AnkaG Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Zmorka na takiego dużego pieseczka to faktycznie już starszawa :) Quote
Saththa Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 A dlaczego Ziry nie ma w tytule wątku... :lol: Quote
Pysia Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Bo nie ja zakładałam galere i nie moge sama zmienić. Poprosiłabym moda, ale i tak już ostatnio nie chciały się wszystkie psy zmieścić... W tytule też Perły nie ma a przecież ją mam u siebie. Jestem stara i miałam juz sporo psów w dorosłym życiu a nie wszystkie są wypisane w tytule. Tylko te, które miałam odkąd jestem na dogo. Quote
Saththa Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Pysia napisał(a):Bo nie ja zakładałam galere i nie moge sama zmienić. Poprosiłabym moda, ale i tak już ostatnio nie chciały się wszystkie psy zmieścić... W tytule też Perły nie ma a przecież ją mam u siebie. Jestem stara i miałam juz sporo psów w dorosłym życiu a nie wszystkie są wypisane w tytule. Tylko te, które miałam odkąd jestem na dogo. Aham rozumiem :) Quote
Pysia Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Powiedzcie mi dlaczego Zdzira uwielbia najbardziej TZta? On jest tylko w weekendy w domu, ale jak przyjeżdża to przestajemy dla niej istnieć. Jest tylko pancio- zołza jedna ;) Wszystkie trzy gangreny miały biegunke. Tak grupowo. Najgorzej starowinka Zmorka. Tą to umordowało i osłabiło. Dostają już trzeci dzień Nifuroksazyd. Niby ustało, ale boję sie jeszcze przestać podawać. Dwa stare psy i szczeniak... Nie wiem czy to jakiś wirus czy grupowo coś skonsumowały- chociaż raczej to niemożliwe. Ewentualnbie cos z woda w oczku na dworze. To ostatnie wyeliminowaliśmy wypompowując wodę z oczka. Ale jak sobie tak przypomnę to jak była w ZK to był facet z rottką. Bardzo fajną z charakteru. Ale zwymiotowała tam. Moze coś jej było i przywlekłam do domu. Potem kilka dni się rozwijało i problem gotowy. Miałam "zasrane" życie z praniem dywanów włącznie. Bo dwa dni jeździłam z mamą po lekarzach i burki sporo godzin były same. Zmorka na przedpokoju nie narobi bo ma tam swoje posłanko. No to uraczyła WC i ....pokój z dywanem :cool3: Quote
Saththa Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 O ja współczujemy bardzo! U mnie takie cholera wie co skonczyło się zastrzykami :shake: 3mam kciuki aby sie uspokoiło! Quote
Pysia Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 U nas spokój już. Koopalonki jeszcze nie są twarde tak do końca, ale są już stałej konsystencji. I mam nadzieje że to koniec problemów. Quote
AnkaG Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Ano takie jelitówki czasami bywają. Niech zdrowieją pieseczki :) Quote
anetta Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Noooo, mała jest fantastyczna, nie wiedziałam co toto małe ale cofnęłam się w stronach. Nie wiedziałam że Luśki już nie ma :((( Niech małą się zdrowo chowa :lol::lol: Dużo zdrówka dla starowinek:buzi: Quote
Pysia Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Obie starowinki mnie martwią. Ale natury nie przeskoczę... Zira wczoraj na wystawie zdobyła cudny opis, ocenę wybitnie obiecującą i Najlepsze Szczenie w Rasie. Wystawiła sie jak na diabołka fajnie :) sota nam fotki strzelała - dziękujemy :) Ja i Zira ( wcale taka mała nie jest ;) ) Eureka i Zira. Eureka ma prawie 10 m-cy. Z Ziry jest już kawał ulika:) I my na ringu :) I dzisiejsza królewna :) Quote
ania0112 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 to gratulujemy! a zirka śliczna, ile ona teraz ma? a na zdjęciu jako królewna to wygląda jakby miała zamiar kogoś zjeść :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Dzisiaj Zira ma 6 m-cy i 7 dni ;) A na zdjęciu widać że była podczas zabawy piłeczka :) Quote
wilczy zew Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Gratki za sukces! Jakie ona ma długie dredy :-o To byla konkurencja :razz: Quote
Saththa Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Uuuuuuua ona wcale nie wygląda na małą.... jest wielka :lol: I fajnie Cię zobaczyć "na żywo" :) I Gratulacje ponownie bo na FB tez gratulowałam;) Quote
Pysia Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Konkurencji nie było. Malutka była tylko zwiedzać. AZira nie ma długich dredów. Nawet dredów jeszczenie ma tylko kępki się potworzyły :) Tamta starsza juz dredziki ma- znaczy zaczątki ;) Quote
Yoana Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 No to gratulacje! Mała tak jak każdy kudłacz wygląda na większą, moje 9 kg futra było już oceniane na 20 kg :evil_lol: A futro pulików jakoś specjalnie się pielęgnuje, żeby zdredziało? Quote
Saththa Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 pielęgnuje się poprzez zaniedbanie :diabloti: taki żarcik :oops: Quote
Yoana Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Saththa napisał(a):pielęgnuje się poprzez zaniedbanie :diabloti: taki żarcik :oops: hi,hi,hi Może to jakiś pomysł- moją przerobię na pulika :evil_lol: kołtuni się łatwo ... Quote
Saththa Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Yoana napisał(a):hi,hi,hi Może to jakiś pomysł- moją przerobię na pulika :evil_lol: kołtuni się łatwo ... Mi jak się broda Tazza kołtuniła to brzydko... nie chciał byc pulem :lol: Quote
wilczy zew Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Saththa napisał(a):Mi jak się broda Tazza kołtuniła to brzydko... nie chciał byc pulem :lol: Tazzik za duży na pulika! Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 wilczy zew napisał(a):Tazzik za duży na pulika! Sam jestes za duża .... Jak mozesz tak Tazzmankowi żałować? :( :lol: Quote
wilczy zew Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Saththa napisał(a):Sam jestes za duża .... Jak mozesz tak Tazzmankowi żałować? :( :lol: Ja mu żaluję? A kto wyciagał bidoka z oczka u Tekli?? :evil_lol: Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 wilczy zew napisał(a):Ja mu żaluję? A kto wyciagał bidoka z oczka u Tekli?? :evil_lol: Ja go nie wyciągałam sam wylazł :lol: cały zielony do tego wylazł uprzejmie przypominam :lol: Quote
Recommended Posts