stonka1125 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 nie mam pojęcia:angryy:ta suczka z tyłu ma wielkiego ,nabrzmiałego guza na głowie,nie bolesnego bo dotykałam,ale ktoś musi to zobaczyć,a tu d....:angryy: Quote
stonka1125 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 *zaba* napisał(a):O matko !!! :placz: A macie tez zdrowe psy ?? :razz: oczywiście,koło setki:placz: a jeżeli chodzi o łapę to też myslę żeby jej nie ruszać,ona jak chodzi to się na niej podpiera,przeszkadza jej tylko w bieganiu,bo przez ten rozszczep łapka jest trochę dłuższa,ale ona nie jest z tych specjalnie biegających,jak próbuje przyspieszyć to trzyma ją do góry,no i wam motam teraz:oops:,spróbuję nakręcić filmik,to zobaczycie jak to wygląda Quote
Dorothy Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ja bym jej tej łapy nie ruszała, jak się tam cos wytnie to ona przestanie sie na niej opierać, zostana jej dwa palce. Skoro tam długo sobie żyje i nie ma z tym problemów to nie widzę powodu, żeby ją okaleczac, naprawdę. Quote
*zaba* Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 O matko !!! :placz: A macie tez zdrowe psy ?? :razz: Quote
Basia i Barni Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 jest cudna, łapy nie ma co ruszać skoro jej to nie przeszkadza , tylko tego guza skontrolować Quote
stonka1125 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Basia i Barni napisał(a):jest cudna, łapy nie ma co ruszać skoro jej to nie przeszkadza , tylko tego guza skontrolować guz to nie ona ma tylko ta suka za nią,to cudo tylko łapkę ma zdeformowaną a poza tym to złoty pies i uosobienie łagodności! Quote
Basia i Barni Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 stonka1125 napisał(a):guz to nie ona ma tylko ta suka za nią,to cudo tylko łapkę ma zdeformowaną a poza tym to złoty pies i uosobienie łagodności! może źle zrozumiałam , czyli całe jej nieszczęście to ta łapa ? Quote
stonka1125 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Basia i Barni napisał(a):może źle zrozumiałam , czyli całe jej nieszczęście to ta łapa ? no i schron.......... Quote
stonka1125 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 jeżeli o ogłoszenia chodzi to Ania+......będzie robic Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ja zrobię jej allegro i pare innych ogłoszeń...mam ostatnio masę roboty, ale mysle,ze w środę sklece jakis tekst i zabiore sie za to. Ale oczywiście im więcej ogłoszen tym lepiej-można robić!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Sunia na allegro- jak ktoś napisze jakiś dobry tekst to podmienię;) Biała sunia w typie labradora czeka na ciebie! (630508024) - Aukcje internetowe Allegro I jeszcze na: allegratka kupie psa gumtree warszawa Quote
stonka1125 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 dziekujemy bardzo:loveu: allegro fantastyczne ,postaram sie zrobić lepsze zdjęcia,z dzieciakami,ona uwielbia dzieciaki Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dostałam zapytanie z allegro sunię...pytanie o dzieci-czy toleruje. Odpisałam ze uwielbia:) Zobaczymy czy sie dalej ta osoba odezwie. Quote
stonka1125 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 nawet nie zaczynam sie cieszyc,tylko po cichu kciuki trzymam........... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Niestety pani sie nie odezwała ponownie... Czekamy na fotki z dziecmi:cool3: Quote
stonka1125 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 nie mam niestety nowych fotek z dziecmi,bo dzieciaki nie dojechały,sunia strasznie smutna,wyprzytulałam zakropliłam oczka i taka zrezygnowana wracała do boksu,dowiedziałam się że sunia była psem stróżującym w jakimś zakładzie,jak zakład zamknęli to miejsca dla suni zabrakło niestety,nie wiem jak ona mogła stróżować z tym swoim uległym charakterem,jest taką fajną spokojna przyjazną sunią,przydałby jej sie ogródek do wędrówek....................... Quote
lunarmermaid Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Przeciez to jest piękna sunia,musi znaleźć się dla niej domek!!! Quote
Torusia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 podnoszę sunieczkę :lol: pewnie że musi znaleźć się fantastyczny domek,jeżeli Tabsowi się udało to suni też się uda,trzymam kciuki Quote
stonka1125 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 no jest naprawdę przepiekna i taka prawdziwa z niej słodka suczynka Quote
Recommended Posts