hanacek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 alanowak napisał(a):Hanacek- bardzo milo mi bylo Pania poznac:) Mnie tiezs bylo milo poznac cebie,otecka i Bibiho :lol:
Basenji Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 alanowak napisał(a):wlasciccielka tej suczki z mlodziezy robila zdjecia:) No to załatwiaj fotki! zdrówko
AlaNowak Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Basenji- ja nei znam niestety tez Pani, ale moge wstawic foty indywidualne:cool3:
gmk Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alu ! Jeszcze raz gratuluję. Widac z dnia na dzień ile pracy wkładasz w przygotowania Bibiego do wystaw. Pozdrowienia i Gratulacje dla Czeskich Hodowców Basenji !!! Grażyna
gmk Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 alanowak napisał(a):Prosez mi odp jak sie zdjecia podobaly:) BAAARDZO ...Za niedługo będą na stronie ! A myślisz że po czym wiem ile pracy włożyłaś w przygotowanie BIBIEGO ? Pozdrawiam Grażyna
gmk Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pierwsze wklejam tutaj.... Niestety zdjęc suni nie mogę wkleic ponieważ nie są najlepsze ...Poczekamy może właściciele przyślą dobre... Resztę łącznie z tatusiem który trzyma Bibiego na wirtualnej ringówce...będzie można w krótkim czasie zobaczyc na stronie. Na razie pracuję i troszkę ( ale niedługo ) to potrwa... Pozdrawiam Grażyna
Basenji Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Rozumiem, że na tym zdjęciu jest Ala z psinką w Czechach. A ta pani to sędzina czy Hanacek? zdrówko
AlaNowak Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Heh, dziekujemy;) W sumie to BB na wiosne coraz bardziej pieknieje:eviltong:
AlaNowak Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Savannah- ale BB byl na eliminacjach:P Mialam go tez na semi final wziac, ale by nie ustal, a poza tym od zawsez chcialam wystapic z haszczakiem:cool3:
Savannah Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 alanowak napisał(a):od zawsez chcialam wystapic z haszczakiem:cool3: no to to ja akurat wiem:cool3::cool3:
Savannah Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 hanacek wysłałam do ciebie wiadomośc prywatna, będe bardzo wdzieczna za przetłumaczenie, bo nie bardzo rozumiem po czesku co znajomy napisał:cool3: Pozdrawiam
hanacek Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Savannah napisał(a):hanacek wysłałam do ciebie wiadomośc prywatna, będe bardzo wdzieczna za przetłumaczenie, bo nie bardzo rozumiem po czesku co znajomy napisał:cool3: Pozdrawiam Savannah ja do ciebe wyslalam maila,tiezs nie viem bardzo po polski- no snad porozumialas:lol:
AlaNowak Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Bardzo dziekujemy! Rowniez zyczymy Basenjimaniakom wszystkiego naj- z okazji tych swiat:) Ala i Bibi:)
Savannah Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 hanacek napisał(a):Savannah ja do ciebe wyslalam maila,tiezs nie viem bardzo po polski- no snad porozumialas:lol: Hanacek Bardzo dziękuje za maila i tłumaczenie/ Teraz zrozumiałam o co Patricowi chodziło:cool3: DZIĘKUJE Pozdrawiam
hanacek Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Savannah napisał(a):Hanacek Bardzo dziękuje za maila i tłumaczenie/ Teraz zrozumiałam o co Patricowi chodziło:cool3: DZIĘKUJE Pozdrawiam Nie treba dziekovacz:oops: - ja rada pomoglam :lol:
Savannah Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 hanacek napisał(a):Nie treba dziekovacz:oops: - ja rada pomoglam :lol: Trzeba trzeba, sama bym nie odczytała tego maila:razz:;) dziekuje
Ypsylon Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 dzisiejsze wyniki basenji z wystawy w Grudziądzu, oceniał Pan Aleksander Waszkowski, tylko dwa basenji się stawiły: suki - klasa młodzieży V1 - Pójdźka Strażnik Lasu (bez tytułu) suki - klasa championów V1, CWC, BOB i BOG3 - Pepsi Cola Ypsylon
Recommended Posts