Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widać jak pańcia z Kiri nabiera życiowego rozpędu---to a propos szybkości zmian emblematu :wink:

SKIBI---sorrki, pogubiłam się :oops:

Posted
Skibi znowu Ci zazdroszę skąd ty masz takie fajne zdjęcia małej ?

Silver,

jeździmy do Alpi w odwiedziny i sami pstrykamy zdjęcia :D

Elu,

fajna ta Twoja Kiri. Czy imię ma od tych przepyszniutkich serków 8) ?

Posted

Bogula :D pozdrowionka :D rośnie mała :D emblemaciki fajna rzecz - nauczyłam się jak je robić, więc szaleję

Skibi :D faktycznie pochodzi od twarożka - ale czy on taki smaczny??? :o tak naprawdę to imię miało być dla kerry blue teriera, niestety była nie osiągalnym psiakiem kiedy kupowaliśmy. Pozostaliśmy na małej walijce - bardzo uroczym psiaku :D

Twoja mała też będzie urocza teraz wygląda jak śnieżynka :D

Posted

Tak, "sniezynki" w roznym stadium rozwoju sa sliczniusie.

Elu zazdroszcze Ci umiejetnosci wstawienia emblematu - ja jeszcze nie zglebilam tej trudnej sztuki :oops: , moze kiedys sie poprawie :lol:

A na kerraka przyjdzie jeszcze czas, moze to ja Ci jakiegos wyhoduje :wink:

Posted

Czapla to Twój Niuniek jak chcesz to Ci go podeślę lub inny zrobię. Ja zazwyczaj mam obrazki w - moich obrazach. Jak wchodzę na profil tam przy pozycji na samym dole - Wyślij Emblemat z twojego komputera jest przeglądaj. odnajdujesz obrazek już przygotowany i naciskasz, a potem potwierdzasz :D

Ladny - prawda :D

• 1 month later...
Posted

Evita - 9.09.2003 :D

EVITA.jpg

Imię: Evita Tabet

Urodzona: 9.10.2002

Ojciec: Lar Jalowce

Matka: Arka Tabet

Hodowca: Tadeusz Dyczkowski

Właściciel: Janusz Borowy

Posted

KIRI Ogromne dzięki, ale byłem przekonany, że chodzi o wstawianie zdjęć naszych psów do Galerii Dogomanii w miejscu przeznaczonym dla danej rasy.

Posted

Dobra, to ja dodam Misię. Nowych zdjęć Misi oczywiście nie mam , a niektóre z tych poniżej już wcześnie zamieszczałam. Ale chyba tworzą ładną serię:

Misia, wiek ok. 8 tygodni

misiasleepsontoyforemail.JPG

Misia, wiek ok. 8 miesięcy, trochę kudłata :wink:

malamisiaadultsleepsontoy.JPG

Misia, wiek ok. 3 lata

malamisiaspinastonodze2.JPG

Posted

Flaire :D

-----------------Misia piękna jak zawsze! tylko powiększa się jej legowisko i zabawki; JUŻ NIDŁUGO---prawda? czekam na nowe foty!

Posted

Widze, ze troszke zmobilizowalam szanowne towarzystwo do chwalenia sie piesiami i fotek troszke przybylo :lol: Ja jako, ze jestem zafascynowana agility to dorzuce jeszcze to: kerry-sl.gif no i moze to: kerry-tu.gif

Posted

Flaire i Czapla

Piękne pieski.

Flaire no ba Misia na łóżku, a Ty gdzie? :o :wink:

Czapla ona tak pięknie wygląda - i kondycja poprawia się u Pani przy piesku :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...