Pegaza Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witam:p nie było mnie tu kilka dni i sporo rzeczy sie dowiedzialam:evil_lol: taa cos o linieniu wiem :mad:moja tez to ma a kto to ma cheć na małego pona?:p Quote
Pysia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Medorowa napisał(a):Są:p:p Ale maluszki:loveu: Babciu Ty wiesz czego ja Ci życzę:loveu: Abym była zawsze taka piękna i mądra jak jestem? :diabloti: anetta napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: Nio :loveu::loveu::loveu: Pegaza napisał(a):Witam:p nie było mnie tu kilka dni i sporo rzeczy sie dowiedzialam:evil_lol: taa cos o linieniu wiem :mad:moja tez to ma a kto to ma cheć na małego pona?:p O myciu podłogi? :evil_lol: Linieje Zmorka - wypcham ale dopiero jak zarośnie, bo taka łysa źle by wyglądała w salonie wypchana :diabloti: Nikt nie ma chęci tylko byłyśmy w odwiedzinkach :loveu: Chociaż... Za 100 lat kto wie :roll: Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :roll::roll: ... tak najdroższa:loveu::diabloti: Quote
Pysia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Medorowa napisał(a)::roll::roll: ... tak najdroższa:loveu::diabloti: Buahahahaha a kysz maro przeklęta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dobra wsio widziałam ....małe oPONki :grins: Big Honey'a....ciebie i ludziów i piesy i wsio i lece dalejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:loveu: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 cofłam sie siostro :hmmmm: chyba nic nie namieszałam :roll: o 2 stronki widziałam cie, Karola honeya, ponki :loveu::loveu: czyli jestem na bierząco :evil_lol::evil_lol: wdepne zaś przy odrobinie nadmiaru czasu:loveu: Quote
Pysia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja']Dobra wsio widziałam ....małe oPONki :grins: Big Honey'a....ciebie i ludziów i piesy i wsio i lece dalejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:loveu: Hahaha :evil_lol: Małe oPONki chciały Justynce zassać nosa :diabloti: [quote name='clockwork']cofłam sie siostro :hmmmm: chyba nic nie namieszałam :roll: o 2 stronki widziałam cie, Karola honeya, ponki :loveu::loveu: czyli jestem na bierząco :evil_lol::evil_lol: wdepne zaś przy odrobinie nadmiaru czasu:loveu: Własnie :mad: Nie namięszałaś :mad: A trza było :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Pysia napisał(a):Buahahahaha a kysz maro przeklęta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie zrobię Ci tej przyjemności:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Medorowa']Nie zrobię Ci tej przyjemności:loveu::loveu: Wredna :loveu::loveu::loveu: Jeszcze mam fotki słodziaków ;) Strasznie takie ziewajace mi się podobały :loveu: I początek ziewania ;) Quote
Pysia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Groźny PON :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Z minką ;) Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Pysia']Wredna :loveu::loveu::loveu: Może i tak, ale za to, jaka piękna, wspaniałomyślna, mądra, dobra... :loveu::loveu::loveu: [quote name='Pysia']Groźny PON :evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l53-4.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ma czarne podniebienie - będzie agresywny:cool1:;) Buhahahhahahahaa:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ...JUSTYNKA ....poka noska :grins: witkam was :hand::multi::loveu: Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 hahaha ale małe jamochłony :loveu::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Medorowa']Może i tak, ale za to, jaka piękna, wspaniałomyślna, mądra, dobra... :loveu::loveu::loveu: Ma czarne podniebienie - będzie agresywny:cool1:;) Buhahahhahahahaa:evil_lol: Wspaniałomyslna ...:crazyeye::diabloti::evil_lol:...wariatka :diabloti: Pewnie że będzie agresywny :diabloti: [quote name='Doginka']Ale słodkie te słodziaki A jak pięknie pachną :loveu: [quote name='Alicja']...JUSTYNKA ....poka noska :grins: witkam was :hand::multi::loveu: Pewnie nie pokaże ;) Witam Was :multi: [quote name='malawaszka']hahaha ale małe jamochłony :loveu::evil_lol: Nio :loveu: Ciągle ziewały i pokazywały te swoje gardziołka :loveu: Znowu myję podłogę :cool1: Szelma ożywiła się, bo przez ostatnie dni była bardzo senna ;) To meteopatka totalna ;) Teraz demoluje mi ogród, bo za płotem jest złosliwy kot i się z nią drazni :mad: Quote
Doginka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 To ja jestem ciekawa, kiedy pokażesz rozkawałkowanego kota:diabloti::razz: Quote
Pysia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Doginka napisał(a):To ja jestem ciekawa, kiedy pokażesz rozkawałkowanego kota:diabloti::razz: Tfu!! Wypluj to Doginka :angryy: Bo Szelma nie przepada za kotami :mad: Quote
Medorowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Pysia napisał(a):Wspaniałomyslna ...:crazyeye::diabloti::evil_lol:...wariatka :diabloti: Pewnie że będzie agresywny :diabloti: Miło mi, Madzia jezdem:loveu::loveu::loveu::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Pysiu... shanti cie woła na bazaek... pyta czy przesyłka doszła :razz::razz: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 :razz::razz:Pysiu ... a jak tam zwis :hmmmm:...............:oops::roll: Quote
Pysia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Medorowa']Miło mi, Madzia jezdem:loveu::loveu::loveu::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja Edyta :diabloti: [quote name='clockwork']Pysiu... shanti cie woła na bazaek... pyta czy przesyłka doszła :razz::razz: Nie doszła :shake: Ale nie wiem czy avizo nie ma w skrzynce ;) Bo u mnie listonoszka chodzi o debilnych porach :angryy: [quote name='Alicja']:razz::razz:Pysiu ... a jak tam zwis :hmmmm:...............:oops::roll: Nie wiem :roll: Jeden nie dotarł a drugi jeszcze nie wrócił do domu :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cz wariatko, zwana potocznie Edytą:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wiecie co właśnie robię? Czytam " SEKS - nowoczesny poradnik intymny" :diabloti: W weekend będę sprawdzała w naturze dokładnie bo w tygodniu to " na komara" mogę :evil_lol: Super działy tu są :diabloti: Weszka - to chcesz czy nie w prezencie? Mówię Ci - jest boski :loveu::multi: Quote
Doginka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Pysia napisał(a):Wiecie co właśnie robię? Czytam " SEKS - nowoczesny poradnik intymny" :diabloti: W weekend będę sprawdzała w naturze dokładnie bo w tygodniu to " na komara" mogę :evil_lol: Super działy tu są :diabloti: Weszka - to chcesz czy nie w prezencie? Mówię Ci - jest boski :loveu::multi: Ja też chcę poczytać i wypróbować:crazyeye::diabloti:;) Quote
Recommended Posts