Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']i wkrada sie do Ptysia2 chaty:evil_lol:[/quote]
A Tobie dzisiaj co :crazyeye: z tymi rymami? :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Zajrzyj do mojej galerii. Tam znajdziesz historię Frania :lol:[/quote]
Dobra ale jak mi naprawią system....

[quote name='PIKA']Ewa a co Ty tak dzisiaj rymujesz? :crazyeye::evil_lol:[/quote]
Też się o nią boje :diabloti:

[quote name='evaxon']jaaa rymuje?? :crazyeye: :evil_lol: nie mozliwe nawet nie zauwazyłam:evil_lol:[/quote]
........bez komentarza :evil_lol:

[quote name='Agga'][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/1473/dsc08058uq7.jpg[/IMG]

[B][COLOR=darkgreen]Pysiu bardzo ci ładnie z dzieckiem i piesiulkiem:lol:[/COLOR][/B][/quote]
Zuzia fajna :loveu: A łysolka...Obie bym sobie wzięła ale Ress chce mi tylko Zuzie dać :evil_lol:

[quote name='evaxon']i z tym czyms pomaranczowym:loveu:[/quote]
To coś to chyba ośmiorniczka była ;)

Posted

[quote name='Pysia']A Tobie dzisiaj co :crazyeye: z tymi rymami? :evil_lol: :evil_lol:

Też się o nią boje :diabloti:

........bez komentarza :evil_lol:

To coś to chyba ośmiorniczka była ;)[/quote]
:eviltong: a te rymy to przez Madzie od Medorka:razz:

osmiornica powiadasz....:razz: suuuuper:evil_lol:

Posted

[quote]Hmmmmmmmmm...zacięłaś się czy klonujesz? :-o[/quote]
[B]Wczoraj widziałam tylko jeden mój post, a dziś są dwa, no cóż:razz: [/B]
[B]Się sklonowały:roll: [/B]
[B]Witaj mamciu:multi: dogo chwilowo mi działa więc czym prędzej przyleciałam się przywitać:loveu: [/B]

Posted

[quote]Och witaj dawno nie widziana :bigok:[/quote]
Och boziu, zostalam dojrzana. Jestem wzruszona :placz::placz: naprawde :p

Panosze sie tu i tam i tak wpadlam w Twoje skromne progi :evil_lol:
Widze ze ten roz to wogole Cie nie opuszcza :evil_lol:

Iza, mialas kawke w domu?? :o

Posted

[quote name='anetta']

Iza, mialas kawke w domu?? :o[/quote]

Tak! Znaczy się nie w domu (choć do domu też się zapędził), ale spędzał całe dnie na moim balkonie :p Zapraszam do mnie do galerii, tam poczytasz troszkę historii Frania!

Doberek!

Posted

[quote name='Pysia']
Mój TZ już dawno został nauczony że ja też pracuję i mam takie same prawa jak on ;) Czyli owszem-mogę ugotować ale następnym razem kolej na niego :) Partnerstwo się to nazywa :eviltong: A jak siedzę w domku to owszem -gotuję - ale dlatego że lubię jeść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gwoli wyjasnienia- jo tyż ni ma służąca w chałpie... gotuję obiadki i robię wsjo w kuchni (chyba że TZ ma ochote na śniadanie lub kolacje to sam se robi bo ja nie jadam :lol:), ale reszta czynności w domciu należy do niego- równy podział obowiązków. Okna myję ja, ale ostatnio nie myję bo kontuzja ręki mi na to nie pozwala :placz:... może kiedyś :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Pysia']A co ja mam powiedzieć? :cool1: Muszę posunąć się troche na tronie Klockowej :evil_lol: A tak mi było dobrze samej :diabloti: Broniłam się rekami i nogami a tu co? Podstępnie zakradła sie ani jednego PW nie napisała z pytaniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pysiu- masz PW :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Tak! Znaczy się nie w domu (choć do domu też się zapędził), ale spędzał całe dnie na moim balkonie :p Zapraszam do mnie do galerii, tam poczytasz troszkę historii Frania!

Doberek![/quote]
to ja też zaprasam do mnie :evil_lol: też mam Frania :evil_lol: :evil_lol:
prawda Pysiu że mam Frania ?? :razz: :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']to ja też zaprasam do mnie :evil_lol: też mam Frania :evil_lol: :evil_lol:
prawda Pysiu że mam Frania ?? :razz: :razz: :evil_lol:[/quote]

[QUOTE] Napisał [B]anetta[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3752812#post3752812"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I] Iza, mialas kawke w domu?? :-o[/I]
[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja też zapraszam... też mam kawke w domu :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja też zapraszam... też mam kawke w domu :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no ja właśnie pije kawke :p a Franio rozrabia :evil_lol:

Posted

Dzień dobry Pysiu (chociaż nie wiem czy taki dobry bo leje deszcz:placz: ) zdjęcia Zmorki w pościeli i Ciebie oczywiście są powalające:loveu: nie moge wejść na dogo :angryy: dopiero teraz mi się udało nie iwem co jest grane:shake:

Posted

[quote name='Vectra']no ja właśnie pije kawke :p a Franio rozrabia :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja tez chlipiem kawulca... i wpieprzam pączusia... jednego!!!! [/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='*Ania...Niuf*']Dzień dobry Pysiu (chociaż nie wiem czy taki dobry bo leje deszcz:placz: ) zdjęcia Zmorki w pościeli i Ciebie oczywiście są powalające:loveu: nie moge wejść na dogo :angryy: dopiero teraz mi się udało nie iwem co jest grane:shake:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dogo nam pada!!! tragedia!!!! :flaming:
rany!! psy w pościeli?? :crazyeye: nie.. :shake: nie mówisz poważnie... nie widziałam tych zdjęć,ale psy nie powinny sypiać w łóżku!! :angryy: to świadczy o złym wychowaniu przez własciciela!!! :angryy:
Pysiu.. powiedz że to nie prawda... Twoje psy nie śpią z tobą... TAK NIE MOŻNA!!!!!! :scream_3:[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja tez chlipiem kawulca... i wpieprzam pączusia[COLOR=red]... jednego!!!! [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]

[B][COLOR=red]rozumiem ze ilosc ma znaczenie???hihihi:diabloti:[/COLOR][/B]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]dogo nam pada!!! tragedia!!!! :flaming:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]rany!! psy w pościeli?? :crazyeye: nie.. :shake: nie mówisz poważnie... nie widziałam tych zdjęć,ale psy nie powinny sypiać w łóżku!! :angryy: to świadczy o złym wychowaniu przez własciciela!!! :angryy:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Pysiu.. powiedz że to nie prawda... Twoje psy nie śpią z tobą... TAK NIE MOŻNA!!!!!! :scream_3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[B][COLOR=red]oooooooo jasne:loveu: :lol: ...a Twoje to gdzie niby sypia? w legowisku? z posciela???[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja tez chlipiem kawulca... i wpieprzam pączusia[COLOR=red]... jednego!!!! [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]
[B][COLOR=red]rozumiem ze ilosc ma znaczenie???hihihi:diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Blue]U PYSI MA ZNACZENIE BO ONA BY POCHŁONĘŁA OD RAZU Z 10 !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT]
[/COLOR][/B][B][COLOR=red]
oooooooo jasne:loveu: :lol: ...a Twoje to gdzie niby sypia? w legowisku? z posciela???[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]MÓJ.... KLOCEK :siara:
no w łóżku... ale to jego łóżko a my czasem sie do niego pakujemy.. :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]:multi::multi::multi:a ja wcinam tort z bitą śmietaną i zapijam kawą bo już mnie zemdliło .................kurcze małży nie było:razz:
Cześć Pysiu:loveu:
[/B][/I]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]MÓJ.... KLOCEK :siara:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no w łóżku... ale to jego łóżko a my czasem sie do niego pakujemy.. :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[B]a łyzka na to NIEMOZLIWE[/B]:diabloti:

Posted

[B][SIZE=2][COLOR=DarkRed]witaj.Pysiu...................tak biegam po tych galeriach że musiałam się zastanowić gdzie jestem.................:roll::roll:
a ja też jem...........caly dzień....................wciełam puszkę kukurydzy(bez puszki)................jakiś baton................niepamiętam nazwy........paczkę jakićś paluchów..nawet dobre były i migdały mniam................chyba sie utucze na starość:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Vectra']co wy jakąś depresje macie ze się tak obżeracie ?? [B][SIZE=2][COLOR=DarkRed]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]

hahahha noo chyba tak :evil_lol:

cześć żarłoki :diabloti: