Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Jeszcze ciepłe wyniki z Legnicy - krajowa, sędzia Andrzej SZUTKIEWICZ. Zgłoszony był tylko 1 basek - I'M EVERYBODYS' DARLING Asiaczek. Buszka - prowadzona na ringu przez Savannah - uzyskała: ocena dosk., CWC, NSwR, BOB. Brawo Savannah , Brawo Buszi!!! Savannah - dzięki ogromne za pomoc! Bez Ciebie nie byłoby tego sukcesu Buszki! :kiss_2: :bye: :Rose: :kciuki: :buzi: Pzdr.
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dziękuje Asiaczku za gratulacje!! Buszi mimo niedogodności pogodowych prezentowała się super!! Zaraz wstawie fotki :)
Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Savannah - dzięki za fotki. Możesz przesłać mi je na mail? Chciałabym je mieć na mojej stronie. Oczywiście, podaj autora lub chociażby jego inicjały, OK? pzdr.
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 a ja oprócz Basenji (BOB) wystawiłam także sh mojego Int.Ch Arktogea BLACK WIZARD'A zdobyliśmy razem: BOB, BOG i 4 BIS !!! :multi::loveu: walczylismy mimo strasznej pogody (cały dzien lało strasznie) Bis'a sędziował p.Mania
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Asiaczku jeszcze jedna nasza dobra znajoma poszalała dzis, nie ze swoją rasa z gończym polskim:loveu: Asiaczku poznajesz tą sympatyczną osóbke? :) wywalczyła dzis BOB, BOG i BIS 6, a także BIS Myśliwskich i 2 BIS Ras Polskich :)
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Savannah - dzięki za fotki. Możesz przesłać mi je na mail? Chciałabym je mieć na mojej stronie. Oczywiście, podaj autora lub chociażby jego inicjały, OK? pzdr. oczywiście zaraz wyśle mailem :)
Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Savannah napisał(a):a ja oprócz Basenji (BOB) wystawiłam także sh mojego Int.Ch Arktogea BLACK WIZARD'A zdobyliśmy razem: BOB, BOG i 4 BIS !!! :multi::loveu: walczylismy mimo strasznej pogody (cały dzien lało strasznie) Bis'a sędziował p.Mania Savannah - konkurencja to Cię wyklnie!!!:evil_lol: Pzdr.
Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Savannah napisał(a):Asiaczku jeszcze jedna nasza dobra znajoma poszalała dzis, nie ze swoją rasa z gończym polskim:loveu: Asiaczku poznajesz tą sympatyczną osóbke? :) wywalczyła dzis BOB, BOG i BIS 6, a także BIS Myśliwskich i 2 BIS Ras Polskich :) Pewnie, że poznaję. ZPR juz zdążyła się pochwalić sukcesami!!! A ja zdążyłam już jej pogratulować!:lol: Pzdr.
Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Savannah napisał(a):oczywiście zaraz wyśle mailem :) Dzięki. Już dostałam. Pzdr.
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Savannah - konkurencja to Cię wyklnie!!!:evil_lol: Pzdr. :lol: a za tydzień Sopot:evil_lol::cool3:
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Pewnie, że poznaję. ZPR juz zdążyła się pochwalić sukcesami!!! A ja zdążyłam już jej pogratulować!:lol: Pzdr. o tak ZPR walczyła pięknie !! w pełni zasłużony sukces:loveu:
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Dzięki. Już dostałam. Pzdr. Fajnie. Czekam teraz na news'y na Asiaczkowej www:loveu:
Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Savannah napisał(a)::lol: a za tydzień Sopot:evil_lol::cool3: Hihihi... Pzdr.
Ypsylon Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 nie zaglądałam wcześniej a tu takie newsy :) ogromniaste gratulacje dla Asiaczka przede wszystkim!!!:multi: Savannah Tobie również serdecznie gratuluję:) brawo dziewczyny!
Savannah Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ypsylon napisał(a): Savannah Tobie również serdecznie gratuluję:) brawo dziewczyny! Dziękuje :)
Savannah Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 hanacek napisał(a):Savannah i asiaczku -GRATULACJE!!!! Dziękuje za gratulacje;)
Savannah Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Stawka Basenji na SOPOT 2006 SUKI mł. ART OF NOICE Loango pośr. Stellanova ONLY otw. PÓJDŹKA Strażnik Lasu PSY mł. ABSOLUTE BEGINNER Loango champ. Robert Redford Out Of Africa Sędzia: p.Kozber :)
Savannah Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 stellanova to widze że będzie właścicielka ONLY :) Poznałysmy się w Gorzowie Wlkp:razz: Widziałam jednak że suczka sobie niezbyt jeszcze radzi na ringówce... Ja chętnie ją mogę wystawic :cool3: Spróbuje ją okiełznac jak Asiaczkową Buszkę wczoraj:evil_lol:
Asiaczek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ypsylon, Hanacek - dzięki. Bardzo cieszę się z wyników z Wilna! Pzdr.
zpr Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Savannah napisał(a):o tak ZPR walczyła pięknie !! w pełni zasłużony sukces:loveu: No no, Asiaczek, Lidzia moje gratulacje na forum i dziękuję za dobre słowa pod moim adresem, kłaniam się nisko :bye:
orsini Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 no no dziewczyny szalejecie na tych shows!!!!!!!!!!super!!!
Asiaczek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Orsini - zapraszamy do tej zabawy i Ciebie! Daj się skusić na jakiś wyjazd, co? pzdr.
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 zpr napisał(a):No no, Asiaczek, Lidzia moje gratulacje na forum i dziękuję za dobre słowa pod moim adresem, kłaniam się nisko :bye: Toż to prawda Monika :loveu: Do zobaczenia....wiesz gdzie:cool3::cool3:
Recommended Posts