Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='Pysia']Weszka torby nie będzie chciała trzymac tylko przyklei swoje łapki do mojego ukochanego :evil_lol: Karol jak go zobaczył to zanim zapytał otrzymał odpowiedx: " Trzeba oszczędzać" :diabloti: Buahahahaha :evil_lol: I kto to mówi :oops:[/QUOTE] :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='Vectra']no i jeszcze ponarzekaj :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Muszę dla przyzwoitosci ;) Zdołałam już zgubić przykrywke od wizjera która była na pasku :crazyeye: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='AlKil']i tak go oddasz bez walki??????????[/quote] Jak Viktor do mnie zawitał to pierwsze co zrobiłam to zadzwoniłam do Weszki wrzeszcząc " Mamy aparat!!!!!!!" :evil_lol: I masz gotowa odpowiedź ;):loveu: [quote name='madzia i medor']:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] A Ty z czego lub kogo rżysz ? :mad: Dzsiaj już Viktor odpoczywa bo nie mam baterii na zmiane a jakbym tak na wystawe dojechała z alkoholiczka Weszką to potrzebuję full ;) Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='AlKil']Pysia Destruktor...:diabloti:[/quote] A właśnie ze nie :diabloti: Znalazłam :eviltong: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pysia ,Ty tu nie gadu gadu tylko dawaj foty :mad: dość lansowania teraz do roboty :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='Pysia'] A Ty z czego lub kogo rżysz ? :mad: Dzsiaj już Viktor odpoczywa bo nie mam baterii na zmiane a jakbym tak na wystawe dojechała z alkoholiczka Weszką to potrzebuję full ;)[/QUOTE] Z nikogo babciu, z nikogo :siara: :siara: :siara: :diabloti: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='Vectra']Pysia ,Ty tu nie gadu gadu tylko dawaj foty :mad: dość lansowania teraz do roboty :evil_lol:[/quote] Nie dam :eviltong: Nie mam :) Viktor miał dość nowych wrazeń na dziś ;) Jutro czeka go baaardzo ciężki dzień :diabloti: Będzie pracował od św2itu do...świtu i nawet Zwiazki Zawodowe mu nie pomogą ani kodeks pracy :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='AlKil']Pysia Wyzyskiwacz[/quote] Ewa Przezywacz :diabloti: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='AlKil']Lansowacz!!!!:B-fly::B-fly::B-fly:[/quote] Ale trzeba przyznać ze Ci lansowanie poszło dobrze tylko te Twoje foty takie jakieś proste sa.....Głowy nie trzeba przechylać :shake: Ble ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Juto będziesz musiała stanąc do góry nogami, żeby je obejrzeć...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='AlKil']Lansowacz!!!!:B-fly::B-fly::B-fly:[/QUOTE] [quote name='Pysia']Ale trzeba przyznać ze Ci lansowanie poszło dobrze tylko te Twoje foty takie jakieś proste sa.....Głowy nie trzeba przechylać :shake: Ble ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No wychodzi jej, wychodzi, bo ja właśnie siedzę u niej w galerii już na 20 stronie:cool3: :cool3: :cool3: :p Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='AlKil']Juto będziesz musiała stanąc do góry nogami, żeby je obejrzeć...:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] A jak mi myszke przewieje to będziesz mnie mieć na sumieniu :evil_lol: Ide spać ;) Dobranoc :loveu: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='madzia i medor']No wychodzi jej, wychodzi, bo ja właśnie siedzę u niej w galerii już na 20 stronie:cool3: :cool3: :cool3: :p[/quote] Działa , działa!! gacuś jest super... O cholera Tz zgasił mi światło...chyba zostanę tym modem... Quote
Paula Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='Pysia']Nie synuś tylko ukochany :loveu::loveu::loveu:[/quote] Jak to Twoj kochanek to mu Eros na imie daj :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='AlKil']Idź koniecznie. Waszka się przyda, przytrzyma torbę od Viktora...:lol:[/quote][B][I]:crazyeye:o bosz to on taki potężny:eviltong: Witaj Pysiu ...dopiero odebrałam Tła wiadomość na GG:multi::multi::multi:Mamy aparat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B] Quote
Maga100 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [B]Moja droga Pysiosławo :loveu: [/B] [B]nie wiem czego bardziej gratulować. Wnucząt czy eRosa.[/B] [B]Po prostu przyjmij me szczere słowa i powiedz co robisz TZtowi, ze spełnia wszystkie twoje marzenia :cool3: [/B] Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 iiiiiiiiiiiiiiiiiii jaki duzi LCD :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='dbsst']iiiiiiiiiiiiiiiiiii jaki duzi LCD :loveu: :loveu:[/quote] możemy się zamienić :razz: ja ci duże LCD ty mi dużą lufe :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Vectra']możemy się zamienić :razz: ja ci duże LCD ty mi dużą lufe :evil_lol:[/quote] nie chyba o LCD sie tak nie poobcieram jak o lufe:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Pysia']Przedstawiam mojego ukochanego :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/11-1670.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/11-1670.jpg[/IMG][/URL] Od "mojej " strony ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/11-1671.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/11-1671.jpg[/IMG][/URL] Foty miał robione naprędce byle gdzie i byle jak bo mi serce drżało i ręce się trzęsły :evil_lol:[/quote][I][B]:loveu::loveu::loveu:mła mam tysz Kanonierka:loveu::loveu::loveu: Ale mamy fajnego brata:multi::multi::multi:Wiktorka;) [/B][/I] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [B]dzien dobry sie z paniami w ten piekny deszczowo-wietrzny poranek.....:loveu: [/B] [B]jak Victor????[/B] [B]juz pełen energii do działnia????[/B] Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to Ci Pysia :crazyeye:... Takiego Viktora sobie machła :multi: nonono:cool1:... a ja już na pampersy zbierała :shake: a tu doopa.... to tylko Viktor :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts