Madallena Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 A tak Benek gwiazdorzy w tv ;-) http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,19333,news,,1,,jak_uchronic_zwierze_przed_kleszczem,aktualnosci_detal.html Quote
muczia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Coś mi sie wydaje że chłopak zrobi karierę. Kamera go uwielbia:evil_lol: Quote
majqa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 No i poległam...jestem zakochana w tym cudnym jęzorze!!! Quote
Madallena Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Gwiazdor już w nowym domu :multi::multi: Mieszka pod Warszawą. Rodzina z dwójką "dorosłych" córek i 7 letnim synkiem. Zakochani w Benku od pierwszego wejrzenia :) Wieczorem wkleję fotki :cool3: Quote
Inez de Villaro Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Magda, nie dostałam od Ciebie sms-a z nr telefonu ...rozmawiałysmy dziś w sprawie buldogów. Quote
majqa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Gratulacje, hm...a może by nie usuwać ogłoszeń (pewno i tak nie wszystkie się da), jeśli macie innego mopsa na serduchu? Tak, czy owak, poczekałabym, dla świętego spokoju, z usuwaniem. Quote
majqa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Jeśli zdecydujecie Dziewczyny, że mam pousuwać ogłoszenia (tam, gdzie to wykonalne), piszcie proszę na PW. Powodzenia psiaku!!! :hand: Quote
Madallena Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Wiesz co? z tego co wiem, na chwilę obecną nie ma żadnych mopsików do adopcji... Buldożki są angielskie i to ze dwa! także można by się oytać czy zamiast mopsika nie chcą BA :) a u Benka wszystko ok. Żyje sobie w nowym domku i nie ma nawet czasu tęsknić :) Quote
andzia69 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 bardzo się cieszę z nowego domku mopsika - oby mu było jak najlepiej:loveu: Quote
Madallena Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Pare zaległych info od Benka: Bardzo mądry chłopak! Trafił do domu, w którym jest traktowany jak członek rodziny, synek, córeczka - nieważne. Dostał to na co zasługiwał - wspaniały, kochający dom.:multi::multi: Nigdy nie będzie oddany, to jego dozywotni dom. Nie jest przetapiany na smalec :cool3: (słyszałam jego szczekanie, oczywiście, że szczeka jak tylko coś się dzieje w domu, czy poza nim). Załatwia sie pieknie na zewnątrz. Nawet nie robi w ogródku, Trzeba wyjść za furtkę. Pewnej nocy mu się zachciało... polizał Pana po rekach, nic. Lizał i lizał aż jego Pan się obudził. Wyszedł z Benkiem do ogródka. A gdzie tam! Benek kazał otworzyć furtke i iść z nim w miejsce, gdzie spokojnie się załatwił. W środku nocy oczywiście... Wszyscy Benka zazdroszczą. Benek ma niezłe "rwanie" i rasa mops już jest nieźle rozreklamowana wśród znajomych nowych właścicieli Benka. Benka nie da się nie kochać, dlatego wszystcy bez wyjątku go kochaja. A tu fragment listu po rozmowie telefonicznej i parę fotek: Co mogę więcej napisać,duzo opowiedziałam przez telefon.Benek i my jestesmy szczesliwi,tak musialo byc,ze Benek jest u nas.Jest madry kochany brak słow,zeby to wszystko napisac.Bardzo dziekujemy za zaufanie. Quote
Recommended Posts