Jump to content
Dogomania

Co chcecie KUPIĆ na bazarku. Zanim napiszesz PRZECZYTAJ pierwszy post!!!

Recommended Posts

Posted

Jakby ktoś miał, albo by zauważył na bazarku - poszukuje termoforu z pluszowym pokrowcem. Chodzi o to, by pokrowiec był milusi i mięciutki :) 

termofor dla mojej kici, więc nie musi być w idealnym stanie. Sol nocą śpi sama...chciałabym by miała ciepełko choć chwilę - jest typowym kotem, co uwielbia ciepło, ale ze względu na moją alergie, nie może ze mną spać w nocy - kładzie się mi zaraz przy głowie...co się źle kończy ;)

Posted

obróżkę odblaskową dla kota,samozrywalną (tzn.jak się kot niechcący nią o coś  zaczepi to sama się odpina,nie zawieszając kota)

i do tego z dzwoneczkiem,żeby uniemożliwić polowanie na ptaki :lmaa:

Posted

A mnie można podsyłać obecnie linki do bazarków o tematyce "wystrój domu", szczególnie interesują mnie rzeczy typu 3w1 i takie które mogą pełnić kilka funkcji naraz np są schowkami i rzeczami codziennego użytku.

EDIT : szukam tez dla znajomych ortezy dla kota , coś tego typu

kot-orteza.jpg

Posted

Portfel, nowy (na prezent), mały, skórzany, z kieszonką na bilon

może być z wytłoczonym logo jakiejś firmy/banku

Nadal szukam!

Portfel ma być dla mężczyzny ;)

Posted

kupię skafander przeciwdeszczowy z podszewką ale BEZ ocieplenia dla małego psa (cavalier). Skafander z długimi rękawami przednimi i tylnymi oraz z zakrytym brzuszkiem, zapinany na grzbiecie. Kolor najlepiej jakiś "męski" :P (nie różowy, czerwony - żaden rzucający się w oczy).