Jump to content
Dogomania

Ogromna radość, bo kolejna sunia opuszcza schron i zaczyna nowe życie, a w związku z tym potrzebuje pięknego imienia!! :))) Zapraszam na imienny bazar do 11 maja g.22.00 - Mamy ZUZIĘ! :)

Recommended Posts

• agat21 changed the title to Ogromna radość, bo kolejna sunia opuszcza schron i zaczyna nowe życie, a w związku z tym potrzebuje pięknego imienia!! :))) Zapraszam na imienny bazar do 11 maja g.22.00 - Mamy ZUZIĘ! :)
Posted

Ogromne dzięki dla Was drogie bazarniczki!! Dzięki Wam sunia ma nowe imię i dostanie trochę kasy na początek 😘😘😘🌼🌼🪻🪻🪻🪻🌷🌷🌷🌷🌻🌻🌻

Posted
Dnia 11.05.2025 o 22:06, agat21 napisał:

Ogromne dzięki dla Was drogie bazarniczki!! Dzięki Wam sunia ma nowe imię i dostanie trochę kasy na początek 😘😘😘🌼🌼🪻🪻🪻🪻🌷🌷🌷🌷🌻🌻🌻

Ja też bardzo Wam wszystkim dziękuję 😍 Piękne imię i bardzo fajny zastrzyk finansowy dla Zuzi ❤️

Posted

Serdecznie dziękuję za pierwsze już wpłaty Aldrumce i Ellig i z góry przepraszam za sporadyczną obecność w tym tygodniu na dogo, ale zaraz mam wylot służbowy i wrcama dopiero w czwartek, więc będzie mi trudno z szybkim wysłaniem wszystkich wiadomości, śledzeniem wpływów itp. 

Tym bardziej dziękuję już Dziewczynom, które wpłaciły 🌷🌼

• Like 1
Posted
Dnia 12.05.2025 o 09:45, agat21 napisał:

Serdecznie dziękuję za pierwsze już wpłaty Aldrumce i Ellig i z góry przepraszam za sporadyczną obecność w tym tygodniu na dogo, ale zaraz mam wylot służbowy i wrcama dopiero w czwartek, więc będzie mi trudno z szybkim wysłaniem wszystkich wiadomości, śledzeniem wpływów itp. 

Tym bardziej dziękuję już Dziewczynom, które wpłaciły 🌷🌼

Moje 45 zł uznaj jako wpłacone kochana:) Zaczekają na pozostałą kwotę już na koncie Zuzi 🙂

Posted

Przelewam do Ewy Marty 495 zł, Ewa dokłada swoje 45 zł i w tens sposób Zuzia dostaje 540 zł

Bardzo Wam dziękuję za wspaniały udział i tak sprawne wpłaty, bardzo mi ułatwiłyście życie 😉 🌼

Posted

Dnia 13.05.2025 o 22:49, agat21 napisał:

Przelewam do Ewy Marty 495 zł, Ewa dokłada swoje 45 zł i w tens sposób Zuzia dostaje 540 zł

Bardzo Wam dziękuję za wspaniały udział i tak sprawne wpłaty, bardzo mi ułatwiłyście życie 😉 🌼

Wspaniały wynik! Bardzo dzięuję wszystkim licytującym ❤️ A Tobie kochana podziękowania specjalne za zorganizowanie bazarku 🙂 jak tylko kasa dojdzie, potwierdzę:)