Jasza Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Bardzo proszę o namiary na dobrego szkoleniowca, behawiorysty, takiego z sercem..takiego, ktory prowadzi indywidualne konsultacje i z którym mogłabym się spotkać, niekoniecznie zapisując się na kurs grupowy. Był u mnie szkoleniowiec ze szkoły Pastel. Niby w porządku, ale miałam wrażenie, że jedynym celem jego wizyty jest próba zapisania nas na kurs który zaczynał sie niebawem. Będę wdzięczna za Wasze opinie. Quote
trol Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 p. HENIA KORKUS ZAKŁAD SZKOLENIA PSÓW w Katowicach ul. OBROŃCÓW WESTERPLATTE 130 TEL. DO P. HENI 502-749-878 polecam !! Quote
Jasza Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Dziękuję serdecznie! Zadzwonimy na pewno jak tylko wrócimy z urlopu. Pozdrowienia!! Quote
Saint Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ailata napisał(a):Jacek to jeden z najlepszych specjalistów w kraju. ;) Pytanie w jakim zakresie chcesz psa szkolić, pytanie czy planujesz starty sportowe, pytanie czy chodzi tylko o szkolenie, czy również o rozwiązywanie problemów behawioralnych itd. Jeśli szkolenie ma być zabawą, ma poprawić relacje z psem, masz zamiar wyeliminować jakieś niepożądane zachowania, które nie są szczególnie natarczywe (typu ataki na ludzi, domowników, etc.) to rzeczywiście - p. Jacek jest ok. Szkoli pozytywnie, klikerowo. Ogólnie rzecz biorąc dobrze, że pytasz.. uważałbym na wszystkich, którzy nazywają się behawiorystami, zoopsychologami itd. Różnie u nich bywa z wiedzą, doświadczeniem. ailata - jesteś po kursie COAPE, tak? z ciekawości.. ile godzin praktycznych zajęć, z psami, które wykazywały zaburzenia behawioralne, mieliście na kursie? ;) Pozdrawiam Saint. Quote
ailata Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Witam, Nie wiem kto z Pastela się pojawił, ale ja bym raczej zaufała. Zwłaszcza, jeśli była to pani Alicja D. - to dobry fachowiec. No a szkolenie baaardzo często jest pomocne w terapii, lub wręcz konieczne. Godny polecenia jest jeszcze p.Jacek Gałuszka (szukać telefonu należy na stronie jego szkoły Wesoła Łapka). Jacek to jeden z najlepszych specjalistów w kraju. Pozdrawiam. Quote
puli Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ailata napisał(a): Godny polecenia jest jeszcze p.Jacek Gałuszka (szukać telefonu należy na stronie jego szkoły Wesoła Łapka). Jacek to jeden z najlepszych specjalistów w kraju. Pozdrawiam. Polecam FORUM OWCZARKA BELGIJSKIEGO :: Zobacz temat - Click & Voice Quote
Loara Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 p. Aneta Grabos Szkola Prestor, jak wklepiesz w wyszukiwarke to powinnac znalezc strone i kontakt bezproblemowo. Wyprowadzila mi psa na ludzi. A byl to dosc trudny przypadek. Polecalam, polecam i polecac bede;) Quote
Recommended Posts