Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 dealer napisał(a):wow...Karol szacun:cool3: imiona super!! takie...hmm bede malo oryginalna ale imiona oryginalne:diabloti: Wiesz jak trudno znaleźć fajne imiona na B :angryy: Do tego Black Obsession....blebleble :evil_lol: AlKil napisał(a):Witaj Edytko! co za odmiana, widzę wszystko normalnie...:crazyeye: TRZYMAMY KCIUKI ZA KAROLA!!!!:thumbs: Imiona fajowskie, tylko czy mówi się tak jak się je pisze? :hmmmm: Zdjęcia prześmieszne... kochane brudaski! Ząbki ostre jak u barracud...:evil_lol::evil_lol: ktoś chyba komuś o nich wspominał...:evil_lol::evil_lol: Ja tam normalnie widzę od czasu do czasu :diabloti: Przeważnie na czarno :evil_lol: Wymawia się podobnie :) Barracudy...Że tez mi nie przyszło to do głowy :diabloti: Od dzisiaj ich wspólne imie to " Trole" ;) Przedtem były " Mośki". Trudno każdego smarka wołać osobno po imieniu ;) Tak więc nauka przychodzenia na zawołanie zaczęta :evil_lol: TROLE!! Chodźcie do babci :diabloti: Quote
Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Troszkę oderwania od Troli ;) Wiosenne fotki :) Pan trzmiel :) Na skalniaku :) Pąk tulipana Ozdobny krzew ( nazwy nie znam...) Ostatnie kwiaty magnolii Jabłoń na tle nieba wieczornego I przekwitająca I tulipan w rozkwicie :) Quote
Hanna R. Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Pysia napisał(a):Naprawdę ? :diabloti: Nie wierzę Snobko :evil_lol: lubiąca siedzieć sama w domu :diabloti: UDOWODNIJ !!!!:diabloti: Właśnie jednak NIE LUBIĘ ! Wczoraj miałam mega doła :cool1: Quote
Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Haniu :diabloti: Wiedziałam :evil_lol: Na dworze jest bosko :loveu: Zastanawiam się nad pierwszym wyjściem :roll: Z jednej strony temperatura jest swietna bo 23 st.C a z drugiej...Jednak to stres pierwsze wyjście a one dzisiaj będą odrobaczane.... Chyba jednak poczekam kilka dni :cool1: A tak mi spiezno zobaczyć jak nieco wystraszone badają teren ;) Quote
Medorowa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Przyszłam się przywitać:loveu: I czekam na relacje z pierwszego spacerku troli :p Quote
Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Przyszłam się przywitać:loveu: I czekam na relacje z pierwszego spacerku troli :p Trole były dzisiaj zanoszone pojedyńczo na 5 minut na dwór. To jest dla takich maluchów wielkie przezycie więc strachu było sporo :cool1: Módlcie się jutro o taką samą pogode to wyjdziemy wszyscy z mamą :p I na więcej niż 5 minut :) TZ zaraz jedzie po paste na odrobaczanie dla bąbli, dla Zmorki, Szelmy i Tommyego oraz po środki na pchły i kleszcze dla ogrodniczek ;) I " Niech im ziemia lekką będzie do kopania ...." :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dziń Dybry :p wróciłam :razz: obejrzałam foty :crazyeye: one znowu urosły a przecież zaledwie tydzień temu je widziałam :crazyeye: hahha kochane brudasy :loveu: Quote
aga1215 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witaj Trolowa Babciu :) Normalnie ;) Cie widzę - ale nie mam emotek wrrrrrrrrrrr... ciekawe, kiedy Trole zjedzą Ci palce ;)......... i neo mi szaleje - po raz drugi w ciągu pół godziny wyrzuciło mnie z łączy..... Quote
Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Weszka wróciła !!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Stęskniłam się wredniaro za Tobą :eviltong: Kiedy przyjedziesz zobaczyć Trole? ;) Quote
Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj Trolowa Babciu :) Normalnie ;) Cie widzę - ale nie mam emotek wrrrrrrrrrrr... ciekawe, kiedy Trole zjedzą Ci palce ;)......... i neo mi szaleje - po raz drugi w ciągu pół godziny wyrzuciło mnie z łączy..... Witaj :) Ja też Cię widzę normalnie tylko nie wiem czy to że zjadłam 4 kromy na kolacje nie ma z tym coś wspólnego :diabloti::evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Pysia napisał(a):Witaj :) Ja też Cię widzę normalnie tylko nie wiem czy to że zjadłam 4 kromy na kolacje nie ma z tym coś wspólnego :diabloti::evil_lol: A przynajmniejdobre były? ;)Skąd masz tyle emotek i jak wklejasz zdjęcia - ja mogę TYLKO czytać ..........dobrze chociaż, że dzisiaj posty nie ginął....... chyba......chyba mam już dość wr.................. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 malawaszka napisał(a):Dziń Dybry :p wróciłam :razz: obejrzałam foty :crazyeye: one znowu urosły a przecież zaledwie tydzień temu je widziałam :crazyeye: hahha kochane brudasy :loveu: juz wrocilas???? to opowiadaj jak było???? Quote
Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Na emotki zasłużyłam sobie pracą 24 godziny na dobe :diabloti: A wklejam zdjęcia bo mam taką ochote ;) No właśnie Weszka - opowiadaj :) Czcenie dzisiajsze foty? Bo właśnie zmniejszam.... Quote
Vogue Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Nio chcemy:multi: Czekam na nie już prawie godzinke Quote
aga1215 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Pysia napisał(a):Na emotki zasłużyłam sobie pracą 24 godziny na dobe :diabloti: A wklejam zdjęcia bo mam taką ochote ;) No właśnie Weszka - opowiadaj :) Czcenie dzisiajsze foty? Bo właśnie zmniejszam.... dawaj Edytko plizzzzzzzzzz....... :multi: oooooooooo emoty mi wróciły:multi: Quote
Pysia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Vogue napisał(a):Nio chcemy:multi: Czekam na nie już prawie godzinke Przepraszam ale padłam wczoraj w nocy jak kawka....:oops: aga1215 napisał(a):dawaj Edytko plizzzzzzzzzz....... :multi: oooooooooo emoty mi wróciły:multi: Dzisiaj dam :) Najpierw Ogrodniczek, kwiatków a na końcu Troli ;) Wczoraj w nocy dałam Trolom jeść, posprzątałam w kojcu i...oczy mi się zamknęły :oops: Nie sypiam od 3 tygodni normalnie i organizm powiedział NIE ;) Obudziłam się o 6 rano wystraszona na maxa że przespałam karmienie bo nie zdąrzyłam ustawić budzika - tak padłam. A moje Trole spały sobie smacznie :loveu: Przespały 6 godzin cichutko jak aniołki :loveu: Chyba ich nie wypcham :evil_lol: Dzisiaj rano było wielkie oglądanie qupek. Z tego powodu Zmorka dostała natychmiast po karmieniu eksmisje zeby nie wysprzątała ;) Wszystkie są już po - robali nie stwierdzono :multi: Jakie one są? Behemot to sobek. Nie zamierza za bardzo spoufalać się z babami ;) Bawi się z nimi ale jak one leżą razem to on zawsze jest osobno :razz: Czarna jest przytulanka taka spokojna :loveu: Różowa - wszędzie jej pełno, wszystkich zaczepia do zabawy ale jak coś to panikara :evil_lol: Oliwkowa - kontaktowa, pierwsza idzie do człowieka i macha ogonkiem :loveu: Biała - spokojna chociaż odwazna. Jest chyba najbardziej zrównoważona ze wszystkich ale jak nie ma ochoty na zaczepke to warczy. Będzie z niej charakterek ;) Quote
Pegaza Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Dzien dobry :lol: ale te maluszki urosły :-o apetycik widać mają ogromny:eviltong: pozdrawiam:p Quote
aga1215 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Dzień Doberek :multi: oj Pysia czekami czekam ........ :-( Quote
Vogue Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 aga1215 napisał(a):Dzień Doberek :multi: oj Pysia czekami czekam ........ :-( Zdążyłam już zasnąć, obudzić się i znów zasnąć a zdjęć jak nie ma tak nie ma. :shake: Oj, Edytko,Edytko dziewczę ty niesłowne.... Quote
Pysia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ech....Czasami coś wypada i nie da się :( Już wstawiałam foty w album kiedy przyjechał teść ....Nie wypadało siedziec przy kompie :( Do maluchów przyszedł Karol. Posprzątałam Pi razy drzwi w domu, ugotowałam obiad, zrobiłam setne pranie ( patrz Trole) i wyczesałam psy...I już był czas na obiad:roll: Zjedliśmy i juz myślałam ze mi się uda kiedy sasiadka poprosiła mnie o pomoc. Poszłam...Mają remont w domu. I nie mają WC ...Więc wysprzątałam łazienke w szopce żeby mogli z niej korzystać kiedy chcą. Trochę było roboty bo i kafelki brudne i w ogóle :cool1: I już był czas na grila...Znowu sprzątanie u Troli i...Teraz mam 5 minut aby Wam napisać , że czas na fotki będę miała dopiero późno :placz: Bo przychodzą do nas goscie na grila :cool1: Jest zimno i ja mam tyle roboty koło maluchów a tu nie "psi" goście. Na dodatek tacy którzy uważaja że mam nasrane we łbie :evil_lol: Ech....Moze jakos przeżyję ....Trzymajcie za mnie kciuki zebym potrafiła trzymać język za zębami ;) Mój biedny dom będzie dzisiaj okopcony papierochami :angryy: Goście wiedzą ze nie pali się u nas w domu....Ale co ich to....:angryy: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
aga1215 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Pysia napisał(a):Ech....Czasami coś wypada i nie da się :( Już wstawiałam foty w album kiedy przyjechał teść ....Nie wypadało siedziec przy kompie :( Do maluchów przyszedł Karol. Posprzątałam Pi razy drzwi w domu, ugotowałam obiad, zrobiłam setne pranie ( patrz Trole) i wyczesałam psy...I już był czas na obiad:roll: Zjedliśmy i juz myślałam ze mi się uda kiedy sasiadka poprosiła mnie o pomoc. Poszłam...Mają remont w domu. I nie mają WC ...Więc wysprzątałam łazienke w szopce żeby mogli z niej korzystać kiedy chcą. Trochę było roboty bo i kafelki brudne i w ogóle :cool1: I już był czas na grila...Znowu sprzątanie u Troli i...Teraz mam 5 minut aby Wam napisać , że czas na fotki będę miała dopiero późno :placz: Bo przychodzą do nas goscie na grila :cool1: Jest zimno i ja mam tyle roboty koło maluchów a tu nie "psi" goście. Na dodatek tacy którzy uważaja że mam nasrane we łbie :evil_lol: Ech....Moze jakos przeżyję ....Trzymajcie za mnie kciuki zebym potrafiła trzymać język za zębami ;) Mój biedny dom będzie dzisiaj okopcony papierochami :angryy: Goście wiedzą ze nie pali się u nas w domu....Ale co ich to....:angryy: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Biedna Pysia - powiedz gościom, że Cie nie ma :shake: niech se pójdom Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Pysiu.... trzymaj sie i nie stawaj sie tylko palaczem:cool1: ...biernie ..ale tymczasowo.... i wielkie dzieki za wsparcie..... milego popoludnia i wieczorka...:loveu: Quote
Medorowa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Pysiu - bądź dzielną babą;):cool1::cool1::cool1: Quote
Recommended Posts