matrix..... Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 tylko po co do tego stwierdzenia wracać i to w odstępię paru godzin ...
orsini Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 matrix..... napisał(a):tylko po co do tego stwierdzenia wracać i to w odstępię paru godzin ... hahahaha moze ma czkawke:))))albo czuje sie niedoceniona i ten sam post teraz codziennie bedzie wklejala?:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ypsylon Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 a ty oczywiście musiałaś to zauważyć i skomentować.... rany:roll:
orsini Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 oczywiscie:))) ja zauwaze wszystko hahahahahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale komentuje tylko wybrane:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ypsylon napisał(a):a ty oczywiście musiałaś to zauważyć i skomentować.... rany:roll: oj to podobnie do Ciebie :evil_lol:
AngelOfDeath Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='orsini']oczywiscie:))) ja zauwaze wszystko hahahahahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale komentuje tylko wybrane:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to najlepsze pozostawimy na koniec :lol: :cool3: :cool1: :eviltong:
SengaSengana Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 ooo.... jest mój ukochany FANCLUB. mnie tu nie było ale Wy przyleźliście, nie mogliście mnie namierzyć?????:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 SengaSengana napisał(a):ooo.... jest mój ukochany FANCLUB. mnie tu nie było ale Wy przyleźliście, nie mogliście mnie namierzyć?????:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: ja robie projekty genetyczne :evil_lol: w pracownii :lol: i jakos nie mysle zeby cie sledzic :eviltong:
orsini Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 AngelOfDeath napisał(a):oj to podobnie do Ciebie :evil_lol: hahahahhahaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agabass Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dziewczyny wyluzujcie temat zakończony nie ma co dalej się kłócić bo po co. Ja już sensu nie widzę.
orsini Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 ale my sie nie klocimy:)) a Angel to mezczyzna...chyba?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
SengaSengana Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 AngelOfDeath napisał(a):ja robie projekty genetyczne :evil_lol: w pracownii :lol: i jakos nie mysle zeby cie sledzic :eviltong: to nie wiem co wogóle tu robisz:-o , chyba prowadzący zasnął nad Twoim projektem więc siedisz jak zwykle na DGM...
SengaSengana Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 orsini napisał(a):ale my sie nie klocimy:)) a Angel to mezczyzna...chyba?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: my się kochamy przecież, nie widać??????? A co do Angela to nie mam pewności:roll: ....
orsini Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 hahahahahahahaha to ja poprosze o fote klejnotow Angela hahhahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buhahahahhahaha Angel fotografuj sie i wklejaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ypsylon Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 żaden z waszych postów nie jest w temacie... jeśli nie macie nic do dodania na temat basenji na wystawach to sobie idźcie gdzieś indziej prowadzić swoje głupie gadki... z góry dziękuję ;)
orsini Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 czemu zaraz glupie?:crazyeye: :crazyeye: dla nas bardzo rozwijajace:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i czemu mamy sobie isc:)))tu tak przytulnie-nikt sie nie kloci, nikt zazdrosny o sukcesy innych nie jest:)))to az zal opuszczac taki topic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
SengaSengana Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 orsini napisał(a):hahahahahahahaha to ja poprosze o fote klejnotow Angela hahhahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buhahahahhahaha Angel fotografuj sie i wklejaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...ja poproszę NA ŚNIEGU !!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 na sniegu sie skurcza!!!!i bedzie ze ma male! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
SengaSengana Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 orsini napisał(a):na sniegu sie skurcza!!!!i bedzie ze ma male! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: móżdżek ma mały, to nie sądzę ,żeby klejnoty miał większe :lol: :lol: :lol:
orsini Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 moze i ma maly, ale za to pofaldowany. Niektorzy Senga nie wskazujac Cie paluszkiem maja duzy ale plaski:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
SengaSengana Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 orsini napisał(a):moze i ma maly, ale za to pofaldowany. Niektorzy Senga nie wskazujac Cie paluszkiem maja duzy ale plaski:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pofałdowane zwoje mózgowe, to jak widać przywilej niewielkiej ilości osób, w każdym razie nie twój....:lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 SengaSengana napisał(a):pofałdowane zwoje mózgowe, to jak widać przywilej niewielkiej ilości osób, w każdym razie nie twój....:lol: :lol: :lol: :lol: a co Ci po zwojach jak kore mozgowa masz zupelnie plaska:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
SengaSengana Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 orsini napisał(a):a co Ci po zwojach jak kore mozgowa masz zupelnie plaska:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bardzo uczące wywody....ciekawe....
Basenji Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Aż jako to intelektualna rozmowa:diabloti: zdrówko
orsini Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Basenji napisał(a):Aż jako to intelektualna rozmowa:diabloti: zdrówko z Senga zawsze jest taka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts