jolek68 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ja to rąk już nie czuję :shake: może z nogami jeszcze spróbuję :evil_lol: Quote
Nyu Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Oooby ślicznota Wega dostała domek w którym będzie szczęśliwie wylegiwać się tak jak to właśnie lubi :evil_lol: Quote
psiama Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 A nosem sie da jeszcze potrzymać ? To trzymam na bezdechu :diabloti:. Ja wszystkim dziś trzymam, a najbardziej za moją Zuzkę w obecnej chwili sterylkowaną :nerwy:. Quote
halbina Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 no i Wega pojedzie do likwiduję określenie, bo było niestosowne i bardzo serdecznie za nie oficjalnie na wątku przepraszam! (mam nadzieję, że ma poczucie humoru... świetnie nam się rozmawia przez telefon każdego dnia!) pani Ani z Krakowa i Sosnowca (siedziba firmy), o ile nie nastąpi jakowyś Armagedon... Mamy wszelkie możliwe informacje emailowe i kontakty na osoby, które mogą służyć odpowiednią rekomendacją pani Ani (weterynarz jej poprzedniej suni i kotki oraz osoby z fundacji prozwierzęcej). Mamy też znajomych Ani_w, którzy mogą przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Umówione jesteśmy na czwartek w zasadzie po odbiór psiaka. Pani Ania upewnia się kilka razy dziennie, czy nadal jej pozycja lidera jest niezachwiana i na wszelki wypadek dorzuca kilka kolejnych argumentów, że jest kandydatem zdeterminowanym i najlepszym! :loveu: :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Kocham takie pozytywnie upierdliwe domki :loveu: Quote
Nyu Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ale fajnie! Należy się psinie taki mega dobry dom :multi::multi::multi: Quote
jolek68 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 dobrze że się determinują ;) bo dobry upierdliwy domek wskazany ;) Quote
halbina Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Pani Ania pewnie przeżywa duży stres, bo nie dzwonimy do podanych osób i nie sprawdzamy domku... powód prozaiczny... nie jesteśmy w stanie... ani Formica, ani ja... Wega pogryzła kabelek do ładowarki (w końcu psiak ma mnóstwo energii, a mnie całymi dniami nie ma z powodu matur... we wtorek koniec!), komórka się rozładowała, a kupić nowej ładowarki nie mam kiedy, tak samo jak kabelka do fotomatu... jednak oficjalnie piszę, że nic z naszej strony się nie zmieniło! Pani Ania zostanie sprawdzona i może po psiaka przyjechać w czwartek. Najwyżej pojadę z nią do Krakowa i osobiście obejrzę sobie warunki, w jakich przyjdzie mieszkać Wedze... :diabloti: ps: mam megadoła... patrz link w podpisie... Quote
jolek68 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 thalbina napisał(a):Pani Ania pewnie przeżywa duży stres, bo nie dzwonimy do podanych osób i nie sprawdzamy domku... powód prozaiczny... nie jesteśmy w stanie... ani Formica, ani ja... Wega pogryzła kabelek do ładowarki (w końcu psiak ma mnóstwo energii, a mnie całymi dniami nie ma z powodu matur... we wtorek koniec!), komórka się rozładowała, a kupić nowej ładowarki nie mam kiedy, tak samo jak kabelka do fotomatu... jednak oficjalnie piszę, że nic z naszej strony się nie zmieniło! Pani Ania zostanie sprawdzona i może po psiaka przyjechać w czwartek. Najwyżej pojadę z nią do Krakowa i osobiście obejrzę sobie warunki, w jakich przyjdzie mieszkać Wedze... :diabloti: ps: mam megadoła... patrz link w podpisie... Halbinko, powinnaś myśleć pozytywnie ;) to ponoć pomaga...tak mi dziś poradziła pewna bardzo mądra i dobra osoba ;) będzie dobrze po maturach ;) Quote
MartynaP Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 halbinko jak chcesz moge cie wyreczyc-zamowie ci ladowarke na allegro :lol: Quote
jolek68 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 MartynaP napisał(a):halbinko jak chcesz moge cie wyreczyc-zamowie ci ladowarke na allegro :lol: eeeeeeeee, zamówić to każdy może ;) tylko byś musiała ją zawieźć bo halbinka zapracowana i jak odbierze :shake: Quote
halbina Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Wena i jej pańcie... był też filmik, ale mój laptop go nie czyta, nie potrafię też wgrać go w picasa... :shake: Quote
jolek68 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 nowe pańcie też "White" jak Wega :evil_lol: milusie foteczki ;) Quote
psiama Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nie da się ukryć zauroczenia Pań nowym 'malutkim' członkiem rodziny. Wiele szczęścia i radości :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
halbina Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 jolek68 napisał(a):nowe pańcie też "White" jak Wega :evil_lol: milusie foteczki ;) a na zdjęciu jest WENA! hi hi hi Wega zaś spacerkuje już całkiem ładnie i wzorowo siusia i kupka na dworze, naśladując dużego towarzysza... chodzi na podwójne spacerki... z Platonem i Inką... robi więc po dwie kupki i bardzo się stara nie robić już w domku...Wega jest super! Inteligentna, wpatrzona w człowieka, zrównoważona i spokojna... taki psi flegmatyk, choć bez przesady, potrafi też poszarpać za uszko czy szyjkę... podgryza palce... ale świetnie reaguje na polecenia, zwłaszcza pozytywne... z wad: jest na etapie zainteresowania kabelkami i kapciami, lubi coś poszarpać i poroznosić po mieszkaniu np ręczniki papierowe albo woreczki foliowe... Byrona w zasadzie nie rusza, za to chętnie tarmosi Juniora... on w zasadzie sam się o to prosi i chętnie wchodzi w takie relacje... zresztą Wega nie wymyśliła tego sama, obserwuje i nasladuje Platona, z którym Junior ma takie układy... Dziś zadzwoniła do mnie kochana Amikat i 12 minut rekomendowała panią Anię... Same ACHY i OCHY! Podejrzewam, że ja nie zasługuję na taką rekomendację... Także oświadczam wszem i wobec, że Wega jest członkiem rodziny pani Ani! Odbiór w czwartek. Pora sie pakować, Weguniu... Quote
Bjuta Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No proszę! Ty to masz naprawdę szczęśliwą rękę Halbinko! Quote
halbina Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 nie zapeszać mi tutaj, Cioteczki, bardzo proszę!!! Quote
jolek68 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 no co, nie można się pomylić :diabloti: mylenie rzecz ludzka chyba :evil_lol: Quote
psiama Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Halbina, Tobie widzę już wygłupy w głowie :diabloti: Quote
halbina Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Oczekuję gratulacji... Dwa superdomki dla Boguszyckich szczeniaków zostały znalezione i uszczęśliwione! Wega właśnie jedzie swoim samochodem do Krakowa! Pani Ania na żywo równie fajna jak przez telefon! Zatrzymali ją policjanci, bo tak szybko chciała dojechać po swojego psiaka... Przywiozła całą wyprawkę: czerwoną obróżkę, smyczkę i adresatkę z imieniem i adresem, kupę ciasteczek dla całego stadka i gryzaki, legowisko... prosto od nas jedzie pochwalić się Wegą weterynarzowi swoich zwierzaków, no i wzięła 5 dni urlopu! :cool3: Quote
slapcio Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Super, naprawde takie wiadomości dodaja energii na cały dzień:multi: Quote
halbina Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 następne wyzwanie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaki-do-adopcji-zabrze-adopcja-chwilowo-wstrzymana-137977/ :roll: Quote
Recommended Posts