Alfik Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Piękny spacerek!!! I po co bylo się tak bać? I Lunkę oczerniać? :D Quote
Alfik Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 [quote name='arima']No to mamy całą relacje :D U Was tyle śniegu? :o[/quote] Śniegu i my zazdrościmy, bo u nas ani troszkę :( Quote
adda Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Jestem trochę rozczarowana, że w ogóle nic się nie działo. Żadnych emocji :D :D :D Fotki super! A Lunka prześmieszna :D Quote
daga10011 Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Oj malawaszka,tak zawsze oczerniasz Lunke a tu taki spokoj :D ....Ale sniegu macie :o ..U nas nie ma wogole :( Quote
malawaszka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 [i]qrwa tyle napisałam i znikło[/i] :evil: Więc Lunka kilka razy próbowała zaczepiać i rzucać się (zwłaszcza przy kiełbasie) ale Zmorka ostoja spokoju NIC na to :lol: jest cudna - mięciutka, śliczna i mądra Prawdziwy Dogtor :D i zafundowała Lunie sesję dogoterapii :D [img]http://img.photobucket.com/albums/v338/waszka/LunaZmora/tnZima051.jpg[/img] :iloveyou: i potem już Luna sama za nią truptała :lol: Quote
malawaszka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 [quote name='daga10011']Oj malawaszka,tak zawsze oczerniasz Lunke a tu taki spokoj :D ....Ale sniegu macie :o ..U nas nie ma wogole :([/quote] hahaha nooo wyszłam na ściemniacza :lol: i dobrze - marzyłam żeby to tak było i się udało :multi: Quote
malawaszka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 [quote name='arima'][img]http://img168.exs.cx/img168/451/asa102fk.jpg[/img] [/quote] a widziałyście to?? nawet buziak był :lol: :wink: Quote
adda Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Widzę malawaszka, że jesteś szczęśliwa :D I było się tak długo czaić i Pysi unikać??? Quote
malawaszka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 jestem szczęśliwa jak diabli :angel: i jeszcze tak fajnie bo śniegu napadało :angel: ehhh jednak wszystko jest możliwe :D :P Quote
arima Posted January 23, 2005 Author Posted January 23, 2005 To teraz Lunka będzie miała prywatnego dogoterapeute :D :D :D i może pokocha wszystkie psy :D :D :D Quote
adda Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 [quote name='malawaszka']jestem szczęśliwa jak diabli :angel: [/quote] To się widzi i czuje przez monitor :lol: Quote
malawaszka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 :roflt: nie wiem już co powiedzieć :oops: tylko ciii z tą dogoterapią bo mi jeszcze Pysia rachunek wystawi :lol: Quote
adda Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 [quote name='malawaszka']ciii z tą dogoterapią bo mi jeszcze Pysia rachunek wystawi :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: Taka nie będzie. Quote
Alfik Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Proszę, jakie niektóre pieski są towarzyskie, nie to co kilka znanych mi leonów :D Mam nadzieję Arima, że chociaż Bonek będzie milej ustosunkowany do otoczenia (czyt. Alfa) :D :D :D Quote
adda Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 [quote name='Alfik']Mam nadzieję Arima, że chociaż Bonek będzie milej ustosunkowany do otoczenia (czyt. Alfa) :D :D :D[/quote] Goryle raczej są mile ustosunkowane :D Quote
anetta Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Woow :o Luna :o ...z kolezanka :o Ale bajer :B-fly: Quote
arima Posted January 23, 2005 Author Posted January 23, 2005 [quote name='Alfik']Proszę, jakie niektóre pieski są towarzyskie, nie to co kilka znanych mi leonów :D Mam nadzieję Arima, że chociaż Bonek będzie milej ustosunkowany do otoczenia (czyt. Alfa) :D :D :D[/quote] Pewnie tak :D :D tylko Almie sie ubzdurało że to jej synek i nie wiem czy pozwoli :D :D :D :D :D Quote
daga10011 Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 haha,instynkt macierzynski jej sie wlaczyl???? :D Quote
LAZY Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Extra! Fotki są rewelacyjne...a jak się fajnie kobitki dogadały.. U nas też dzis posy[pało i byłam z Lazy na śneiżkach..(rezultat mokre uty i spodnei po kolana, ale co tam sunia szcześliwa) niestety głupianie zabrałam aparatu... :-? Quote
Pysia Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Dobra - teraz moja relacja :) Wychodzę z klatki i szłyszę zajadłe ujadanie. Patrzę :o a tu jakiś mini sznaucer atakuje boguducha winnego psa sąsiada :-? Podejśc czy nie ?? Może lepiej nie rezykować ? Ale zauważyła mnie i idzie...Panika :o Chwila i opanowanie się ...Nie ma czasu na ucieczkę- trzeba się z losem pogodzić :nerwy: Lunka najpierw zdziwiona co to :o Zmora po telepatycznym porozumieniu ze mną postanowiła olać zbója. Udało się !!!! W całości kontynuowałyśmy spacer :) Co prawda były chwile grozy jak terrorystka próbowała odgryść piękny noseczek Zmorki ale obyło się bez krwi :wink: Zmora zrobiła tylko zdziwioną minę i tyle :lol: :bigok: Teraz ja liczę że Zmora nauczy się w końcu terroryzmu od Lunki ;) Quote
Wojtek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 O matko. horrorystyczn opowieść, trzyma w napięciu do końca... Quote
LAZY Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 [quote name='Pysia']Dobra - teraz moja relacja :) Wychodzę z klatki i szłyszę zajadłe ujadanie. Patrzę :o a tu jakiś mini sznaucer atakuje boguducha winnego psa sąsiada :-? Podejśc czy nie ?? Może lepiej nie rezykować ? Ale zauważyła mnie i idzie...Panika :o Chwila i opanowanie się ...Nie ma czasu na ucieczkę- trzeba się z losem pogodzić :nerwy: Lunka najpierw zdziwiona co to :o Zmora po telepatycznym porozumieniu ze mną postanowiła olać zbója. Udało się !!!! W całości kontynuowałyśmy spacer :) Co prawda były chwile grozy jak terrorystka próbowała odgryść piękny noseczek Zmorki ale obyło się bez krwi :wink: Zmora zrobiła tylko zdziwioną minę i tyle :lol: :bigok: Teraz ja liczę że Zmora nauczy się w końcu terroryzmu od Lunki ;)[/quote] Buahahahahaha..... Quote
malawaszka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 hhahaa no tak zapomniałam dodać, że na sam początek Luna dała popis bo młody chciał się bawić a ona nie bardzo bo był za duży :lol: Quote
Recommended Posts