Yoana Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='wilczy zew']Pastuch chyba nie zapina spinki swemu psu :evil_lol:[/QUOTE] A skąd wiesz :evil_lol: ? Wyobraziłam sobie jak pracują z różowymi kokardkami :evil_lol: TT też pracują w Tybecie- i zawsze się zastanawiam jak sobie radzą- bo wiem ile roboty mam z moją, żeby jako tako wyglądała :razz: A poza tym Zirka to chyba za często z owieczkami nie ma do czynienia :lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 czynienia z owcą? 24h na dobę :) Taką czarną, co prawda starą ale jednak ;) Quote
Yoana Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 E tam, Zmorka się nie liczy - to misiek a nie owca! Quote
Pysia Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Zmorka liczy się najbardziej na świecie ! ;p Zira dzisiaj przeszła samą siebie. Najpierw " pomagała" TZtowi myć auto, a w skutek tego musiałam ją wypłukać z plynu do mycia auta. Potem TZ obcinał tuje a ona mu skrzętnie pomagała usuwać obcięte gałązki. A że mam masę jałowców to wybierałam przez godzinę igiełki z futra. Następnie postanowiła się tulić i siadła na mnie pupą z wymownym spojrzeniem " Miziaj!". Quote
Saththa Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 A moze i własnie zapinaja spineczki zeby odróznic z daleka puli od owcy :D Sa strasznie pocieszne ;) Quote
Pysia Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Myślę że jednak nie ;) Jak wiadomo większości, stado chwilowo się powiększyło o tymczasową Cherry http://www.dogomania.pl/forum/threads/251234-Cherry-niedu%C5%BCa-wisienka-z-mocnego-likieru-szuka-domu! A dzisiaj byłyśmy u malawaszki na spacerku i porobiła nam masę piknych fot :) Dalsze za chwile ;) Quote
wilczy zew Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Czy po tym lataniu z ruda Zira śpiiiiiiii? Ja ją muszę zobaczyć na żywo!!!! Musimy spotkać się na zlocie!! Quote
Pysia Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Tak. Po lataniu za Rudą i spacerku obie damy w domu padły :) Zira wprowadza w stadzie własne rządy. Na razie Cherry zgadza sie na to i mam nadzieję że tak zostanie. Cherry bardzo ładnie bawi się piłeczką. Co prawda Zira cuduje aby ją jej zabrac, ale śmiechu mamy po pachy z nich obu :) Na dworze mam dwa dziamacze :mad: Ale za to jak się do domu zawoła Cherry to biegnie szybciutko. I zachowuje czystość w domu. O 14:30 wychodzimy z domu. Jadę z mamą do lekarza. Psy zostają same. Trzymajcie kciuki.... O całość psów i mojego domu. Quote
Pysia Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Patrząc na kozactwo Ziry mam pewne wątpliwości. Rozłożyłam klatke. Na czas naszego wyjścia Cherry do niej pójdzie. Zira się na nią stawia a momentami Cherry nie pozostaje jej dłużna. No i Cherry stawia sie do Zmorki. Przy nas nic się nie dzieje bo nie pozwalamy, ale nie wiem co byłoby bez nas dłuższy czas. Wole nie rezykować ;) Poznaję dopiero tego psa. W sumie Zdzire też poznaję w takich sytuacjach ;) Nie daje sobie dziecko w kasze dmuchać. Nie atakuje, ale nie pozwala i wymownie pokazuje że Królowa Jest Tylko Jedna :mad: Quote
anetta Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ojej, no to wesoło masz w domu ;))))) Dla Perełki ['] :((((((( Quote
Pysia Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Wesoło jest :) Ale Cherry jest grzeczna. Zdzira pokazuje, że nadałam jej prawidłowe miano. Prawdziwe z niej Zdzirsko :evil_lol: Pod moim biurkiem śpi smacznie Zmorka. Na łóżku z mamą rozłożona na maxa spi smacznie Cherry. A w przedpokoju na kafelkach śpi sobie samotnie Zira. No bo wieśniary nie sypiają na salonach :cool3: Jej wybór. Sama tam polazła ;) Quote
wilczy zew Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Wygnałaś psa do przedpokoju :mad: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Powinnaś dodać: Na twarde, zimne kafelki :diabloti: Quote
AnkaG Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 No tak grzecznym pieskom się należy :) Przy tej ilości futra to Zirka odcisków sobie nie narobi. :) Quote
Pysia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Zira ma dużo więcej energii od Cherry. Na dworze szaleją obie jak jestem w domu. Oglądam je przez okno ;) Quote
Pysia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Niestety ale mój komp nie udźwignie filmiku. To emeryt. Quote
Saththa Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 to duzo zdjęć;)Bedziemy szybko oglądac bedzie jak fimik :D Quote
Pysia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Do weekendu nie da się. Nie mam czasu :( Ale jak słonko bedzie w sobote to porobię duzo fot :) Quote
Saththa Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Pysia napisał(a):Do weekendu nie da się. Nie mam czasu :( Ale jak słonko bedzie w sobote to porobię duzo fot :) to poczekamy na weekend;) Ile bedzie trzeba;) Quote
Pysia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Mam w domu dwie walnięte suki. Dostały obie pie2rdolca i szaleją jak popyrtane. I to Cherry zainicjowała zabawe :) Ale mam ubaw po pachy :) Quote
Recommended Posts