Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
A którym? Bo muszę wiedzieć którego ewentualnie moja nie bullowata suka zagryzie :diabloti:

jednym z 5 jakimi dysponuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wiecie co? Kocham Was :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
No dobra :eviltong: Bo mnie tu o różne takie podejrzewają :mad:
Jestem w pracy. Dzwoni telefon. Patrzę? Ups...Czyzby TZ się stęsknił? No ale nie...Od razu na dzień dobry powiedział że mieliśmy włamanie do kuchni i salonu:crazyeye: I zapytał czy wiem co zginęło:cool1:
Ja ( że mój iloraz demencja jeszcze mi nie zezarła) tak sobie przypomniałam Zmorke wpatrzoną w bramke na schodach od razu zapytałam co zjadła :razz: No i okazało się ze zostaliśmy pozbawieni marchewki :evil_lol: Oczywiście jako że Zmorka jest nie babą ze wsi tylko damą to ugościła się w samym salonie na bezowym wełnianym dywanie :mad: Widać zjadanie kilograma marchwi musi odbywać się w ekskluzywnych warunkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tylko teraz podpowiedzcie czym wyczyścić z jasnego dywanu plamy z marchewki :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Wiecie co? Kocham Was :loveu:
No dobra :eviltong: Bo mnie tu o różne takie podejrzewają :mad:
Jestem w pracy. Dzwoni telefon. Patrzę? Ups...Czyzby TZ się stęsknił? No ale nie...Od razu na dzień dobry powiedział że mieliśmy włamanie do kuchni i salonu:crazyeye: I zapytał czy wiem co zginęło:cool1:
Ja ( że mój iloraz demencja jeszcze mi nie zezarła) tak sobie przypomniałam Zmorke wpatrzoną w bramke na schodach od razu zapytałam co zjadła :razz: No i okazało się ze zostaliśmy pozbawieni marchewki :evil_lol: Oczywiście jako że Zmorka jest nie babą ze wsi tylko damą to ugościła się w samym salonie na bezowym wełnianym dywanie :mad: Widać zjadanie kilograma marchwi musi odbywać się w ekskluzywnych warunkach :evil_lol:
Tylko teraz podpowiedzcie czym wyczyścić z jasnego dywanu plamy z marchewki :placz:

podobno marchewka dobrze robi na cerę.....
:cool2::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='aga1215']podobno marchewka dobrze robi na cerę.....
:cool2::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli Pysia ma sie teraz czochrać twarza w miejscu konsumpcji:razz:

Posted

[quote name='aga1215']podobno marchewka dobrze robi na cerę.....
:cool2::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
Pysiu będziesz miała bardzo delikatny dywan :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli Pysia ma sie teraz czochrać twarza w miejscu konsumpcji:razz:

przeca Edyta martwiła się o dywan ;) :eviltong:

a Zmorka tylko zadbała o własną cerę....obawiam się, że 1 kg to dla niej zbyt mało

Posted

[quote name='aga1215']przeca Edyta martwiła się o dywan ;) :eviltong:

a Zmorka tylko zadbała o własną cerę....obawiam się, że 1 kg to dla niej zbyt mało :razz:ojej ale zawsze można wykorzystać pozostałosci soku marchwi w dywanie w celu wtarcia sobie go w twarz;)

Posted

[quote name='Pysia']No i okazało się ze zostaliśmy pozbawieni marchewki :evil_lol:
Straszysz ludzi, babo ;) Na zdrowie jej wyjdzie :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli Pysia ma sie teraz czochrać twarza w miejscu konsumpcji:razz:
:roflt:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ojej ale zawsze można wykorzystać pozostałosci soku marchwi w dywanie w celu wtarcia sobie go w twarz;)
Alu - Zmorce może nie wystarczyć :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']podobno marchewka dobrze robi na cerę....:cool2::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
Ostatnio Zmorka powiedziała NIE [SIZE=2]depilacji i cerą przez to się nie przejmuje :diabloti:

Aż pobiegłam do salonu zobaczyć czy da się to wykonać :cool3:

[quote name='Vectra']Pysiu będziesz miała bardzo delikatny dywan :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czyli górą karoten ? ;)

[quote name='aga1215']przeca Edyta martwiła się o dywan ;) :eviltong:

a Zmorka tylko zadbała o własną cerę....obawiam się, że 1 kg to dla niej zbyt mało
Obawiam się ze Zmorka zamierza zmienić kolor z czarnego na rudy tylko co ja jej takiego zrobiłam :placz:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ojej ale zawsze można wykorzystać pozostałosci soku marchwi w dywanie w celu wtarcia sobie go w twarz;)
Ciągle cwiczę :razz: Może po kilku dniach mi się uda ...:evil_lol:

[quote name='paula_z']Straszysz ludzi, babo ;) Na zdrowie jej wyjdzie :evil_lol:

:roflt:
A ja nawet przez ułamek sekundy się nie wystraszyłam :) Bo znam tą paskude i jak ona się patrzy na coś przez minute to ja juz cierpne co ona wymyśli....:mad:

[quote name='aga1215']Alu - Zmorce może nie wystarczyć :evil_lol:
Zmorka właśnie dobrała się do schowka pod schodami....Wypchać czy poczekać ?

Posted

[quote name='Pysia']Ostatnio Zmorka powiedziała NIE [SIZE=2]depilacji i cerą przez to się nie przejmuje :diabloti:

Aż pobiegłam do salonu zobaczyć czy da się to wykonać :cool3:

Czyli górą karoten ? ;)

Obawiam się ze Zmorka zamierza zmienić kolor z czarnego na rudy tylko co ja jej takiego zrobiłam :placz:

Ciągle cwiczę :razz: Może po kilku dniach mi się uda ...:evil_lol:

A ja nawet przez ułamek sekundy się nie wystraszyłam :) Bo znam tą paskude i jak ona się patrzy na coś przez minute to ja juz cierpne co ona wymyśli....:mad:

Zmorka właśnie dobrała się do schowka pod schodami....Wypchać czy poczekać ?

to zależy chyba, jakie chcesz futro - jak rude to jeszcze poczekaj ...

Posted

Zrobiło się w domu bardzo zimno...Myślę sobie" czyżby gazu nie było? ". Idę sprawdzić na dół i co widzę? A księzyc....Zmorka postanowiła iść spać na dworze :mad::mad::mad: Muszę dokładnie zamykać drzwi na zamek :angryy:

Posted

Pysia napisał(a):
Zrobiło się w domu bardzo zimno...Myślę sobie" czyżby gazu nie było? ". Idę sprawdzić na dół i co widzę? A księzyc....Zmorka postanowiła iść spać na dworze :mad::mad::mad: Muszę dokładnie zamykać drzwi na zamek :angryy:

hahahaha Zmora postanowiła przeprowadzić wietrzenie pomieszczeń :evil_lol: :evil_lol:
chartuje was :p

Posted

Vectra napisał(a):
hahahaha Zmora postanowiła przeprowadzić wietrzenie pomieszczeń :evil_lol: :evil_lol:
chartuje was :p

To ja może zamiast ją wykoąpać to zostawię na wietrzenie na noc na dworze? :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']To ja może zamiast ją wykoąpać to zostawię na wietrzenie na noc na dworze? :diabloti:
TAK - :multi: :multi: :multi: będzie ekologicznie i oszczędnie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
witam w piękny słoneczny dzionek:multi: :multi: :multi:
Pysiu - czy dopisałaś marchewkę do listy zakupów :eviltong:

Posted

[quote name='aga1215']TAK - :multi: :multi: :multi: będzie ekologicznie i oszczędnie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
witam w piękny słoneczny dzionek:multi: :multi: :multi:
Pysiu - czy dopisałaś marchewkę do listy zakupów :eviltong:
Witaj w cudowny grudniowy dzień :multi:
Marchew kupiona :diabloti: 5 kg. ;) Postanowiłam poprawić sobie cere :eviltong:

[quote name='Iza i Avanti']:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Nie smiej się bo mi się nie udało ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pozamiatałam na dworze i pozagrabiałam. Zmoroszelmy dostały bzika więc szybko kilka fotek porobiłam i padły baterie :mad: A szkoda bo szalały dalej :p Powgrywam fotki i lecę myć okna ....TZ robi coś przy samochodzie i nie ma czasu ich pomyć :placz:

Posted

:razz:o rany Pysiu a ja zapomniałam kupić marchwi na targowisku ...może wpadniesz do mnie z kilogramem:razz:położymy się na wykładzinie i będziemy siamać marchewkę :cool3:
Ty mogłaś dać przydomek nie Black Obsesion a Mac Gywer:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ czy jak sie to pisze/

aha u mnie balkonowe okno czekało na weszke może byś przy okazji umyła

Posted

[quote name='Pysia']Witaj w cudowny grudniowy dzień :multi:
Marchew kupiona :diabloti: 5 kg. ;) Postanowiłam poprawić sobie cere :eviltong:

Nie smiej się bo mi się nie udało ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pozamiatałam na dworze i pozagrabiałam. Zmoroszelmy dostały bzika więc szybko kilka fotek porobiłam i padły baterie :mad: A szkoda bo szalały dalej :p Powgrywam fotki i lecę myć okna ....TZ robi coś przy samochodzie i nie ma czasu ich pomyć :placz:

;) Pysiu - zauważyłam, że większość TZ-ów przed Świętami tak ma ;) :evil_lol: