Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alu !
Jeszcze raz gratuluję. Widac z dnia na dzień ile pracy wkładasz w przygotowania Bibiego do wystaw.
Pozdrowienia i Gratulacje dla Czeskich Hodowców Basenji !!!

Grażyna

Posted

alanowak napisał(a):
Prosez mi odp jak sie zdjecia podobaly:)

BAAARDZO ...Za niedługo będą na stronie !
A myślisz że po czym wiem ile pracy włożyłaś w przygotowanie BIBIEGO ?

Pozdrawiam
Grażyna

Posted

Pierwsze wklejam tutaj....

Niestety zdjęc suni nie mogę wkleic ponieważ nie są najlepsze ...Poczekamy może właściciele przyślą dobre...
Resztę łącznie z tatusiem który trzyma Bibiego na wirtualnej ringówce...będzie można w krótkim czasie zobaczyc na stronie.
Na razie pracuję i troszkę ( ale niedługo ) to potrwa...

Pozdrawiam
Grażyna

Posted

Savannah- ale BB byl na eliminacjach:P Mialam go tez na semi final wziac, ale by nie ustal, a poza tym od zawsez chcialam wystapic z haszczakiem:cool3:

Posted

hanacek wysłałam do ciebie wiadomośc prywatna, będe bardzo wdzieczna za przetłumaczenie, bo nie bardzo rozumiem po czesku co znajomy napisał:cool3:
Pozdrawiam

Posted

Savannah napisał(a):
hanacek wysłałam do ciebie wiadomośc prywatna, będe bardzo wdzieczna za przetłumaczenie, bo nie bardzo rozumiem po czesku co znajomy napisał:cool3:
Pozdrawiam

Savannah ja do ciebe wyslalam maila,tiezs nie viem bardzo po polski- no snad porozumialas:lol:

Posted

hanacek napisał(a):
Savannah ja do ciebe wyslalam maila,tiezs nie viem bardzo po polski- no snad porozumialas:lol:

Hanacek Bardzo dziękuje za maila i tłumaczenie/ Teraz zrozumiałam o co Patricowi chodziło:cool3:
DZIĘKUJE
Pozdrawiam

Posted

Savannah napisał(a):
Hanacek Bardzo dziękuje za maila i tłumaczenie/ Teraz zrozumiałam o co Patricowi chodziło:cool3:
DZIĘKUJE
Pozdrawiam

Nie treba dziekovacz:oops: - ja rada pomoglam :lol:

Posted

dzisiejsze wyniki basenji z wystawy w Grudziądzu, oceniał Pan Aleksander Waszkowski, tylko dwa basenji się stawiły:
suki - klasa młodzieży
V1 - Pójdźka Strażnik Lasu (bez tytułu)
suki - klasa championów
V1, CWC, BOB i BOG3 - Pepsi Cola Ypsylon

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...