dostarczam i taka przyczyna. A niestety Botl to jest kornik jak Lizka (kurde, Sadie to w ogóle nie miała takich pomysłów żeby coś psuć! za to miała inne ;) ), on jak się nudzi, to coś memła. A że on ma inny temperament niż Lizka, to on się nudzi non stop ;) A teraz to już całkiem, jak ja całymi dniami śpię. Widzisz Waszko, miałam nosa zęby kupić chłam z allegro za grosze :multi: No niestety nie ma psów idealnych, już wolę to niż wycie :shake: Nie wiem w ogóle co te psy takie uparte, jak w sypialni miałam tylko nowe drzwi, to zaraz je pies nagryzł. Jak się dorobiłam komody, to ona poszła w obroty :mad: Quote
malawaszka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 poka poka tą komodę, a zwierzaki to szczwane lisy są! Fifka jak chce żebym wstała to szura łapami po mojej szafie białej w sypialni - nic mnie tak nie podrywa na nogi jak tykanie się tej szafy :lol: Quote
Margi Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='zerduszko'] Margi, a Ty byłaś? Pamiętam, że pisałaś, że nie będziesz, bo jedziesz gdzieś?[/QUOTE] Byłam w Cieszynie na wystawie kotów przez dwa dni. Quote
zerduszko Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='malawaszka']poka poka tą komodę, a zwierzaki to szczwane lisy są! Fifka jak chce żebym wstała to szura łapami po mojej szafie białej w sypialni - nic mnie tak nie podrywa na nogi jak tykanie się tej szafy :lol:[/QUOTE] Chcesz żeżartą oglądać? :lol: Jak ja Ci zazdraszczam, że możesz tego tałatajstwa pilnować :angryy: Moje to jak widać robią co chcą jak mnie nie ma :mad: [quote name='Margi']Byłam w Cieszynie na wystawie kotów przez dwa dni.[/QUOTE] Ano tak. Fajnie było, foty masz? Quote
malawaszka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='zerduszko']Moje to jak widać robią co chcą jak mnie nie ma :mad: [/QUOTE] moje też :lol: niewiele czasu potrzebują, na szczęście głównymi obiektami ich zainteresowań są pojemniki z karmą i worki z plastikami :D tak chcę obżartą Quote
Recommended Posts