monika083 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 jaki on sliczny i usmiechniety ..trzeba takie fotki do ogloszen wstawiac! Quote
Panca Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 cudny,cudny,cudny:loveu: on jest zapisany do Murki do hoteliku, prawda? gdzie jest najmniejsza kolejka obecnie? Quote
MyrkurDagur Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Panca napisał(a):cudny,cudny,cudny:loveu: on jest zapisany do Murki do hoteliku, prawda? gdzie jest najmniejsza kolejka obecnie? Tak, Rufus jest zapisany do Murki. Ale tam kolejka potwornie długa :shake: Jestem także w kontakcie z zuziaM - na razie wszystko ma zajęte, ale Rufus byłby następnym, jeśli jeden z jej większych psiaków znajdzie dom. Napisałam jeszcze do kilku osób w sprawie DT/hotelu i czekam... Ale jeśli macie jakikolwiek pomysł, to proszę pomóżcie... Quote
MyrkurDagur Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Oj Rufusie, coś mało ciotek do Ciebie zagląda :shake: Quote
ewatr Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Sa ciotki sa tylko z tymi pomysłami troche cienko ;) ale pies na tych nowych zjeciach widać ze nie ten sam - ogon macha , pychol usmiechniety :lol: powodzenia Rufusku ! Quote
MyrkurDagur Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 ewatr napisał(a):Sa ciotki sa tylko z tymi pomysłami troche cienko ;) :loveu: ...a co do pomysłów - cokolwiek Ciotkom do głowy wpadnie, proszę się tym dzielić ;) ewatr napisał(a):ale pies na tych nowych zjeciach widać ze nie ten sam - ogon macha , pychol usmiechniety :lol: powodzenia Rufusku ! Tak, Rufus jest zupełnie innym, wesołym i pełnym życia psiakiem :loveu: Quote
Ffrubka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jestem, jestem :diabloti: deklarowałam 10 PLN i tyle w tym miesiącu, a od lipca deklaruję 20 PLN miesięcznie :oops: Quote
MyrkurDagur Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Ffrubka napisał(a):Jestem, jestem :diabloti: deklarowałam 10 PLN i tyle w tym miesiącu, a od lipca deklaruję 20 PLN miesięcznie :oops: Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Deklaracje na Rufusa: MyrkurDagur - 30 zł miesięcznie monika 083 - 30 zł (miesięcznie?) Ffrubka - 20 zł miesięcznie (od lipca, a w czerwcu 10 zł) Leyla - 50 zł miesięcznie :loveu: Dziękuję Wam :Rose::Rose::Rose: Rufus jest zapisany do Murki, ale obawiam się, że bardzo długo poczeka... Jest szansa na pobyt u zuziaM, ale dopiero gdy jeden z jej większych psiaków znajdzie dom. Quote
gibon301 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 dostalam maila i bardzo dziekuje-oczywiscie o Rufusie pamietam i choc nie pisze wiele to zagladam do niego. ciesze sie ze przed Rufusem otwiera sie mozliwosc nowego zycia i ze bedzie mial szanse. oczywiscie postaram sie rufusa jakos wspomoc choc pewnie raczej symbolicznie, obiecuje po 22.06 sie odezwac w jego sprawie, niestety narazie tylko tyle :oops: trzymam za niego kciuki!! Quote
MyrkurDagur Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 gibon301 napisał(a):dostalam maila i bardzo dziekuje-oczywiscie o Rufusie pamietam i choc nie pisze wiele to zagladam do niego. ciesze sie ze przed Rufusem otwiera sie mozliwosc nowego zycia i ze bedzie mial szanse. oczywiscie postaram sie rufusa jakos wspomoc choc pewnie raczej symbolicznie, obiecuje po 22.06 sie odezwac w jego sprawie, niestety narazie tylko tyle :oops: trzymam za niego kciuki!! Dziękuję Ci :loveu: Cieszę się, że Rufus ma tyle wspaniałych cioteczek :loveu: Quote
Onaa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Czyli Rufusik ma miejsce u Murki ale na już, czy jest dopiero w kolejce, bo i u Murki i w innych dogomaniackich hotelikach kolejki. Quote
monika083 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 w kolejce jest dopiero ..do wszystkich hotelikow kolejki, ale damy jakos rade Rufusiu;) glowa do gory:loveu: moze jeszcze do tego czasu,az miejsce sie zwolni, ktos zadeklaruje swoje wplaty bo narazie stalych deklaracji jest 130pln/miesiac ,to bardzo malo ,nie wiem jak nazbieramy kazdego miesiaca cala sume??? prosimy o stale deklaracje -kazde 5 zl sie liczy czy watek byl juz rozsylany po uzytkownikach ,moze trzeba tego sprobowac? Quote
NaamahsChild Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Kasiu, Ty znasz Rufusa najlepiej.. powiedz mi coś więcej o nim, o jego charakterze.. Sytuacja jest taka: jest sesja, mam dużo do roboty, padam z nóg i nie wiem czego jeszcze.. Wezmę na dt psa, który nie będzie wymagał w tej chwili kompleksowej opieki weterynaryjnej (czytaj - jeżdżenie dzień w dzień na kliniki), bo po prostu nie mam na to czasu; i mój TZ zostawił mnie na pastwę losu przez najbliższe 6 dni. Chciałabym, by był to pies spokojny, nieszczekliwy, z którym złapię szybciutko kontakt i się dogadamy..:roll: Dlatego Kasiu pytam od razu, chciałabym wiedzieć jak sobie daje radę i jakie zdradza zachowania.. Quote
Marinka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witaj Rufusku :loveu:, co za wspaniała informacja i tylko żałuję, ze przyszła tak późno, bo miałbyś już na teraz zaklepane miejsce u Murki, a tak oddałam je biednym psiakom z jędrzejowskiego azylu http://www.dogomania.pl/forum/f28/jedrzejow-swietokrzyskie-27-psow-czeka-eksmisja-schron-w-dyminach-106655/ a Ty wylądowałeś na końcu kolejki :-(. A tak bardzo chciałam zapewnić Ci odrobinę szczęścia w tym cudownym miejscu. Widzę jednak, że pojawiła się szansa na DT... obyś spełniał wymogi :loveu: Quote
Onaa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Hotelik dla Rufuska to pewnie z 450 zł miesiecznie. Dużo. Quote
aneta355 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja na razie 20 zł miesięcznie na Rufuska :roll: Quote
MyrkurDagur Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 NaamahsChild napisał(a):Kasiu, Ty znasz Rufusa najlepiej.. powiedz mi coś więcej o nim, o jego charakterze.. Sytuacja jest taka: jest sesja, mam dużo do roboty, padam z nóg i nie wiem czego jeszcze.. Wezmę na dt psa, który nie będzie wymagał w tej chwili kompleksowej opieki weterynaryjnej (czytaj - jeżdżenie dzień w dzień na kliniki), bo po prostu nie mam na to czasu; i mój TZ zostawił mnie na pastwę losu przez najbliższe 6 dni. Chciałabym, by był to pies spokojny, nieszczekliwy, z którym złapię szybciutko kontakt i się dogadamy..:roll: Dlatego Kasiu pytam od razu, chciałabym wiedzieć jak sobie daje radę i jakie zdradza zachowania.. Naprawdę cieszę się, że pamiętasz o Rufusie. Zaraz wyślę Ci PW. A potem poruszę parę spraw na wątku. Dziękuję, że zjawiacie się Cioteczki. Quote
MyrkurDagur Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dogo07 napisał(a):Czyli Rufusik ma miejsce u Murki ale na już, czy jest dopiero w kolejce, bo i u Murki i w innych dogomaniackich hotelikach kolejki. Do Murki daleka "droga"... Rufus jest na samym końcu :shake: Lepiej wygląda sytuacja u zuziaM, ale w przypadku jej hoteliku Rufus musi czekać, aż dom znajdzie konkretny - największy z psiaków zuziaM - a z tym może być problem... Wysłałam także ogromną ilość PW do ludzi z Mapy Pomocy Dogo w sprawie DT/hoteliku, ale na razie cisza... :shake: Quote
MyrkurDagur Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 aneta355 napisał(a):Ja na razie 20 zł miesięcznie na Rufuska :roll: Bardzo dziękuję w imieniu Rufusa :Rose: :loveu: Czyli teraz mamy 150 zł - nie są to jednak wszystkie, wcześniej złożone deklaracje - wciąż czekam na odpowiedź niektórych cioteczek. Jeśli potwierdzą swoje deklaracje, pieniążków będzie więcej. Jest jeszcze nowa cioteczka Rufusa - Freya z UK, która także chciała na niego pieniążki przeznaczyć. Mam nadzieję, że dziś się pojawi, bo wczoraj jej nie było, a do Rufusa codziennie zaglądała... Quote
bros Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 melduję swoją obecność, jeśli Rufus trafi do Naa osobiście się zobowiązuję brać tę piękność na spacery i dbać jak o własne zwierzątko , chłopak tak bardzo przypomina mi mojego (ciotecznego) najwspanialszego Kalifa :loveu: nie mogę teraz zaoferować pieniążków ale oddam swoje serce i dwie nogi spacerowe ;) Quote
Freya73 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='MyrkurDagur'] Jest jeszcze nowa cioteczka Rufusa - Freya z UK, która także chciała na niego pieniążki przeznaczyć. Mam nadzieję, że dziś się pojawi, bo wczoraj jej nie było, a do Rufusa codziennie zaglądała... Owszem jestem:razz:. Myrkurku napisalam do Ciebie mail'a, a w nim wiele informacji tych lepszych i tych mniej lepszych. Zaplace za hotelik, za pierwszy miesiac z gory (okolo 400 zl). Z deklaracjami miesiecznymi musze sie wstrzymac, mam pare wydatkow i moge zadeklarowac okreslona kwote dopiero jak ustabilizuje mi sie budzet domowy, a po prostu nie chce byc goloslowna. Myrkurku, Ciebie i wszystkie Cioteczki z watku Rufusa serdecznie pozdrawiam. Zobaczcie usmiech tego psiaka, doslownie powala mnie na podloge :lol:. Quote
Freya73 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jaka jest cena doby hotelowej gdzie bedzie Rufus ? (pytam w przyblizeniu gdyz nie ma jeszcze dla niego miejsca:-() Quote
NaamahsChild Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja nie chcę zapeszać, dam Kasi napisać..:roll: Quote
Freya73 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 To znowu ja, ciotka Freya:loveu: Nie zostawie Rufusa bez pomocy, obiecuje. Quote
Recommended Posts