Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='evaxon']i wkrada sie do Ptysia2 chaty:evil_lol:[/quote] A Tobie dzisiaj co :crazyeye: z tymi rymami? :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Zajrzyj do mojej galerii. Tam znajdziesz historię Frania :lol:[/quote] Dobra ale jak mi naprawią system.... [quote name='PIKA']Ewa a co Ty tak dzisiaj rymujesz? :crazyeye::evil_lol:[/quote] Też się o nią boje :diabloti: [quote name='evaxon']jaaa rymuje?? :crazyeye: :evil_lol: nie mozliwe nawet nie zauwazyłam:evil_lol:[/quote] ........bez komentarza :evil_lol: [quote name='Agga'][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/1473/dsc08058uq7.jpg[/IMG] [B][COLOR=darkgreen]Pysiu bardzo ci ładnie z dzieckiem i piesiulkiem:lol:[/COLOR][/B][/quote] Zuzia fajna :loveu: A łysolka...Obie bym sobie wzięła ale Ress chce mi tylko Zuzie dać :evil_lol: [quote name='evaxon']i z tym czyms pomaranczowym:loveu:[/quote] To coś to chyba ośmiorniczka była ;) Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']A Tobie dzisiaj co :crazyeye: z tymi rymami? :evil_lol: :evil_lol: Też się o nią boje :diabloti: ........bez komentarza :evil_lol: To coś to chyba ośmiorniczka była ;)[/quote] :eviltong: a te rymy to przez Madzie od Medorka:razz: osmiornica powiadasz....:razz: suuuuper:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Pysia dalej wcina;)[/B][/I] Quote
bonita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote]Hmmmmmmmmm...zacięłaś się czy klonujesz? :-o[/quote] [B]Wczoraj widziałam tylko jeden mój post, a dziś są dwa, no cóż:razz: [/B] [B]Się sklonowały:roll: [/B] [B]Witaj mamciu:multi: dogo chwilowo mi działa więc czym prędzej przyleciałam się przywitać:loveu: [/B] Quote
anetta Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote]Och witaj dawno nie widziana :bigok:[/quote] Och boziu, zostalam dojrzana. Jestem wzruszona :placz::placz: naprawde :p Panosze sie tu i tam i tak wpadlam w Twoje skromne progi :evil_lol: Widze ze ten roz to wogole Cie nie opuszcza :evil_lol: Iza, mialas kawke w domu?? :o Quote
Iza i Avanti Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='anetta'] Iza, mialas kawke w domu?? :o[/quote] Tak! Znaczy się nie w domu (choć do domu też się zapędził), ale spędzał całe dnie na moim balkonie :p Zapraszam do mnie do galerii, tam poczytasz troszkę historii Frania! Doberek! Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia'] Mój TZ już dawno został nauczony że ja też pracuję i mam takie same prawa jak on ;) Czyli owszem-mogę ugotować ale następnym razem kolej na niego :) Partnerstwo się to nazywa :eviltong: A jak siedzę w domku to owszem -gotuję - ale dlatego że lubię jeść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gwoli wyjasnienia- jo tyż ni ma służąca w chałpie... gotuję obiadki i robię wsjo w kuchni (chyba że TZ ma ochote na śniadanie lub kolacje to sam se robi bo ja nie jadam :lol:), ale reszta czynności w domciu należy do niego- równy podział obowiązków. Okna myję ja, ale ostatnio nie myję bo kontuzja ręki mi na to nie pozwala :placz:... może kiedyś :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']A co ja mam powiedzieć? :cool1: Muszę posunąć się troche na tronie Klockowej :evil_lol: A tak mi było dobrze samej :diabloti: Broniłam się rekami i nogami a tu co? Podstępnie zakradła sie ani jednego PW nie napisała z pytaniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pysiu- masz PW :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Tak! Znaczy się nie w domu (choć do domu też się zapędził), ale spędzał całe dnie na moim balkonie :p Zapraszam do mnie do galerii, tam poczytasz troszkę historii Frania! Doberek![/quote] to ja też zaprasam do mnie :evil_lol: też mam Frania :evil_lol: :evil_lol: prawda Pysiu że mam Frania ?? :razz: :razz: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Vectra']to ja też zaprasam do mnie :evil_lol: też mam Frania :evil_lol: :evil_lol: prawda Pysiu że mam Frania ?? :razz: :razz: :evil_lol:[/quote] [QUOTE] Napisał [B]anetta[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3752812#post3752812"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I] Iza, mialas kawke w domu?? :-o[/I] [/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja też zapraszam... też mam kawke w domu :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja też zapraszam... też mam kawke w domu :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no ja właśnie pije kawke :p a Franio rozrabia :evil_lol: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ja też kawkę piję - dziś już trzecią i nuuudzę się w robocie Quote
*Ania...Niuf* Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzień dobry Pysiu (chociaż nie wiem czy taki dobry bo leje deszcz:placz: ) zdjęcia Zmorki w pościeli i Ciebie oczywiście są powalające:loveu: nie moge wejść na dogo :angryy: dopiero teraz mi się udało nie iwem co jest grane:shake: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Vectra']no ja właśnie pije kawke :p a Franio rozrabia :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja tez chlipiem kawulca... i wpieprzam pączusia... jednego!!!! [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='*Ania...Niuf*']Dzień dobry Pysiu (chociaż nie wiem czy taki dobry bo leje deszcz:placz: ) zdjęcia Zmorki w pościeli i Ciebie oczywiście są powalające:loveu: nie moge wejść na dogo :angryy: dopiero teraz mi się udało nie iwem co jest grane:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dogo nam pada!!! tragedia!!!! :flaming: rany!! psy w pościeli?? :crazyeye: nie.. :shake: nie mówisz poważnie... nie widziałam tych zdjęć,ale psy nie powinny sypiać w łóżku!! :angryy: to świadczy o złym wychowaniu przez własciciela!!! :angryy: Pysiu.. powiedz że to nie prawda... Twoje psy nie śpią z tobą... TAK NIE MOŻNA!!!!!! :scream_3:[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja tez chlipiem kawulca... i wpieprzam pączusia[COLOR=red]... jednego!!!! [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=red]rozumiem ze ilosc ma znaczenie???hihihi:diabloti:[/COLOR][/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]dogo nam pada!!! tragedia!!!! :flaming:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]rany!! psy w pościeli?? :crazyeye: nie.. :shake: nie mówisz poważnie... nie widziałam tych zdjęć,ale psy nie powinny sypiać w łóżku!! :angryy: to świadczy o złym wychowaniu przez własciciela!!! :angryy:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Pysiu.. powiedz że to nie prawda... Twoje psy nie śpią z tobą... TAK NIE MOŻNA!!!!!! :scream_3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][COLOR=red]oooooooo jasne:loveu: :lol: ...a Twoje to gdzie niby sypia? w legowisku? z posciela???[/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja tez chlipiem kawulca... i wpieprzam pączusia[COLOR=red]... jednego!!!! [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=red]rozumiem ze ilosc ma znaczenie???hihihi:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Blue]U PYSI MA ZNACZENIE BO ONA BY POCHŁONĘŁA OD RAZU Z 10 !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/COLOR][/B][B][COLOR=red] oooooooo jasne:loveu: :lol: ...a Twoje to gdzie niby sypia? w legowisku? z posciela???[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]MÓJ.... KLOCEK :siara: no w łóżku... ale to jego łóżko a my czasem sie do niego pakujemy.. :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:a ja wcinam tort z bitą śmietaną i zapijam kawą bo już mnie zemdliło .................kurcze małży nie było:razz: Cześć Pysiu:loveu: [/B][/I] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]MÓJ.... KLOCEK :siara:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no w łóżku... ale to jego łóżko a my czasem sie do niego pakujemy.. :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]a łyzka na to NIEMOZLIWE[/B]:diabloti: Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a ja jem bułke z budyniem :eviltong: i pije mlicko :eviltong: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 co dziś sie wszyscy na budyń tak rzucają, chyba jak do domu wróce też zjem Quote
BeaC Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [B][SIZE=2][COLOR=DarkRed]witaj.Pysiu...................tak biegam po tych galeriach że musiałam się zastanowić gdzie jestem.................:roll::roll: a ja też jem...........caly dzień....................wciełam puszkę kukurydzy(bez puszki)................jakiś baton................niepamiętam nazwy........paczkę jakićś paluchów..nawet dobre były i migdały mniam................chyba sie utucze na starość:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 co wy jakąś depresje macie ze się tak obżeracie ?? [B][SIZE=2][COLOR=DarkRed]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja na jednym pączusiu i o 19-tej obiadek :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Vectra']co wy jakąś depresje macie ze się tak obżeracie ?? [B][SIZE=2][COLOR=DarkRed]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] hahahha noo chyba tak :evil_lol: cześć żarłoki :diabloti: Quote
BeaC Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 .[B][COLOR=DarkRed]................zadnej deprechy niemam...............jem bo lubię..........[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts