Marinka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Zapraszam na aukcję allegro (jeszcze tylko do środy) Pomoc dla Mili-Aukcja Charytatywna (625563360) - Aukcje internetowe Allegro Quote
marlenka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dostałam linka i jezdem!!! Ale widze że fachowa robota z ogłoszeniami juz zrobiona;). Quote
Isadora7 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Kawał pięknej roboty już zrobiłyście, z takimi opiekunkami mała nie zginie. Śliczna jest. Quote
Marinka Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Witaj :Rose::Rose::Rose: marlenka, Evra, Isadora7 :Rose::Rose::Rose:. Dziękujemy za przybycie na wątek. Zapraszam na aukcję allegro na rzecz Mili ( do dziś do godz. 22:40): Pomoc dla Mili-Aukcja Charytatywna (625563360) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Brysio Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ciotki kochane nie wiem czy wiecie ale na aukcjach allegro mozna miec gora 3 tys zł ze sprzedazy potem juz trzeba podatek odprowadzac itp sorki, ze tak pisze ale wole uprzedzic niz potem mają klopoty byc;) Quote
marlenka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Brysio']Ciotki kochane nie wiem czy wiecie ale na aukcjach allegro mozna miec gora 3 tys zł ze sprzedazy potem juz trzeba podatek odprowadzac itp sorki, ze tak pisze ale wole uprzedzic niz potem mają klopoty byc;) brysio żeby tylko było te 3 tys . Byłoby super :multi: Quote
Brysio Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 heheeh tak wiem ale w skali roku to jednak wiesz czasem człowiek nie podliczy a tu Skarbówka na karku:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Widziałam dziś ogłoszonka suni w zoologu. :loveu: Mam nadzieję, że to coś da :cool3: Quote
Marinka Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Brysio napisał(a):heheeh tak wiem ale w skali roku to jednak wiesz czasem człowiek nie podliczy a tu Skarbówka na karku:eviltong: ...no ja aukcji nie robię, a osoba, która to robi świetnie się na tym zna:eviltong:... i faktycznie, byłoby super, gdyby te 3 tysiące się uzbierały ;):eviltong: Quote
Marinka Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Widziałam dziś ogłoszonka suni w zoologu. :loveu: Mam nadzieję, że to coś da :cool3: W którym zoologu widziałaś ogłoszenia? (tak z ciekawości pytam) A w schronisku byłaś może? Troszkę się pozmieniało u Mari (są 2 sunie i 1 psiak) Quote
Paulina_mickey Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Marinka napisał(a):W którym zoologu widziałaś ogłoszenia? (tak z ciekawości pytam) A w schronisku byłaś może? Troszkę się pozmieniało u Mari (są 2 sunie i 1 psiak) W schronisku będę dopiero w sobotę. A ogłoszonko widziałam w zoologu na lotniczej, wisiały Mari i Mili. :loveu: Quote
Marinka Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Paulina_mickey napisał(a):W schronisku będę dopiero w sobotę. A ogłoszonko widziałam w zoologu na lotniczej, wisiały Mari i Mili. :loveu: na Lotniczej mówisz...oj, czy my przypadkiem nie mieszkamy blisko siebie... ja w tym sklepie robię zakupy z moją Sabą :eviltong: Zapraszam na nową aukcję allegro na rzecz Mili: Błagamy o pomoc dla Milii-Aukcja Charytatywna (629823549) - Aukcje internetowe Allegro (podaję tutaj, aby nie byc posadzoną o nadpisywanie wątku) [SIZE=3]W czwartek 14.05.2009r, Mili przejdzie zabieg sterylizacji, [SIZE=1]stąd aukcja ... zbieramy pieniażki na zabieg, szczepienia i hotelowanie Quote
Marinka Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Pieski do adopcji na stronie Kliniki : http://www.lcmz.pl/pokaz.php?co=doadopcji.txt Są tu - Mili, Mari i szczeniaczki :) Quote
Mike i Morgan Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Marinka napisał(a):na Lotniczej mówisz...oj, czy my przypadkiem nie mieszkamy blisko siebie... ja w tym sklepie robię zakupy z moją Sabą :eviltong: [SIZE=3][SIZE=1] Dokładnie to my z Paulina mieszkamy na Krańcowej lecz na Lotniczej mamy przystanek:eviltong: Quote
Marinka Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Mike i Morgan napisał(a):Dokładnie to my z Paulina mieszkamy na Krańcowej lecz na Lotniczej mamy przystanek:eviltong: A ja na Osiedlu Pogodna...witajcie sąsiadki :cool3: Dodałam ogłoszenie Milusi w gazecie "ANONSE", ukaże się 12 maja (dopiero:razz:), ale wcześniej nie mogłam się tam dopchać :placz:. Jednak w przypadku Milusi nie ma to dużego znaczenia, bo 14.05 ma mieć zabieg (sterylizacja) Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Hej tygrysku :loveu: Marinka psiakom szczęscie przynosi :cool3: więc myślę, że i Tobie to szczęście wreszcie dane będzie ;) Quote
Marinka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Hej tygrysku :loveu: Marinka psiakom szczęscie przynosi :cool3: więc myślę, że i Tobie to szczęście wreszcie dane będzie ;) Oby...nasza Mili do przyszłego czwartku na pewno pozostanie w Klinice... Quote
MyrkurDagur Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dzień dobry tygrysku ;) Pusto tu dziś u Ciebie... Cisza... Quote
Marinka Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 No właśnie...puściutko :-( dlaczego?... Śpij słodko śliczna kruszynko :sleep2::iloveyou: Quote
Paulina_mickey Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Marinko mam nadzieję, że nie będziesz miała za złe jak wstawię Tu ten link. Pomóżcie! http://www.dogomania.pl/forum/f28/poszukiwani-ludzie-z-okolic-lublina-do-pomocy-schronisko-w-nowodworze-25km-od-lublina-136979/ Quote
Marinka Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Odnowiłam ogłoszenie w morusku: http://www.morusek.pl/ogloszenie/2031/6-miesieczna-Mili-szuka-cieplego-i-odpowiedzialnego-domku/ Quote
2010 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 :loveu:zień dobry tygrysku! Idziemy na polowanie (polowanie na dobry domek):Dog_run: Quote
Marinka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Idziemy na spacerek :painting: Zapraszam na aukcję allegro na rzecz małego tygryska: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=629823549 Quote
Recommended Posts