Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Teraz ciekawi mnie czy Lunka chciałaby zjeść mojego kota :)
Zmorka jest taka, że jak wczoraj chciał ją zjeść amstaff to stanęła jak wryta i zszokowanym wzrokiem patrzyła się wkoło :o Amstaff za chwilę też dostał szoku no bo jak można tak poprostu stać ?? :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ale za to mój ma na swoim koncie nawet sznaucera olbrzyma i dobermana :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Buahahaha...ZBIERAM ZAKŁADY!!!

• 3 months later...
Posted

Jesteście okropne... Poprostu nie umiem tu wstawiać zdjęć a już zmniejszać aby wstawić to zupełnie... Brak programu :) Sorki dziewczyny ale ja praktycznie ostatnio wcale nie mam czasu siedzieć na kompie :( Trzymajcie kciuki aby nam się krycie udało to będzie 2 miechy spokoju i mozliwości posiedzenie przed monitorkiem ;) Potem to juz....będę mam nadzieję wysyłać Wam zdjęcia szczeniąt ;) Jak ktoś uratuje ma duszę i powstawia jak ostatnio zdjęcia to wyslę na maila :) Oczywiście maila też potrzebuje tego kogoś;)

Posted

Oki :) Będą nowe fotki :)
Acha !! Dziewczyny :) Moja Zmorka wygrała :) Miesiac temu chyba waszka pilnowała mi psa pod pocztą a Lunka normalnie miała oczy jak szklanki ze strachu przed Zmorką :o
Ale jestem podła ze to napisałam - no nie ? :evilbat: