Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[i]qrwa tyle napisałam i znikło[/i] :evil:

Więc Lunka kilka razy próbowała zaczepiać i rzucać się (zwłaszcza przy kiełbasie) ale Zmorka ostoja spokoju NIC na to :lol: jest cudna - mięciutka, śliczna i mądra

Prawdziwy Dogtor :D i zafundowała Lunie sesję dogoterapii :D

[img]http://img.photobucket.com/albums/v338/waszka/LunaZmora/tnZima051.jpg[/img]

:iloveyou:
i potem już Luna sama za nią truptała :lol:

Posted

[quote name='daga10011']Oj malawaszka,tak zawsze oczerniasz Lunke a tu taki spokoj :D ....Ale sniegu macie :o ..U nas nie ma wogole :([/quote]

hahaha nooo wyszłam na ściemniacza :lol: i dobrze - marzyłam żeby to tak było i się udało :multi:

Posted

Proszę, jakie niektóre pieski są towarzyskie, nie to co kilka znanych mi leonów :D
Mam nadzieję Arima, że chociaż Bonek będzie milej ustosunkowany do otoczenia (czyt. Alfa) :D :D :D

Posted

[quote name='Alfik']Mam nadzieję Arima, że chociaż Bonek będzie milej ustosunkowany do otoczenia (czyt. Alfa) :D :D :D[/quote]
Goryle raczej są mile ustosunkowane :D

Posted

[quote name='Alfik']Proszę, jakie niektóre pieski są towarzyskie, nie to co kilka znanych mi leonów :D
Mam nadzieję Arima, że chociaż Bonek będzie milej ustosunkowany do otoczenia (czyt. Alfa) :D :D :D[/quote]
Pewnie tak :D :D tylko Almie sie ubzdurało że to jej synek i nie wiem czy pozwoli :D :D :D :D :D

Posted

Extra!

Fotki są rewelacyjne...a jak się fajnie kobitki dogadały..

U nas też dzis posy[pało i byłam z Lazy na śneiżkach..(rezultat mokre uty i spodnei po kolana, ale co tam sunia szcześliwa) niestety głupianie zabrałam aparatu... :-?

Posted

Dobra - teraz moja relacja :)
Wychodzę z klatki i szłyszę zajadłe ujadanie. Patrzę :o a tu jakiś mini sznaucer atakuje boguducha winnego psa sąsiada :-? Podejśc czy nie ?? Może lepiej nie rezykować ? Ale zauważyła mnie i idzie...Panika :o Chwila i opanowanie się ...Nie ma czasu na ucieczkę- trzeba się z losem pogodzić :nerwy: Lunka najpierw zdziwiona co to :o Zmora po telepatycznym porozumieniu ze mną postanowiła olać zbója. Udało się !!!! W całości kontynuowałyśmy spacer :) Co prawda były chwile grozy jak terrorystka próbowała odgryść piękny noseczek Zmorki ale obyło się bez krwi :wink: Zmora zrobiła tylko zdziwioną minę i tyle :lol: :bigok:
Teraz ja liczę że Zmora nauczy się w końcu terroryzmu od Lunki ;)

Posted

[quote name='Pysia']Dobra - teraz moja relacja :)
Wychodzę z klatki i szłyszę zajadłe ujadanie. Patrzę :o a tu jakiś mini sznaucer atakuje boguducha winnego psa sąsiada :-? Podejśc czy nie ?? Może lepiej nie rezykować ? Ale zauważyła mnie i idzie...Panika :o Chwila i opanowanie się ...Nie ma czasu na ucieczkę- trzeba się z losem pogodzić :nerwy: Lunka najpierw zdziwiona co to :o Zmora po telepatycznym porozumieniu ze mną postanowiła olać zbója. Udało się !!!! W całości kontynuowałyśmy spacer :) Co prawda były chwile grozy jak terrorystka próbowała odgryść piękny noseczek Zmorki ale obyło się bez krwi :wink: Zmora zrobiła tylko zdziwioną minę i tyle :lol: :bigok:
Teraz ja liczę że Zmora nauczy się w końcu terroryzmu od Lunki ;)[/quote]

Buahahahahaha.....