Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie :multi:
Dzisiaj był dzień pełen wrazeń :) Były dwie ciocie i wyszliśmy na dwór. Położono nas na dywanie na który nieco wcześniej nalała nasza kochana mama :evil_lol: Ciocia Weszka zechciała położyć się na tym mokrym i potem tak pięknie pachniała :loveu:

:evil_lol: Jezu ona mnie zabije :scared:[/quote]

bedziem cie wlasna piersia ochraniac..watla ci ona ta pierws ale ty tez gruba nie jestes to damy rade:)

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie :multi:
Dzisiaj był dzień pełen wrazeń :) Były dwie ciocie i wyszliśmy na dwór. Położono nas na dywanie na który nieco wcześniej nalała nasza kochana mama :evil_lol: Ciocia Weszka zechciała położyć się na tym mokrym i potem tak pięknie pachniała :loveu:

:evil_lol: Jezu ona mnie zabije :scared:[/quote]
Cześć Pysiu:multi: :loveu:
a fotki są:cool3:

Posted

Witaj Pysia :multi:

[quote name='Pegaza']Ballada śpiewa po jedzeniu:eviltong:
[IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/male%20zmorki/5-6maj234.jpg[/IMG]
Cicho bądż bo jak pacne łapką...:eviltong:
[IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/male%20zmorki/5-6maj66.jpg[/IMG][/quote]
Qrde, znowu za poźno jestem, chciałam prawie to samo napisać :cool1:

[quote name='Pysia']:evil_lol: Jezu ona mnie zabije :scared:[/quote]
:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']bedziem cie wlasna piersia ochraniac..watla ci ona ta pierws ale ty tez gruba nie jestes to damy rade:)[/quote]
Ty jedna chcesz mnie chronić :loveu:

[quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Pysiu:multi: :loveu:
a fotki są:cool3:[/quote]
Cześć :)
Mało Ci?
No są są ale jeszcze w aparacie ....
[quote name='paula_z']Witaj Pysia :multi:

Qrde, znowu za poźno jestem, chciałam prawie to samo napisać :cool1:

:evil_lol:[/quote]
Tak to bywa z opóźnionymi :diabloti:

[quote name='PIKA']cześc

A czy Ciocia Szelma widziala siostrzeńca i siostrzenice? :cool3:[/quote]
Cześć babciu z doziem i nie doziem :multi:
Jakbyś czytała moje postu Tobyś wiedziała :eviltong:

Fotek dzisiaj nie wstawię :shake: Mam jeszcze wczorajsze ale idę jutro do pracy a zrobiłam dzisiaj milion rzeczy. Jestem zmęczona - idę spać :roll:
Jutro mam też jazdy...Pewnie też nie wstawię bo trzeba obrobić towarzystwo. Wujek Karol będzie tylko pilnował karmienia, bawił się z Trolami i zmieniał im posciel....Ja ...reszte ....
Pa :p

Posted

[quote name='Pysia']T

Cześć babciu z doziem i nie doziem :multi:
Jakbyś czytała moje postu Tobyś wiedziała :eviltong:
[/quote]

Przez to pojawiam się i znikam to nie wiem co czytalam co nie, więc mi odpowiedz na pytanie jak grzecznie pytam :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Najpierw fota a potem opowieść o rasie najlepszych złodziei na świecie :diabloti:
Tak wygląda nasz gril :razz:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/male%20zmorki/24-27kw220.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/male%20zmorki/24-27kw220.jpg[/IMG][/URL]
Gdyby komuś przyszło do głowy zapytać czy mieszkamy w zakładzie zamkniętym to odpowiem od razu - nie ;) - tylko w zakładzie spacjalnym dla ssaków specjalnej troski :evil_lol:
Kraty powstały na skutek naszej ślinki cieknącej na samą myśl o naszych kiełbaskach znikających w tajemniczy sposób z grila ;) Postanowiliśmy rzeczone mięsiwo zamknąć w więzieniu żeby sobie nie poszło bo spacer grozi mu utratą życia w przepastnym brzuchu czarnych anielic :mad:
Dzisiejszego dnia postanowiliśmy wypróbować zakratowanie i....
TZ poszedł sobie za dom wcześniej połozywszy kiełbaski smakowicie pachnące na grilu. Zamknął go, zabezpieczył i się schował :diabloti: Zmorka w domu, Szelma na dworze....
Cichutko zaczął podglądać. Szelma podeszła na metr do grila. Zaczęła się mu przyglądac z uwagą. Następnie rozejrzała się dokładnie na wszystkie strony i podeszła bliżej. Kręcąc głową obejrzała sobie zabezpieczenia i po chwili namysłu ( trzymała wtedy głowe w dól...) zaczęła działać :evil_lol: Skok i błyskawiczne boczne uderzenie łapą krat. odskok bo kraty gorące, znowu skok i druga łapa z pazurem na haczyku podtrzymującym kraty :diabloti: Krata się otworzyła :crazyeye: Następnie aby się nie poparzyć Szelma złapała szybciutko końcami zębów za rączke od grila i wyciagnęła ruszt :evil_lol: Potem to już wiecie :evil_lol:
Ciekawe czy jak założymy kłódke to będzie umiała ja otworzyć :diabloti:[/quote]

BUahahha uśmiałam się jak nie wiem :lol: :lol: :lol:

Cudne fotki maluchów, czarno tu jakoś u Ciebie :eviltong:

Mogę mieć głupie pytanie? Jak sobie radzi suka w naturze ze sprzątaniem po szczeniakach? Przecież takie "gniazdo" musi być nieźle zasŁane? Tzn rozumiem, że grubsze sprawy usuwa, ale siuśków to chyba nie ma jak? Nie? :oops:

Posted

ja jedna cie chce chronic piersia wlasna bo najwyrazniej ja jedna mam piersi wlasne....a reszta to takie wiesz popozyczane ...:diabloti:

Posted

Witaj Edytko!!!!

Chciałam Ci powiedzieć, że dogo mi śmiga!!!!! Normalnie nie wierzę...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Wczoraj trzymaliśmy kciuki za Karola. Jak mu poszło? Podobno rozszerzony był trudny?

Posted

.[COLOR=DarkRed][B]..........................jak ja dawno kluchów nie widziałam.....................i takie fajniaste człapcie się zrobiły..no i imona mają:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='PIKA']Przez to pojawiam się i znikam to nie wiem co czytalam co nie, więc mi odpowiedz na pytanie jak grzecznie pytam :diabloti:[/quote]
No dobra trolowa praprababciu :eviltong:
Ciocia Szelma ( która jest prawdziwa ciocią krwi ) widziała Trole i bała się że ją któryś dotknie :diabloti:

[quote name='olcha']BUahahha uśmiałam się jak nie wiem :lol:

Cudne fotki maluchów, czarno tu jakoś u Ciebie

Mogę mieć głupie pytanie? Jak sobie radzi suka w naturze ze sprzątaniem po szczeniakach? Przecież takie "gniazdo" musi być nieźle zasŁane? Tzn rozumiem, że grubsze sprawy usuwa, ale siuśków to chyba nie ma jak? Nie? [/quote]
Nie mam pojęcia jak sobie radzi ale chyba nie chciałabym całować wilczych szczeniąt z jamy :evil_lol:

[quote name='bonita'][B]Cześć Ptysiu jestem, bo dogo działa
[/B][/quote]
Żartujesz:crazyeye: A babcia Pika twierdzi że nie :diabloti:
[quote name='Vectra']Pysiu , to Ty sie jeszcze nie nauczyłaś że w domu trzeba mieć wszystko na kluczyki i kłódki , klamki kulkowe ? ? [/quote]
Nie nauczyłam :) Mam zwykła klamki :p I ich otwierać nie trzeba bo za nimi nie ma nic do jedzenia :p Jedynie lodówki i grile i piekarniki muszą być zabezpieczone :evil_lol: Acha!! No i wiadra z karmą :diabloti:

[quote name='dealer']ja jedna cie chce chronic piersia wlasna bo najwyrazniej ja jedna mam piersi wlasne....a reszta to takie wiesz popozyczane ...[/quote]
Jejka to tak z resztą źle :crazyeye:

[quote name='AlKil']Witaj Edytko!!!!

Chciałam Ci powiedzieć, że dogo mi śmiga!!!!! Normalnie nie wierzę...:crazyeye:
Wczoraj trzymaliśmy kciuki za Karola. Jak mu poszło? Podobno rozszerzony był trudny?[/quote]
To uwierz bo zaraz może to się zmienić :cool1:
Wsio ok. A on twierdzi że znowu taki trudny nie był....

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Czesc Pysiu,[/B]

[B]milego dnia w pracy...a Trole pewnie w Karolu znajda wysmienita nianie:loveu: ....[/B]

[B]foty cudne[/B]..[B]niuniaki sa juz takie slodkie , ruchliwe ......ach..och....[/B][/quote]
Trola na dźwięk Karola głosu dostają *******ca i machają ogokami jak wariaty :lol: Chyba mieli rówieśnika pół dnia w kojcu :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Dzień dobry babciu z ekipą trolików;) :loveu:[/quote]
Och witaj...

[quote name='BeaC'].[COLOR=DarkRed][B]..........................jak ja dawno kluchów nie widziałam.....................i takie fajniaste człapcie się zrobiły..no i imona mają:loveu:[/B][/COLOR][/quote]
Mają imionka i charakterki ...

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]byłam TU ....
i zaznaczyłam teren :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Boze moje drzewka...Znowu którteś uschnie....:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Pysiu mam nadzieje że jeszcze zyjesz:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Hym....Ja tez mam takowa nadzieje ..

[quote name='evaxon']witanko rożowe futerka:multi:[/quote]
Przeczytawszy to natychmiast pobiegłam wzrokiem do kojca i...odetchnęłam z ulgą :evil_lol:

[quote name='malawaszka']nooo Pysiowa zjadły Cie te małe piranie cyco/??? :razz:

dawaj mi tu zdjątka te z ślicznego dywaniku :p[/quote]
Zjadły mi nos i teraz mnie boli :mad:

[quote name='Iza i Avanti']Pysiu! Maleństwa są przeboskie! Proszę je wycałować!!![/quote]
Wycałowane :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']cześć Pysiu co zamiast niufków ma prosiaki :)[/quote]
Chciałabym widzieć jak ten Twój grzeczny Franio jadł i jego rodzeństwo :evil_lol:
Cześć wiedźmo :diabloti:

Dzisiaj na przywitanie został odgryziony mój biedny nos :mad: Trole szalały :razz: Lizały mnie po ustach, brodzi i uszach :loveu: A potem...ciach w nos :angryy: Do tejpory mnie boli...
Zmorka z Szelmą szaleją na dworze. Pluszowy ślimak Szelmy jest w strzępach bo biedak znalazł się w paszczach czarnych Zmoroszelm i każda go chciała :evil_lol:

Miałam dodatkowego domownika ....Podczas burzy wypadła z gniazda cukrówka i Szelma przyniosła ja Karolowi:crazyeye: Całą :crazyeye: Karol ją nosił na palcu a ona kompletnie się ani jego ani psów nie bała - taka durna gadzina ;) Na szczęście nie będę musiała pensetą karmić ptoszka bo TZ wlazł na drbine i wsadził rosołek niedorosły do gniazda :multi: Poczekamy jak urosnie - potem będziemy robić obiad :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']A już się miałam zapytać, co to ta cukrówka:oops::oops:Wiesz, ja miastowa:diabloti:
Dasz fotki:razz:[/quote]
takie do jedzenie na wesołych miasteczkach sprzedają :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']A już się miałam zapytać, co to ta cukrówka:oops::oops:Wiesz, ja miastowa:diabloti:
Dasz fotki:razz:[/quote]

[B]To taka maluteńka latająca krówka :loveu:[/B]:diabloti: