Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tym razem trochę plenerów... Błoto to ulubione miejsce zabaw mojego pupila...

73607.jpg

Wszelkie zbiorniki wodne również, zwłaszcza gdy w grę wchodzi patyk..

73608.jpg

No, a w ostateczności, już na sucho może sie zawsze z rodezjanką poszarpać - w końcu kij ma dwa końce...

73609.jpg

Muszę koniecznie poszukać zdjęć na których mój pies nie wygląda jak pluszowy.. to nie będzie łatwe, choć czasem pokazuje zęby..

Serdeczności dla wszystkich :-)

Posted

A ja w sobotę odwiedziłam ze znajomymi hodowlę erdelków, było super! Siedem szalonych, wesołych czapraków (plus dwa owczarki) biegających razem i witających radośnie każdego wchodzącego gościa. Straciłam dla nich kompletnie głowę, każdego musiałam wygłaskać, wyczochrać, a ile buziaków mi się dostało :D :D

Oto zdjęcia z wizyty, a na nich piękne, uśmiechnięte psie pychole:

hodowla.jpg

hodowla1.jpg

hodowla2.jpg

Posted

No i znowu nic. No coz albo obrobka zdjec mi nie wyszla, albo nie wiem co jeszcze´. :evil: Flaire jesli to dla Ciebie nie jest problemem to moge je przeslac do Ciebie a Ty zobaczysz co da sie zrobic?

Posted

Terry jak prześlesz do Flaire napewno Ci pomoże

Bo ja bez pomocy nie dałabym rady :oops:

Zachraniarka dzięki za Zdjęcia moich ukochanych Aired.- aż tyle naraz :lol:

Co to za hodowla ?

Gdzieś koło Gdańska? Pytam tak orientacyjnie ja jestem z okolic Torunia.

Powoli będe szukała dobrej hodowli Aired. żeby jesienią

znowu był ze mną mały serdelek.

Posted

zachraniarka: Hodowla serdelkow przeurocza i dosc liczna... Ile tam bylo psiakow?

pleg:Zdjecia super! Gdzie zostaly zrobione? Czyzby w poblizu miejsca zamieszkania bylo takie jeziorko...? Bo jesli tak, to zazdroszcze!

Posted

Terry, tak szybko to zmieniłaś, że nawet nie miałam okazji poprawić!!!! Chyba spacja była. Wstaw jeszcze raz, a ja najwyżej poprawię, albo wyślij adres na maila, to wstawię!

Posted

Aga dzięki za komplement nt. zdjęć - zrobione w czasie spacerów w niedalekim lesie.

Tam też są małe jeziorka.. Miejsce jest super dla mojego psa - dla mnie trochę mniej, bo to stojąca woda i perfumy dla psa najlepsze :-)))

Ale co mu mam żałować - szybko wietrzeją.

Wrzucę później jeszce zdjęcia z nad jeziorka(znalazłem kilka) muszę je tylko na serwer wrzucić..

Pozdrawiam dogomaniaków..

Posted

O.k no to jeszcze raz

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

[Komentarz moda: oj, Terry, Terry... Trzeba wstawiać adresy zdjęć, a nie adresy stron, na których zdjęcia się znajdują... :( . Na dogomanii są instrukcje, jak to zrobić w kilku miejscach; znajdę jedno z nich i Ci podeślę! -- Flaire]

Posted

Znalazłem jeszcze jedno - mój pies nauczył się latać - czego sie nie robi dla patyka.. (na zdjęciu z moim bratem)

73932.jpg

pozdrawiamy

Posted

Terry :D -------brawo! coś bliżej o tej gromadce...?

pleg :D -----wspaniałe foty bombowego foksa!

Chyba jak wmłócę obiadek, to może jeszcze coś zeskanuję i wrzucę :wink:

Posted

Witajcie ponownie.Bardzo cieszymy się razem z Klakierem (tak ma na imię mój ukochany pies), że jego fotki się wam podobają :-)

Klakier ma w tej chwili 2 lata - skończone 1.06 - jest dla nas najważniejszym członkiem rodziny - chociaz staramy się go nie rozpieszczać, nie zawsze nam to wychodzi, bo pieszczoch z niego, ze hej!

74031.jpg

A tu dla agi_ostaszewskiej stawik zarówno zimą

73982.jpg

jak i bliżej lata

74035.jpg

latających Klakierków mam więcej ale już nie tak matriksowych - poszukam i wrzucę przy najbliższej okazji..

Pozdrawiamy

Posted
zachraniarka: Hodowla serdelkow przeurocza i dosc liczna... Ile tam bylo psiakow?

Przeurocza, bo pełna przeuroczych psiaków :D

Erdeli było siedem (cztery suczki i trzy pieski) plus dwa owczarki. Tydzień wcześniej było tam jeszcze 8 erdelkowych szczeniaków, szkoda, że się na nie spóźniłam :(

Hodowla nie jest niestety koło Gdańska (niestety dla mnie, bo bym mogła ją częściej odwiedzać). Znajduje się w Niemczech, w małym miasteczku Prenzlau.

W Polsce z tej hodowli jest piesek Ajk, należy do mojej znajomej ze Szczecina. Ostatnio wystąpił na zawodach w Niemczech, gdzie zajął pierwsze miejsce przed dwudziestoma owczarkami. Co to znaczy terrier!!

Oto zdjęcie Ajka (którego uwielbiam :iloveyou: ):

ajk3.jpg

Posted

Dzięki dzięki dzięki... za wszystkie miłe słowa..Klakier tez się cieszy chociaż zawsze ma wątpliwości czy to robienie zdjeć ma sens wogóle.. ale skoro Państwo to lubią.. czasem tylko popatrzy z wyrzutem..

74030.jpg

W tej chwili wogóle szamamy arbuza - nie wiem jak inne foksiki ale nasz uwielbia arbuzy... nie da sobie przetłumaczyc ze to takie mało psie jedzenie - musimy się z nim dzielić sprawiedliwie...bo jak nie to robi taką minę:

74033.jpg

a wogóle to znalazłem kilka zdjęć "latających"

Proszę Państwa, przed Wami Pierwszy Oblatywacz Rzeczypospolitej Psiej :-)

74080.jpg

74081.jpg

Pozdrawiamy wszyskich Dogomaniaków i życzymy dobrej nocy...

Posted

pleg :D FOXOMATRIX - bomba latanie :D

Flaire :P Klakier nieźle by się prezentował na torze agility - to fakt.

Miłej nocy :D

Posted

Niestety nie. Trochę brakuje czasu. Jakoś nie zetknęliśmy się z grupą, która się w ten sposób bawi. Klakier czasami ma własne zdanie, co utrudniłoby zapewne trening i start. Nie powiem chętnie byśmy gdzieś potrenowali.

Piotrek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...