Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

dealer napisał(a):
wow...Karol szacun:cool3: imiona super!! takie...hmm bede malo oryginalna ale imiona oryginalne:diabloti:

Wiesz jak trudno znaleźć fajne imiona na B :angryy: Do tego Black Obsession....blebleble :evil_lol:

AlKil napisał(a):
Witaj Edytko!

co za odmiana, widzę wszystko normalnie...:crazyeye:

TRZYMAMY KCIUKI ZA KAROLA!!!!:thumbs:

Imiona fajowskie, tylko czy mówi się tak jak się je pisze? :hmmmm:
Zdjęcia prześmieszne... kochane brudaski! Ząbki ostre jak u barracud...:evil_lol::evil_lol: ktoś chyba komuś o nich wspominał...:evil_lol::evil_lol:

Ja tam normalnie widzę od czasu do czasu :diabloti: Przeważnie na czarno :evil_lol:
Wymawia się podobnie :)
Barracudy...Że tez mi nie przyszło to do głowy :diabloti:
Od dzisiaj ich wspólne imie to " Trole" ;) Przedtem były " Mośki". Trudno każdego smarka wołać osobno po imieniu ;) Tak więc nauka przychodzenia na zawołanie zaczęta :evil_lol: TROLE!! Chodźcie do babci :diabloti:

Posted

Troszkę oderwania od Troli ;)
Wiosenne fotki :)
Pan trzmiel :)

Na skalniaku :)

Pąk tulipana

Ozdobny krzew ( nazwy nie znam...)

Ostatnie kwiaty magnolii

Jabłoń na tle nieba wieczornego

I przekwitająca

I tulipan w rozkwicie :)

Posted

Pysia napisał(a):
Naprawdę ? :diabloti: Nie wierzę Snobko :evil_lol: lubiąca siedzieć sama w domu :diabloti:
UDOWODNIJ !!!!:diabloti:

Właśnie jednak NIE LUBIĘ !
Wczoraj miałam mega doła :cool1:

Posted

Haniu :diabloti: Wiedziałam :evil_lol:
Na dworze jest bosko :loveu: Zastanawiam się nad pierwszym wyjściem :roll: Z jednej strony temperatura jest swietna bo 23 st.C a z drugiej...Jednak to stres pierwsze wyjście a one dzisiaj będą odrobaczane.... Chyba jednak poczekam kilka dni :cool1: A tak mi spiezno zobaczyć jak nieco wystraszone badają teren ;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Przyszłam się przywitać:loveu:
I czekam na relacje z pierwszego spacerku troli :p

Trole były dzisiaj zanoszone pojedyńczo na 5 minut na dwór. To jest dla takich maluchów wielkie przezycie więc strachu było sporo :cool1: Módlcie się jutro o taką samą pogode to wyjdziemy wszyscy z mamą :p I na więcej niż 5 minut :)
TZ zaraz jedzie po paste na odrobaczanie dla bąbli, dla Zmorki, Szelmy i Tommyego oraz po środki na pchły i kleszcze dla ogrodniczek ;)
I " Niech im ziemia lekką będzie do kopania ...." :diabloti::evil_lol:

Posted

Witaj Trolowa Babciu :) Normalnie ;) Cie widzę - ale nie mam emotek wrrrrrrrrrrr... ciekawe, kiedy Trole zjedzą Ci palce ;)......... i neo mi szaleje - po raz drugi w ciągu pół godziny wyrzuciło mnie z łączy.....

Posted

Weszka wróciła !!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Stęskniłam się wredniaro za Tobą :eviltong: Kiedy przyjedziesz zobaczyć Trole? ;)

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj Trolowa Babciu :) Normalnie ;) Cie widzę - ale nie mam emotek wrrrrrrrrrrr... ciekawe, kiedy Trole zjedzą Ci palce ;)......... i neo mi szaleje - po raz drugi w ciągu pół godziny wyrzuciło mnie z łączy.....

Witaj :)
Ja też Cię widzę normalnie tylko nie wiem czy to że zjadłam 4 kromy na kolacje nie ma z tym coś wspólnego :diabloti::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj :)
Ja też Cię widzę normalnie tylko nie wiem czy to że zjadłam 4 kromy na kolacje nie ma z tym coś wspólnego :diabloti::evil_lol:

A przynajmniejdobre były? ;)Skąd masz tyle emotek i jak wklejasz zdjęcia - ja mogę TYLKO czytać ..........dobrze chociaż, że dzisiaj posty nie ginął....... chyba......chyba mam już dość wr..................

Posted

Na emotki zasłużyłam sobie pracą 24 godziny na dobe :diabloti: A wklejam zdjęcia bo mam taką ochote ;)

No właśnie Weszka - opowiadaj :)

Czcenie dzisiajsze foty? Bo właśnie zmniejszam....

Posted

Pysia napisał(a):
Na emotki zasłużyłam sobie pracą 24 godziny na dobe :diabloti: A wklejam zdjęcia bo mam taką ochote ;)

No właśnie Weszka - opowiadaj :)

Czcenie dzisiajsze foty? Bo właśnie zmniejszam....

dawaj Edytko plizzzzzzzzzz....... :multi: oooooooooo emoty mi wróciły:multi:

Posted

Vogue napisał(a):
Nio chcemy:multi:
Czekam na nie już prawie godzinke

Przepraszam ale padłam wczoraj w nocy jak kawka....:oops:

aga1215 napisał(a):
dawaj Edytko plizzzzzzzzzz....... :multi: oooooooooo emoty mi wróciły:multi:

Dzisiaj dam :) Najpierw Ogrodniczek, kwiatków a na końcu Troli ;)
Wczoraj w nocy dałam Trolom jeść, posprzątałam w kojcu i...oczy mi się zamknęły :oops: Nie sypiam od 3 tygodni normalnie i organizm powiedział NIE ;) Obudziłam się o 6 rano wystraszona na maxa że przespałam karmienie bo nie zdąrzyłam ustawić budzika - tak padłam. A moje Trole spały sobie smacznie :loveu: Przespały 6 godzin cichutko jak aniołki :loveu: Chyba ich nie wypcham :evil_lol:
Dzisiaj rano było wielkie oglądanie qupek. Z tego powodu Zmorka dostała natychmiast po karmieniu eksmisje zeby nie wysprzątała ;) Wszystkie są już po - robali nie stwierdzono :multi:
Jakie one są?
Behemot to sobek. Nie zamierza za bardzo spoufalać się z babami ;) Bawi się z nimi ale jak one leżą razem to on zawsze jest osobno :razz:
Czarna jest przytulanka taka spokojna :loveu:
Różowa - wszędzie jej pełno, wszystkich zaczepia do zabawy ale jak coś to panikara :evil_lol:
Oliwkowa - kontaktowa, pierwsza idzie do człowieka i macha ogonkiem :loveu:
Biała - spokojna chociaż odwazna. Jest chyba najbardziej zrównoważona ze wszystkich ale jak nie ma ochoty na zaczepke to warczy. Będzie z niej charakterek ;)

Posted

aga1215 napisał(a):
Dzień Doberek :multi:
oj Pysia czekami czekam ........ :-(

Zdążyłam już zasnąć, obudzić się i znów zasnąć
a zdjęć jak nie ma tak nie ma. :shake:
Oj, Edytko,Edytko dziewczę ty niesłowne....

Posted

Ech....Czasami coś wypada i nie da się :(
Już wstawiałam foty w album kiedy przyjechał teść ....Nie wypadało siedziec przy kompie :( Do maluchów przyszedł Karol. Posprzątałam Pi razy drzwi w domu, ugotowałam obiad, zrobiłam setne pranie ( patrz Trole) i wyczesałam psy...I już był czas na obiad:roll: Zjedliśmy i juz myślałam ze mi się uda kiedy sasiadka poprosiła mnie o pomoc. Poszłam...Mają remont w domu. I nie mają WC ...Więc wysprzątałam łazienke w szopce żeby mogli z niej korzystać kiedy chcą. Trochę było roboty bo i kafelki brudne i w ogóle :cool1: I już był czas na grila...Znowu sprzątanie u Troli i...Teraz mam 5 minut aby Wam napisać , że czas na fotki będę miała dopiero późno :placz: Bo przychodzą do nas goscie na grila :cool1: Jest zimno i ja mam tyle roboty koło maluchów a tu nie "psi" goście. Na dodatek tacy którzy uważaja że mam nasrane we łbie :evil_lol:
Ech....Moze jakos przeżyję ....Trzymajcie za mnie kciuki zebym potrafiła trzymać język za zębami ;)
Mój biedny dom będzie dzisiaj okopcony papierochami :angryy: Goście wiedzą ze nie pali się u nas w domu....Ale co ich to....:angryy: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Posted

Pysia napisał(a):
Ech....Czasami coś wypada i nie da się :(
Już wstawiałam foty w album kiedy przyjechał teść ....Nie wypadało siedziec przy kompie :( Do maluchów przyszedł Karol. Posprzątałam Pi razy drzwi w domu, ugotowałam obiad, zrobiłam setne pranie ( patrz Trole) i wyczesałam psy...I już był czas na obiad:roll: Zjedliśmy i juz myślałam ze mi się uda kiedy sasiadka poprosiła mnie o pomoc. Poszłam...Mają remont w domu. I nie mają WC ...Więc wysprzątałam łazienke w szopce żeby mogli z niej korzystać kiedy chcą. Trochę było roboty bo i kafelki brudne i w ogóle :cool1: I już był czas na grila...Znowu sprzątanie u Troli i...Teraz mam 5 minut aby Wam napisać , że czas na fotki będę miała dopiero późno :placz: Bo przychodzą do nas goscie na grila :cool1: Jest zimno i ja mam tyle roboty koło maluchów a tu nie "psi" goście. Na dodatek tacy którzy uważaja że mam nasrane we łbie :evil_lol:
Ech....Moze jakos przeżyję ....Trzymajcie za mnie kciuki zebym potrafiła trzymać język za zębami ;)
Mój biedny dom będzie dzisiaj okopcony papierochami :angryy: Goście wiedzą ze nie pali się u nas w domu....Ale co ich to....:angryy: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Biedna Pysia - powiedz gościom, że Cie nie ma :shake: niech se pójdom