Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']oswiadczam iz beksa, mazgaj i skarzypyta nie zadaje sie z dealerem:diabloti:[/quote]
Dealerowie zawsze tak twierdzą :diabloti:
tętę rętę ęęęęęęęę - śpięwam sę :evil_lol:

[quote name='paula_z']Dać palec ... :shake:

W prababcię się wdałaś :p[/quote]
Czy jest coś o czym ja nie wiem :crazyeye: Wiem że mam babcie ale pra ?? :roll::crazyeye::cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Czy jest coś o czym ja nie wiem :crazyeye: Wiem że mam babcie ale pra ?? :roll::crazyeye::cool3::evil_lol:[/quote]
Yyyy :oops: Znowu się czepła :shake: W prababcię mojej matki, a Twojej córki wyrodnej :eviltong:

Posted

Dilerowa nie sciemniaj tu.. a kto pragnął zostac moim ojcem?:razz: no kto ? kto? przyznaj sie:diabloti:
napisala
dilerka- " kochana Ewuniu:loveu: ty wspaniala istotko:loveu: czy zechciala bys zostac moja coreczka??:loveu: zawsze marzylam aby zostac ojcem tak wspanialego dzieciaczka jak ty:loveu: "
ja oczywiscie zeby ni ebylo jej przykro powiedzialam
Ewa-"jasne :p jesli tylko pomoge ci spelnic marzenie:p to czemu by nie... wkoncu mamusia mowila ze trzeba pomagac:diabloti: "

Posted

[quote name='paula_z']:hmmmm: Przyśniło Ci się :evil_lol:[/quote]
ciiiiiiiiiiiiiiiiii chce pokazac ze wychowalas mnie dobrze:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']ciiiiiiiiiiiiiiiiii chce pokazac ze wychowalas mnie dobrze:diabloti: :evil_lol:[/quote]
Myślisz, że ktoś da się nabrać :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B][I]:shake:następny blozek z grasującą debe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:........masakra nie do przejścia:diabloti: ...ale ciasto pyszne;)[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nie no chyba powinnam się obrazić :eviltong: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='dbsst']nie no chyba powinnam się obrazić :eviltong: :lol: :lol: :lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty siem nie obrażowywuj :eviltong:

Pysiu ...jak minęła nocka z samotnym pomiotem:diabloti:anielskim:razz:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']a to czemu ? :diabloti: zupełnie nie wiem czemu :diabloti:

słuchaj ,a czy Ty zawsze się tak seplenisz ? :diabloti:[/quote]

czepialska zmora:diabloti:

[quote name='Pysia']Dealerowie zawsze tak twierdzą :diabloti:
tętę rętę ęęęęęęęę - śpięwam sę :evil_lol:

[/quote]

i druga zmora ..tez czepialska....:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']Dilerowa nie sciemniaj tu.. a kto pragnął zostac moim ojcem?:razz: no kto ? kto? przyznaj sie:diabloti:
napisala
dilerka- " kochana Ewuniu:loveu: ty wspaniala istotko:loveu: czy zechciala bys zostac moja coreczka??:loveu: zawsze marzylam aby zostac ojcem tak wspanialego dzieciaczka jak ty:loveu: "
Ewa-"jasne :p jesli tylko pomoge ci spelnic marzenie:p to czemu by nie... wkoncu mamusia mowila ze trzeba pomagac:diabloti: "[/quote]

ja ci nic nie sprzedawalam...ale ten od kogo TO kupilas to ma dobry towar zaprawde powiadam ci....:shake:

Posted

[quote name='evaxon']Dilerowa nie sciemniaj tu.. a kto pragnął zostac moim ojcem?:razz: no kto ? kto? przyznaj sie:diabloti:
napisala
Ewa-"jasne :p jesli tylko pomoge ci spelnic marzenie:p to czemu by nie... wkoncu mamusia mowila ze trzeba pomagac:diabloti: "[/quote]
Wiedziałam....:diabloti:

[quote name='paula_z']:hmmmm: Przyśniło Ci się :evil_lol:[/quote]
Aż tak było? :crazyeye:

[quote name='evaxon']ciiiiiiiiiiiiiiiiii chce pokazac ze wychowalas mnie dobrze:diabloti: :evil_lol:[/quote]
Ale sciema :evil_lol:

[quote name='paula_z']Myślisz, że ktoś da się nabrać :diabloti:[/quote]
Ja nie :shake:

[quote name='dbsst']nie no chyba powinnam się obrazić :eviltong: :lol: [/quote]
Powinnaś :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:ty siem nie obrażowywuj :eviltong:

Pysiu ...jak minęła nocka z samotnym pomiotem:diabloti:anielskim:razz:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Pomiot spał :multi: O 7 papu dostały i zdemolowały mi łazienke i przedpokój :diabloti: Zasrały zycie i w ogóle :diabloti:

Cholera nadal nikt nie dzwoni od Bahati i Basmy :placz: Bahiya tez się dzisiaj jeszcze nie odezwała :placz:

Posted

[quote name='dealer']czepialska zmora:diabloti:

i druga zmora ..tez czepialska....:diabloti:[/quot]
Zmork się obraziła na Cię :mad:

[quote name='dealer']ja ci nic nie sprzedawalam...ale ten od kogo TO kupilas to ma dobry towar zaprawde powiadam ci....:shake:[/quote]
Zaprawde powiadam Ci - zmien mafie to tez będziesz miała taki towar :evil_lol:

Posted

Witaj Pysiu :p
sie nie martw zadzwonią
a mnie ciekawi jedno czy imionka nadane prze Ciebie zostaną czy będą miec inne:p
pozdrawiam w ten pochmurny dzionek:p

Posted

[quote name='Pegaza']Witaj Pysiu :p
sie nie martw zadzwonią
a mnie ciekawi jedno czy imionka nadane prze Ciebie zostaną czy będą miec inne:p
pozdrawiam w ten pochmurny dzionek:p[/quote]
Coś się spóźniają z tym dzwonieniem :placz: Cholera czy Ci ludzie nic nie kumają? :angryy: Ciągle to samo :mad: Przeciez tak prosiłam...Samoluby kurcze :cool3: Wydaje się ludziom że dadzą kase, dostaną psa i dodatki do niego i koniec - hodowca się pozbył :angryy: Dupa dupa dupa dupa :angryy:
Jestem wściekła :angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Coś się spóźniają z tym dzwonieniem :placz: Cholera czy Ci ludzie nic nie kumają? :angryy: Ciągle to samo :mad: Przeciez tak prosiłam...Samoluby kurcze :cool3: Wydaje się ludziom że dadzą kase, dostaną psa i dodatki do niego i koniec - hodowca się pozbył :angryy: Dupa dupa dupa dupa :angryy:
Jestem wściekła :angryy:[/quote]

[B]Zawsze możesz zadzwonić sama:cool3: , a nie czekać :p . Ja bym zaraz o poranku do Nich dzwoniła:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Zawsze możesz zadzwonić sama:cool3: , a nie czekać :p . Ja bym zaraz o poranku do Nich dzwoniła:evil_lol: [/B][/quote]
Tak...Pewnie....Jak poprzednim razem wydzwaniałam do ludzi to mieli mnie dość :cool1: Teraz poczekam :roll:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)zadzwonią zobaczysz ...myślą, ze śpisz;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Zadzwoniła Basma :multi::multi::multi::multi::multi:
W samochodzie sprawia sie ponoć cudnie :loveu: Siedzi sobie na kolankach i wygląda przez okienko. Calutką droge im nie nabrudziła :crazyeye: Jak cos chce to od razu pokazuje :loveu: Są nią zachwyceni i to słychać w ich głosach :loveu::loveu::loveu:
Kocham ich :loveu:

Teraz pani z Piaseczna.....Na pewno dojechała już wczoraj :mad:

Posted

Hura :multi::multi::multi:
Bahati zadzwoniła :multi:
12 km. płakała a potem spała jak aniołek:loveu: Córcia pani Agnieszki calutką noc nie spała tylko sprawdzała czy mała nie znikła :loveu: Kochane dziecko :loveu:
Bahati pokazuje dobre wychowanie :multi: Siusia nie na kostke tylko na trawke :multi: Ale obudziła towarzystwo o 4 rano :evil_lol:
Ach...Taka jestem szczęśliwa :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']No widzisz Pysiu zadzwonili:p

taa o 4 rano a ponoc Ballada była taką rozrabiarą:razz: a nie Bahati

a jak Zmorka odczuwa brak szczeniaków?[/quote]
Przeciez ja pisałam że to pomioty Szatana :evil_lol:
Zmorka liczyć nie umie ;) Dzisiaj rano zastałam towarzyswto leżące na posłaniu Zmorki i ją.....dojące w najlepsze !!!!! A ta goopia baba sie nadal takim starym koniom daje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzisiaj w nocy pójdzie spać osobno bo ją zamęczą a ona im na to pozwoli :cool3:

Dzwoniła Justynka :loveu: Ta to chociaż wieści daje od razu i regularnie ;) Ale co słychac u nich to niech się sama pochwali :)

Posted

Witam Pysiowa po raz drugi i nie ostatni dzisiejszego dnia:razz:
[HTML] Dzwoniła Justynka :loveu: Ta to chociaż wieści daje od razu i regularnie ;-) Ale co słychac u nich to niech się sama pochwali :smile:[/HTML]
Podpuszczasz mnie kobieto:mad:
Ale ok- podzielę się ze wszystkimi co tam u nas:p
Bahiya jest CUDOWNA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Po niespełna 24h w naszym domku ustawiła sobie resztę towarzystwa czyli
[LIST]
[*]nas (czyli mnie i Tomka:lol:) owinęła sobie wokół łapki (przeta wiadome to było od początku-taki słodziak:loveu:)[/LIST] [LIST]
[*]Vanessa (nasze bouviera sunia) zapajała do niej wielką miłością, nie spuszcza jej z oka i wciaż za nią łazi:lol:
[*]Homer (też bouvier:cool1:) postanowił trzymać gówniarstwo na dystans ale jakoś mu się nie udaje- Bahiya łazi za nim i ONA jego:crazyeye: ustawia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/LIST]Do tego doszło, że dzisiaj rano podczas kolejnej zabawy na dwórku- kiedy ni z tego ni z owego Mała dostała głupawki -zaczęłam podejrzewać Pysię o małe machniom na szczeniakach:mad: Czy ja aby na pewno dostałam Bahiyę, która była najspokojniejsza w miocie??????????????????????????
Bo mnie to bardziej wygląda na charakterek Ballady:-o:-o:-o:-o:-o
Pozdrawiamy:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Siedzę i zajadam te ciasta popijając koktailem truskawkowym :evil_lol: To mój sposób na stres :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Pysia']Myślisz że dzieci Szelmy byłyby grzeczniejsze? :diabloti:

To właśnie zjadłam
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2c81.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2c81.jpg[/IMG][/URL]
A to jestem w trakcie :diabloti:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2c80.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2c80.jpg[/IMG][/URL]
Zrobione specjalnie na przyjęcie nowych właścicieli Troli ;)[SIZE=1][COLOR=Wheat]Z cyjankiem ....[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Mogę przyjść i postresować się z Tobą:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:

Witaj babciu - dzieci w świat, ale w dobre łapki:p :p

Posted

[quote name='Pysia']
Jestem wściekła :angryy:[/quote]

[quote name='Pysia']T
Kocham ich :loveu:
[/quote]

[quote name='Pysia']
Ach...Taka jestem szczęśliwa :loveu:[/quote]

ojj Pysia Pysia hahahaha :evil_lol:

[quote name='bouvik']
Ale ok- podzielę się ze wszystkimi co tam u nas:p
Bahiya jest CUDOWNA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Po niespełna 24h w naszym domku ustawiła sobie resztę towarzystwa czyli[LIST]
[*]nas (czyli mnie i Tomka:lol:) owinęła sobie wokół łapki (przeta wiadome to było od początku-taki słodziak:loveu:)[/LIST][LIST]
[*]Vanessa (nasze bouviera sunia) zapajała do niej wielką miłością, nie spuszcza jej z oka i wciaż za nią łazi:lol:
[*]Homer (też bouvier:cool1:) postanowił trzymać gówniarstwo na dystans ale jakoś mu się nie udaje- Bahiya łazi za nim i ONA jego:crazyeye: ustawia:evil_lol:[/LIST]Do tego doszło, że dzisiaj rano podczas kolejnej zabawy na dwórku- kiedy ni z tego ni z owego Mała dostała głupawki -zaczęłam podejrzewać Pysię o małe machniom na szczeniakach:mad: Czy ja aby na pewno dostałam Bahiyę, która była najspokojniejsza w miocie??????????????????????????
Bo mnie to bardziej wygląda na charakterek Ballady:-o
Pozdrawiamy[/quote]

:multi::multi::multi:ale cudnie!!!! :loveu::loveu::loveu: umieram z zazdrości, że nie mogłam mieć jednej z tych małych diablic :placz: