Basenji Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 [RIGHT]To fajnie bo ja w sobotę gryluję. No i czekam na wyniki! zdrówko[/RIGHT]
agabass Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [B][SIZE=5]gratuluje wszystkim warszawki bravo bravo[/SIZE][/B] Asiaczku rewelka wielkie brava Ypsylon bravo baski góra a ja uciekam pluskać się trochę nad wode pozdrawiam
stellanovaa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [SIZE=3][COLOR=blue][B]:lol: Wielkie gratulacje dla wygranych :lol: [/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]:multi: :multi: :multi: BRAWO :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=blue]Kto ma jakieś fotki?[/COLOR] [SIZE=3][SIZE=2][COLOR=blue]Pozdrawiam serdecznie,[/COLOR][/SIZE][/SIZE] [SIZE=3][SIZE=2][COLOR=blue]Ps. Szkoda, że nie mogłam być na wystawie...[/COLOR][/SIZE][/SIZE] [COLOR=blue]Stella w podróży poślubnej a ja czekam na poród[SIZE=3] :-)[/SIZE][/COLOR]
Ypsylon Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 no i po wystawie.... jak wszyscy wiedzą oceniała Svetlana Schevcenko, Ukraina oto wyniki :) psy - klasa szczeniąt WO1 - [B]JAZZY BOY Asiaczek[/B] psy - klasa młodziezy V1, Zwyc. Młodzieży, BOB Junior - [B]BUMBALA BAHATI Loango[/B] V2 - [B]BI BAHATIKA Loango[/B] psy - klasa pośrednia SG - [B]Dream of Africa DOUBLE VINNY[/B] SG - [B]LHIS LHAM Ypsylon[/B] psy - klasa otwarta V1, CWC, RES. CACIB - [B]Abotere's WAHZIRI[/B] V2 - [B]Faraoland VICTORY & FREEDOM[/B] psy - klasa championów V1, CWC, CACIB, BOS - [B]Abotere's ADUNBI[/B] V2 - [B]ROBERT REDFORD Out Of Africa[/B] psy - klasa weteranów VI - [B]YUPPI YOO YEI Ypsylon[/B] suki - klasa szczeniąt WO1, BOB Puppy - [B]JELLY JOSHREEN Asiaczek[/B] WO2 - [B]Jasiri Sukari RE-BAR MCENTIRE[/B] suki - klasa młodzieży V1, Zwyc. Młodzieży - [B]ART OF NOICE Loango[/B] suki - klasa pośrednia V1, CWC, RES. CACIB - [B]PAKANYA Liwang[/B] suki - klasa championów V1, CWC, CACIB, BOB, BOG1 !!!!! :) - [B]PEPSI COLA Ypsylon[/B] Asiaczek, GMK, Małgorzataj, Alanowak - moje gratulacje!!! Orsini, Ka-Vanga i Wanio - dzięki za owacje :evil_lol: :evil_lol: jutro poproszę o replay na BISie...... ;)
Dzidtka_Gl Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 GRATKI jutro na BISie to i ja dołacze do teamu ;) :multi: :multi: :multi:
hanacek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [B][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Wsetkim velke GRATULACJE!!!:multi::multi::multi: Pepsi -SUPER!!! :laola: [/COLOR][/SIZE][/B]
beluszka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Gratuluję zadowolonym z wynikow Dogomaniakom, na nas kolej jutro :oops: :-o
Basenji Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 :lol: Brawa dla zwycięzców i finalistów. Tymniemniej część z tych piechów jest już dla mnie niezbyt znana. Dodawajcie na końcu właściciela, please. No i fotki jakieś! Zdrówko
Ka-Vanga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 BRAWA BRAWA dla slicznosci Ypsylonowych i Asiaczkowych :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: .
Ka-Vanga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='Ypsylon']Orsini, Ka-Vanga i Wanio - dzięki za owacje :evil_lol: :evil_lol:[/quote] A prosze Cie bardzo, takiemu ladnemu psiakowi to milo "kibicowac" :cool3: .
Ka-Vanga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='Dzidtka']GRATKI jutro na BISie to i ja dołacze do teamu ;) :multi: :multi: :multi:[/quote] Widzisz i za slabo bilas brawo :mad: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) .
Asiaczek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='Ka-Vanga']BRAWA BRAWA dla slicznosci Ypsylonowych i Asiaczkowych :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: .[/quote] Całuski. Do zobaczenia w Kosicach. Pzdr.
Savannah Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No aj po długiej nie obecnosci (miesięczny brak internetu:-() wróciłam, i zaczne od jak zawsze szczerych GRATULACJI! Najpierw dla moich [COLOR=Red]Asiaczkowych[/COLOR] ulubieńców! Mocno ściskam was na odległośc:razz:;) [quote]Warszawa CACIB WO1 - JAZZY BOY Asiaczek V1, CWC, RES. CACIB - Abotere's WAHZIRI V1, CWC, CACIB, BOS - Abotere's ADUNBI WO1, BOB Puppy - JELLY JOSHREEN Asiaczek[/quote] [COLOR=Red][U][SIZE=4][B]GRATULACJE!![/B][/SIZE][/U][/COLOR]:loveu: szkoda że mnie nie było:roll: [quote] wystawa specjalistyczna w Luksemburgu JAZZY BOY Asiaczek - wybitnie obiecujący 1, Abotere's WAHZIRI - ex1, CAC, NPwR (zakończył Championat Luksemburga!) JELLY JOSHREEN Asiaczek - wybitnie obiecująca1, BIS PUPPY 4 FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - EX1, CAC, BOB, BIS2 (zaczęty Championat Luksemburga)[/quote] WOW ! [SIZE=5][COLOR=Red]SUPERRRR GRATULACJE!![/COLOR][/SIZE] [U][B]KOCHANA FELKA :multi::multi::multi::loveu::loveu: NIEZASTĄPIONA!! i jej młode pokolenie!![/B][/U] [quote]Wystawa w Krakowie: 1857-FARIQUE-FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek- [B] CACIB i BOB[/B] 1857-FARIQUE-FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek- [B] CACIB[/B] 1856-Abotere`s ADUNBI- res.Cacib czyli [B] CACIB![/B] 1858-JELLY JOSHREEN Asiaczek- Best Puppy![/quote] [COLOR=Red][B]GRATULACJE!! [COLOR=Black]Tym razem Fariczek dał czadu:multi::loveu: [/COLOR][/B][COLOR=Black][quote]Węgry -Orfu - Special Club Show. JAZZY BOY Asiaczek - kl. szczeniąt, v.p.,BIS PUPPY 2 FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - exc., CAC, BOS, BOB, Club Winner'06 + skończenie Grand Champ.Węgier FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - exc., CAC, BOS, Club Winner '06[/quote] [U][B][SIZE=5][COLOR=Red]GRATULACJEEEEEEE !!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/U][SIZE=2] znów Farik minimalnie;) lepszy od Felusi:loveu:!!! Super! i BIS puppy dla nowego pokolenia, ŁIIIII!!!! [COLOR=DarkOrchid][B]Ypsylon: [/B][COLOR=Black][quote]Warszawa CACIB V1, CWC, CACIB, BOB, BOG1 !!!!! - PEPSI COLA Ypsylon[/quote] [SIZE=4][B][COLOR=Red]GRATULACJE!!! [U]ŚWIETNY WYNIK!![/U] [/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2][quote]wystawa w Augustrowie, 02.07.2006. V1, CWC, BOB PEPSI COLA YPSYLON[/quote] [B][COLOR=Red]GRATULACJE!!! [COLOR=DarkOrchid]ALA NOWAK - GRATULUJE KRAKOWSKICH WYNIKÓW!!! Wystawa w Szczecinie - GRATULACJE DLA FARAOLANDU i ARMY OF LOVE Loango! Hanacek: [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=DarkOrchid][COLOR=Black][quote]sunia Hapi Hanacek wygrala BiS sztenia na klubowej wystawe w CZ[/quote] [SIZE=4][COLOR=Red][B]GRATULACJE HANACEK!!!!!!!!!!:multi::multi: [SIZE=2]Gratulacje za ostatnie wyniki również dla Małgorzataj (chocby dzis) i Loango [I][COLOR=Blue]Pozdrawiam serdecznie[/COLOR][/I] [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR]
beluszka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='"beluszka"']Gratuluję zadowolonym z wynikow Dogomaniakom, na nas kolej jutro :oops: :-o[/quote] I my już po :) Mój pies ukończył Championat Polski, w sumie zgłoszonych było 118 labradorów, pobiły nas ilościowo tylko Yorki, które biły rekordy liczebności (suki, kl. otwartra 44 sztuki!!!) Jeszcze raz gratuluję wszystkim... :multi:
anna1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ogromne Gratulacje dla ypsylonowego cuda !!! Asiaczek- wielkie gratulacje! marynarka wania swietna- z moimi grzywkami prezentuje sie idealnie :) milo bylo was poznac osobiscie:))) takim baskom kibicowac to ja moge zawsze !!
Savannah Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='beluszka']I my już po :) Mój pies ukończył Championat Polski, w sumie zgłoszonych było 118 labradorów, pobiły nas ilościowo tylko Yorki, które biły rekordy liczebności (suki, kl. otwartra 44 sztuki!!!) Jeszcze raz gratuluję wszystkim... :multi:[/quote] [COLOR=Red]Gratulacje![/COLOR] skończenie Ch.Pl z Labkiem, to nie lada sukces! Byle jaki pies tego [U]nie [/U]dokona
AngelOfDeath Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='Savannah'][COLOR=Red]Gratulacje![/COLOR] skończenie Ch.Pl z Labkiem, to nie lada sukces! Byle jaki pies tego [U]nie [/U]dokona[/quote] tej tej ciotka a z toba co sie dzieje ??????? nie widac cie !!!!!! zapadlas sie pod ziemie :mad::mad::mad::mad::mad::mad: powiedz mi tylko gdzie sekretarzujesz w poznaniu??:razz:
Savannah Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='AngelOfDeath']tej tej ciotka a z toba co sie dzieje ??????? nie widac cie !!!!!! zapadlas sie pod ziemie :mad::mad::mad::mad::mad::mad: powiedz mi tylko gdzie sekretarzujesz w poznaniu??:razz:[/quote] Aniołku, można tak powiedziec że się zapadłam, jak netu przez miesiąc nie było:roll: to nie pogadasz... ehh ta TPSA:mad:. co gdzie sekretarzuje:cool3:?
AngelOfDeath Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='Savannah']Aniołku, można tak powiedziec że się zapadłam, jak netu przez miesiąc nie było:roll: to nie pogadasz... ehh ta TPSA:mad:. co gdzie sekretarzuje:cool3:?[/quote] no wlasnie co i gdzie ???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a na gg caly czas cie nie ma:shake::shake::shake:
orsini Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [B]Asiaczek i Iza GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] [B]macie poprostu PIEKNE baski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] [B]rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] nic tylko sie w nich zakochac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts