Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*zaba* napisał(a):
O matko !!! :placz:
A macie tez zdrowe psy ?? :razz:

oczywiście,koło setki:placz:
a jeżeli chodzi o łapę to też myslę żeby jej nie ruszać,ona jak chodzi to się na niej podpiera,przeszkadza jej tylko w bieganiu,bo przez ten rozszczep łapka jest trochę dłuższa,ale ona nie jest z tych specjalnie biegających,jak próbuje przyspieszyć to trzyma ją do góry,no i wam motam teraz:oops:,spróbuję nakręcić filmik,to zobaczycie jak to wygląda

Posted

ja bym jej tej łapy nie ruszała, jak się tam cos wytnie to ona przestanie sie na niej opierać, zostana jej dwa palce. Skoro tam długo sobie żyje i nie ma z tym problemów to nie widzę powodu, żeby ją okaleczac, naprawdę.

Posted

Basia i Barni napisał(a):
jest cudna, łapy nie ma co ruszać skoro jej to nie przeszkadza , tylko tego guza skontrolować

guz to nie ona ma tylko ta suka za nią,to cudo tylko łapkę ma zdeformowaną a poza tym to złoty pies i uosobienie łagodności!

Posted

stonka1125 napisał(a):
guz to nie ona ma tylko ta suka za nią,to cudo tylko łapkę ma zdeformowaną a poza tym to złoty pies i uosobienie łagodności!

może źle zrozumiałam , czyli całe jej nieszczęście to ta łapa ?

Posted

nie mam niestety nowych fotek z dziecmi,bo dzieciaki nie dojechały,sunia strasznie smutna,wyprzytulałam zakropliłam oczka i taka zrezygnowana wracała do boksu,dowiedziałam się że sunia była psem stróżującym w jakimś zakładzie,jak zakład zamknęli to miejsca dla suni zabrakło niestety,nie wiem jak ona mogła stróżować z tym swoim uległym charakterem,jest taką fajną spokojna przyjazną sunią,przydałby jej sie ogródek do wędrówek.......................