Iza i Avanti Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a ja co dzień wychodze z pracy- obiad gotować, ale jak dochodze... :eviltong: do domu,[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=blue][B] to mi chęć mija na gotowanie... i tz wiecznie o kanapeczkach... czasem mu machne gorący kubek ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To mnie by TZ za drzwi wystawił :diabloti: I psa zaraz za mną :diabloti: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Przypomniało mi się ze obiecałam opowieść o małym Ptysiątku ;) Babciu [COLOR=magenta][B]PIKO[/B][/COLOR] !! [COLOR=black]Zacznę tak: [/COLOR] Rodzice kupili duzą klatke dla Ptysiów i Balbinki :) Ptyś1 i Balbinka spali sobie w budce a jak Ptyś2 chciał tez do niej wejść to go wyganiali więc....Kupili drugą budke dla Ptysia2 :evil_lol: Ptyś1 z Balbinką jako ze ta druga mimo iż mniejsza ale za to NOWA :diabloti: wywalili Ptysia2 z niej i sami tam zamieszkali :mad: Ptyś2 wprowadził się do duzej przestronnej budki ;) No i zaczęło się :p Co to wiecie :evil_lol: Jest małe Ptysiątko :loveu: Najpierw rodzice słyszeli wrzaski. Mały naprawdę się darł :crazyeye: Potem zobaczyli czarny ( :crazyeye: ) dziub wystający z budki :roll: 4 dni temu wylazło toto i od razu zaczęło się panoszyć :diabloti: Jest wielkie, szare z czarnym dziobem :roll: Większe od matki i ojca .....Juz na drugi dzień Ptysiątko fruwało po klatce za rodzicami wdzięcząc się i wydzierając :razz: Balbinka wciry sprawia niepokornemu a ojciec dalej karmi :loveu: Mamusia wabi smarka do jedzonka ale on ma serdecznie w nosie jedzenie samemu jak mogą wsadzic w dziub :evil_lol: Jest jeszcze coś....Ptysiatko upodobało sobie budke Ptysia2. Wchodzi do niej, Ptyś2 próbuje go odgonić a wtedy Balbona dostaje szału i napieprza Ptysia2:mad: A ze jest baba zadziorna to Ptysiek2 ustępuje i cicho burczy pod nosem w kącie :shake: Wtedy wkracza mój tata :multi: Wsadza ręke do klatki, wyciąga małego drania smarkacza i wsadza pod jego budke :evil_lol: Nastaje cisza i spokój do momentu aż Smark znowu nie wlezie do Ptysia2 :diabloti: I tak na okrągło :evil_lol: Codziennie słucham od 3 dni takie opowiesci ;) Acha :) Ptysiatko zostało pokochane i nigdzie do nikogo nie pójdzie :evil_lol: Najbardziej szokuje mnie głos mojej mamy przez telefon :crazyeye: ONA WRĘCZ UWIELBIA PTYSIATKO!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='evaxon']czesc Pysiu:multi: czemu nie ma nowych zdjec:eviltong:[/quote] Bo mam zrypany komp:eviltong: [quote name='Iza i Avanti']To mnie by TZ za drzwi wystawił :diabloti: I psa zaraz za mną :diabloti:[/quote] Oj Izuniu :) Mój TZ już dawno został nauczony że ja też pracuję i mam takie same prawa jak on ;) Czyli owszem-mogę ugotować ale następnym razem kolej na niego :) Partnerstwo się to nazywa :eviltong: A jak siedzę w domku to owszem -gotuję - ale dlatego że lubię jeść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Rewelacja z tym Ptysiatkiem :multi: Wcale się nie dziwię, ze zostalo pkochane :evil_lol:. Tylko wy zabierzcie te budki, bo się może okazac, ze Wam miejsca w sercu zabraknie :evil_lol: [quote name='Pysia']T On może więc [B]gotuje sobie sam[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] oo to kiepsko :evil_lol: moj gotuje rowniez mnie :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='PIKA']Rewelacja z tym Ptysiatkiem :multi: Wcale się nie dziwię, ze zostalo pkochane :evil_lol:. Tylko wy zabierzcie te budki, bo się może okazac, ze Wam miejsca w sercu zabraknie :evil_lol: oo to kiepsko :evil_lol: moj gotuje rowniez mnie :evil_lol:[/quote] No cóż....On by mnie pewnie chętnie poczęstował ale ja nie jadam czosnku ( zbija trójglicerydy) ani innych takich dziwnych rzeczy na cholesterol i trójglicerydy :shake: Dieta jest beeeeeeeeeeeeeee:cool3: Wieprzowina jest cacy :loveu: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']Bo mam zrypany komp:eviltong: [/quote] ale zdjecia sie robi aparatem:) a nie kompem :eviltong: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='evaxon']ale zdjecia sie robi aparatem:) a nie kompem :eviltong: :evil_lol:[/quote] Ale foty trzeba z aparatu wstawić do kompa..... Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Vectra']to ile jest tych ptysiów ? :hmmmm:[/quote] Łomatko Ewa! Ptysie warszawiaki przyjechały od PIKI dwa :loveu: We wrześniu abo w październiku zamieszkała z nimi Balbinka :) No i Ptyś1 z Balbinką tralalala i teraz jest Ptysiątko płci nieznanej ;) Jak zapoznamy się z nia to zostanie nadane mu miano domowe z przydomkiem Black Obsession :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']Łomatko Ewa! Ptysie warszawiaki przyjechały od PIKI dwa :loveu: We wrześniu abo w październiku zamieszkała z nimi Balbinka :) No i Ptyś1 z Balbinką tralalala i teraz jest Ptysiątko płci nieznanej ;) Jak zapoznamy się z nia to zostanie nadane mu miano domowe z przydomkiem Black Obsession :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] to było napisać poprostu [SIZE=7][B]4[/B][/SIZE] Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Vectra']to było napisać poprostu [SIZE=7][B]4[/B][/SIZE][/quote] Tak by było banalnie :eviltong: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']Tak by było banalnie :eviltong:[/quote] no tak ,zapomniałam że tu nie pisze się nic wprost :evil_lol: tylko tak by tzreba było pomyśleć ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:p[COLOR=Red]o tak to prowda .....Klocusiowa została siostrą Pysi i jeszcze miała Vogue na tymczasie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze ale horror z tym dogo :shake: [/COLOR][/I][/B][/quote] :-o czy to znaczy że ja mam jużwięcej dzieci?? cholercia nie zauważyłam nawet :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia'] No i Ptyś1 z Balbinką tralalala i teraz jest Ptysiątko [/quote] ze śpiewania tarlala zadne Pysiatko nie powstaje :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='malawaszka']:-o czy to znaczy że ja mam jużwięcej dzieci?? cholercia nie zauważyłam nawet :evil_lol:[/quote] A co ja mam powiedzieć? :cool1: Muszę posunąć się troche na tronie Klockowej :evil_lol: A tak mi było dobrze samej :diabloti: Broniłam się rekami i nogami a tu co? Podstępnie zakradła sie ani jednego PW nie napisała z pytaniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Vectra']no tak ,zapomniałam że tu nie pisze się nic wprost :evil_lol: tylko tak by tzreba było pomyśleć ;) :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Szkolimy szare komórki aby nam ze starości nie posnęły :evil_lol: [quote name='PIKA']ze śpiewania tarlala zadne Pysiatko nie powstaje :evil_lol:[/quote] No dobra :eviltong: Śpiewały tralala a potem robiły rikitiki :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia'] No dobra :eviltong: Śpiewały tralala a [B]potem robiły rikitiki[/B] :diabloti:[/quote] i bara bara i ptysiowa para ma małego robala :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Pysiu! A ja miałam kiedyś takiego Ptysia: [IMG]http://img251.imageshack.us/img251/7158/p7041283ah7.jpg[/IMG] Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='evaxon']i bara bara i ptysiowa para ma małego robala :evil_lol:[/quote] Ten robalek jest puchaty :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Pysiu! A ja miałam kiedyś takiego Ptysia: [IMG]http://img251.imageshack.us/img251/7158/p7041283ah7.jpg[/IMG][/quote] A to co? :crazyeye: Fajny :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']Ten robalek jest puchaty :evil_lol: [/quote] i wkrada sie do Ptysia2 chaty:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']Ten robalek jest puchaty :evil_lol: A to co? :crazyeye: Fajny :evil_lol:[/quote] Zajrzyj do mojej galerii. Tam znajdziesz historię Frania :lol: Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ewa a co Ty tak dzisiaj rymujesz? :crazyeye::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='PIKA']Ewa a co Ty tak dzisiaj rymujesz? :crazyeye::evil_lol:[/quote] jaaa rymuje?? :crazyeye: :evil_lol: nie mozliwe nawet nie zauwazyłam:evil_lol: Quote
Agga Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/1473/dsc08058uq7.jpg[/IMG] [B][COLOR=darkgreen]Pysiu bardzo ci ładnie z dzieckiem i piesiulkiem:lol:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Agga'][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/1473/dsc08058uq7.jpg[/IMG] [B][COLOR=darkgreen]Pysiu bardzo ci ładnie z dzieckiem i piesiulkiem:lol:[/COLOR][/B][/quote] i z tym czyms pomaranczowym:loveu: Quote
Recommended Posts