dorobella Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 [quote name='dorcia44']Moniko to bardzo wiele dla mnie znaczy. Wczoraj też chodziłam po tamtej stronie torów,krzyczałam Yoko ,Yokusia...i odwracałam się co chwilę z nadzieją że jest za mną..to tak straszne uczucie :-( [B]Mam wrażenie że coś robię nie tak ,że idę w złą stronę :roll: że ona gdzieś tu jest ...[/B][/QUOTE] Idź za głosem intuicji Quote
moni12 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Dorcia ja wiem co czujesz, ja dziś przepytywałam dostawce jak pierwszoklasiste gdzie ogłoszenia wywiesił i czy wywiesił. Az sie zirytował na mnie, ze Mu nie wierzę.Ale mam to gdzieś , oby zrobił to o co prosiłam, bo Yokusia musi juz wrócic do Ciebie. Quote
dorcia44 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Moja intuicja działa jak ja ,czyli mówi mi że żyje i nikt nie trafił na ogłoszenie i wtedy robi mi się lżej ,a za chwilę że Yoko nie żyje :-( i przeżywam wtedy koszmar. Tłumaczę sobie że gdyby żyła to ktoś już by trafił na ogłoszenie ,to milczenie jest zabójcze :-(wręcz nieprawdopodobne :shake: Quote
zasadzkas Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Bez żartów: york za friko wart jest złodziejstwa. Z pewnością żyje. Przepraszam, że tak obcesowo, ale nie mogę napisać: wyrzutów sumienia, bo jednak czasem tego sumienia nie ma. I pewnie właśnie to się stało: ktoś nie ma sumienia i nie myśli, że na sunię gdzieś ktoś bardzo czeka. Quote
dorcia44 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 liczę że ktoś kto ma Yoko nie trafił na ogłoszenie .:shake: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU . wróć do mnie suniu.wróć. Quote
moni12 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Dorcia wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!! Yokunia niech cię ktos wreszcie odda!!!!!!!! Quote
RUDA ZUZIA Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wszystkiego najlepszego w nowym roku. I żeby Yoko się znalazła. Quote
dorcia44 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 dzięki. dziś pół dnia sms z facetem który twierdził że wie gdzie Yoko jest ,mam mu dać 300zł a on da mi adres ,przysłał nawet nr konta i adres bez nr mieszkania . kręcił i kręcił ,pojechałam tam z Marcelibu ,nawet nie ma takiego numeru. Oszukał mnie drań :-( Zmokłysmy obie okropnie ,ciemna noc ,nie miło ...a nadzieja się tli. zwykły naciągacz.:-( Quote
RUDA ZUZIA Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Pewnie naciągacz.....Albo... Trzeba by sprawdzić do kogo należy konto.Bo ludzie są różni....Może pisał o ul.Łuckiej a miał na myśli Łódzką. Błędy..... Trzymaj się Dorciu pomimo wszystko. Nie mam słów aby Cię pocieszyć. Quote
Ewanka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 (edited) [B]Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ... Yokusiu wracaj do domu, proszę![/B] Edited January 8, 2013 by Ewanka Quote
dorcia44 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 dzięki Ewanka. u mnie bz. codziennie wieszam nowe ogłoszenia ,zero odzewu ktoś widział yorka z bezdomnym na początku grudnia ,to mogła być Yoko ,ślad przepadł :-( ręka krzywa ,bolesna i z dużymi przykurczami ,rehabilitacja za 2 miesiące ,jeszcze miesiąc muszę nosić stabilizator . 3 miesiąc bez pracy. wszystko do bani. Quote
Czoko Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Czy można prosić o dopisywanie się też czasem na tym wątku w "Zagubione psy: - [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236826-Warszawa-Włochy-ul-Świerszcza!-Zaginęła-suczka-york!-Bardzo-prosimy-o-pomoc!?p=20245801#post20245801"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236826-Warszawa-Włochy-ul-Świerszcza!-Zaginęła-suczka-york!-Bardzo-prosimy-o-pomoc!?p=20245801#post20245801 [/URL] Quote
RUDA ZUZIA Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='zuzia_kuzik']Ja mogłabym jesli zechcesz.[/QUOTE] Zuziu ,nie mogę Ci wysłąć pw,masz pełną skrzynkę.Skontaktuj się ze mną proszę. Quote
dorcia44 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 u mnie nadal nic ,tylko smutek i wiara ze gdzieś gdzie jest Yoko jest ciepło ,miło i przyjaźnie . dostałam dziś taką prośbę OKOLICE LEGNICY SZYMANOWICE ,2 PSY NA METROWYM ŁAŃCUCHU ,WE WŁASNYCH ODCHODACH ,GŁODNE ,NIGDY NIE SPUSZCZANE Z TEGO ŁAŃCUCHA . BYŁA INTERWENCJA POLICJI ,MIELI ZA DWA TYG. SPRAWDZIĆ WARUNKI PSÓW ,NIE BYLI NIE SPRAWDZILI PSY DALEJ CIERPIĄ .POMOCY !!! GDZIE I DO KOGO SIĘ Z TYM UDAĆ ? MAM PROBLEMY Z MOIM SPRZĘTEM ,WIĘC MOGĘ BYĆ DOSTĘPNA TYLKO NA TELEFON ,ALE JAK BY CO TO POMÓŻCIE DZIEWCZYNY ,PRZEKIERUJCIE DO MNIE . Quote
Asiaczek Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ja bym nadała sprawe Policji. Mieli byc - nie byli, więc nie wykonali polecenia. Pzdr. Quote
dorcia44 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 oni chyba się boją tego człowieka :shake: coś z tym zrobić trzeba ,szukałam TOZ ale wychodzi mi tylko schronisko w Legnicy . Napisałam do jakiegoś wolontariusza z proźbą o pokierowanie mną ,na razie cisza. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 No ja nie pomoge, bo zupelnie nie orientuje sie, gdzie, kto i jak. Zdrowia, zdrowia i zdrowia zycze:) pzdr. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Policja znalazła w hodowli 17 kradzionych psów.. [url]http://lodz.gazeta.pl/lodz/51,35136,13271344.html?i=0[/url] Quote
dorcia44 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Policja znalazła w hodowli 17 kradzionych psów.. [URL]http://lodz.gazeta.pl/lodz/51,35136,13271344.html?i=0[/URL][/QUOTE] tam nie ma Yoko ,już sprawdzałam. za to zadzwoniła do mnie pani która miała wpis że ktoś znalazł sunię bez ucha i była fotka Yoko ! teraz próbuje znaleźć ten wpis i nie może :-( Quote
RUDA ZUZIA Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='dorcia44']tam nie ma Yoko ,już sprawdzałam. za to zadzwoniła do mnie pani która miała wpis że ktoś znalazł sunię bez ucha i była fotka Yoko ! teraz próbuje znaleźć ten wpis i nie może :-([/QUOTE] I nadal nic? Smutno,ale nie trać nadziei Dorciu. Wiem,że napewno nadal czekasz.... Quote
Asiaczek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Mój Wahzirek juz prawie 2 lata jak go nie ma... Zdaję sobie sprawe, że może juz jest za TM, ale nadzieję nadal mam, że może jednak mu się udało, że moze ktos go przygarnął...eh...... pzdr. Quote
Recommended Posts