bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Mamciu ja jestem , a Ciebie niet, nie trymuj tyle swojego ogródka tylko fotki zapodawaj :) Quote
AlKil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pysia napisał(a): Ty też sobie grabisz :mad: Na co czekasz? Kupuj :loveu: Ja sobie grabię????:crazyeye: Zachwyt nad Twą fizjonomią to grabienie?????? nie wiedziałam...:shake: na co czekam??? No muszę poszukać gdzie planują jakiegoś chłopaczka i wydrzeć TZ-owi kasę...No i cały czas myślę, czy już teraz, czy poczekać na domek. Sama nie wiem i tak bije się mój rozsądek z moim wariactwem...:placz: Quote
Pysia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witajcie w ten cudny wiosenny dzień :multi: Żal siedzieć w domu :p Więc calutki czas jestem na dworze i dokańczam dzieła zniszczenia moich dłoni i...kręgosłupa :evil_lol: Teraz wkleję na wariata kilka fotek żebyście nie marudziły :eviltong: To wczorajsze dzieło Weszki ;) To też są jej dzieła :diabloti: Podobało jej się jak znęcałam się nad Zmorką ;) A Zmorka olewka na całej linii Szelmusia wczoraj wieczorem :) Po zabawie Pomarszczył się nosek :loveu: Przekwitające prymulki Pąk hiacynta + robalek gratis ;) Na razie tyle :) Lecę na dwór na kawusie bo za chwilę będe piraciła na drogach :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pysia napisał(a): To wczorajsze dzieło Weszki ;) To też są jej dzieła :diabloti: boszzz podłość Twoja nie zna granic!!! zrobiłam ze sto piękniejszych niż te które tu wstawiłaś :mad::diabloti: zaraz Wam pokażę jaka jestem zdolna :loveu: ahhh Victor i ja :loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :multi::multi::multi:cześć Pycholku:eviltong: obejrzałam foteczki;) Quote
Pysia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Weszka wstawiła foty jakiejś rudej baby :crazyeye: Tylko dlaczego u mnie....:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 nie rudej tylko w cieplutkich promieniach zachodzącego słonka :loveu: nie znasz się :evil_lol: Quote
agbar Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 no faktycznie Weszka ..ladne zrobilas te foty.... Pysia odwracala sie od ciebie jak mialas w rekach Wiktora?:crazyeye: Quote
Paula Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Czesc Pysiosławo :multi: Czekam na relacje z jazd :razz: Quote
Pysia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 malawaszka napisał(a):nie rudej tylko w cieplutkich promieniach zachodzącego słonka :loveu: nie znasz się :evil_lol: Tia............ Powiedz mi lepiej dlaczego skrzywdziłaś Szelmusie :mad: Ten język zaraz jej wyjdzie :cool1: Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pysia napisał(a):Tia............ Powiedz mi lepiej dlaczego skrzywdziłaś Szelmusie :mad: Ten język zaraz jej wyjdzie :cool1: a jak ja niby ją skrzywdziłam??? :-o Victorem?????? :crazyeye: Quote
Pysia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 malawaszka napisał(a):a jak ja niby ją skrzywdziłam??? :-o Victorem?????? :crazyeye: No pewnie bo nigdy jej ten jęzor aż tak nie wisi :diabloti: Szukałam rozumu na Łysej Górze ale mi się przypomniało że został na tym skrzyzowaniu gdzie wymusiłam pierszeństwo na...kobiecie i to starszej :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 noo widzisz Agga bo JA wstawiałam :p:cool1: i jeszcze moje moje moje moje moje i Victora fotki :evil_lol::loveu: masz babo!! tu masz swoje wysokie ISO i bladą twarz spacerowiczka :lol: rączki splotła z tyłu i duma :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Agga napisał(a):widzę foty:multi: Agga normalnie nie wiem dlaczego wybuchnęłam śmiechem jak to przeczytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taki entuzjazm :diabloti: No no no ;) Quote
Agga Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pysiu a Ty wiesz jaka to trauma jak sie przegląda strony i nie widać zdjęć? Quote
AlKil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Tak mało naprodukowałyście zdjęć?????? Nie wierzę...:shake: Quote
Pysia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Agga napisał(a):Pysiu a Ty wiesz jaka to trauma jak sie przegląda strony i nie widać zdjęć? Wiem bo też tak miewam :diabloti: Weszka wstawiaj bo ja mam zepsute foty ;) Sikac mi się chce....Tylko nie wiem czy zdąrze bo Wisła daleko :placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 AlKil napisał(a):Tak mało naprodukowałyście zdjęć?????? Nie wierzę...:shake: Ona naprodukowała ponad 220 fot Viktorem :evil_lol: Ale większość jest ...czarna :diabloti: Ten kwiat zburzył cały światopogląd Weszki na stokrotki :evil_lol: Kaczeńcowy przebiśnieg Pąk magnolii:loveu: Nieśmiałe... To będą róże ;) A to Weszkowa stokrotka ;) Quote
Recommended Posts