sylwiaskalska Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Hey wszystkim wstawać trzeba jeść pączki :) Quote
Jupi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Pysia piękne masz niufki, absolutnie uwielbiam nowofunlandy:lol: kocham te pieski, są w czołówce moich ukochanych ras:multi: Ja mam obecnie też czarnulka ale labka, zapraszam do mojej galerii: Jupi czarny labek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22247 Pozdrawiam serdecznie i podaje łapę psiakom:bluepaw: Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzień dobry Pysiu ;) ... Czemu jeszcze Cię nie ma? :roll: Quote
Magda Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzien dobry Pysiu, Zmoreczko i Szelmo!!:multi: Paczki smakowaly? Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!! Quote
Pysia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!! No jestem :lol: Pączki i faworki wczoraj smakowały mi tak sobie bo jadłam je w...pracy :placz: Zamęczą mnie !! Dzisiaj chyba będę( jak nie zadzwonią....) i wstawię kilka fotek ;) Ale najpierw poodpoczywam ;) Quote
PIKA Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ale najpierw poodpoczywam ;-) no chyba juz poodpoczywalaś :roll: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 PIKA napisał(a):no chyba juz poodpoczywalaś :roll: No właśnie ... Gdzie Ty znów poszłaś? :roll: Quote
Pysia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Poodpoczywać czyli poleżeć, pospacerować i pobuszować w sklepach :eviltong: Quote
beria Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 To ostatnie to najlepsza forma wypoczynku :lol: Quote
malawaszka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Pysia napisał(a):Poodpoczywać czyli poleżeć, pospacerować i pobuszować w sklepach :eviltong: no patrzcie jaka - A DOGO??!!:mad: Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 beria napisał(a):To ostatnie to najlepsza forma wypoczynku :lol: Masz w 100% racje ;) malawaszka napisał(a):no patrzcie jaka - A DOGO??!!:mad: Nie bij ;) Już jestem :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Dzień Doberek Blondyneczko :cool3: ... Co tam w wielkim świecie czarnych pań słychać? :razz: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Pysia napisał(a):Poodpoczywać czyli poleżeć, pospacerować i pobuszować w sklepach :eviltong::mad:na 1 miejscu powinno być DOGO:p Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Witaj Pysiu. Właśnie się zorientowałam, że masz galerię...:oops: Głupio mi, że dopiero teraz...:oops: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='an3czka']Witaj Pysiu. Właśnie się zorientowałam, że masz galerię...:oops: Głupio mi, że dopiero teraz...:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Ty co, co?!:razz: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='an3czka']A Ty co, co?!:razz: A nic :evil_lol: ... Spostrzegawcza jesteś :evil_lol: ;) ... Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='an3czka']Witaj Pysiu. Właśnie się zorientowałam, że masz galerię...:oops: Głupio mi, że dopiero teraz...:oops: Serio ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to witam w świecie czarnych zmorkowatych szelm i typowej blondynki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U nas jajek nie zobaczysz ( chyba ze Piotrka ;) ale on nieskory do pokazywania - dba o cnote ;) ) za to są cieczki, miłosc miedzysuczkowa itp :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']A nic :evil_lol: ... Spostrzegawcza jesteś :evil_lol: ;) ... Sratatata:diabloti: Bardzo zabawne!:obrazic: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Pysia']Serio ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to witam w świecie czarnych zmorkowatych szelm i typowej blondynki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U nas jajek nie zobaczysz ( chyba ze Piotrka ;) ale on nieskory do pokazywania - dba o cnote ;) ) za to są cieczki, miłosc miedzysuczkowa itp :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:To co mam machać nimi na wszystkie strony jak co poniektóre zwierzaki? :cool3: [quote name='an3czka']Sratatata:diabloti: Bardzo zabawne!:obrazic: :cool3: No chyba się nie obraziłaś? :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:To co mam machać nimi na wszystkie strony jak co poniektóre zwierzaki? :cool3::mad:Piotrek , wzięłam sobie to do serca , odczułam że masz coś do Ozzulca :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Pysia']Serio ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to witam w świecie czarnych zmorkowatych szelm i typowej blondynki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U nas jajek nie zobaczysz ( chyba ze Piotrka ;) ale on nieskory do pokazywania - dba o cnote ;) ) za to są cieczki, miłosc miedzysuczkowa itp :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jajek to ja mam nadmiar:evil_lol: . Z chęcią pooglądam coś, co nie ma związku z CHŁOPEM!:lol: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:Piotrek , wzięłam sobie to do serca , odczułam że masz coś do Ozzulca :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to chyba słusznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Chociaż Locersowi też się czasem zdarza, a i Ani Basco pokazuje jajca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='an3czka']Jajek to ja mam nadmiar:evil_lol: . Z chęcią pooglądam coś, co nie ma związku z CHŁOPEM!:lol: Rezygnujesz z tego co najlepsze :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='an3czka']Jajek to ja mam nadmiar:evil_lol: . Z chęcią pooglądam coś, co nie ma związku z CHŁOPEM!:lol: Jak to przeczytałam to miałam leciec i robic kuciapkom fotki w zbliżeniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że sie powstrzymałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PiotrekJ']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:To co mam machać nimi na wszystkie strony jak co poniektóre zwierzaki? :cool3: To mogłoby byc ciekawe.... [quote name='Alicjarydzewska']:mad:Piotrek , wzięłam sobie to do serca , odczułam że masz coś do Ozzulca :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powiem Ci na pocieszenie ze galeria Ozulca jest ulubioną galerią Zmorki i Szelmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts