Jump to content
Dogomania

Black&white, czyli dwie 2mies. suczki docelowo duże.Domki w Zabrzu i Krakowie!

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oooby ślicznota Wega dostała domek w którym będzie szczęśliwie wylegiwać się tak jak to właśnie lubi :evil_lol:

Posted

A nosem sie da jeszcze potrzymać ? To trzymam na bezdechu :diabloti:.

Ja wszystkim dziś trzymam, a najbardziej za moją Zuzkę w obecnej chwili sterylkowaną :nerwy:.

Posted

no i Wega pojedzie do likwiduję określenie, bo było niestosowne i bardzo serdecznie za nie oficjalnie na wątku przepraszam! (mam nadzieję, że ma poczucie humoru... świetnie nam się rozmawia przez telefon każdego dnia!) pani Ani z Krakowa i Sosnowca (siedziba firmy), o ile nie nastąpi jakowyś Armagedon... Mamy wszelkie możliwe informacje emailowe i kontakty na osoby, które mogą służyć odpowiednią rekomendacją pani Ani (weterynarz jej poprzedniej suni i kotki oraz osoby z fundacji prozwierzęcej). Mamy też znajomych Ani_w, którzy mogą przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Umówione jesteśmy na czwartek w zasadzie po odbiór psiaka. Pani Ania upewnia się kilka razy dziennie, czy nadal jej pozycja lidera jest niezachwiana i na wszelki wypadek dorzuca kilka kolejnych argumentów, że jest kandydatem zdeterminowanym i najlepszym! :loveu: :evil_lol:

Posted

Pani Ania pewnie przeżywa duży stres, bo nie dzwonimy do podanych osób i nie sprawdzamy domku... powód prozaiczny... nie jesteśmy w stanie... ani Formica, ani ja... Wega pogryzła kabelek do ładowarki (w końcu psiak ma mnóstwo energii, a mnie całymi dniami nie ma z powodu matur... we wtorek koniec!), komórka się rozładowała, a kupić nowej ładowarki nie mam kiedy, tak samo jak kabelka do fotomatu... jednak oficjalnie piszę, że nic z naszej strony się nie zmieniło! Pani Ania zostanie sprawdzona i może po psiaka przyjechać w czwartek. Najwyżej pojadę z nią do Krakowa i osobiście obejrzę sobie warunki, w jakich przyjdzie mieszkać Wedze... :diabloti:

ps: mam megadoła... patrz link w podpisie...

Posted

t

halbina napisał(a):
Pani Ania pewnie przeżywa duży stres, bo nie dzwonimy do podanych osób i nie sprawdzamy domku... powód prozaiczny... nie jesteśmy w stanie... ani Formica, ani ja... Wega pogryzła kabelek do ładowarki (w końcu psiak ma mnóstwo energii, a mnie całymi dniami nie ma z powodu matur... we wtorek koniec!), komórka się rozładowała, a kupić nowej ładowarki nie mam kiedy, tak samo jak kabelka do fotomatu... jednak oficjalnie piszę, że nic z naszej strony się nie zmieniło! Pani Ania zostanie sprawdzona i może po psiaka przyjechać w czwartek. Najwyżej pojadę z nią do Krakowa i osobiście obejrzę sobie warunki, w jakich przyjdzie mieszkać Wedze... :diabloti:

ps: mam megadoła... patrz link w podpisie...

Halbinko, powinnaś myśleć pozytywnie ;) to ponoć pomaga...tak mi dziś poradziła pewna bardzo mądra i dobra osoba ;) będzie dobrze po maturach ;)

Posted

MartynaP napisał(a):
halbinko jak chcesz moge cie wyreczyc-zamowie ci ladowarke na allegro :lol:

eeeeeeeee, zamówić to każdy może ;) tylko byś musiała ją zawieźć bo halbinka zapracowana i jak odbierze :shake:

Posted

jolek68 napisał(a):
nowe pańcie też "White" jak Wega :evil_lol: milusie foteczki ;)

a na zdjęciu jest WENA! hi hi hi

Wega zaś spacerkuje już całkiem ładnie i wzorowo siusia i kupka na dworze, naśladując dużego towarzysza... chodzi na podwójne spacerki... z Platonem i Inką... robi więc po dwie kupki i bardzo się stara nie robić już w domku...Wega jest super! Inteligentna, wpatrzona w człowieka, zrównoważona i spokojna... taki psi flegmatyk, choć bez przesady, potrafi też poszarpać za uszko czy szyjkę... podgryza palce... ale świetnie reaguje na polecenia, zwłaszcza pozytywne... z wad: jest na etapie zainteresowania kabelkami i kapciami, lubi coś poszarpać i poroznosić po mieszkaniu np ręczniki papierowe albo woreczki foliowe... Byrona w zasadzie nie rusza, za to chętnie tarmosi Juniora... on w zasadzie sam się o to prosi i chętnie wchodzi w takie relacje... zresztą Wega nie wymyśliła tego sama, obserwuje i nasladuje Platona, z którym Junior ma takie układy...

Dziś zadzwoniła do mnie kochana Amikat i 12 minut rekomendowała panią Anię... Same ACHY i OCHY! Podejrzewam, że ja nie zasługuję na taką rekomendację... Także oświadczam wszem i wobec, że Wega jest członkiem rodziny pani Ani! Odbiór w czwartek. Pora sie pakować, Weguniu...

Posted

Oczekuję gratulacji... Dwa superdomki dla Boguszyckich szczeniaków zostały znalezione i uszczęśliwione!

Wega właśnie jedzie swoim samochodem do Krakowa! Pani Ania na żywo równie fajna jak przez telefon! Zatrzymali ją policjanci, bo tak szybko chciała dojechać po swojego psiaka... Przywiozła całą wyprawkę: czerwoną obróżkę, smyczkę i adresatkę z imieniem i adresem, kupę ciasteczek dla całego stadka i gryzaki, legowisko... prosto od nas jedzie pochwalić się Wegą weterynarzowi swoich zwierzaków, no i wzięła 5 dni urlopu! :cool3: