beria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Tez mam niedaleko do lasu :multi: I na fajne łąki :multi: A moja wieś to taka dziwna jest - mało wiejska :evil_lol: Bo na tej drugiej gdzie mamy drugi domek to dziura totalna :p Wyprowadzę się tam jak pójdę na emeryture :loveu: Będe mieszkać w ciszy pośród lasów :multi: Chyba ze mi tam postawią jakieś chałupy :angryy:[/QUOTE] Do emerytury, to ja nie zamierzam tam mieszkać :eviltong: Kiedyś wybuduję sobie taki domek z moich marzeń :loveu: A na razie, to spierdzielam z bloków :razz: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:mad:pamiętaj mamuś ze tam jest moja działka:p[/I][/B][/quote] Pamiętam Alu ;) Musimy się kiedyś tam razem wybrać :p Zabierzesz namiocik i pooddychasz swierzym powietrzem :loveu: [quote name='beria']Do emerytury, to ja nie zamierzam tam mieszkać :eviltong: Kiedyś wybuduję sobie taki domek z moich marzeń :loveu: A na razie, to spierdzielam z bloków :razz:[/quote] Ja tutaj zamierzam :p Ten domek i tak jest czymś więcej niz z moich marzeń :multi: Bo ja nawszelki wypadek marzę zawsze w dół zeby jak coś to się nie stresować :evil_lol: On mi w zupełnosci wystarczy ;) Teraz marzy mi się Canonek i tyle :) Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Pysia']Pamiętam Alu ;) Musimy się kiedyś tam razem wybrać :p Zabierzesz namiocik i pooddychasz swierzym powietrzem :loveu: [/quote][B][I]:multi:o tak obowiązkowo z namiocikiem;)[/I][/B] Quote
beria Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Pysia'] Teraz marzy mi się Canonek i tyle :)[/QUOTE] Mnie ewentualnie tylko nowa lufa :eviltong: Quote
Pysia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='beria']Mnie ewentualnie tylko nowa lufa :eviltong:[/quote] Gosiu nie dobijaj mnie :eviltong: Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 kocham cie mamniminmiuniu PtYSIU :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześć Pysiu! Foty spacerowe- cudne! No, ale jak się ma takie modelki, to trudno, żeby było inaczej! Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Mamciu Pysiu ...czy ty szusujesz teraz po stokach:razz:czy nadal śnisz o lufach:razz:[/B] Quote
Pysia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='dbsst']kocham cie mamniminmiuniu PtYSIU :evil_lol: :evil_lol:[/quote] A ta znowu zaczyna :mad::evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu! Foty spacerowe- cudne! No, ale jak się ma takie modelki, to trudno, żeby było inaczej![/quote] Modelki dziękują za uznanie ;) [quote name='Alicjarydzewska'][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Mamciu Pysiu ...czy ty szusujesz teraz po stokach:razz:czy nadal śnisz o lufach:razz:[/B][/quote] Jestem w domku po spacerku :p TZ sam pojechał bo mi się nie chciało.... Teraz trochę żałuje bobym porobiła fotki :cool1: Quote
Vectra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Pysia'] A moja wieś to taka dziwna jest - mało wiejska :evil_lol: [/quote] a widzisz moja to taka dziura zabita dechami jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Vectra']a widzisz moja to taka dziura zabita dechami jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] I tak Ci nie wierze nic a nic boś jest totalna kłamczucha :eviltong::diabloti: Quote
Vectra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Pysia']I tak Ci nie wierze nic a nic boś jest totalna kłamczucha :eviltong::diabloti:[/quote] przyjedz to zobaczysz :eviltong::evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Pysia']A ta znowu zaczyna :mad::evil_lol: [/quote] tak i ze niby sie nie cieszysz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Vectra']przyjedz to zobaczysz :eviltong::evil_lol: :evil_lol:[/quote] Uważaj bo przyjade :evil_lol: [quote name='dbsst']tak i ze niby sie nie cieszysz :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Wcale się nie cieszę :diabloti: Normalnie złość mnie zżera :evil_lol: Idę na spacer z paskudami. Może wezmę aparat ale nie wiem czy mi się uda foty zrobić bo jak dwie pilnuję to mam oczy dookoła głowy i brakuje mi jednej pary do focenia :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [I][B]:razz:i jak sa specerkowe fotki:cool1:[/B][/I] Quote
tygra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 cześć Pysia teraz ja na odwyku od petów jestem :/ Quote
Pysia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:i jak sa specerkowe fotki:cool1:[/B][/I][/quote] Są ale kiepskie :shake: Rano jak nie miałam aparatu świeciło słoneczko a popołudniu jak poszłam to zrobiło się pochmurnie i foty do doopy :cool1: [quote name='tygra']cześć Pysia teraz ja na odwyku od petów jestem :/[/quote] Och biedna Ty biedna :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Pysia']Są ale kiepskie :shake: Rano jak nie miałam aparatu świeciło słoneczko a popołudniu jak poszłam to zrobiło się pochmurnie i foty do doopy :cool1: [/quote][B][I]:cool1:to tak jak u mnie[/I][/B] Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [B]A[/B][I][B] u nas cały dień było ładnie:multi: i ciepło:multi: To muuuusi być wiosna:loveu:[/B] [/I] [B][I]Cześć Śliczna lubiąca pajączki mamciu:loveu: [/I][/B] Quote
Pysia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool1:to tak jak u mnie[/I][/B][/quote] Dodam że jak wróciłam to znowu wyszło słońce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='bonita'][B]A[/B][I][B] u nas cały dień było ładnie:multi: i ciepło:multi: To muuuusi być wiosna:loveu:[/B] [/I] [B][I]Cześć Śliczna lubiąca pajączki mamciu:loveu: [/I][/B][/quote] U nas tez było cieplutko :multi: Przepraszam babole że nie wchodze do Was....Szkodnik mi zepsuł system w kompie i nic nie chodzi jak należy:angryy: Poczta mi się wiesza natychmiast, net działa z półgodzinnym opóźnieniem nie mówiąc juz o wstawieniu i otworzeniu czegokolwiek bo na moim twardy dysku poznikało prawie wszytko....Chyba zamiast aparatu i lufy kupię drugi komp :cool1: Quote
Vectra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 a po co ci drugi komp jak ten masz nowy od środka ?? (tak pisałaś) przeinstaluj system i bedzie malyna ;) a jaki masz windows ? zawsze możesz przywrócić system jeśli to XP :cool1: Quote
Paula Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Pysia']Chyba zamiast aparatu i lufy kupię drugi komp :cool1:[/quote] Wez kompa i aparata na raty :cool3: [quote name='Vectra']przeinstaluj system i bedzie malyna ;) a jaki masz windows ? zawsze możesz przywrócić system jeśli to XP :cool1:[/quote] O, widzisz Pysiu, jakie to proste :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Vectra']a po co ci drugi komp jak ten masz nowy od środka ?? (tak pisałaś) przeinstaluj system i bedzie malyna ;) a jaki masz windows ? zawsze możesz przywrócić system jeśli to XP :cool1:[/quote] Tak do końca nowy to nie jest bo są kolejne nowości ;) Pamięć by się przydała większa ale reszta jest całkiem całkiem jak na moje potrzeby aż nadto ;) Mam XP pro. ale chyba problem się pogłębił bo mi znikają ikonki i nie czyta drugiego twardego dysku:crazyeye: Na dodatek w głośnikach są jakieś trzaski ale nie cały czas. Tak jakby stara płyta na patefonie tarła .... Czyzby mi się sypał mój kochanek :crazyeye::crazyeye::crazyeye::placz: [quote name='paula_z']Wez kompa i aparata na raty :cool3: O, widzisz Pysiu, jakie to proste :evil_lol:[/quote] Nic z tego :) Nie wezmę bo chcę zyc a nie być zamordowana we własnym domu :evil_lol: [quote name='Vectra']oczywiście że proste :cool1: :cool1:[/quote] Jak dabli proste :angryy::angryy::angryy: Karol ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz::placz::placz::placz::placz::placz: A on se poszedł rzekłwszy że nie ma czasu....... I toby było na tyle :shake: Ups zaczynam znikać ... Quote
Recommended Posts