zerduszko Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 O to zgapywacze wstrętne :lol: Ja już żyję zawodami, to już za tydzień. Tylko mam jeden problem, bo się wykruszyło i w naszej klasie biegamy tylko my :lol: Aż zastanawiam się nad przeniesieniem do wyższej klasy, bo co to za zawody bez konkurencji :lol: Quote
malawaszka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 aahahaha znaczy się zajmiecie pierwszą lokatę :evil_lol: Quote
zerduszko Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 malawaszka napisał(a):aahahaha znaczy się zajmiecie pierwszą lokatę :evil_lol: Jak nie zdisujemy :D Quote
WATACHA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 A nie możesz startować w dwóch klasach?Przynajmniej w jednej masz zapewnione pierwsze miejsce, a nóż widelec może i w drugiej będzie ;) Quote
Tekla64 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 tyz se tak wlasnie wykombinowalam ! ale mnie ubiegla hihihi i licze ze bedzie jaka relacja foto co?? albo filmikowa??? zapewnilas se juz asyste coby byly zdjatka? Quote
zerduszko Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 WATACHA napisał(a):A nie możesz startować w dwóch klasach?Przynajmniej w jednej masz zapewnione pierwsze miejsce, a nóż widelec może i w drugiej będzie ;) No co Ty :lol: Widziałaś kiedyś np. klub piłkarski z ekstraklasy żeby jednocześnie grał w drugiej lidze? Przynależność do klasy jest "wiążąca" i uwarunkowana. Nie można sobie ot tak przeskakiwać ;) Z fotami będzie kiepsko, bo czarny biegający pies w hali to nie jest to co aparaty lubią najbardziej. Quote
Tekla64 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 chyba troche szkoda no nie mozna by zalapac sie i na pudlo i na konkurencje hihihi ale ja caly czas czekam na odpowiedz czy masz fotoreportera????? czy beda zdjecia??? jesli juz nie z samego startu to choc przed i po tyz chetnie widziane i bedziemy trzymac kciuki Quote
Fides79 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Z fotami będzie kiepsko, bo czarny biegający pies w hali to nie jest to co aparaty lubią najbardziej. ejjj proszę nie szukać wymówek :eviltong: Quote
zerduszko Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Fides79 napisał(a):ejjj proszę nie szukać wymówek :eviltong: To nie ja, to fotografowie :lol: Fotoreporterem u nas jestem ja i zawsze mamy mało zdjęć. Ale "po" będą jak najbardziej. Z racji, ze jedzie z nami Damian, to pewnie i film będzie :) Quote
*Monia* Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Trzymam kciuki! Dajcie mi szybką instrukcję obsługi kota bo przed momentem weszłam w posiadanie takowego i kompletnie nie wiem co z tym fantem zrobić.... :roll: Psia karma na już może być czy lepiej ser biały albo mięcho? Jutro nie ma wyjścia i ze mną do pracy idzie - już widzę wypowiedzenie :shake:, ale dopiero po południu mam wizytę przed oddaniem w znajome ręce... Quote
zerduszko Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 *Monia* napisał(a):Trzymam kciuki! Dajcie mi szybką instrukcję obsługi kota bo przed momentem weszłam w posiadanie takowego i kompletnie nie wiem co z tym fantem zrobić.... :roll: Psia karma na już może być czy lepiej ser biały albo mięcho? Jutro nie ma wyjścia i ze mną do pracy idzie - już widzę wypowiedzenie :shake:, ale dopiero po południu mam wizytę przed oddaniem w znajome ręce... Nie znam się na kotach :lol: Psia karma od bidy może być, ale kurak chyba lepszy. Quote
*Monia* Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kuraka nie mam - dzisiaj cielęcina... Ale odnalazłam drobniutką karmę z rybą (próbkę) i kocisko wszamało prawie połowę a resztą się bawi na biurku :) Quote
zerduszko Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Byleby nie wieprzowina i nie kiełbachy, wędliny. Quote
*Monia* Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ok, nie będę mu mieszać w żołądku i zostaniemy przy psim żarełku, a szynki czy kiełbasy to i ja raczej nie jadam bo nie lubię ;). Ciekawe ile rano będę miała małych kupek :cool3:. Już się kot najadł, plecy mi wymasował a teraz ja idę spać. Karmy mam na jutro rano, a później nowy kumpel mu działkę kociego papu odpali :lol: Quote
wieso Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 czy to jeszcze przed .czy to juz, czy juz po ??? Quote
wieso Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='malawaszka']to za tydzień :)[/QUOTE] aha, cos dni sie pomylily :) Quote
zerduszko Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No za tydzień :) A co do kciuków, to nie kazałam Wam trzymać i by mi się adopcja Yoko posypała :lol: Chociaż śmiech tu nie na miejscu, bo ludzie mieli wypadek jak po kotkę jechali. Widać ja muszę mówić i chwalić się zawczasu :p Ale już ma dom. Odzwierzęcam się na wyjazd ;) A wczoraj byłam po szczeniaczki, zawoziłam do dt, jakby ktoś chciał obejrzeć jakie ładne pieski są na brzydkich fotach :lol: http://www.dogomania.pl/threads/214477-psy-DO-ADOPCJI-potrzeba-KARMY-ponad-20kg-dziennie!-prawie-ZERO-pomocy...?p=18131743&viewfull=1#post18131743 Quote
jambi Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='WATACHA']Zerduszko zobacz ktoś Cię ubiegł w pomyśle ;) http://www.wiocha.pl/167177,Wszy WATACHA... wiocha.pl?... co Ty za strony oglądasz? :megagrin: [quote name='zerduszko']Z fotami będzie kiepsko, bo czarny biegający pies w hali to nie jest to co aparaty lubią najbardziej. to jej załóż jakie białe wdzianko :grins: albo rózowe Quote
WATACHA Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='jambi']WATACHA... wiocha.pl?... co Ty za strony oglądasz? :megagrin: A tak czasem sobie oglądam na poprawę humoru ;).Czasami można "boki zrywać" :) [/QUOTE] Zerduszko jak tam przygotowane jesteście ?Wszystko dopracowane :)? Quote
zerduszko Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ale nam się trafiło :D Mieliśmy możliwość potrenowania na hali i suczysko śmiga, nic się nie boi :loveu: To Lizka gotowa, a ja tak średnio :eviltong: Ufarbowana na różowo :diabloti: Lizka ;) Chciałabym druga taką, albo pięć nawet :D Koty szaleją, zaraz będę miała kolejną kotkę, a raczej kocicę starą, uszczęśliwiona przez rodzinę. Jakaś plaga :shake: Zajrzyjcie do szczeniorków, plissss http://www.dogomania.pl/threads/219014-Trzy-malutkie-sunie-Je%C5%BCynka-Bor%C3%B3wka-i-Mikrusia-GLIWICE-Szara-Przysta%C5%84 Quote
malawaszka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 zainteresowało mnie zwłaszcza to "na różowo" - poka!!!! Quote
Tekla64 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ja se juz obejrze po powrocie ale bede o was myslala w autobusie trzymam kciuki i licze na zdjecia Quote
wieso Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 no to trzymac te kciuki czy nie ? sama juz nie wiem :( Quote
Recommended Posts