Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']Pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
No jestem :lol:
Pączki i faworki wczoraj smakowały mi tak sobie bo jadłam je w...pracy :placz: Zamęczą mnie !!
Dzisiaj chyba będę( jak nie zadzwonią....) i wstawię kilka fotek ;) Ale najpierw poodpoczywam ;)

Posted

beria napisał(a):
To ostatnie to najlepsza forma wypoczynku :lol:

Masz w 100% racje ;)
malawaszka napisał(a):
no patrzcie jaka - A DOGO??!!:mad:

Nie bij ;) Już jestem :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Witaj Pysiu. Właśnie się zorientowałam, że masz galerię...:oops:
Głupio mi, że dopiero teraz...:oops:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Witaj Pysiu. Właśnie się zorientowałam, że masz galerię...:oops:
Głupio mi, że dopiero teraz...:oops:
Serio ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No to witam w świecie czarnych zmorkowatych szelm i typowej blondynki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
U nas jajek nie zobaczysz ( chyba ze Piotrka ;) ale on nieskory do pokazywania - dba o cnote ;) ) za to są cieczki, miłosc miedzysuczkowa itp :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Serio ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No to witam w świecie czarnych zmorkowatych szelm i typowej blondynki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
U nas jajek nie zobaczysz ( chyba ze Piotrka ;) ale on nieskory do pokazywania - dba o cnote ;) ) za to są cieczki, miłosc miedzysuczkowa itp :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:To co mam machać nimi na wszystkie strony jak co poniektóre zwierzaki? :cool3:

[quote name='an3czka']Sratatata:diabloti: Bardzo zabawne!:obrazic:
:cool3:

No chyba się nie obraziłaś? :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

PiotrekJ napisał(a):
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:To co mam machać nimi na wszystkie strony jak co poniektóre zwierzaki? :cool3:
:mad:Piotrek , wzięłam sobie to do serca , odczułam że masz coś do Ozzulca :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Serio ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jajek to ja mam nadmiar:evil_lol: . Z chęcią pooglądam coś, co nie ma związku z CHŁOPEM!:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:Piotrek , wzięłam sobie to do serca , odczułam że masz coś do Ozzulca :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I to chyba słusznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Chociaż Locersowi też się czasem zdarza, a i Ani Basco pokazuje jajca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='an3czka']Jajek to ja mam nadmiar:evil_lol: . Z chęcią pooglądam coś, co nie ma związku z CHŁOPEM!:lol:

Rezygnujesz z tego co najlepsze :evil_lol: :evil_lol: ;) ...

Posted

[quote name='an3czka']Jajek to ja mam nadmiar:evil_lol: . Z chęcią pooglądam coś, co nie ma związku z CHŁOPEM!:lol:
Jak to przeczytałam to miałam leciec i robic kuciapkom fotki w zbliżeniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że sie powstrzymałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='PiotrekJ']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:To co mam machać nimi na wszystkie strony jak co poniektóre zwierzaki? :cool3:
To mogłoby byc ciekawe....
[quote name='Alicjarydzewska']:mad:Piotrek , wzięłam sobie to do serca , odczułam że masz coś do Ozzulca :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Powiem Ci na pocieszenie ze galeria Ozulca jest ulubioną galerią Zmorki i Szelmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: