zuzlikowa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 NaamahsChild napisał(a):Ja nie chcę zapeszać, dam Kasi napisać..:roll: Nie trzymajcie tak w niepewności!:oops:...ustaliłyście już coś Myrkurku? Quote
NaamahsChild Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jeśli Rufus zda jutro "koci test" tj. nie będzie reagował agresją i chęcią pożarcia kota to.. przyjedzie do mnie na dt:oops: Quote
Marinka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='NaamahsChild']Jeśli Rufus zda jutro "koci test" tj. nie będzie reagował agresją i chęcią pożarcia kota to.. przyjedzie do mnie na dt:oops: Rufusku :loveu: zdaj proszę ten test Quote
Freya73 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja rowniez z taka nadzieja klade sie spac. Rufus wyglada na statecznego chlopaka, ktoremu kocie bractwo nie powinno przeszkadzac aczkolwiek trzeba to sprawdzic w praktyce ... Quote
marysia55 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='MyrkurDagur'] [SIZE="3"]Jesteście pewne cioteczki, że to ten sam pies :loveu::loveu: bo mnie to wygląda na jakąś podmiankę :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='MyrkurDagur'] [SIZE="3"]dla porównania zdjęcie z pierwszego postu :cool3::cool3: jak widać mam prawo miec wątpliwości :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Freya73']Marysiu, wiesz co, nie powiem Ci kto to powiedzial badz napisal bo nie pamietam gdzie zetknelam sie z tym aforyzmem: "On jest Twoim przyjacielem,Twoim partnerem, Twoim obrońcą, Twoim psem. Ty jesteś Jego życiem, Jego miłością, Jego panem. On będzie Twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia Jego serca. Ty jesteś Mu winien zasłużyć na takie oddanie." Ten cytat odzwierciedla dokladnie to co napisalas. Pozdrawiam Freya73 :loveu: aforyzm , który zacytowałaś jest przepiękny. Ja swoje teksty dla psiaków zawsze zaczynam jakimś aforyzmem albo '"złotą myślą", która jest mottem tekstu. Daję glowę , że go wykorzystam. Nie będę umiała sie powstrzymać :loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 :loveu::loveu::loveu: Przepraszam, że dopiero teraz piszę - wczoraj byłam zbyt podekscytowana i tylko PM do Naa słałam :loveu: Tak, Rufus jedzie do Naa na DT !!! :multi: :multi: :multi: Jestem przeszczęśliwa i nie potrafię tego szczęścia słowami opisać !!! :lol: :lol: :lol: Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='bros']melduję swoją obecność, jeśli Rufus trafi do Naa osobiście się zobowiązuję brać tę piękność na spacery i dbać jak o własne zwierzątko , chłopak tak bardzo przypomina mi mojego (ciotecznego) najwspanialszego Kalifa :loveu: nie mogę teraz zaoferować pieniążków ale oddam swoje serce i dwie nogi spacerowe ;) Wspaniale !!! :sweetCyb: :loveu: Rufusku, jeszcze nie wiesz, jakie wspaniałe Ciotki na Ciebie czekają !!! :multi: :loveu: Dziękuję Ci bros !!! :lol: Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Freya73']Owszem jestem:razz:.. :loveu::loveu::loveu: [quote name='Freya73']Zaplace za hotelik, za pierwszy miesiac z gory (okolo 400 zl). :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Freya, toż to pokryje prawie dwa miesiące u Naa !!! :Rose: [quote name='Freya73']Z deklaracjami miesiecznymi musze sie wstrzymac, mam pare wydatkow i moge zadeklarowac okreslona kwote dopiero jak ustabilizuje mi sie budzet domowy, a po prostu nie chce byc goloslowna.. Freya, ja już nawet nie śmiałabym prosić Cię o więcej :oops: [quote name='Freya73']Zobaczcie usmiech tego psiaka, doslownie powala mnie na podloge :lol:. :-D :-D :-D Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='marysia55']Jesteście pewne cioteczki, że to ten sam pies :loveu::loveu: bo mnie to wygląda na jakąś podmiankę :evil_lol::evil_lol: :loveu: Tak, tak, to jakby nie ten sam psiak :loveu: To niesamowite jak się zmienił i tyle radości w nim jest :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Marinka']Rufusku :loveu: zdaj proszę ten test Trzymamy mocno kciuki... Nie chcę by Naa miała przez Rufuska problemy... :roll: :nerwy: Czuję się odpowiedzialna za tego psiaka i za jego zachowania w różnych sytuacjach... Oby wszystko było w porządku... Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 zuzlikowa napisał(a):Nie trzymajcie tak w niepewności!:oops:...ustaliłyście już coś Myrkurku? Przepraszam, że kazałam Wam czekać :oops: Ależ ja szczęśliwa jestem :multi: :multi: :multi: Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='NaamahsChild']Jeśli Rufus zda jutro "koci test" tj. nie będzie reagował agresją i chęcią pożarcia kota to.. przyjedzie do mnie na dt:oops: :loveu::loveu::loveu: Naa... nawet nie wiem, jak Ci dziękować :multi: Rufusku... wierzę w Ciebie... kot to przyjaciel... Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 To już chyba mój ósmy post :oops: Piszę jak szalona :lol: Ale chciałam każdą Cioteczkę zacytować i do Waszych postów się odnieść ;) Tak bardzo się cieszę, że tu wszystkie jesteście !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a):To już chyba mój ósmy post :oops: Piszę jak szalona :lol: Ale chciałam każdą Cioteczkę zacytować i do Waszych postów się odnieść ;) Tak bardzo się cieszę, że tu wszystkie jesteście !!! :loveu::loveu::loveu: A jesteśmy...jesteśmy!:lol: Rufusku...nie dość,że piękny ,to i mądry!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...se trochę podskoczę z radości...:multi::multi::multi::multi:...powodzenia chłopcze! Quote
Freya73 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Rufus, chlopaku badz po prostu soba i kochaj wszystkich, a jak wszystkich to koty rowniez. Wierze w Ciebie. Nie chce wyrazac tego co czuje dopoki, doputy Myrkurek nie napisze jednoznacznej odpowiedzi. Ja tymczasem sobie poskacze:laugh2_2: bo mnie tak energia (szczescie) rozpiera. Quote
NaamahsChild Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Freya73']Marysiu, gdzie sa dostepne Twoje eseje / teksty? Gdzie je mozna poczytac i czy w ogole mozna? Ja też chcę! Sama kocham tworzyć, także z przyjemnością poczytam. Quote
Freya73 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Marysiu, gdzie sa dostepne Twoje eseje / teksty? Gdzie je mozna poczytac i czy w ogole mozna? Quote
Magdina Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 melduje sie i jak obiecałam moge wpłacac 50 zł/mc!! Rufus do Naaa sie przenosi?? super,spotkamy sie na spacerze i karme przywiozę!! Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Cioteczki, cieszę się, że cały czas tu zaglądacie :loveu: Później napiszę więcej ;) Bo troszkę jeszcze do napisania mam ;) I wciąż na telefon od Pana czekam... - Rufusku, obyś zdał ten test na kota... Quote
Freya73 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 W tej chwili prasuje ubrania, ale jestem taka spieta, ze zagladam tutaj co chwile ... jejku, zeby mu sie powiodlo ... Rufus, nie wyobrazasz sobie nawet ile osob wspiera Cie w tym "kocim tescie". Badz dzielny. Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Freya73'] Nie chce wyrazac tego co czuje dopoki, doputy Myrkurek nie napisze jednoznacznej odpowiedzi. Ja tymczasem sobie poskacze:laugh2_2: bo mnie tak energia (szczescie) rozpiera. Mnie także energia rozpiera :loveu: I to jak !!! :lol: Ale... troszkę boję się tej radości, bo jeszcze coś się nie uda... I troszkę się powstrzymuję... tak podpowiada mi rozum... bo serce to już bije radośnie od wczoraj ;) Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Freya73 napisał(a):W tej chwili prasuje ubrania, ale jestem taka spieta, ze zagladam tutaj co chwile ... jejku, zeby mu sie powiodlo ... :nerwy::nerwy::nerwy: Freya73 napisał(a):Rufus, nie wyobrazasz sobie nawet ile osob wspiera Cie w tym "kocim tescie". Badz dzielny. To prawda... Oby tylko Pan ten test przeprowadził - już wczoraj miał to uczynić... Czasem ma sporo zamieszania z psiakami, a i na różne akcje ratowania psiaków jeździ... Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Magdina napisał(a):melduje sie i jak obiecałam moge wpłacac 50 zł/mc!! Rufus do Naaa sie przenosi?? super,spotkamy sie na spacerze i karme przywiozę!! Rufusik przeniesie się do Naa jeśli do kotów wrogo nastawiony nie będzie. A jeśli wszystko się uda, to Rufusik kolejną Cioteczkę we Wrocławiu mieć będzie :loveu: :multi: Dziękuję za deklarację :loveu: :Rose: Quote
Recommended Posts