Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście, że jest wyprowadzania i to kilka razy w tygodniu, a zdarza się, że i codziennie, ma bowiem zaszczytne miejsce przed naszym biurem.

Poproszę fotografa, który będzie prawdopodobnie w weekend o sesję dla dziewczyny!

Posted

[quote name='zerduszko']Fotki przydałyby się bardzo, ja ją non stop ogłaszam, od początku i cisza... :(

przerwiemy ten pat Ciotki - musimy... moze Allegro wyroznione? ja nigdy nie robilam..wiem, ze trzeba za to wiecej zaplacic - pytanie do tych, ktorzy znaja temat - ile kosztuje takie wyroznienie?

i czy - jak beda zdjecia - to mozna bedzie je wstawic do pierwszego postu?

przypomne sunie - stare zdjecie -

Posted

carolinascotties napisał(a):
przerwiemy ten pat Ciotki - musimy... moze Allegro wyroznione? ja nigdy nie robilam..wiem, ze trzeba za to wiecej zaplacic - pytanie do tych, ktorzy znaja temat - ile kosztuje takie wyroznienie?

Allegro wyróżnione było nie raz, ale ze starym tekstem. Koszt 12 zł na 14 dni.

Posted

w tami razie ja fundnę kolejne wrzóżnione... prosze tylko Ciotki o podpowiedz kiedy i komu przelac... i z jakim dopiskiem ma sie rozumiec :)

skoro ze starym tekstem - tzn,ze przydalby sie nowy tak? to kto tu potrafi pieknie pisac? przyznawac sie ;) :evil_lol:

Posted

carolinascotties napisał(a):
to poczekamy na fotki i wystawiajacego aukcje :) gdybym przez weekend rzadko zagladala - to prosze sie nie martwic - nie zapomne o psinie :)

Bardzo ładne allegro robią: Isadira7, Selenga oraz __Lara :)

Najlepiej jest zrobić Niuni allegro full wypas za 20,60PLn. Wtedy jest wyróżnienie, pogrubienie i coś tam jeszcze ;)