Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaje2biste .....spokojne niufki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Janiołki :mad: Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):No przecież wiem :evil_lol: To staffik ;) Pies z totalnym, kompletnym ADHD - czyli wszystko w normie :diabloti: o tym co robi Ajdunia to aż strach opowiadać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a moje życie było takie miłe i spokojne dwa dorosłe wychowane psy :cool1: :cool1: po co mi to było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:czasem to mi już ręce opadają ..... no zrób małe Szelmusie :loveu: :loveu: znowu będziesz mnie swoimi opowieściami podtrzymywać na duchu :cool3: :cool3: Ciesz się że miałaś 5 szczeniąt :diabloti: a nie 13 :evil_lol: bo znam takich co mają właśnie taką ilość :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia']Janiołki :mad:[FONT=Arial]taaaaa:diabloti::diabloti::diabloti:janiołki :angryy:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Vectra']o tym co robi Ajdunia to aż strach opowiadać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a moje życie było takie miłe i spokojne dwa dorosłe wychowane psy :cool1: :cool1: po co mi to było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:czasem to mi już ręce opadają ..... no zrób małe Szelmusie :loveu: :loveu: znowu będziesz mnie swoimi opowieściami podtrzymywać na duchu :cool3: :cool3: Ciesz się że miałaś 5 szczeniąt :diabloti: a nie 13 :evil_lol: bo znam takich co mają właśnie taką ilość :evil_lol: Jakbym miała 13 tobym się powiesiła zaraz po porodzie..... A Szelma....Nadal nie wiem a mało godzin mam na zastanowienie :shake: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]taaaaa:diabloti::diabloti::diabloti:janiołki :angryy:[/FONT] Tia....Tylko im muszę często różki piłować na głowinach :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pyśka , ale na stronce masz zapowiedź Szelmowego miotu wiec nie masz wyjścia :diabloti: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):Pyśka , ale na stronce masz zapowiedź Szelmowego miotu wiec nie masz wyjścia :diabloti: A co? Czorty mi drzwi zabarykadowały? :crazyeye: Lecę sprawdzić :evil_lol: Quote
Paula Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Bosh, Pyśka, teraz masz czas na fo i a ja mam tyyyle do nadrabiania :mdleje: ;) Ale lubię czytać te Twoje opowieści dziwnej treści :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :grin: Nelly jaka wyrośnięta :loveu: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia']A co? Czorty mi drzwi zabarykadowały? :crazyeye: Lecę sprawdzić :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czort :diabloti:żywemu nie przepuści:eviltong:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='paula_z']Bosh, Pyśka, teraz masz czas na fo i a ja mam tyyyle do nadrabiania :mdleje: ;) Ale lubię czytać te Twoje opowieści dziwnej treści :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :grin: Nelly jaka wyrośnięta :loveu: To Ci opowiem jak Czorty posnęły w łazience ( bo na kafelkach jest najlepiej....) i TZ poszedł brać prysznic ( woda w koncu wytrysnęła ...). Mydli się, macza pod prysznicem , robi malutkiego kroczka i trafia na....czarne futro :mdleje:Nie pytajcie jak te gadziny otworzyły kabine :crazyeye: Były strasznie zadowolone że im na łby leci woda :cool1: TZ się wydarł, ja zakrętu zebrać nie mogłam na schodach a on mi na to że Trole go podglądają !! Szkoda że się nie poskarżył że używaja jego mydła, maszynki do golenia i ręcznika :cool1: Teraz mam zasznurowaną kabine u góry....Bo jak już potrafią otwierać kabine to obawiam się ze Behemot zje uszczelke od niej :mad: Ciekawe jakby wyglądał mój dom za miesiac gdyby dłużej zostały :chainsaw::2gunfire::flaming: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czort :diabloti:żywemu nie przepuści:eviltong:[/FONT] Wiem i wmówiłam im że ja jestem Zombie ....Na razie uwierzyły ale jak długo? .... Quote
Paula Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):TZ się wydarł, ja zakrętu zebrać nie mogłam na schodach a on mi na to że Trole go podglądają !! Szkoda że się nie poskarżył że używaja jego mydła, maszynki do golenia i ręcznika :cool1: :roflt: :cool2: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 paula_z napisał(a)::roflt: :cool2: Śmiej się śmiej a ja boję się połozyć spac bo nie wiem co zastane rano :cool3: Nie wiem czy w ogóle cokolwiek jeszcze zastane.... Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Śmiej się śmiej a ja boję się połozyć spac bo nie wiem co zastane rano :cool3: Nie wiem czy w ogóle cokolwiek jeszcze zastane.... powiem ci tak - wiem co czujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):powiem ci tak - wiem co czujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W tej chwili czuje goowno :diabloti: Idę posprzatać :cool3: Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):W tej chwili czuje goowno :diabloti: Idę posprzatać :cool3: ach te aromaty :evil_lol: :evil_lol: a u mnie aktualnie tak : Lalka śpi kamiennym snem koło śpiącego kamiennym snem TZ :cool1: Kano śpi , no i tu wszystko pieknie tylko on śpi do góry kołami , no niby normalnie nie ? to czemu Franca lata wokół niego i ujada ? :mad: :evil_lol: :evil_lol: i zawsze ,ale to zawsze jak Kano śpi na grzbiecie to Franek na niego szczeka :shake: i czemu to robi ? śmieje się z Kano że jajek nie ma czy co ? :evil_lol: ;);) Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):ach te aromaty :evil_lol: :evil_lol: a u mnie aktualnie tak : Lalka śpi kamiennym snem koło śpiącego kamiennym snem TZ :cool1: Kano śpi , no i tu wszystko pieknie tylko on śpi do góry kołami , no niby normalnie nie ? to czemu Franca lata wokół niego i ujada ? :mad: :evil_lol: :evil_lol: i zawsze ,ale to zawsze jak Kano śpi na grzbiecie to Franek na niego szczeka :shake: i czemu to robi ? śmieje się z Kano że jajek nie ma czy co ? :evil_lol: ;);) Buahahahahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślisz ze Franek ma kaczke w rodowodzie i odmieńców nie lubi? :diabloti: A może mu się Kano z teletubisem kojarzy? :evil_lol: Buahahahahahahahaha Quote
agnes1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia']Charakterki mają dość szokujące jak dla mnie :-o Raczej wzięłabym je za dzieci Szelmy a nie Zmorki :evil_lol: Wiesz:cool3: może wcale się nie mylisz i to ****tycznie dzieci Szelmy:evil_lol: [quote name='Pysia'] Taki oto znalazłam dowód:eviltong: Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślisz ze Franek ma kaczke w rodowodzie i odmieńców nie lubi? :diabloti: A może mu się Kano z teletubisem kojarzy? :evil_lol: Buahahahahahahahaha buhahahahahha , poplułam się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]:razz:cze obrażalska:eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 dzien dobry Pysiowa:p zyjesz? czy cie pomioty zjadly:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 czesc Pysiu.... jak Twpje trolle?? nocka spokojna była? ubawila mnie ta opowiesc z prysznicem...nie mozna powiedziec zeby nie były pomysłowe....:loveu: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 losie:mdleje: Ile miałam nadrabiania:mdleje: Nawet zapomniałam, co miałam napisać:hmmmm::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 żyjesz jeszcze??? .......ja wprawdzie nie mam pomiotów szatana:diabloti::diabloti::diabloti:....ale mam pracę:cool1: wykończą mnie:placz:...i jeszcze ciśnienie poniżej.........zero............tak nie można ale ty kochana:razz: baseniczek bedziesz miała na lato no no no:razz::razz::razz: miłego wolnego...Ci życzę i nie nerwaj się tak na te małe biedne czarne troliki które Ci pozostały...............zobaczysz będzie Ci tego brakować no to PA:loveu: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]żyjesz Pysiu ?? :diabloti::diabloti: pozbądź sie tych szkodników jaknajszybciej. jakkolwiek ale sie pozbądź.. dychnij dziołcha.. i bierz sie za po-miot C- czekam , coby zajechać do Bielska ;)[/FONT] Quote
*Ania...Niuf* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pysia napisał(a):Tia....Miło wiedzieć ze inni też mają niufy z ADHD - prawda? :evil_lol: Oj prawda,prawda:evil_lol: przynajmniej wiem że nie jestem sama;) dzień doberek:lol: Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 narzeka narzeka ,a to takie kochane aniołki są :loveu: wczoraj byłam u nich z Luną :diabloti: oczywiście Luna wpadła w panikę jak dwa małe trole jej wielkości rzuciły sie biegiem ją poznawać :evil_lol: i naszczekała na nie :angryy: więc uciekły - Ballada schowała się w domku dla gości :diabloti: a Behemot położył się w bezpiecznej odległości doopą do nas i był spokój :lol: no ale żeby uniknąć takich scen to my z Luną siedzieliśmy w szzeniaczkowym kojcu a szczeniaki miały cały ogród do dyspozycji :evil_lol: a potem Pysia pokazała mi jak Ballada super umie jużsiadać :klacz: mądra bestyjka :loveu: Quote
Recommended Posts