Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='PIKA']Pysia no mow, ze jak te testy ciążowe wyszly :mad::evil_lol:[/quote] Test wyszedł pozytywnie i oczekuję na efekt koncowy :diabloti: Quote
beria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Pysia']Test wyszedł pozytywnie i oczekuję na efekt koncowy :diabloti:[/QUOTE] Będzie synek :diabloti: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='beria']Będzie synek :diabloti:[/quote] a może parka :diabloti: Quote
olcha Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Na całej dogomani mówią, że Pysia będzie mieć młode, a Zmorka jest w ciąży z Tommym :hmmmm: Przyszłam sprawdzić wersję. Quote
Agga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [B][COLOR=DarkGreen]Jesu co i jak ? Pysia to ile was w tej ciązy jest? Tommy tez??? Ja ciocią niufków ale jak cos to ludzkich tez. DObra ciocia będę. DO tek pory się nikt nie skarżył. Gadaj Ty do nas po ludzku...[/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 zdementuje te plotki :evil_lol: To JU jest w ciąży :diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Pysia']Kurcze ja sama nie wiem czy do jutra się uda :shake: Też umieram..... Trzymaj kciuki aby to jutro było !!!!![/quote] Będe trzymać z całych sił:p już trzymam:lol: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='beria']Będzie synek :diabloti:[/quote] Dam mu na imię Wiktor :evil_lol: [quote name='Vectra']a może parka :diabloti:[/quote] :shake: Bliźniaki to za duży wydatek :evil_lol: [quote name='olcha']Na całej dogomani mówią, że Pysia będzie mieć młode, a Zmorka jest w ciąży z Tommym :hmmmm: Przyszłam sprawdzić wersję.[/quote] Będę miała szczeniaki :multi: A dzieci Zmorki będą błękitno- białe z pomarańczowymi oczami :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Pysia'] :shake: Bliźniaki to za duży wydatek :evil_lol: [/quote] :hmmmm: no jak jedynak :shake: bezsensu :cool1: musibyć ON i ONA :diabloti: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Jesu co i jak ? Pysia to ile was w tej ciązy jest? Tommy tez??? Ja ciocią niufków ale jak cos to ludzkich tez. DObra ciocia będę. DO tek pory się nikt nie skarżył. Gadaj Ty do nas po ludzku...[/COLOR][/B][/quote] Przeciez nie miaucze ani nie szczekam :evil_lol: [quote name='Vectra']zdementuje te plotki :evil_lol: To JU jest w ciąży :diabloti:[/quote] Tak i urodzi może jutro jak dobrze pójdzie w bólach porodowych zw wielkimi łzami :diabloti::evil_lol: [quote name='*Ania...Niuf*']Będe trzymać z całych sił:p już trzymam:lol:[/quote] Trzymaj trzymaj ;) Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Vectra']:hmmmm: no jak jedynak :shake: bezsensu :cool1: musibyć ON i ONA :diabloti:[/quote] Najpierw trzeba odchować jedno a potem sprawić sobie drugie :evil_lol:;) Quote
beria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Pysia'] :shake: Bliźniaki to za duży wydatek :evil_lol: [/QUOTE] Na USG wyszła 1 lufa :razz: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='beria']Na USG wyszła 1 lufa :razz:[/quote] Nie :diabloti: Cycor podstawa :evil_lol: Quote
Agga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Pysia ja nie mowie, że ojcem dziecka ludzkiego jest pies czy kot. DLatego nie miauczysz i nie szczekasz. To jak co tam zasiane jest???[/COLOR][/B] Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Pysia ja nie mowie, że ojcem dziecka ludzkiego jest pies czy kot. DLatego nie miauczysz i nie szczekasz. To jak co tam zasiane jest???[/COLOR][/B][/quote] Jest jest :evil_lol: Urodzi się jutro a najpóźniej w poniedziałek :diabloti: Quote
Agga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]No z ta babą można oszaleć. :mad: Ja wiem kobiety przy nadziei sie ine bije:diabloti: [/COLOR][/B] Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]No z ta babą można oszaleć. :mad: Ja wiem kobiety przy nadziei sie ine bije:diabloti: [/COLOR][/B][/quote] Agga przecież wiesz że ja jestem mądra inaczej więc nie oczekuj ode mnie rzeczowych odpowiedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 nie no spadlam z krzesla po przeczytaniu kilku stronek ,normalnie konam ze smiechu haaahhhahaahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahahahaha :evil_lol: Witajcie grzeczne inaczej :diabloti: Kocham Was mimo Waszych ułomności :evil_lol::loveu: Rycząc ze śmiechu musiałam zaczesać grzywke z brzucha bo mi się poplątała z tą spod ....:diabloti: Jako ze poczułam w delikatnym memłonie ból to śmiech zamarł na mech ustach :razz: A z gardła wydobył mi się zamiast smiechu - bulgot :evil_lol: I tak Wam jeszcze nie powiem nowiny :eviltong: Poczekajcie grzecznie ;)[/quote] phi, to przecież proste - Karol będzie mieć młode a Pysia będzie babcia :eviltong: Quote
beria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ach dzielny Ju :loveu: Przeżyje bóle porodowe :cool3: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='ewelinabuck']nie no spadlam z krzesla po przeczytaniu kilku stronek ,normalnie konam ze smiechu haaahhhahaahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie konaj bo to nie jest teraz modne :diabloti: [quote name='aga1215']phi, to przecież proste - Karol będzie mieć młode a Pysia będzie babcia :eviltong:[/quote] Buahahahaha :evil_lol: Karol urodzi szczeniaki zapłodnione przez rudego welona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='beria']Ach dzielny Ju :loveu: Przeżyje bóle porodowe :cool3:[/quote] Też go podziwiam ;) [quote name='bonita'][B]Bry wieczór :) się na razie witam.[/B][/quote] Buahahahaha ten post jest taki poważny że mnie powalił na kolanach po tych poprzednich :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaraz odejdę w zaswiaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cze babcia, czy kim Ty tam dla mnie jesteś;) :evil_lol: :evil_lol: Kope lat:oops: Quote
mmbbaj Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [B]Wymyśliłam!!! Pysia kupuje aparat z lufą[/B] :multi:... :eviltong: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Cze babcia, czy kim Ty tam dla mnie jesteś;) :evil_lol: :evil_lol: Kope lat:oops:[/quote] Ano koope :mad: Natłukę po doopsku ile wlezie :diabloti: A na koniec wypcham :evil_lol: Quote
Recommended Posts