Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Bo nie ja zakładałam galere i nie moge sama zmienić. Poprosiłabym moda, ale i tak już ostatnio nie chciały się wszystkie psy zmieścić... W tytule też Perły nie ma a przecież ją mam u siebie.
Jestem stara i miałam juz sporo psów w dorosłym życiu a nie wszystkie są wypisane w tytule. Tylko te, które miałam odkąd jestem na dogo.

Posted

Pysia napisał(a):
Bo nie ja zakładałam galere i nie moge sama zmienić. Poprosiłabym moda, ale i tak już ostatnio nie chciały się wszystkie psy zmieścić... W tytule też Perły nie ma a przecież ją mam u siebie.
Jestem stara i miałam juz sporo psów w dorosłym życiu a nie wszystkie są wypisane w tytule. Tylko te, które miałam odkąd jestem na dogo.

Aham rozumiem :)

Posted

Powiedzcie mi dlaczego Zdzira uwielbia najbardziej TZta? On jest tylko w weekendy w domu, ale jak przyjeżdża to przestajemy dla niej istnieć. Jest tylko pancio- zołza jedna ;)

Wszystkie trzy gangreny miały biegunke. Tak grupowo. Najgorzej starowinka Zmorka. Tą to umordowało i osłabiło. Dostają już trzeci dzień Nifuroksazyd. Niby ustało, ale boję sie jeszcze przestać podawać. Dwa stare psy i szczeniak...
Nie wiem czy to jakiś wirus czy grupowo coś skonsumowały- chociaż raczej to niemożliwe. Ewentualnbie cos z woda w oczku na dworze. To ostatnie wyeliminowaliśmy wypompowując wodę z oczka.
Ale jak sobie tak przypomnę to jak była w ZK to był facet z rottką. Bardzo fajną z charakteru. Ale zwymiotowała tam. Moze coś jej było i przywlekłam do domu. Potem kilka dni się rozwijało i problem gotowy. Miałam "zasrane" życie z praniem dywanów włącznie. Bo dwa dni jeździłam z mamą po lekarzach i burki sporo godzin były same. Zmorka na przedpokoju nie narobi bo ma tam swoje posłanko. No to uraczyła WC i ....pokój z dywanem :cool3:

Posted

Noooo, mała jest fantastyczna, nie wiedziałam co toto małe ale cofnęłam się w stronach.
Nie wiedziałam że Luśki już nie ma :(((
Niech małą się zdrowo chowa :lol::lol:
Dużo zdrówka dla starowinek:buzi:

Posted

Obie starowinki mnie martwią. Ale natury nie przeskoczę...

Zira wczoraj na wystawie zdobyła cudny opis, ocenę wybitnie obiecującą i Najlepsze Szczenie w Rasie. Wystawiła sie jak na diabołka fajnie :) sota nam fotki strzelała - dziękujemy :)

Ja i Zira ( wcale taka mała nie jest ;) )

Eureka i Zira. Eureka ma prawie 10 m-cy. Z Ziry jest już kawał ulika:)

I my na ringu :)

I dzisiejsza królewna :)

Posted

Konkurencji nie było. Malutka była tylko zwiedzać.

AZira nie ma długich dredów. Nawet dredów jeszczenie ma tylko kępki się potworzyły :) Tamta starsza juz dredziki ma- znaczy zaczątki ;)

Posted

No to gratulacje! Mała tak jak każdy kudłacz wygląda na większą, moje 9 kg futra było już oceniane na 20 kg :evil_lol:
A futro pulików jakoś specjalnie się pielęgnuje, żeby zdredziało?

Posted

Saththa napisał(a):
pielęgnuje się poprzez zaniedbanie :diabloti:

taki żarcik :oops:

hi,hi,hi
Może to jakiś pomysł- moją przerobię na pulika :evil_lol: kołtuni się łatwo ...

Posted

Yoana napisał(a):
hi,hi,hi
Może to jakiś pomysł- moją przerobię na pulika :evil_lol: kołtuni się łatwo ...

Mi jak się broda Tazza kołtuniła to brzydko... nie chciał byc pulem :lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Ja mu żaluję? A kto wyciagał bidoka z oczka u Tekli??

:evil_lol:

Ja go nie wyciągałam sam wylazł :lol: cały zielony do tego wylazł uprzejmie przypominam :lol: