Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Cześć Pysiu!!! :multi::multi::multi: wybacz pani po drugiej stronie telefonu...jak ktoś tępy to nie przegadasz :shake:, nie denerwuj się kochana, bo pamiętaj- ZŁOŚC PIĘKNOŚCI SZKODZI!!!! a może pani widziała na Twoim blogu kryjące się (i wcale nie za drzewami) niufy, więc wywnioskowała że masz parkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi... i rozchmurz się dziewczynko!! :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Teks o złości i pięknosci mnie przekonał :diabloti: [quote name='malawaszka']Pysia trzeba było sie umówić, żeby pani z suniami przyjechała, skasować 1000 ojro za krycie od sztuki z góry, dać jej do podpisania umowe, w której mycipyciunieńkim druczkiem byłoby napisane, że nie udzielasz żadnej gwarancji zapylenia i pozwolić Szelmie "pokryć" te dwie panny - jak baba taka głupia to pewnie by nie kapnęła czy to co Szelma robi to krycie, zabawa czy bicie :diabloti: :angryy:[/quote] Cholera ale jestem niemyśląca :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: :evil_lol: [quote name='Vectra']Widzisz Pysia ile kasy ci koło nosa przeleciało :diabloti: niestety takich debili jak ta pani jest multum :angryy: ciemnogród zasrany :angryy: :angryy:[/quote] :flaming: A mogłabym kupić tyyyyyyyle rzeczy za to :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']:flaming: A mogłabym kupić tyyyyyyyle rzeczy za to :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] widzisz od tego samozachwytu ci się w głowie poprzewracało i nic nie myśli :evil_lol: a tak byś miała nowy aparat ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Vectra']widzisz od tego samozachwytu ci się w głowie poprzewracało i nic nie myśli :evil_lol: a tak byś miała nowy aparat ;) :evil_lol: :evil_lol:[/quote] To był cios poniżej pasa :grab: Teraz to ja się zastrzele i powiesze :flaming:Tylko nie wiem w jakiej kolejności.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 wiesz że u mnie zawsze możesz liczyć na słowa otuchy :bigok: pociesze ,zrozumiem, podtrzymam na duchu :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']Przed chwilą prawie mnie trafił jasny niespodziewany szlag :angryy: Zadzwonił telefon i kobiecy głos w telefonie zapytał czy mam hodowle niufów. Mam więc odpowiedziałam twierdząco . Pani za chwilkę wytłumaczyła mi że ma dwie suki nowofundlandki ale niezbyt rasowe i chce je dopuścić :mad: Albo jedną? Nie wiem dokładnie bo jak to usłyszałam to mnie krew zalała :angryy: Zapytała czy jest to u mnie możliwe !! Na początku bardzo grzecznie odpowiedziałam jej że ja mam dwie suki i nie posiadam psa a potem zaczęłam uświadamiać....Ale to była rozmowa ze słupem!! Mówię do słupa a słup stoi jak dupa :cool1: Zaczóła mi wyjaśniać że to dla suki zdrowia, że suka musi mieć raz szczeniaki itd :crazyeye: Powiedziałam jej że to ciemnogród ...Chwilę przekonywałam, mówiłam o schroniskach w końcu powiedziałam że odchowanie szczeniąt tak dużych to koszmarne wydatki bo wydawało mi się że choć to babe przekona !! Ale nie!! Stwierdziła że ja na to stać!! Zaraz mnie krew zaleje .....[/quote] [B]Pysiu,[/B] [B]wiele takiego ciemnogrogu mamy...i niestety zazwyczaj to działa na zasadzie piłeczka-sciana -piłeczka.....:angryy: [/B] [B]i ona to zrobi przy Twojej pomocy czy tez bez Twojej pomocy ...to i tak zrobi to...[/B] [B]do małej ilosci osob docieraja pewne fakty i argumenty.....[/B] [B]wiem ze to zawsze bulwersuje, ale szkoda twojego zdrowia.....[/B] Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Vectra']wiesz że u mnie zawsze możesz liczyć na słowa otuchy :bigok: pociesze ,zrozumiem, podtrzymam na duchu :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Wiem :cool1: Jestes ostoją dogomanii :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Pysiu,[/B] [B]wiele takiego ciemnogrogu mamy...i niestety zazwyczaj to działa na zasadzie piłeczka-sciana -piłeczka.....:angryy: [/B] [B]i ona to zrobi przy Twojej pomocy czy tez bez Twojej pomocy ...to i tak zrobi to...[/B] [B]do małej ilosci osob docieraja pewne fakty i argumenty.....[/B] [B]wiem ze to zawsze bulwersuje, ale szkoda twojego zdrowia.....[/B][/quote] Juz mnie Klockowa przekonała tekstem o złości i piękności :evil_lol: Wiedziała jak do mnie przemówić :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pysiu Rysiu nie złosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi:evil_lol: witaj:multi: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:hey piękna różowowłosa Pysiu:loveu:... No no takie poważne propozycje hodowlane zaprzepaścilas ...kryjące suki .....no w końcu Kopernik też była kobietą;) [/B][/I] Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Że ty tej baby nie sklełas, :roll: Ja bym nie wytrzymala i parę k.. poslała :diabloti: [quote name='Pysia']A po co nam jakiś facet w tak kobiecym towarzystwie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] żeby was bronil? :hmmmm: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]drzew do lasu sie nie bierze.....nie wiedziałas????:diabloti: [/B][/quote] acha one liczyly na jakiegos gwalciciela :multi::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='evaxon']Pysiu Rysiu nie złosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi:evil_lol: witaj:multi:[/quote] Następna :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:hey piękna różowowłosa Pysiu:loveu:...[/B][/I] [I][B]No no takie poważne propozycje hodowlane zaprzepaścilas ...kryjące suki .....no w końcu Kopernik też była kobietą;)[/B][/I] [/quote] Wkońcu muszę pokazywać że jestem fanką różowego :evil_lol: Nad tym zaprzepaszczeniem to ja ubolewam non stop :placz: [quote name='PIKA']Że ty tej baby nie sklełas, :roll: Ja bym nie wytrzymala i parę k.. poslała :diabloti: żeby was bronil? :hmmmm: acha one liczyly na jakiegos gwalciciela :multi::evil_lol:[/quote] Widzisz....Jakoś nigdy nikogo nie sklęłam...Serio :cool1: Nie udało się nikomu tak mnie wyprowadzić z równowagi że go obraziłam :roll: Mnie jest ciężko przeprowadzić przez pewien próg :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [I][B];)hy Pysiu czy ty jeszcze w pracy jesteś[/B][/I] Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Cześć Pysiu! Coś z sił ostatnio opadam i galerię Twą zaniedbuję :( Quote
LAZY Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Łeee...szkoda, że jednak Szelma nie zostanie reproduktorem:evil_lol: A tak poza tym to cześć Pysiu! :buzi: Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)hy Pysiu czy ty jeszcze w pracy jesteś[/B][/I][/quote] Jestem w domku :) Teraz będę czytać to wszstko coście nabazgrały :mad: W innych galeriach oczywiście :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu! Coś z sił ostatnio opadam i galerię Twą zaniedbuję :([/quote] Izuniu musisz na siłę spacerować teraz a nie tylko lezeć bo poród będzie trudniejszy jak mięśnie zaniedbasz ! Nie siedz przy kompiku tylko na spacerek bez względu na pogode ;) Ja poczekam :) [quote name='LAZY']Łeee...szkoda, że jednak Szelma nie zostanie reproduktorem:evil_lol: A tak poza tym to cześć Pysiu! :buzi:[/quote] Ja ciagle żałuję ze Szelma nie zostanie rep. :evil_lol: Cześć :buzi: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']Magda jest inteligentna inaczej i dlatego bierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musimy ja uświadomić że nie należy brać ;) Tylko ładnie się ubrać i iść w samym żeńskim towarzystwie ;)[/quote] [B]Magda nie bierze, gdy jest szansa na drewno. A jak nie ma szans, to bierze drewno, coby nie zabrakło :diabloti: [/B] [quote name='PIKA']acha one liczyly na jakiegos gwalciciela :multi::evil_lol:[/quote] [B]tak. Jak kiedyś Debe w lesie u mojej mamy na działce. Pełna nadziei i dostrzegła mężczyznę z torba w lesie. I niestety, okazało się, ze on do tej torby grzyby zbierał. Gdybyście widziały to głębokie rozczarowanie :evil_lol: [/B] Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no jak zawsze jak wejdę za Magą to nie mogę pozbierać myśli:evil_lol:[/I][/B] Quote
Paula Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Vectra']niestety takich debili jak ta pani jest multum :angryy: ciemnogród zasrany :angryy: :angryy:[/quote] Ja mam taka jedna ciemnogrodke w pracy :mad: Cale szczescie, ze psa nie ma :multi: Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Maga100'][B]Magda nie bierze, gdy jest szansa na drewno. A jak nie ma szans, to bierze drewno, coby nie zabrakło :diabloti: [/B] [B]tak. Jak kiedyś Debe w lesie u mojej mamy na działce. Pełna nadziei i dostrzegła mężczyznę z torba w lesie. I niestety, okazało się, ze on do tej torby grzyby zbierał. Gdybyście widziały to głębokie rozczarowanie :evil_lol: [/B][/quote] A ja myślałam że Magda bierze :diabloti: Ja też zawsze wypatruje gwałcicieli tylko oni jakos omijają nas trzy z daleka :shake: [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no jak zawsze jak wejdę za Magą to nie mogę pozbierać myśli:evil_lol:[/I][/B][/quote] Jakaś mania prześladowcza? [quote name='paula_z']Ja mam taka jedna ciemnogrodke w pracy :mad: Cale szczescie, ze psa nie ma :multi:[/quote] A ja zaprzepaściłam Paula taką szanse,......:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [I]:cool3:bo ja sie siakoś tak zamykam w sobie jak Maga przedemną pisze;)[/I] Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Weszka wpadła na genialny pomysł aby zdemolować mój dom :diabloti: No cóż....Chyba nawet to zorganizuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam juz pewnien plan ;) Quote
Paula Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']A ja zaprzepaściłam Paula taką szanse,......:evil_lol:[/quote] Bo Ci sie mozg zlasowal od tej slicznosci :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I]:cool3:bo ja sie siakoś tak zamykam w sobie jak Maga przedemną pisze;)[/I][/quote] Alu czyżbyś miała problem natury emocjonalnej? Albo może jakaś frustracja? Pilnuj się pilnuj bo frustracja prowadzi do agresji :evil_lol: A wszystko to ma podłoże seksualne :diabloti: A złość piękności szkodzi ;) Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']Weszka wpadła na genialny pomysł aby zdemolować mój dom :diabloti: No cóż....Chyba nawet to zorganizuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam juz pewnien plan ;)[/quote] TAK!!!!!!!! GENIALNY!!!!!!!!!!!!!! :drinking: kurna dopiero poniedziałek :angryy: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']Alu czyżbyś miała problem natury emocjonalnej? Albo może jakaś frustracja? Pilnuj się pilnuj bo frustracja prowadzi do agresji :evil_lol: A wszystko to ma podłoże seksualne :diabloti: A złość piękności szkodzi ;)[/quote][B][I]:razz:mówisz ......cholera i gdzie nie spojrzę wszędzie SEX:angryy:[/I][/B] [quote name='malawaszka']TAK!!!!!!!! GENIALNY!!!!!!!!!!!!!! :drinking: kurna dopiero poniedziałek :angryy:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:za 15 minut wtorek;)[/I][/B] Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']TAK!!!!!!!! GENIALNY!!!!!!!!!!!!!! :drinking: kurna dopiero poniedziałek :angryy:[/quote] Plan jest taki: Wywalić na wichurke TZta i Karola ;) Potem zająć cały dom :diabloti: Chlać, jeść ( to to już nie moja działka :evil_lol:tzn przygotowywanie papu :eviltong:) i gadać :evil_lol: Weszka będzie gadała najwięcej jak zwykle :diabloti: Kto się zaprasza? Quote
Recommended Posts