Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrix..... napisał(a):
tylko po co do tego stwierdzenia wracać i to w odstępię paru godzin ...

hahahaha moze ma czkawke:))))albo czuje sie niedoceniona i ten sam post teraz codziennie bedzie wklejala?:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

oczywiscie:)))
ja zauwaze wszystko hahahahahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale komentuje tylko wybrane:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']oczywiscie:)))
ja zauwaze wszystko hahahahahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale komentuje tylko wybrane:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to najlepsze pozostawimy na koniec :lol: :cool3: :cool1: :eviltong:

Posted

SengaSengana napisał(a):
ooo.... jest mój ukochany FANCLUB. mnie tu nie było ale Wy przyleźliście, nie mogliście mnie namierzyć?????:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:

ja robie projekty genetyczne :evil_lol: w pracownii :lol: i jakos nie mysle zeby cie sledzic :eviltong:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
ja robie projekty genetyczne :evil_lol: w pracownii :lol: i jakos nie mysle zeby cie sledzic :eviltong:

to nie wiem co wogóle tu robisz:-o , chyba prowadzący zasnął nad Twoim projektem więc siedisz jak zwykle na DGM...

Posted

orsini napisał(a):
ale my sie nie klocimy:))
a Angel to mezczyzna...chyba?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

my się kochamy przecież, nie widać???????
A co do Angela to nie mam pewności:roll: ....

Posted

hahahahahahahaha
to ja poprosze o fote klejnotow Angela hahhahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
buhahahahhahaha
Angel fotografuj sie i wklejaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

żaden z waszych postów nie jest w temacie... jeśli nie macie nic do dodania na temat basenji na wystawach to sobie idźcie gdzieś indziej prowadzić swoje głupie gadki... z góry dziękuję ;)

Posted

czemu zaraz glupie?:crazyeye: :crazyeye: dla nas bardzo rozwijajace:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i czemu mamy sobie isc:)))tu tak przytulnie-nikt sie nie kloci, nikt zazdrosny o sukcesy innych nie jest:)))to az zal opuszczac taki topic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
hahahahahahahaha
to ja poprosze o fote klejnotow Angela hahhahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
buhahahahhahaha
Angel fotografuj sie i wklejaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

...ja poproszę NA ŚNIEGU !!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
na sniegu sie skurcza!!!!i bedzie ze ma male!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

móżdżek ma mały, to nie sądzę ,żeby klejnoty miał większe :lol: :lol: :lol:

Posted

moze i ma maly, ale za to pofaldowany.
Niektorzy Senga nie wskazujac Cie paluszkiem maja duzy ale plaski:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
moze i ma maly, ale za to pofaldowany.
Niektorzy Senga nie wskazujac Cie paluszkiem maja duzy ale plaski:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

pofałdowane zwoje mózgowe, to jak widać przywilej niewielkiej ilości osób, w każdym razie nie twój....:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

SengaSengana napisał(a):
pofałdowane zwoje mózgowe, to jak widać przywilej niewielkiej ilości osób, w każdym razie nie twój....:lol: :lol: :lol: :lol:

a co Ci po zwojach jak kore mozgowa masz zupelnie plaska:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...