Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Plan jest taki:
Wywalić na wichurke TZta i Karola ;) Potem zająć cały dom :diabloti: Chlać, jeść ( to to już nie moja działka :evil_lol:tzn przygotowywanie papu :eviltong:) i gadać :evil_lol: Weszka będzie gadała najwięcej jak zwykle :diabloti: Kto się zaprasza?[/quote]:razz:[I]a co z sexem:evil_lol::evil_lol:[/I]

Posted

[quote name='Pysia']Wywalić na wichurke TZta i Karola ;) Potem zająć cały dom :diabloti: Chlać, jeść ( to to już nie moja działka :evil_lol:tzn przygotowywanie papu :eviltong:) i gadać :evil_lol: Weszka będzie gadała najwięcej jak zwykle :diabloti: Kto się zaprasza?[/quote]

[B]ja :multi: [/B]
[B]Tylko, że ja swoim zwyczajem usiądę cichutko w kąciku, więc jakby mnie nie było :grins:[/B]
[B]Może uda mi się coś nieśmiało wtracić, ale nie wiem czy zbiorę się w sobie :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:[I]a co z sexem:evil_lol::evil_lol:[/I][/quote]
Nie pytaj bo jestes zaproszona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']SEX tyż będzie :diabloti:[/quote]
No i się wydało :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']SEX tyż będzie :diabloti:[/quote][B][I]:cool1:no zaraz się to inaczej czyta a nie tylko ochlaj i obzarstwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ja :multi: [/B]
[B]Tylko, że ja swoim zwyczajem usiądę cichutko w kąciku, więc jakby mnie nie było :grins:[/B]
[B]Może uda mi się coś nieśmiało wtracić, ale nie wiem czy zbiorę się w sobie :evil_lol: [/B][/quote]
:bigok: Tylko proszę bez kotów :diabloti: Chyba że jako przekąski dla Szelmy :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Przed chwilą prawie mnie trafił jasny niespodziewany szlag :angryy:
Zadzwonił telefon i kobiecy głos w telefonie zapytał czy mam hodowle niufów. Mam więc odpowiedziałam twierdząco . Pani za chwilkę wytłumaczyła mi że ma dwie suki nowofundlandki ale niezbyt rasowe i chce je dopuścić :mad: Albo jedną? Nie wiem dokładnie bo jak to usłyszałam to mnie krew zalała :angryy: Zapytała czy jest to u mnie możliwe !! Na początku bardzo grzecznie odpowiedziałam jej że ja mam dwie suki i nie posiadam psa a potem zaczęłam uświadamiać....Ale to była rozmowa ze słupem!! Mówię do słupa a słup stoi jak dupa :cool1: Zaczóła mi wyjaśniać że to dla suki zdrowia, że suka musi mieć raz szczeniaki itd :crazyeye: Powiedziałam jej że to ciemnogród ...Chwilę przekonywałam, mówiłam o schroniskach w końcu powiedziałam że odchowanie szczeniąt tak dużych to koszmarne wydatki bo wydawało mi się że choć to babe przekona !! Ale nie!! Stwierdziła że ja na to stać!!
Zaraz mnie krew zaleje .....[/quote]
znam biologów i wetów, którzy to samo uważają:angryy: a nawet wprowadzaja to w czyn:angryy: :angryy:
[quote name='malawaszka']Pysia trzeba było sie umówić, żeby pani z suniami przyjechała, skasować 1000 ojro za krycie od sztuki z góry, dać jej do podpisania umowe, w której mycipyciunieńkim druczkiem byłoby napisane, że nie udzielasz żadnej gwarancji zapylenia i pozwolić Szelmie "pokryć" te dwie panny - jak baba taka głupia to pewnie by nie kapnęła czy to co Szelma robi to krycie, zabawa czy bicie :diabloti: :angryy:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:hey piękna różowowłosa Pysiu:loveu:...[/B][/I]
[I][B]No no takie poważne propozycje hodowlane zaprzepaścilas ...kryjące suki .....no w końcu Kopernik też była kobietą;)[/B][/I]
[/quote]
Dziewczyny :loveu: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']nie takie zaraz :diabloti:[/quote]
Wstawaj paskudo bo ja język migowy już opanowałam :diabloti:

[quote name='aga1215']znam biologów i wetów, którzy to samo uważają:angryy: a nawet wprowadzaja to w czyn:angryy: :angryy:

Dziewczyny :loveu: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]
Ciemnogród i nie wart sie przejmować ;)
Babolce popłynęły z wyobraźnią - co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ja już się nie mogę doczekać :loveu: Weszka, Ala, Magda [B]i jeszcze kto[/B]? ;)[/quote]
Ja :cool1:
I wcale nie obiecuje, ze bede grzeczna :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:Pysiu ...czy ty nadal milczysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

milczała uparcie przez............ 2 minuty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wsiadła do samochodu, zrobiła buzie w ciup hahahah i MILCZAŁA :diabloti:

Posted

Pysia milczy bo... zaproponowała impreze , a potem sie ocknęła że to niezbyt dobry pomysł... spraszać stado małolat do chałpy... woli teraz milczeć- może odpuścicie sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']Pysia milczy bo... zaproponowała impreze , a potem sie ocknęła że to niezbyt dobry pomysł... spraszać stado małolat do chałpy... woli teraz milczeć- może odpuścicie sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
;)[B][I]Pysia napuszcza wodę do basenu:razz:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)[B][I]Pysia napuszcza wodę do basenu:razz:[/I][/B][/quote]

[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_3_207.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_7_26.gif[/IMG] :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Maga100'][B]ja :multi: [/B]
[B]Może uda mi się coś nieśmiało wtracić, ale nie wiem czy zbiorę się w sobie :evil_lol: [/B][/quote]

to ja nie jade :shake: nie ma szans bym cokolwiek powiedziała :-(

Posted

[quote name='resuruss'][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/1473/dsc08058uq7.jpg[/IMG]

Ciocia Pysia z moimi dziecmi :loveu:[/quote]

no i widzicie!!! my tu na Pysie czekamy a Ona sobie dziecka bawi :mad::mad::mad:
to ja sie już dziś żegnam.. papa- do jutra!!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)[B][I]Pysia napuszcza wodę do basenu:razz:[/I][/B][/quote]
Lodowisko nam zorganizuje ? :hmmmm:

[quote name='Vectra']to ja nie jade :shake: nie ma szans bym cokolwiek powiedziała :-([/quote]
chyba, żeby ktoś inny cos powiedział :diabloti:

Posted

[quote name='resuruss'][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/1473/dsc08058uq7.jpg[/IMG]

Ciocia Pysia z moimi dziecmi :loveu:[/quote]

Słodkie dzieciaki, nawet podobne fryzurki mają :loveu:
A jaka Pysia piękna :crazyeye::crazyeye: