stellanovaa Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ypsylon napisał(a):dzisiejsze wyniki basenji z wystawy w Grudziądzu, oceniał Pan Aleksander Waszkowski, tylko dwa basenji się stawiły: suki - klasa młodzieży V1 - Pójdźka Strażnik Lasu (bez tytułu) suki - klasa championów V1, CWC, BOB i BOG3 - Pepsi Cola Ypsylon Wielkie gratulacje dla YPSYLON -a !!! Pozdrawiam,Beata
gmk Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ypsylon napisał(a):dzisiejsze wyniki basenji z wystawy w Grudziądzu, oceniał Pan Aleksander Waszkowski, tylko dwa basenji się stawiły: suki - klasa młodzieży V1 - Pójdźka Strażnik Lasu (bez tytułu) suki - klasa championów V1, CWC, BOB i BOG3 - Pepsi Cola Ypsylon Gratulacje dla PEPSI ! "Konkurencja" się przed wystawą pewnie dowiedziała i wystraszyła... Żartowałam...szkoda że nie mogliśmy tam byc. A jaka była pogoda ? Pozdrawiam Grażyna
Savannah Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ypsylon napisał(a): V1, CWC, BOB i BOG3 - Pepsi Cola Ypsylon Gratulacje!:multi:
AlaNowak Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 My tez dalaczamy sie do gratulacji i zyczymy dalszych;)
Savannah Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ma ktoś jakieś informacje jak poszło basenji w Inowrocławiu?:cool3:
Ypsylon Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 dziękuję wszystkim za miłe słowa :) GMK - pogoda była dziwna... pół dnia dość chłodno, a potem momentami wychodziło słonko ale wiaterek wiał z różną częstotliwością, zatem raz było chłodno, a raz dość ciepło... ale najważniejsze, że nie padało:lol: a co do "konkurencji" to wiem, że żartujesz, na szczęście:)))
Małgorzataj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 My - tzn. ja i Arti również gratulujemy sukcesu!
Basenji Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 A ciekawe jak tam start w Rydze?:painting: zdrówko
agabass Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 gratulujemy :multi: wszystkim sukcesów Basenji w Rydze start rewelacyjnie ;)
agabass Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Basenji napisał(a):Co znaczy rewelacyjnie? Zdrówko:angryy: poszukaj troche wyniki gdzieś są na dogo no to co do dzieła :razz:
Basenji Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 To chyba nie ja mam szukać ale wystawca się chwalić!:mad: zdrówko
agabass Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 gratukacje dla Kareniny i Ali za Opole :multi: :multi:
gmk Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 BI BAHATIKA Loango wygrał dzisiaj rasę (sędzia Pani Barbara Larska) i zajął trzecie miejsce w Grupie - BOG3 ( sędzia Pan Janusz Opara) ! Gratulacje dla ALI i BIBIEGO !!! Bibi w zeszłym tygodniu skończył 9 miesięcy ! Pozdrawiam Grażyna
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 My również jesteśmy bardzo szczęśliwi :multi: Opole sędzia: Barbara Larska- Dablik (Dream of Africa Double Vinny) - ocena doskonała, I miejsce, medal złoty, najlepszy pies w rasie, choć nie zwycięzca rasy, ale może innym razem, CWC i CACIB - jesteśmy happy:multi: :multi: :loveu: Mój Dablik to Król :lol: a oto i sam mistrz- fotka nie z wystawy, bo fatalna pogoda była i jeszcze lizusy to już wystawa - fotka w hali Jeszcze raz gratulacje dla Ali za BOB-a i BOG-a
Basenji Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Gratulacje Aga! A to zdjęcie nizej jest rewelacyjne.;) zdrówko
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Basenji napisał(a):Gratulacje Aga! A to zdjęcie nizej jest rewelacyjne.;) zdrówko dzięki wielkie a fotka ta to działo Aggi - uchwyciła moment nieżle naprawde
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 alanowak napisał(a):Aga- dziekuje:) Ja wstawie fotki wieczorem:) wstawiaj wstawiaj ja mam pare ale kiepskiej jakości i chyba nie ma sensu ich wstawiać chyba, że je trochę rozjaśnie.
Recommended Posts