kacper_29 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Tydzień temu, na stacji w Cisiu ok. W-wy, został wyrzucony pies z pędzącego auta - kolega był świadkiem. Jest to duży, czarny, labkowaty, młody (ok. roczny), przyjazny w stosunku do ludzi i innych zwierząt, pies. Pilnie potrzebny jest darmowy DT lub pieniądze na hotelik (200 zł m-c, mogę dać 100 zł), ponieważ pies błąka się po trasie, na której auta pędzą ponad 100 km/h oraz są pociągi...
kacper_29 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Dodam, że to nie jest jakiś ogromny psiak... Nikt nie znajdzie trochę miejsca dla niego?
Abrakadabra Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 tibby napisał(a):Podniosę, tylko tyle mogę niestety... Podobny do Barego z Halinowa :-(
grzenka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 kacper_29 napisał(a): Pilnie potrzebny jest darmowy DT lub pieniądze na hotelik (200 zł m-c, mogę dać 100 zł) Co to za hotelik?
kacper_29 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Hotelik prywatny, niezarejestrowany... Oczywiście lepszy byłby darmowy... To nie jest duży pies, wystarczy mu buda.
zuzka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 kacper_29 napisał(a): Pilnie potrzebny jest darmowy DT lub pieniądze na hotelik (200 zł m-c, mogę dać 100 zł), ponieważ pies błąka się po trasie, na której auta pędzą ponad 100 km/h oraz są pociągi... Kacper na następnym wątku próbujesz uzbierać kasę ile już takich wątków na zakładałeś?
kacper_29 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Oczywiście kasę możemy zbierać na konto innego, zaufanego dogomaniaka, a później od razu przelać na konto jakiegoś DT (nawet zarejestrowanego, tyle, że będzie trochę droższy). Nie ma problemu.
li1 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 zuzka napisał(a):Kacper na następnym wątku próbujesz uzbierać kasę ile już takich wątków na zakładałeś? Kacper jest uczciwym czlowiekiem, a psow niestety jak mrowkow. A przed nami wakacje....... To dopiero bedzie horror.
Asia & Ginger Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 kacper_29 napisał(a):Oczywiście kasę możemy zbierać na konto innego, zaufanego dogomaniaka, a później od razu przelać na konto jakiegoś DT (nawet zarejestrowanego, tyle, że będzie trochę droższy). Nie ma problemu. Niestety nie pomogę finansowo, bo wspieram utrzymanie spanielków w hotelikach, ale byłabym wdzięczna o wiadomoć na PW, co to za hotelik, o którym wspominasz, gdzie jest i jakieś namiary. Szukamy jakiegoś taniego hoteliku, najchętniej w okolicach Warszawy. ;)
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 li1 napisał(a):Kacper jest uczciwym czlowiekiem, a psow niestety jak mrowkow. A przed nami wakacje....... To dopiero bedzie horror. Śmiem wątpić . 4 wątki w ciągu 10 dni i ten który powinien być doprowadzony do końca to nie jest sami poczytajcie jego wątki . dziewczyna zaoferowała DT dla szczniaków prosimy się o zdjęcia mamy piesków , a Kacper nas olewa i nawet nie odpisze na pytanie gdzie sa szczeniory . Zero odzewu - to nie jest uczciwość. Zakładać wątki może każdy zarejestrowany na dogo umieszczać psy i zbierać na hotele ale jak się zaczyna coś to wypadałoby to dokończyć a Kacper tego nie robi więc nie piszcie że jest uczciwy i wogóle super dobry bo zakłada wątki i chyba się na tym skończy ..........................
zuzka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 marlenka napisał(a):Śmiem wątpić . 4 wątki w ciągu 10 dni i ten który powinien być doprowadzony do końca to nie jest sami poczytajcie jego wątki . dziewczyna zaoferowała DT dla szczniaków prosimy się o zdjęcia mamy piesków , a Kacper nas olewa i nawet nie odpisze na pytanie gdzie sa szczeniory . Zero odzewu - to nie jest uczciwość. Zakładać wątki może każdy zarejestrowany na dogo umieszczać psy i zbierać na hotele ale jak się zaczyna coś to wypadałoby to dokończyć a Kacper tego nie robi więc nie piszcie że jest uczciwy i wogóle super dobry bo zakłada wątki i chyba się na tym skończy .......................... A ja myślę że na tym si nie skończy będzie tak długo kombinował aż coś wykombinuje i znajdzie kogoś łatwowiernego.:angryy:
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Jak tak wogóle można . Zyrować na psim nieszczęsciu. To trzeba mieć tupet
kacper_29 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Jbc - jestem Cekinka13* To może któraś ruszyłaby się sprzed komputera i sprawdziła, czy to prawda?????????????????? Pies wciąż błąka się po ruchliwej trasie, pilnie szuka DT!!!
Hotel KADIF Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 A ja proponuję kilkakrotne przemyślenie tego co się pisze! Łatwo jest rzucić na kogoś oskarżenie i wypisywać głupoty, żeby zabłysnąć na dogo.... Jak ktoś chce pogadać na temat Kacpra-"naiwniaczka i kombinatora" proszę o kontakt na pw lub telefon 0-600-968-755 (po 19-tej). Szkoda tylko, że wskutek Waszych nieprzemyślanych słów się zdekonspirował:angryy:
marlenka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 DIF napisał(a):A ja proponuję kilkakrotne przemyślenie tego co się pisze! Łatwo jest rzucić na kogoś oskarżenie i wypisywać głupoty, żeby zabłysnąć na dogo.... Jak ktoś chce pogadać na temat Kacpra-"naiwniaczka i kombinatora" proszę o kontakt na pw lub telefon 0-600-968-755 (po 19-tej). Szkoda tylko, że wskutek Waszych nieprzemyślanych słów się zdekonspirował:angryy: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaniedbany-podhalan-juz-w-fundacji-emir-137571/index7.html?nojs=1#usercptoolsprzeczytajcie ostatnią stronę to wszystko będzie jasne .Sory ale dla mnie jest to kombinator i cwaniaczek ... a szkoda
Recommended Posts