Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita'][B]Wpadłam z rewizytą ;)[/B]

[B]Mamciu czemu się nie chwalisz, że nowe fotki wstawiasz, na dodatek tak duużo i takich fajnych wiosennych już:loveu:[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/18l198.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/18l198.jpg[/IMG][/URL]

[B]Właśnie dodałam Was do ulubionych:cool1: , bo odwiedziłaś mnie dzisiaj[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Już lecę do Ciebie się pocwalic :evil_lol: A numer tel. mi dasz? Żebym mogła SMSa wysłać.....:diabloti:
Ciebie też dodałam do ulubionych bo mnie odwiedziłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='bonita'][B]Oj i bym zapomniała[/B]
[B]Zapraszam do galerii Bonity ( mam jedną nową fotkę):evil_lol:[/B][/quote]
Leeeeecęęęęęęę :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buahahahahahahaha zaraz umrę ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']To mnie tez dodaj, no dodaj, prosze :modla: Juz dwa razy Cie dzis odwiedzilam :p :evil_lol:[/quote]
Właśnie się zastanawiałam czy miałabyś życzenie :diabloti:

Jezu ja zaraz spadnę z fotela :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']:multi: :multi: :multi: :multi: się doczekałam fot:lol: i to jakich ładnych wiosennych można powiedzieć:loveu:[/quote]
Wstawiłam na specjalne Twoje życzenie ;) Bo mało kto te foty ogląda :evil_lol: A wiosna jest u nas całą zime z wyjątkiem kilku śniegowych dni :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']Pysiu przyszłam do Ciebie bo i Ty byłaś u mnie :loveu:
Piękne foty
Piękne psy
ciekawe czy też piękna jesteś Ty :loveu:

to papatki wpadne jeszcze[/quote]
Ja jestem z nich najpiekniejsza :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Można mnie po kolorze futra na głowie odróżnić :diabloti:

Posted

[quote name='paula_z']To mnie tez dodaj, no dodaj, prosze :modla: Juz dwa razy Cie dzis odwiedzilam :p :evil_lol:[/quote]

[B]U mnie dziś jeszcze nie byłaś:cool3: , a ja już Cię wstępnie w ulubionych ustawiłam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Paula ja nie mam Twojego sms-a, możesz mi zapodać:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Mamciu, a Ty dalej fotek swojej córci nie widzisz?[/B][/quote]
Nie dość że córci to i mojej mamci też nie :placz: A wstawiła nowe łóżko :cool1: I ja jej nie mogę podokuczać :angryy: Straszne....
Nie widzę tez banerków :shake: Wszystko co w imageshoku jest dla mnie niewidoczne :-o

Posted

[quote name='Pysia']Akurat te foteczki zawdzięczam Weszce :loveu: To ona je zrobiła swoim aparatem :multi: Była wtedy z nami więc miał kto focić ;)
[U]

[/U][/quote]

NO!! masz szczęście że to napisałaś :evil_lol: ale Ty już wstawiałaś te foty :hmmmm:

Posted

[quote name='malawaszka']NO!! masz szczęście że to napisałaś :evil_lol: ale Ty już wstawiałaś te foty :hmmmm:[/quote]
Wredna babo ja nie kłamię :eviltong:
Wstawiłam chyba Szelme biegnącą chyba w jej urodzinki :) Tych fot z mojego i Twojego jest prawie 300 ..... :evil_lol: I dobrze bo mój aparat już niedomaga gorzej od kompa :-(
Pieniążki spadnijcie z nieba bo Pysi na gwałt potrzebny nowy aparat....

Posted

[quote name='malawaszka']jesu - a co Ty gwałty będziesz fotografować?? :-o[/quote]

Pysia jest gotowa na wszystko byle mieć nowy aparat :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jesu - a co Ty gwałty będziesz fotografować?? :-o[/quote]
Gwałty też :diabloti:

[quote name='Vectra']Pysia jest gotowa na wszystko byle mieć nowy aparat :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Prawie na wszystko....

Posted

[quote name='Pysia']Gwałty też :diabloti:

Prawie na wszystko....[/quote][B][I]oooo Pysia sporty extremalne ci się marzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ze Pysia gotowa na wszystko no to .....wierzę;)...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
cześć Pysiu ...nie wysyłałam ci SMSa bo wiedziałam że cie tu znajdę:eviltong:
[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]oooo Pysia sporty extremalne ci się marzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ze Pysia gotowa na wszystko no to .....wierzę;)...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
cześć Pysiu ...nie wysyłałam ci SMSa bo wiedziałam że cie tu znajdę:eviltong:
[/I][/B][/quote]
Pospacerowałam z dziewczynkami, troszkę porobiłam w ogrodzie i już mam dość :evil_lol: A jak pięknie świeci słoneczko !!:loveu: I jak ptaszki mi cudownie śpiewają :multi: Wiosna panie sierżańcie :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/18l213.jpg[/IMG][/B][/I]
[I][B]tu kffiatekkk tu [COLOR=red]motylek[/COLOR]:loveu:kk:loveu:[/B][/I]
[/quote]

[B]taki dosc duzy motylek......:diabloti: [/B]
[B]ale fota piekna i obiekt tez.....[/B]

Posted

Pysiu kochana, chciałam Cię powitać w ten piękny, wiosenny poranek. :loveu:
Czy dobrze się czujesz ?
I Twoje pieski też ?
I kotecek ?

Ja chciałam Cię powiadomić, że od dzisiaj znowu będę starą, grzeczną Hanią :oops:

No to pa :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]taki dosc duzy motylek......:diabloti: [/B]
[B]ale fota piekna i obiekt tez.....[/B][/quote]
Tak :diabloti: Dość spory :evil_lol:

[quote name='PIKA']Pysia tyle fot wstawilas i nie wyslalas mi smsa zeby mnie powiadomic :shake:[/quote]
Wybacz :modla: Nie usprawiedliwia mnie nic bo mam Twój numer :placz:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nie jestes odosoniona!!!...mnie tez nie wysłała smsa:mad: ...ale doadalam ja do ulubionych i zajrzałam:cool3: [/B][/quote]
Tutaj jestem usprawiedliwiona bo Twojego nie mam :eviltong:

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu kochana, chciałam Cię powitać w ten piękny, wiosenny poranek. :loveu:
Czy dobrze się czujesz ?
I Twoje pieski też ?
I kotecek ?

Ja chciałam Cię powiadomić, że od dzisiaj znowu będę starą, grzeczną Hanią :oops:

No to pa :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Stara ruro jeżeli szepczesz czy nie mam fazy to odpowiadam - nie mam :evil_lol:
I nie ściemniaj mi tu żeś grzeczna bo grzeczne są edmundy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A jak pięknie świeci słoneczko !!:loveu: I jak ptaszki mi cudownie śpiewają :multi: Wiosna panie sierżańcie :p[/quote]

cudnie jest :multi: ja byłam na pogorii z Luniskiem na chwilke i ahhhh jak cieplusio :loveu:

Posted

Och , Pysiu, wybacz, nie zacytuję Twojego postu z powyżej, dotyczącego mojej osoby... Bo tam padło określenie, które sprawia, że czuję się trochę niezręcznie ... :oops:
I przymiotnik, i rzeczownik trochę pejratywne są chyba ?
Nieprawdaż ?
I tAk więc sama nie wiem, jak mam sobie tę wypowiedź Twoją przetłomaczyć ...
Ach, Pysiu, sama nie wiem ....
Aaaaach .... :shake:

Posted

[quote name='Pysia']
Pieniążki spadnijcie z nieba bo Pysi na gwałt potrzebny nowy aparat....[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na gwałt powiadasz... to może aparat nie potrzebny, a same lufy :cool3:... Vectra to sie ma fajnie... ehhh... rozmażyłam sie.... :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Witaj PIĘKNA PYSIU!!! z wielkimi balonami!!!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_4_100.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]