Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 PIKA napisał(a):a SSmanka to Waszkowej torby pilnuje? :evil_lol: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Nie :shake: SSsmanka pilnuje kamyków żeby jej Oliwkowa nie zabrała :evil_lol: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 O matko ! Święta suka ! Juz cię nie kocham misiu :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='HankaRupczewska']O matko ! Święta suka ! Juz cię nie kocham misiu :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: HahahahahahahahahaHAHAHAHAHhhahahahah Haniuuuuuuuuuuuuuuu o której z nich piszesz ? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Ja Cię też nigdy nie kochałam :diabloti: Kłamałam :eviltong::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zmorka nie masz siły wstać? To ja ci pomogę :p Ufffffffffffff ales Ty ciężka .... Teraz muszę się wesprzeć i odpocząć ;) Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Uffffffffff :shake: Co ja Zmoro z Tobą mam :shake: Poplułaś całą podłogę a ja chodzę i tylko sprzątam :mad: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pysia']Uffffffffff :shake: Co ja Zmoro z Tobą mam :shake: Poplułaś całą podłogę a ja chodzę i tylko sprzątam :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaka koffana sprzątaczka :) Czesć Mamcia:multi: Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pysia napisał(a):HahahahahahahahahaHAHAHAHAHhhahahahah Haniuuuuuuuuuuuuuuu o której z nich piszesz ? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Ja Cię też nigdy nie kochałam :diabloti: Kłamałam :eviltong::evil_lol: ZGADNIJ !!!! :evil_lol: Kłamczucho ! :angryy: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaka koffana sprzątaczka :) Czesć Mamcia:multi: Cześć dziecko :loveu: Jak nazywa się Matka Karmicielka? ;) Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 HankaRupczewska napisał(a):ZGADNIJ !!!! :evil_lol: Kłamczucho ! :angryy: Nie będę zgadywać ;) Powiedz to głośno :evil_lol: Kobieto flago :eviltong: Quote
Nugatowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pysia']A to zbiorowy mord na moim psie :placz::placz::placz: Na tym zdjeciu wygląda jakby Weszki głowa należała do zmoroszlemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kocham Was Misie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vivat S16 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buhahahah nie mogę Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nugatowa napisał(a):Na tym zdjeciu wygląda jakby Weszki głowa należała do zmoroszlemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kocham Was Misie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vivat S16 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buhahahah nie mogę Kurna nie wiedziałam ze Zmorka i Szelma to jedna osoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale niech Ci będzie bo sprzeczać się nie będę jak w pijackiej malignie tak właśnie widzisz :diabloti: Buahahahahahahahahahahah Vivat S16 ja też ponownie schodzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze który to już raz w tym tygodniu? :diabloti: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pysia']Cześć dziecko :loveu: Jak nazywa się Matka Karmicielka? ;) :PROXY5: Weszka:cool3: ? A ten sępul z prawej z przyjemnoscią by dziecku jedzonko wszamał:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pysia']Kurna nie wiedziałam ze Zmorka i Szelma to jedna osoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale niech Ci będzie bo sprzeczać się nie będę jak w pijackiej malignie tak właśnie widzisz :diabloti: Buahahahahahahahahahahah Vivat S16 ja też ponownie schodzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze który to już raz w tym tygodniu? :diabloti: Pysiu ale ja dziś tylko o samej harbacie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kocham Cię Mysiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita']:PROXY5: Weszka:cool3: ? A ten sępul z prawej z przyjemnoscią by dziecku jedzonko wszamał:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Brawa dla tej pani :klacz::klacz::klacz: Ten sępul gdyby nie moje NIE nie zostawił by Oliwce ani odrobinki :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pysia']Zmorka nie masz siły wstać? To ja ci pomogę :p Ufffffffffffff ales Ty ciężka .... Teraz muszę się wesprzeć i odpocząć ;) [quote name='Pysia']Uffffffffff :shake: Co ja Zmoro z Tobą mam :shake: Poplułaś całą podłogę a ja chodzę i tylko sprzątam :mad: :evil_lol: [quote name='Pysia']Cześć dziecko :loveu: Jak nazywa się Matka Karmicielka? ;) Witaj Edytko! :multi: Widzę, że Oliwka ma starannie dobrany strój :hmmmm: kolorystycznie ;) :evil_lol: biedna Zmorka - dlaczego nikt jej tak z łyżeczki?:mad: Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Edytko! :multi: Widzę, że Oliwka ma starannie dobrany strój :hmmmm: kolorystycznie ;) :evil_lol: biedna Zmorka - dlaczego nikt jej tak z łyżeczki?:mad: Witaj Aguś :multi: Wiedziałam :B-fly:Weszka widzisz? :diabloti: Mówiłam od razu że ktoś się przyczepi jak tylko przyjechałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Zmorce nikt nie daje bo Weszka zapomniała ze jaj mam dwie malutkie córeczkin w domu i tylko jednego Danonka przywiozła :mad: Quote
beria Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Pysia napisał(a): A Zmorce nikt nie daje bo Weszka zapomniała ze jaj mam dwie malutkie córeczkin w domu i tylko jednego Danonka przywiozła :mad: Bo Danonków w wiadrach nie produkują :eviltong: Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 beria napisał(a):Bo Danonków w wiadrach nie produkują :eviltong: Od razu w wiadrach :obrazic: Zmoreczka waży mniej niż Ty :eviltong: Czyli Gosi tez trzeba Danonka w wiadrze :diabloti: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Pysia']Zmorka nie masz siły wstać? ale konik akuratni dla panienki krolewny na przejady po okolicy.....w sam raz.... to juz sie nie kochacie???:diabloti: :diabloti: :-( :-( Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Edytko! :multi: biedna Zmorka - dlaczego nikt jej tak z łyżeczki?:mad: pomysl jaka ta "łyżeczka" musiała by miec rozmiary???hihihihihi:mad: zdecydowanie wiekszy.....rozmiar.....:crazyeye: Quote
clockwork Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 bosze ileż tu miłości!!! :eek2: sesja zdjęciowa wyśmienita!!!! i co by tu więcej napisać... aaa.. że się nie rozpisuję bo dzis sobota więc komp dostępny do 13.00 :placz: i do poniedziałku LIPA!!!! :placz: jak ja to przeżyje!!! ???? Quote
Vectra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Pysiu Edysiu nie moge tego nienapisać :evil_lol: :evil_lol: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']pomysl jaka ta "łyżeczka" musiała by miec rozmiary???hihihihihi:mad: zdecydowanie wiekszy.....rozmiar.....:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysi sąsiad ma łopatę;) kocham cię misiu:cool3::cool3::cool3: Quote
Katerinas Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Pysia']Cześć dziecko :loveu: Jak nazywa się Matka Karmicielka? ;) Czy ten biedny czarny sęp z prawej coś dostał? Czy tylko zaślinił podłogę? ;) A zdjęcia bowskie :loveu: [quote name='beria']Bo Danonków w wiadrach nie produkują :eviltong: :lol: A jakie kości miałyby zdrowe po takim deserku ;) Quote
Recommended Posts