BasiaD Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wracaj sunieczko na początek prosić cioteczki o domek! Quote
obraczus87 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Cześć Janach... nie wiem czemu nikt o Ciebie nie pyta./.... a mamy szansę na nowe foteczki Janach?? :) Plisssss :) Quote
zerduszko Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Fotki przydałyby się bardzo, ja ją non stop ogłaszam, od początku i cisza... :( Quote
carolinascotties Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ja mam pytanie - czy sunia jest wyprowadzana na spacery? jak jej kondycja psychiczna? Quote
obraczus87 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 czekam na jakiekolwiek foteczki. Czy jest szansa na nie?? ;) Quote
natalia_aa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Oczywiście, że jest wyprowadzania i to kilka razy w tygodniu, a zdarza się, że i codziennie, ma bowiem zaszczytne miejsce przed naszym biurem. Poproszę fotografa, który będzie prawdopodobnie w weekend o sesję dla dziewczyny! Quote
amica Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Tak zdjęcia bardzo by się przydały! Może ktoś wreszcie dostrzeże sunie! Quote
natalia_aa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 A 1 z 3 fotografów wyjechał do Włoch i wraca 28 marca :] Muszę ścignąć któregoś z pozostałych ;) Postaram się zadbać o zdjęcia laski... Quote
carolinascotties Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 uuu- :) zaszczytne miejsce to nie byle co!!! :) - w takim razie czekamy na fotografow :) Quote
carolinascotties Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='zerduszko']Fotki przydałyby się bardzo, ja ją non stop ogłaszam, od początku i cisza... :( przerwiemy ten pat Ciotki - musimy... moze Allegro wyroznione? ja nigdy nie robilam..wiem, ze trzeba za to wiecej zaplacic - pytanie do tych, ktorzy znaja temat - ile kosztuje takie wyroznienie? i czy - jak beda zdjecia - to mozna bedzie je wstawic do pierwszego postu? przypomne sunie - stare zdjecie - Quote
zerduszko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 carolinascotties napisał(a):przerwiemy ten pat Ciotki - musimy... moze Allegro wyroznione? ja nigdy nie robilam..wiem, ze trzeba za to wiecej zaplacic - pytanie do tych, ktorzy znaja temat - ile kosztuje takie wyroznienie? Allegro wyróżnione było nie raz, ale ze starym tekstem. Koszt 12 zł na 14 dni. Quote
carolinascotties Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 w tami razie ja fundnę kolejne wrzóżnione... prosze tylko Ciotki o podpowiedz kiedy i komu przelac... i z jakim dopiskiem ma sie rozumiec :) skoro ze starym tekstem - tzn,ze przydalby sie nowy tak? to kto tu potrafi pieknie pisac? przyznawac sie ;) :evil_lol: Quote
zerduszko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Tekst już nowy jest :multi: ale nie wiem czy z nim już było allegro wyróżnione, bo to nie ja robię. Quote
obraczus87 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Niunia nie mogę doczekać się Twoich nowych FOTEK :) Kochana :) Quote
carolinascotties Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 to poczekamy na fotki i wystawiajacego aukcje :) gdybym przez weekend rzadko zagladala - to prosze sie nie martwic - nie zapomne o psinie :) Quote
obraczus87 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 carolinascotties napisał(a):to poczekamy na fotki i wystawiajacego aukcje :) gdybym przez weekend rzadko zagladala - to prosze sie nie martwic - nie zapomne o psinie :) Bardzo ładne allegro robią: Isadira7, Selenga oraz __Lara :) Najlepiej jest zrobić Niuni allegro full wypas za 20,60PLn. Wtedy jest wyróżnienie, pogrubienie i coś tam jeszcze ;) Quote
carolinascotties Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 mówisz i masz :) funduję wypasione allegro... :) wkrótce uciekam z dogo - jesli udaloby sie Wam namowic ktoras z wyzej wymienionych Ciotek do wystawienia - bedzie super... tylko poczekamy na foty :) Quote
natalia_aa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Zgodnie z życzeniem, nasza kochana Janach: Quote
Recommended Posts