Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='dealer']oswiadczam iz beksa, mazgaj i skarzypyta nie zadaje sie z dealerem:diabloti:[/quote] Dealerowie zawsze tak twierdzą :diabloti: tętę rętę ęęęęęęęę - śpięwam sę :evil_lol: [quote name='paula_z']Dać palec ... :shake: W prababcię się wdałaś :p[/quote] Czy jest coś o czym ja nie wiem :crazyeye: Wiem że mam babcie ale pra ?? :roll::crazyeye::cool3::evil_lol: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Pysia']Czy jest coś o czym ja nie wiem :crazyeye: Wiem że mam babcie ale pra ?? :roll::crazyeye::cool3::evil_lol:[/quote] Yyyy :oops: Znowu się czepła :shake: W prababcię mojej matki, a Twojej córki wyrodnej :eviltong: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dilerowa nie sciemniaj tu.. a kto pragnął zostac moim ojcem?:razz: no kto ? kto? przyznaj sie:diabloti: napisala dilerka- " kochana Ewuniu:loveu: ty wspaniala istotko:loveu: czy zechciala bys zostac moja coreczka??:loveu: zawsze marzylam aby zostac ojcem tak wspanialego dzieciaczka jak ty:loveu: " ja oczywiscie zeby ni ebylo jej przykro powiedzialam Ewa-"jasne :p jesli tylko pomoge ci spelnic marzenie:p to czemu by nie... wkoncu mamusia mowila ze trzeba pomagac:diabloti: " Quote
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='evaxon']wkoncu mamusia mowila ze trzeba pomagac:diabloti: "[/quote] :hmmmm: Przyśniło Ci się :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='paula_z']:hmmmm: Przyśniło Ci się :evil_lol:[/quote] ciiiiiiiiiiiiiiiiii chce pokazac ze wychowalas mnie dobrze:diabloti: :evil_lol: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='evaxon']ciiiiiiiiiiiiiiiiii chce pokazac ze wychowalas mnie dobrze:diabloti: :evil_lol:[/quote] Myślisz, że ktoś da się nabrać :diabloti: Quote
dbsst Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B][I]:shake:następny blozek z grasującą debe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:........masakra nie do przejścia:diabloti: ...ale ciasto pyszne;)[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie no chyba powinnam się obrazić :eviltong: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='dbsst']nie no chyba powinnam się obrazić :eviltong: :lol: :lol: :lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty siem nie obrażowywuj :eviltong: Pysiu ...jak minęła nocka z samotnym pomiotem:diabloti:anielskim:razz: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Vectra']a to czemu ? :diabloti: zupełnie nie wiem czemu :diabloti: słuchaj ,a czy Ty zawsze się tak seplenisz ? :diabloti:[/quote] czepialska zmora:diabloti: [quote name='Pysia']Dealerowie zawsze tak twierdzą :diabloti: tętę rętę ęęęęęęęę - śpięwam sę :evil_lol: [/quote] i druga zmora ..tez czepialska....:diabloti: Quote
agbar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='evaxon']Dilerowa nie sciemniaj tu.. a kto pragnął zostac moim ojcem?:razz: no kto ? kto? przyznaj sie:diabloti: napisala dilerka- " kochana Ewuniu:loveu: ty wspaniala istotko:loveu: czy zechciala bys zostac moja coreczka??:loveu: zawsze marzylam aby zostac ojcem tak wspanialego dzieciaczka jak ty:loveu: " ja oczywiscie zeby ni ebylo jej przykro powiedzialam Ewa-"jasne :p jesli tylko pomoge ci spelnic marzenie:p to czemu by nie... wkoncu mamusia mowila ze trzeba pomagac:diabloti: "[/quote] ja ci nic nie sprzedawalam...ale ten od kogo TO kupilas to ma dobry towar zaprawde powiadam ci....:shake: Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='evaxon']Dilerowa nie sciemniaj tu.. a kto pragnął zostac moim ojcem?:razz: no kto ? kto? przyznaj sie:diabloti: napisala dilerka- " kochana Ewuniu:loveu: ty wspaniala istotko:loveu: czy zechciala bys zostac moja coreczka??:loveu: zawsze marzylam aby zostac ojcem tak wspanialego dzieciaczka jak ty:loveu: " ja oczywiscie zeby ni ebylo jej przykro powiedzialam Ewa-"jasne :p jesli tylko pomoge ci spelnic marzenie:p to czemu by nie... wkoncu mamusia mowila ze trzeba pomagac:diabloti: "[/quote] Wiedziałam....:diabloti: [quote name='paula_z']:hmmmm: Przyśniło Ci się :evil_lol:[/quote] Aż tak było? :crazyeye: [quote name='evaxon']ciiiiiiiiiiiiiiiiii chce pokazac ze wychowalas mnie dobrze:diabloti: :evil_lol:[/quote] Ale sciema :evil_lol: [quote name='paula_z']Myślisz, że ktoś da się nabrać :diabloti:[/quote] Ja nie :shake: [quote name='dbsst']nie no chyba powinnam się obrazić :eviltong: :lol: [/quote] Powinnaś :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:ty siem nie obrażowywuj :eviltong: Pysiu ...jak minęła nocka z samotnym pomiotem:diabloti:anielskim:razz: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Pomiot spał :multi: O 7 papu dostały i zdemolowały mi łazienke i przedpokój :diabloti: Zasrały zycie i w ogóle :diabloti: Cholera nadal nikt nie dzwoni od Bahati i Basmy :placz: Bahiya tez się dzisiaj jeszcze nie odezwała :placz: Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='dealer']czepialska zmora:diabloti: i druga zmora ..tez czepialska....:diabloti:[/quot] Zmork się obraziła na Cię :mad: [quote name='dealer']ja ci nic nie sprzedawalam...ale ten od kogo TO kupilas to ma dobry towar zaprawde powiadam ci....:shake:[/quote] Zaprawde powiadam Ci - zmien mafie to tez będziesz miała taki towar :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witaj Pysiu :p sie nie martw zadzwonią a mnie ciekawi jedno czy imionka nadane prze Ciebie zostaną czy będą miec inne:p pozdrawiam w ten pochmurny dzionek:p Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Pegaza']Witaj Pysiu :p sie nie martw zadzwonią a mnie ciekawi jedno czy imionka nadane prze Ciebie zostaną czy będą miec inne:p pozdrawiam w ten pochmurny dzionek:p[/quote] Coś się spóźniają z tym dzwonieniem :placz: Cholera czy Ci ludzie nic nie kumają? :angryy: Ciągle to samo :mad: Przeciez tak prosiłam...Samoluby kurcze :cool3: Wydaje się ludziom że dadzą kase, dostaną psa i dodatki do niego i koniec - hodowca się pozbył :angryy: Dupa dupa dupa dupa :angryy: Jestem wściekła :angryy: Quote
bonita Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Pysia']Coś się spóźniają z tym dzwonieniem :placz: Cholera czy Ci ludzie nic nie kumają? :angryy: Ciągle to samo :mad: Przeciez tak prosiłam...Samoluby kurcze :cool3: Wydaje się ludziom że dadzą kase, dostaną psa i dodatki do niego i koniec - hodowca się pozbył :angryy: Dupa dupa dupa dupa :angryy: Jestem wściekła :angryy:[/quote] [B]Zawsze możesz zadzwonić sama:cool3: , a nie czekać :p . Ja bym zaraz o poranku do Nich dzwoniła:evil_lol: [/B] Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)zadzwonią zobaczysz ...myślą, ze śpisz;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='bonita'][B]Zawsze możesz zadzwonić sama:cool3: , a nie czekać :p . Ja bym zaraz o poranku do Nich dzwoniła:evil_lol: [/B][/quote] Tak...Pewnie....Jak poprzednim razem wydzwaniałam do ludzi to mieli mnie dość :cool1: Teraz poczekam :roll: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)zadzwonią zobaczysz ...myślą, ze śpisz;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Zadzwoniła Basma :multi::multi::multi::multi::multi: W samochodzie sprawia sie ponoć cudnie :loveu: Siedzi sobie na kolankach i wygląda przez okienko. Calutką droge im nie nabrudziła :crazyeye: Jak cos chce to od razu pokazuje :loveu: Są nią zachwyceni i to słychać w ich głosach :loveu::loveu::loveu: Kocham ich :loveu: Teraz pani z Piaseczna.....Na pewno dojechała już wczoraj :mad: Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hura :multi::multi::multi: Bahati zadzwoniła :multi: 12 km. płakała a potem spała jak aniołek:loveu: Córcia pani Agnieszki calutką noc nie spała tylko sprawdzała czy mała nie znikła :loveu: Kochane dziecko :loveu: Bahati pokazuje dobre wychowanie :multi: Siusia nie na kostke tylko na trawke :multi: Ale obudziła towarzystwo o 4 rano :evil_lol: Ach...Taka jestem szczęśliwa :loveu: Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No widzisz Pysiu zadzwonili:p taa o 4 rano a ponoc Ballada była taką rozrabiarą:razz: a nie Bahati a jak Zmorka odczuwa brak szczeniaków? Quote
Iza i Avanti Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [IMG]http://img512.imageshack.us/img512/4278/31maj009ed9.jpg[/IMG] Pysiu! One są piękne!!! Szkoda, że Cię już opuszczają.... Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Pegaza']No widzisz Pysiu zadzwonili:p taa o 4 rano a ponoc Ballada była taką rozrabiarą:razz: a nie Bahati a jak Zmorka odczuwa brak szczeniaków?[/quote] Przeciez ja pisałam że to pomioty Szatana :evil_lol: Zmorka liczyć nie umie ;) Dzisiaj rano zastałam towarzyswto leżące na posłaniu Zmorki i ją.....dojące w najlepsze !!!!! A ta goopia baba sie nadal takim starym koniom daje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzisiaj w nocy pójdzie spać osobno bo ją zamęczą a ona im na to pozwoli :cool3: Dzwoniła Justynka :loveu: Ta to chociaż wieści daje od razu i regularnie ;) Ale co słychac u nich to niech się sama pochwali :) Quote
bouvik Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witam Pysiowa po raz drugi i nie ostatni dzisiejszego dnia:razz: [HTML] Dzwoniła Justynka :loveu: Ta to chociaż wieści daje od razu i regularnie ;-) Ale co słychac u nich to niech się sama pochwali :smile:[/HTML] Podpuszczasz mnie kobieto:mad: Ale ok- podzielę się ze wszystkimi co tam u nas:p Bahiya jest CUDOWNA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Po niespełna 24h w naszym domku ustawiła sobie resztę towarzystwa czyli [LIST] [*]nas (czyli mnie i Tomka:lol:) owinęła sobie wokół łapki (przeta wiadome to było od początku-taki słodziak:loveu:)[/LIST] [LIST] [*]Vanessa (nasze bouviera sunia) zapajała do niej wielką miłością, nie spuszcza jej z oka i wciaż za nią łazi:lol: [*]Homer (też bouvier:cool1:) postanowił trzymać gówniarstwo na dystans ale jakoś mu się nie udaje- Bahiya łazi za nim i ONA jego:crazyeye: ustawia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/LIST]Do tego doszło, że dzisiaj rano podczas kolejnej zabawy na dwórku- kiedy ni z tego ni z owego Mała dostała głupawki -zaczęłam podejrzewać Pysię o małe machniom na szczeniakach:mad: Czy ja aby na pewno dostałam Bahiyę, która była najspokojniejsza w miocie?????????????????????????? Bo mnie to bardziej wygląda na charakterek Ballady:-o:-o:-o:-o:-o Pozdrawiamy:evil_lol: Quote
Paula Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Super wieści od Bahiji :loveu: i reszty też :) Witaj Pysiasta :multi: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Pysia']Siedzę i zajadam te ciasta popijając koktailem truskawkowym :evil_lol: To mój sposób na stres :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Pysia']Myślisz że dzieci Szelmy byłyby grzeczniejsze? :diabloti: To właśnie zjadłam [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2c81.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2c81.jpg[/IMG][/URL] A to jestem w trakcie :diabloti: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2c80.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2c80.jpg[/IMG][/URL] Zrobione specjalnie na przyjęcie nowych właścicieli Troli ;)[SIZE=1][COLOR=Wheat]Z cyjankiem ....[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Mogę przyjść i postresować się z Tobą:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Witaj babciu - dzieci w świat, ale w dobre łapki:p :p Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Pysia'] Jestem wściekła :angryy:[/quote] [quote name='Pysia']T Kocham ich :loveu: [/quote] [quote name='Pysia'] Ach...Taka jestem szczęśliwa :loveu:[/quote] ojj Pysia Pysia hahahaha :evil_lol: [quote name='bouvik'] Ale ok- podzielę się ze wszystkimi co tam u nas:p Bahiya jest CUDOWNA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Po niespełna 24h w naszym domku ustawiła sobie resztę towarzystwa czyli[LIST] [*]nas (czyli mnie i Tomka:lol:) owinęła sobie wokół łapki (przeta wiadome to było od początku-taki słodziak:loveu:)[/LIST][LIST] [*]Vanessa (nasze bouviera sunia) zapajała do niej wielką miłością, nie spuszcza jej z oka i wciaż za nią łazi:lol: [*]Homer (też bouvier:cool1:) postanowił trzymać gówniarstwo na dystans ale jakoś mu się nie udaje- Bahiya łazi za nim i ONA jego:crazyeye: ustawia:evil_lol:[/LIST]Do tego doszło, że dzisiaj rano podczas kolejnej zabawy na dwórku- kiedy ni z tego ni z owego Mała dostała głupawki -zaczęłam podejrzewać Pysię o małe machniom na szczeniakach:mad: Czy ja aby na pewno dostałam Bahiyę, która była najspokojniejsza w miocie?????????????????????????? Bo mnie to bardziej wygląda na charakterek Ballady:-o Pozdrawiamy[/quote] :multi::multi::multi:ale cudnie!!!! :loveu::loveu::loveu: umieram z zazdrości, że nie mogłam mieć jednej z tych małych diablic :placz: Quote
Recommended Posts